Härligt!!
[DATUM: 2010-10-30 TID: 07:14:10]

Godmorgon!
lite trött, vart upp en gång med SVante och sen en gång och kissat med Stella, men inatt fick jaghenne att somna om i sin säng! Wohoo!!! =) Guud så skönt! Men hon har alltså hållt sig torr inatt! Kanon! Nu kör vi på!! =)

Min nacka är ännu bättre idag! Var grymt om och lite stel igår, men körde på zonsalva och värmedyna under hela Idol igår. Och nu känns det sååå mycket bättre igen! Kanon!! Perter gjorde underverk! =) Tack igen!!
Nä, ska hänga lite tvätt och dona lite innan alla andra vaknar.
Kram kram.. =)


Boob, boob..
[DATUM: 2010-10-29 TID: 22:37:22]

Huhu..
Är lite nervös inför min outfit imorgon..
Väääldigt uringat och jag vet inte om mina boobs som ammat två kids hänger med på det här.. =S Haha.. Vi får se.. Läskigt... Haha..


Blöjfritt...
[DATUM: 2010-10-29 TID: 22:26:15]

Spännande!
Stella sover utan blöja för första gången inatt. Hon har vart torr i flera veckor och kommit upp och kissat om hon var kissnödig. SÅ nu håller vi tummarna att fröken klarar det här! =)


Rulla tungan är kul! <3

Ikväll har vi klippt grabbarna. Johan inför maskeraden imorgon och Svante var ett infall. Men han blev grym! =) Mina tuffa grabbar! <3


Nyrakade! <3


Vår lilla tuffing!! <3

Ska kolla klart på Idol nu och sen blir det till att sova. Är ändå rätt så pigg, sov ju middag idag.. =P Men jag behöver nog sova så jag orkar med kvällen imorgon! Party party!! =D Ska bli så hiiiimla kul!!

Just ja, nu är ansökan inskickad (om jag inte skrev det..), så nu får vi se om jag kommer in eller inte.. =S Vi får la se.. Lite nervöst!

NÄ, snart Idol!
Puss på er.. =)


Duktig idiot!
[DATUM: 2010-10-29 TID: 15:55:44]

Haha..
Pucko mig..
Innan barnen somnade efter lunch så kissade Stella och jag satte den tvättade "insatsen" på pottan i Svantes fotölj medans jag lade ner honom i sängen, sen sprang jag vidare och lade Stella.
Nu efter miéllis så satte hon sig coh kissade och när jag skulle torka henne så ser jag hur det rinner ut en massa kiss bakom pottan... *SUCK* Pucko mig glömde ju sätta tillbaka insatsen. Hon har kissat rätt ner i hålet och ut på golvet.. haha.. Bra där! =S

Jag fick iaf sova och sov i 2 underbara timmar!! =D
Nu har vi ätit mellis och jag har fixat klart med ansökan till utbildningen och den ska skickas iväg IDAG! Spännande! =)

Vet ni vad jag ska göra nu?
Jag ska faktiskt lyssna på en julskiva som jag fick hem nyss! =) Myspys! SÅ ska jag öva min sminkning tills imorgon. =) Hihi, ska bli så kul!! =)
Kram kram..


Trött..
[DATUM: 2010-10-29 TID: 12:10:56]

Efter alla nätter med Stella i sängen och skum sömn så är jag dötrött..
Vi har ätit lunch, barnen är påklädda men här sitter jag i min nya fina, lila morgonrock.. Pjuh! Nej, jag går och lägger mig och sover en stund innan det är dax  för att duscha och fixa mig för fredagsmyset! =)
Pusselipuss, längtar efter Johan! <3


Guld!
[DATUM: 2010-10-29 TID: 07:50:13]

Godmorgon!
Peter är sååå himla duktig! Han jobbade en massa med min nacke igår och jag var stenhård nu igen. =( Andra sidan den här gången. Undrar varför jag blir så..? =(
Det gjorde himla ont. Men idag så är jag mycket rörligare i nacken och kan röra mig även om det ömmar. Antar att det är för att han tagit i rätt så hårt på alla knutor. =S Men det känns kanon ändå. 100 gånger bättre än igår och är det såhär så kan jag lugnt gå på festen på lördag! Wohoo!!! =) Tack gulle-Peter för att du ställde upp med så kort varsel, så sent på kvällen och att du ens tog dig tid! GULD VÄRT!!!!! D

Nej, nu ska jag och Anna jobba på mitt personliga brev!
Kram på er.. =)


Snabbis..
[DATUM: 2010-10-28 TID: 16:43:23]

Hej på er!
har så mysigt! Syrran är här med lilla Leo! =) Igår blev det en sväng in på tjejkvällen och jag fyndade lite smått och gott! Idag har vi bakat bullar, jag har vart till läkaren med mitt knä och nu är mamma och pappa här. Tyvärr har jag fått nackspärr och är nervös för om jag kommer kunna gå på festen på lördag. Ska iväg och få massage ikväll, så då hoppas jag att det släpper.. =S

Läkaren fixade tid för röntgen av mitt knä i Sala om nån vecka. Håller tummarna att de skyndar på litegranna iaf.. Vore skönt att bli av med det här småonda.. =(

Samma med nacken, bort med den här skiten! Vill ju verkligen gå på festen på lördag!

Nej, nu gråter Leo!
Puss på er.. <3


Vilken natt..
[DATUM: 2010-10-27 TID: 08:54:05]

Godmorgon!
Har vart en jobbig natt.. Svante drömde mardrömmar, Stella hade ont på tungan, de åt välling om varandra, vi försökte sova alla fyra i vår säng och tillslut somnade både i sina egna sängar efter två timmar.. =/
Pjuh.. Sov iaf till åtta idag, men är rejält trött och seg. Har ont i axlarna, men har svårt att avgöra om det är träningsvärk efter afron eller om det är att jag legat konstigt inatt.. I don´t know..

Idag kommer iaf Anna och Leo! Härligt!! =)
Det ser jag verkligen fram emot!
Nej, ska duscha och äta frukost nu.
Kram kram..


Bra gjort!!
[DATUM: 2010-10-26 TID: 12:16:00]

Jag kämpar på här hemma!
Har gått 20 min på bandet, gjort 20 situps och 20 armhävningar.
Nöjd! =)



Klädde på mig träningskläderna i förmiddags så jag skulle vara redo och pepp till kvällen. Det gjorde att det blev ett litet pass på dagen också.. =) Bra!

Nä, slöa lite..
Puss.. <3


Självkänsla/självförtroende!
[DATUM: 2010-10-26 TID: 08:30:31]

Jag har länge hatat och tyckt fruktansvärt illa om min egen kropp. När man står där framför spegeln, tittar på låren som slår ihop, drar i magen som putar och tycker att brösten hänger för mycket.
Nej, nu har jag betsämt mig för att börja tycka om mig själv. Det här är MIN kropp. Jag kommer leva med den tills jag dör. Varför ska jag slösa tid på att hacka på mig själv för något som är som det är?!
Det är klart att man kan gå ner i vikt, fettsuga låren som aldrig kommer bli smala på mig, operera brösten och träna som en tok. Men jag tänker faktiskt börja älska mig själv redan NU!

Har funderat på det här ett tag och tänkt mer och mer på det. Hur vi kvinner (för det är mest kvinnor) hackar på oss själva.
Jag jobbar ju i en klädbutik och får höra sååå mycket. varenda kvinna tar tag i magen och säger: "Men magen väller över", "valkarna på ryggen, syns de?", "Jag kan inte ha så kort kjol, jag är för tjock!", "Jag kan inte ha urringat, jag är rynkig på halsen/jag kan inte ha kortärmat för jag har rynkiga armar!"
Men herreguuud! är det nån som bryr sig om det där lilla!?!??!
Börja älska er själva så som ni är!
SJÄLVKLART VILL MAN VARA FIN! Det är inte det. Men det är så mycket som bara är ren mobbing av sig själv. Sa nån annan de här orden till en så skulle man bli jätteledsen. Jag tror också att INGEN annan ser det ni ser som fel med era kroppar. Ingen annan tänker på om ni har ett veck på ryggen eller för kort kjol!
Nej, klä er som ni vill, älska era kroppar!

Sen ska man ju ändå klä sig snyggt. På ett sätt som framhäver dina bästa tillgångar. Man får välja ut det som man gillar bäst hos sig själv och sen framhäva det. Nu tänker/säger många: Men jag tycker inte om nåt! Skitsnack! Skärp er nu! Det är här man måste jobba!

Jag gillar mina ögon och mina kindben. Så på med mycket smink så de syns!
Jag tycker att jag passar i kläder som markerar mitt område under bysten, det gör mig smalare. Jag gillar att framhäva mina kurvor. Jag gillar mina vader som är ganska så muskliga.
Det är klart att det finns massor med saker som jag ogillar. Men jag tänker välja att inte fokusera på det! Jag vill inte trycka ner mig själv mer.

Ville bara skriva av mig lite om det här.
Jag tycker att vi kvinnor ska bli bättre på att berömma oss själva och varandra. Berätta för din kompis hur vacker hon är, hur snyggt den där toppen sitter och att hon borde ha håret uppsatt mer för hennes hals förlängs och blir så snygg då! Älska er själva och hjälp varandra att må bättre! <3


=D
[DATUM: 2010-10-26 TID: 07:56:26]

Godmorgon!
Har sovit himla skönt inatt. Stella kom in vid ettiden, men hon somnade om direkt. Sen sov jag till 7.20, sovmorgon gillas! Nu hör jag Svante joddla lite i sin säng och Stellson sover än.
Själv så sitter jag här och har skrivit i ansökan till utbildningen och filat på mitt personliga brev. Behövs lite mer på det, men det får jag fixa lite senare. I det stora hela så är det klart. Nu är det några ändringar och finputsningar kvar bara. =)

Idag blir det en lugn dag hemma och afro till kvällen.
Ska bli sååå skönt att träna. Även om jag känner mig otränad så dte blir nog tufft.. =P Men man måste ju göra nåt åt det så..

Nä, ska kolla till lilleman. <3
Kram på er..


Fullt ös...
[DATUM: 2010-10-25 TID: 21:19:02]

DEt är fullt upp heela tiden just nu. På gott och ont. Mycket som krockar och det känns lite hattigt.. Men det är roligt och jag gillar farten också! =)
IDag har vi haft besök av Elin, Eveline och Collin som ville ha vattkoppor. =P Mycket trevligt. Nu ikväll skulle jag ha boxats med Anna K, men tyvärr så hittade jag på en annons om ett informationsmöte om en utbildning som jag vill gå. Så jag fick skippa träningen och gå på det. Det är jag glad att jag gjorde för det var skönt att få höra lite och träffa lärare osv. Ska nog söka och sen får vi se hur det blir. Kommer säkert inte ens in. De prioriterar väl folk som är arbetslösa osv.. Vi får se.

Imorgon ska vi dona lite här hemma och på kvällen SKA jag träna afro. Känner jag inet för det så måste jag åka och simma. Så det så! Kom igen nu slöhög! =P

Nä, ska kolla fejjan och liet bloggar innan läggdax.
Godnatt kära ni! <3


Pluttis-Stella!! <3
[DATUM: 2010-10-25 TID: 07:12:26]

Morgon morgon!
Mycket trött Karin signar in.. Har vart en småtuff natt. Stella kom in runt ett och sa att dte kliade och gjorde ont på sjärten. Hon hade sina vantar på sig och har det än. Superduktig! <3 Sen försökte vi bara sova. Men hoon vände och vred på sig, fick nässpray, vände, kliade sig mot kudden. Ålade runt.. =/ Till slut gick vi upp och smorde in henne med potatismjöl och ringde hälso och sjukvårdsrådgivningen. FIck prata med nån kille som kändes väldigt.. Skum! Han sa att jag skulle ge alvedon (hade såklart slut här hemma...). Jag frågade om jag kunde ge Tavegyl.
-Nä, det brukar inet hjälpa sa ha.
Konstigt att jag fått Tavegyl till Svante för att det är KLÅDSTILLANDE och gör att de blir sömniga.
Så då tog jag ett eget initiativ och gav henne en skvätt tavegyl och lite välling. Sen lade vi oss i sängen och hon har sovit sen dess. Tavegylen verkar ha hjälpt! =) HA!
Men när jag gick upp så kikade jag på henne. Tyckte det såg konstigt ut, men hon har dragit ner blöjan till fötterna. Säkert kliat. Så hon sover med rumpan bar och med vantar på sig. Mycket söt! <3
Älskade unge!! <3



Idag blir vi bara hemma. Elin, Eveline och Colin ska komma. De var sugna på vattkoppsbakterier. Det är tredje familjen som önskar sig dem som vi "fått smitta". Får väl se vilka som insjuknar och vilka som klarar sig. Just nu håller jag Svante under full uppsikt och letar koppor hela tiden. Vill ju att han ska få nu så vi är klara med det sen.. =/
Förresten så ringde jobbet igår och jag blir hemma hela veckan. Sen hoppas jag att det ska vara över tills på måndag, men jag är tveksam.. =/ Vi får väl se..

Nä, nu ska jag läsa nån blogg innan dte blir frukost.
Kram på er.. <3


Kändisspotting!
[DATUM: 2010-10-24 TID: 22:02:44]

Var ju på Cafe Opera och firade att Loppi.se fyllde 1 år.
Det var himla kul!


Pernilla Wahlgren sjöng.. =)


Lisa Knapp presenterade.. (Hon är ju tillsammans med Andreas..)


Jag hejjade och tog en bild på Ann Söderlund och hennes gudson. =)


Såg Shirley Clamp som var osminkad och inte i närheten så snygg som hon är på tv och bilder..


Såg en höggravid Hanna Widell som strålade!


Skymtade Rodrigo... =)


Jonas Karlsson sprang förbi oss i en trappa.. =)


På stan sprang vi förbi Tomas Brolin och hans tjej.
De såg himla lyckliga och kära ut och höll i handen.


Cupcakes i lååånga rader! Mumsigt!! =)



VATTKOPPOR..
[DATUM: 2010-10-24 TID: 20:19:13]

Vi har en riktig myskväll här hemma!


Barnen är duschade och väldigt gosiga.. <3


Det är defenitivt vattkoppor Stella har. Igårkväll räknade vi till 30 st.
Ikväll efter duchen fick jag det till runt 70 st.. =/ Hon kliar inte såå mycket
än, men inatt ska hon få sova med vantar. Om det går. Så hon inte river allt för mycket. Skruttan.. =( Men hon har ingen feber och är väldigt pigg i övrigt! Skönt det iaf..

Skruttan..

Många sov vill ha vattkoppor verkar dte som. Har fått flera förfrågningar av folk som vill hälsa på eller ha besök av oss. Det är roligt. Tur att fröken är pigg och "Kry" i övrigt och är sugen på upptåg! =)
Men imorgon blir vi hemma och ska försöka fixa lite med min gigantiska klädhög och försöka få lite fint här hemma. Ne..
Kram på er..


Wohoooo!!! =D
[DATUM: 2010-10-23 TID: 09:18:25]

Jaaa!!
Anna kom på vääärsta idén och jag är såååå glad! Vi åker dit och så är hon hemma med Stella och Svante och jag och Leo åker på minglet! ^Åh va roligt! Sen så får vi mysa lite hemma med dem! <3
Åh va kul! Nu åker vi!


Besviken...
[DATUM: 2010-10-23 TID: 08:34:25]

Åh va jag är sur och besviken!! =(

Så himla trååååkigt! Kul att vara ensam hemma med två gnälliga barn när mans kulle ha gjort en massa kul.. Hoppas verkligen att vi kommer på nåt annat att göra.. För dte här suger!!! =(

*#!:^/*!"¤%&=&¤%&#(#


NÄHÄ!!
[DATUM: 2010-10-23 TID: 08:28:20]

Hepp.. Daniel har inte haft vattkoppor, så vi blir hemma. Inget Stockholm alls för oss.. Så himla suuurt!! =( Min enda lediga helg i månaden.. *SUCK*

Nähe.. Göra nu dåå..?

=(


Vattkoppor och Cafe Opera..
[DATUM: 2010-10-23 TID: 07:28:57]

Ja men godmorgon då!
Igår kväll blev Stella lite varm.. Precis innan hon skulle lägga sig hade hon 37,9.. Inget mer med det. Imorse hade hon ynka 37,6.. Tänkte: "Va bra, då är hon frisk!". Men när hon tog av sig pyjamasen så såg jag två pluppar på ryggen och den ena är tydligt vätskefylld. Sen började jag kika och hon har två under vardera arm, en i nacken och nån på benet. Inte lika tydligt vätskefyllda, men det kommer väl.. Jaja, hon rä iaf pigg så det blir iaf Stockholm. Det som rä synd är att hon missar eventet vi ska på idag..
Vi kommer antagligen lämna henne hemma hos Daniel  Malin och så åker jag coh Svante med Anna och Leo till Cafe Opera för att gå på loppi.se`s ett årsjubileum.



Ska bli såååå himla kul!! =)
Sen efter det så lämnar vi av Anna och Leo och åker hem till Stella och de andra. Dit kommer också Johan och sen blir dte middag och övernattning i Sundbyberg. Hiiimla mysigt ska det bli!
En riktig toppendag! Synd bara att Stella missar hälften.. =( Men hon kommer ha det kanon hemma med Daniel! <3

Nä, ska sminka mig och packa dte sista nu.
KRam på er.. <3


---
[DATUM: 2010-10-22 TID: 08:03:27]

Skönt.. Nu är barnen lämnade och jag sitter och väntar på att det ska bli dax att gå till bussen. Slänger i mig en Treo och en Resorb. Känner mig på riktigt bra humör trots att huvudet gör ont och jag lite seg. Men det ska nog ta sig efter det här och efter frukosten. Ser fram emot att jobba idag. Vet att det finns mycket att göra! =)

Nä spana runt lite.. =P
Puss puss..


Happy!
[DATUM: 2010-10-22 TID: 07:02:22]

Godmorgon kära läsare!
Fredag idag och det är så himla härligt! Ska dock jobba till sex idag. Har bytt med Renate så hon får sluta tidigare. Jag måste nämligen gå tidigare nästa lördag när vi ska på maskerad på kvällen. Skönt när de ställer upp! <3

Ska åka buss till jobbet idag så vi är uppe extra tidigt. Blir frukost på Johanssons kl.9, myspys!! =) Ikväll kommer Johan och barnen och hämtar mig och sen måste vi hem och packa. Imorgon ska vi nämligen till Stockholm! Berättar mer om det senare.. =)
 


Idag blev det en riktigt mörk, grå och silver sminkning. Hade önskat nån färg på läpparna, men det har jag vart dålig på. Fick bli ett ljusrosa gloss..

Nä, klä på barnen och stacka mog dagis snart.
Kram på er... =)


Pannkakor!
[DATUM: 2010-10-21 TID: 12:53:15]

Här har man gått och varit småsugen på pannkakor, så messar Johan och säger att Kicki och Lars bjussar på pannkisar ikväll! Åh va jag blir glaaad! Mumsfillibabba!!
Men först jobb och simning! =D


Gröndag!
[DATUM: 2010-10-21 TID: 08:27:14]

Godmorgon!
Lite småbråttom, eller ja.. Väntar väl på att klockan ska gå och snart ska vi få klä på oss och åka mot jobb och dagis. Var heelt slut efter jobbet igår. Somnade på soffan på kvällskvisten och roligare än så blev det inte.. =/

Idag ska jag jobba och så skippar jag afron. Har träningsvärk och så vill jag inet vänta till kl.19. i sala. Blir så sent. Åker och simmar direkt efter jobbet istället. Ska försöka simma lite längre än vad jag gjort senaste gångerna. Ska bli himla skönt! =)

Grönt idag...




Grönt som sagt..

Hhmm.. Idag tror jag barnen får ha overall, jättekallt ju!
Nä, byta på lilleman och åka till dagis.
KRam kram.. <3


Pjuh... =S
[DATUM: 2010-10-20 TID: 07:53:56]

Oj va tokigt det höll på att bli..
Gjorde en sminkning som kändes sååå fel! Helt fel brun nyans, passade inte alls på mig, sen var det en rosa ton till som fick mig att se helt nerpundad ut.. =/ Fick panik och kände att jag inte orkade göra om allt. Men då tog jag en neutral ljusbeige skugga och slängde på ett lager över hela den misslyckade skuggan. Och vet ni? Då blev det perfekt färg till toppen jag skulle ha idag! Kanon bra!
Blev en mjuk sminkning idag med lite gammelrosa glitter.
Nä, väcka Stella strax. Svante vaknade precis. Skönt när de sover länge! =)
KRam på er.. =)


Hejja, hejja, hejja!!
[DATUM: 2010-10-20 TID: 06:03:33]

GOOOOODMOOOORGON!!!!!!! =D
Jag är på toppenhumör so far! Vaknade vid fem och kunde inte somna om. SKUMT! Gick iaf upp och har gått 25 min på löpbandet och nu har jag gjort 51 situps. Superskönt! Jag känner är jag är på gång igen! Känner mig pepp som tusan! Är riktigt taggad att fixa maten nu! =D Hoppas det här håller i sig, kämpa nu!! =)

Inköpet var himla kul igår. Vi köpte fina sommarklänningar från Soya och jag vet att jag kommer bli fattig i maj.. =P Haha.. Guud så mycket fint! De är så duktiga, grejerna är så snygga, genomtänkta, sömmarna är snygga, detaljerna är kanon! =) Sen var det himla trevligt att åka med Renate. Vi fick mycket bra sagt! =)
Kom tillbaka till jobbet, jobbade 3 lätta timmar och sen åkte jag på afro. Det var också kul!
När jag kom hem var Tomas här och sällskapade med Johan, jag fick lite mat och sen plockade vi lite här hemma. Behövs mycket mer, men, men.. Vi får se när det hinns.

Idag jobbar jag och sen får vi se vad vi hittar på. Blir ingen träning tror jag.. Skulle vilja simma, men jag tror att Johan kanska behövde åka och jobba lite vid nån sommarstuga. Sen måste vi nog sätta på vinterdäcken. Vi får se vad det blir.


Min egna bild från The Studio.. =)

Hepp, hoppa in i duschen och göra sig snygg inför jobbet kanske..?
Kram på er och ha en bra dag!


Soya!
[DATUM: 2010-10-19 TID: 05:41:54]

Godmorgon godmorgon! =)
Gick upp 04.30 och har fixat mig nu. Ska bara äta frukost och sen sminka mig lite fint! =) Lämnar på dagis vid 7-tiden och sen åker jag till Sala och hämtar Renate. Efter et åker vi till Falun på inköp av Soyas sensommarkollektion. Ska bli himla roligt! Kul att åka med Renate. Innan min mammaledighet så var det alltid killarna som åkte på inköp och så fick man hänga med ibland. Nu gör Renate mer och det tror jag är kanon. Hon vet verkligen vad kvinnorna vill ha. =) Ska bli himla kul! =)

Nä, äta upp smörgåsen och fixa..
Kram på er, ha en bra dag!! =)


Rosa/orange..
[DATUM: 2010-10-18 TID: 13:18:17]

Blev rosa och oranget idag.
Inspiration från Lindas sminkblogg.





(Har rosa linne på mig, vet inte varför det ser rött ut på bilderna för..)

Nä, nu vaknade Stella. Ska börja packa så vi kan åka snart.
Kram kram.. <3


<3
[DATUM: 2010-10-18 TID: 12:05:18]

När Svante hade ätit 9 köttbullar, 3 potatisar och en morot fick jag säga nej. Herreguuud va den grabben äter! =) Nu sover båda barnen och jag ska slänga ihop en äppelpaj, skriva handlingslista och sminka mig. När de vaknar bär det av mot storstaden.

Mina tankar är bara på ett ställe idag.. <3
Kram.. <3


Måndagmorgon.. =)
[DATUM: 2010-10-18 TID: 09:06:11]

Goodmorgon!
Tack för alla fina kommentarer på bilderna! =)
Idag har jag hunnit gå 20 min på bandet, duschat mig och Svante, pratat med Jeanette en lång stund och nu så ska jag snart äta lite frukost. Kurrar i magen.

Många tankar och känslor idag. Hoppet överväger rädslan!

I eftermiddag ska jag åka och handla i Västerås och sen ska jag bjuda mamma och pappa på mat. Ska bli skönt att träffa dem idag. <3 Egentligen borde jag vara med Johan och ha en romantisk kväll. Vi har nämligen två årig bröllopsdag idag! Grattis till oss!! =D Men vi har dte mysigt alla andra dagar, så idag får vi ge tiden till nåt annat..



Nä, ska gå och äta strax.
Ha en bra dag och ta hand om dem ni älskar! <3
Puss o kram.. <3


Finn ett fel!
[DATUM: 2010-10-17 TID: 21:25:46]


FINN ETT FEL........


Sov så gott!
[DATUM: 2010-10-17 TID: 21:24:01]

Pappa: "Nu måste du sova, klockan är jättesent."
Stella: "Klockan väntar på mig..."

Hahaha, sötnos!

Överlycklig tjej fick ett superfint dockhus av en granne som flyttade idag! =)


Fick lov att möblera om och dona lite.. =)




Blev så fint med nya sängen! =)
Bara fixa med lite grejer på väggarna!


The Studio pictures...
[DATUM: 2010-10-17 TID: 20:20:58]

Haft en rolig dag på The Studio!
Är rätt så nöjd med mina bilder. De var så snälla!
Är faktiskt glatt överraskad över att jag faktiskt inte såg sådär smällfet ut på någon bild. De använde sig verkligen av bra vinklar. Hon visste ju precis hur hon skulle knäppa. Glad för det är jag! =D
Här kommer alla 11 bilder som jag fick:








Min favoritbild!








Gillar! =)








TACK FÖR FINA BILDERNA JOHAN, TOMAS, KICKI OCH LARS!! <3




The Studio...
[DATUM: 2010-10-17 TID: 07:07:41]

Godmorgon!
Sitter här med slinghätta och färgar min låååånga utväxt. Ska bli skönt med lite fräsch, om det blir bra.. =S Hehe, men jag hoppas det för idag ska jag till The Studio och knäppa lite (förhoppningsvis) fina bilder. Det ska bli spännande, är lite nervös att bliderna inte sk abli bra, att man ska se tjock ut, att sminket inte känns bra eller nåt sånt. Men skulle jag inte vara nöjd med bilderna så kan jag ju bara strunta i att köpa nåt. Jag har presentkort på 10 bilder som jag fick av Johan, Kicki, Lars och Tomas i födelsedagspresent! =)

Körde på röda läppar på jobbet och hela dagen igår. Det gick superbra! Tack för stödet, gulliga ni är! =) Det kändes riktigt bra faktiskt. Blir nog några läppstift i andra färger sen. Gillade det! =)

Igår hämtade Johan och barnen mig efter jobbet och så åkte vi till Västerås. Var på Jula och köpte hyllor till Johans verkstad, åt på Donken och sen var vi till Ikea och köpte en ny säng till Stella. Sen åkte vi hem och satte ihop den. Det blev superfint och hon älskade den!!! =D
Hon har sovit hela natten och verkar jättenöjd! =)
Det var en mysig kväll med familjen igår. Men på kvällen jvar jag dundertrött och när barnen hade lagt sig så dröjde det inte länge förän jag tackade för mig och gick och lade mig. =) Slockanade direkt! Skönt!


Johan och jag hjälptes åt att bygga medans vi försökte hålla barnen borta.. =P


Det blev jättefint!!!! =D


She love´d it!!!!!!! =D


Tack pappa!! <3  

Nej, nu måste jag skölja ur slingorna!
Kram på er!! <3


Lördagsmys!
[DATUM: 2010-10-16 TID: 08:05:05]

Stella och pappa har myspys i soffan och kikar på youtube.. =)



Idag är det -5,5 grader. Så hiiiimla kallt! Men det är vackert ute!
Blir jobb idag så jag får köra försiktigt så det inte är halt.. =/


Kallt och vackert ute! Måste gå ut för att få bra ljus. Går ju inte att knäppa inne längre.. =/ Så idag blev det utefoto. =)


Satte upp håret i nåt svinryggsliknande idag.


Visst blev det fint?! =)

Nä, nu ska jag gå och äta frukost med familjen.
PUSS PÅ ER... <3


Röda läppar??
[DATUM: 2010-10-16 TID: 07:56:18]

Godmorgon!
Törs jag ha röda läppar på jobbet idag??


Härlig dag!!!!
[DATUM: 2010-10-15 TID: 22:26:51]

Hej på er!
Har vart på ett strålande humör hela dagen! Jobbat, shoppat, ätit pizza, haft gäster (Jocke, Tomas, Anna, Niklas och Thilde) och kikat på Idol. Kanondag!! =D

Sitter och funderar på om jag ska testa och ha rött läppstift på jobbet imorgon. Men jag vet inte om jag törs. Har på mig det nu. Köpte ett inne hos Evve på Kicks idag. Rätt så fint, snygg nyans. Tack för hjälpen söta du! <3 Vi får se vad jag törs.. =P

Nä, ska kika runt lite. Har inte vart in på hela dagen.
Kram på er.. Godnatt!


Pjuh!
[DATUM: 2010-10-14 TID: 08:17:03]

Stellas prickar ser bättre ut idag och mycket ljusare. De är alltså påväg bort. Men jag har redan sagt att jag skulle vara hemma med henne idag och det är kanske säkrast att ge det en extra dag så hon inte smittar. Men imorgon så är det dax frö henne att gå på dagis igen. Ska bli skönt att få jobba igen, längtar faktiskt! =)

Fick tid med mitt knä om två veckor. Känns bra att få det uppkollat. Kunde få tid tidigare, men dte kändes dumt att behöva gå ifrån jobbet när jag har vart borta nu.. =/ Så jag hoppas vi håller oss friska ett bra tag nu!
Nä, ska fixa lite innan vi går till dagis.
Kram kram..


Tredje natten..
[DATUM: 2010-10-14 TID: 07:17:49]

Godmorgon!
Har sovit skönt, förutom att Stella kom in vid 03.30 och släpade på pottan.
-Jag är kissnödig!
Hon kissade och somnade om hos oss. Om hon inte kissat nåt i blöjan inatt så är det tredje natten på raken som hon är torr. =) Håller tummarna att det fortsätter.

Idag får vi se vad vi ska hitta på. När Stella vaknar så ska jag kolla på hennes prickar. Är det bättre så är det kanon! Är det några nya så ska jag ringa vårdcentralen. Eller ja, det ska jag göra i vilket fall. Mitt knä är inte bra. Jag blir tokig! Massa saker på afron som jag fick hoppa över för att knät inte höll och igår när jag simmade så kunde jag i vanlig ordning inte sträcka ut knät. Börjar bli trött på att det känns hela tiden.. Hoppas jag får nån hjälp bara...!

Vet ni, jag längtar ihjäl mig efter shopping! Hundra år sen sist nu, give me som shopping!!

Nä, nu ropar en liten herre..
Ha en bra dag! =)


Västerfärnebo! <3
[DATUM: 2010-10-13 TID: 20:36:12]

Vet ni?
Idag är det 4 år sen vi flyttade hit till vårt fina lilla gula hus! <3
Vilken chansning! Vi hade vart tillsammans i 10 månader när vi flyttade hit och nu sitter vi här, gifta med två underbara barn och lyckligare än någonsin! Det är ju helt fantastiskt!! <3

JAG ÄLSKAR DIG JOHAN, SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET!! <3




Personlighetstest...
[DATUM: 2010-10-13 TID: 19:41:02]

Gjorde ett personlighetstest som jag hittade hos Pillan. Tyckte att det stämde rätt så bra hur jag känner mig. Vad tror ni??


Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

http://se.41q.com/


Bristningar..
[DATUM: 2010-10-13 TID: 19:38:33]

Vet ni..?
Både efter jag hade fått Stella och när jag fick Svante så trodde jag att jag ALDRIG NÅGONSIN skulle kunna ha bikini på mig igen. Bristningar på magen och på höfterna. De på magen kändes värst.. Hemskt.. =( Men nu, 1 år och 4 månader senare så har jag haft bikini på en solresa och nu även flera gånger i badhuset och det känns bra! Bristningarna är i princip borta. Nu är det bara ärr kvar och det är klart att jag inet har nån platt och slät mage. Men den är ändå bra mycket finare än vad jag någonsin trodde att den skulle bli! Det får mig att känna mig väldigt nöjd! =) Skönt!!
Har iaf vart och simmat och solat ikväll. Skönt som bara den! Behövde komma ut efter en dag hemma. Längtar tillbaka till jobbet nu..

Sen jag kom hem har barnen vart kanonmysiga! De är hur trötta som helst, gosar, leker, skrattar, pratar och bara är supertrötta. Gosigt värre. Nu leker de med lego på Svantes rum. De måste hålla sig vakna åtminstone 25 min till.. Håll ut!!

IKväll blir dte Grey´s! Me like!
Puss på er!! <3


Bilder just nu.. =)
[DATUM: 2010-10-13 TID: 11:01:52]


Prickig tjej.. Tre nya prickar idag.
En på varje lgonlock och en väldigt ljus på överläppen..


Vi drömmer oss tillbaka till Teneriffa och tittar på Lollo & Bernie!!


Stella dansar och sjunger! =)


Shake it!! =D


Min fina, stora tjej!! <3


Klappa på magen! =)


***
[DATUM: 2010-10-13 TID: 10:39:13]

Tittade just live när den sjätte gruvarbetaren blev räddad..
Tårar..
Vilka känslor!


Mera vabb..
[DATUM: 2010-10-13 TID: 10:08:14]

Godmorgon!
Fortsätter med lite mer vabb då. Stellas prickar är kvar och det har kommit en ljus på överläppen och sen en ljus på varje ögonlock. Men annars känns det som om det är påväg bort. Vi får se. Vi är hemma och tar det lugnt. Hon leker med vatten, det bästa hon vet! =) Hör hur hon skrattar och pratar där inne i badrummet.. =)
Vi tog sovmorgon imorse. Jag sov till 7.40 och så fick jag väcka barnen 8.05. =) Härligt!!
Sen lämnade vi Svante på dagis, åkte till Gärdsbo och hämtade lite äpplen och sen lånade vi en soppa av Kicki och Lars. Kommer bli mums! Tack! =)


På väg till dagis? Nä, de ville hellre läsa. Men vi kom iväg..

Blir en lugn och skön dag här hemma. Ska försöka sova middag idag, då kanske jag blir piggare sen. Hinner jag så ska jag åka och simma i eftermiddag/ikväll. Vore himla skönt!

Nä, ska kolla till skruttan..
Kram på er.. =)


Senaste...
[DATUM: 2010-10-12 TID: 11:58:41]

Först så hängde vi tvätt och åt lunch...


Fick fin, fin hjälp av Stella! =)

Sen ringde Sala Väsby. De trodde inte att det var vattkoppor. De gissade på nån form av utslag och jag bör hålla henne hemma från dagis i några dagar. Har de inte försvunnit om ett par dagar så skulle jag återkomma. Så så är läget nu. Bara att avvakta..

Har iaf betämt mig för att åka på afron kväll. Ska bli skönt att få röra lite på sig! KÄnner mig rätt trött och seg, men det ska ändå bli skönt! Ska nog sova lite middag nu medans Stella sover. Det gör nog susen.
Ha en skön eftermiddag!
Kram..


I väntan...
[DATUM: 2010-10-12 TID: 10:54:04]

I väntan på att doktorn ska ringa så sjunger vi SingStar!



Jag blev sjukt nöjd när jag fick "SingStar"!!!!


Nu ska vi göra lunch..


Ååhhhh!!
[DATUM: 2010-10-12 TID: 10:23:04]

Vilket dåligt system det är!
Ringde Sala Väsby kl.9.00, fick telefontid kl.10.15. De ringde och hon hänvisade mig till Västerfärnebo vårdcentral. Ringde dit och då har de telefontid kl.8-9.. Jahapp, hade alltså missat den. Då måste jag ju ringa tillbaka till Sala Väsby och då fick jag ny telefontid kl.11.25. Herreguuud vilken tid det ska ta! *suck*
Jag blir gaaaaalen!


Hhmm...
[DATUM: 2010-10-12 TID: 09:55:07]

Godmorgon!
Jag vette tusan vad det är Stella har! Röda prickar har hon. Men det ser mer ut som knottbett. Grejen är bara den att vi inte har vart ute. Bara gått till och från bilen när vi vart iväg. Och igår blev det ju fler under dagen. Vi var ju inne precis hela tiden.. Skumt!
Lämnade Svante på dagis och då kikade fröknarna på henne. De tror inte att det är vattkoppor. Så nu har jag ringt läkaren. Se om de kan kika på henne och kolla så det är okej. Vill ju inte att hon ska smitta någon med något. VI får se vad de säger, de ska ringa upp om 20 min.

Skriver mer senare..
KRam..


Glad..
[DATUM: 2010-10-11 TID: 21:58:12]

När mina vänner är glada blir jag också glad!
Ni är så fina! <3



=)
[DATUM: 2010-10-11 TID: 19:52:32]

Fick min förklaring på surheten, svullna magen och godissuget..
Fröken röd kom på besök! Haha, inte så konstig! Kändes iaf skönt att det inte var värsta deppen på gång! =) Sköööönt!!

Gjorde Chicken a´la King med ris och ärtor till kvällsmat. Mums! Sen åkte vi till stan. Jag handlade, barnen sov i bilen och Johan fixade nån jobbgrej. Skönt att komma ut lite! Nu har vi packat in och myser lite.

Får bli hemma med Stella imorgon. Vet inte om det är vattkoppor, men det har iaf kommer 6 till prickar. Så nu är det 18 röda prickar. Kan ju i vilket fall inet skicka henne till dagis när hon ser ut som hon gör och det går vattkoppor. Så vi blir hemma..

Nä, snart Topmodel! Häääärligt!! =)
Tänker äta godis också!
Kram.. =)


Pyssel...
[DATUM: 2010-10-11 TID: 13:07:12]

Efter lunchen så har jag donat med grejer till maskeraden. Det ska bli så himla roligt! Här kommer en liten tjuvkik på vad jag gjorde idag...


Hönsnät och gipsbindor.. =P

Stella ville inte sova middag så hon har donat med lera och sen har hon tittat på mig när jag pysslat. När hon väl gick och lade sig så vaknade såklart Svante.. Hejja...

Jaja, nu ska vi spana lite och sen mysa..
Kram..


Vattkoppor???
[DATUM: 2010-10-11 TID: 10:05:22]








Precis innan en nys... Haha..



Utan och med blixt..

Vad tror ni???
Går vattkoppor på dagis...
Kram...


Inte riktigt bra...
[DATUM: 2010-10-11 TID: 08:09:50]

Morgon..
Känner mig inte riktigt bra.. Vet inte vad det är med mig just nu. Känner mig så deppig, seg, småsur, ofokuserad, småstressad, seg och tung i huvudet, tjock och allmänt inte bra bara... =( Jättetråkigt och jag vet inte vad det är som gör det heller.. Känner mig osäker och konstig.. =(

Tråk.. Haft en konstig natt när jag vaknat mycket, vet inte varför.. Haft svårt att sova och sen vid halv fem vaknade Svante och ville ha mat.. Så nu är jag seg och trött.

Klag, klag, klag.. Boring..
Lägger ner..
Hejdå..


Maskerad..
[DATUM: 2010-10-10 TID: 16:01:00]


Pillar och pysslar inför maskeraden i slutet av oktober! =) 


Tankar..
[DATUM: 2010-10-09 TID: 23:44:16]

Har haft en supermysig kväll i Solna tillsammans med mina systrar och deras familjer! Kom hem vid elvatiden och nu sitter jag här en stund innan jag ska sova.

Har många tankar om det mesta just nu. Tänker på jobb, utbildningar, vem jag är, hur jag är, hur jag uppfattas, vem jag vill vara, vilka som bryr sig om mig, hur jag vill att min framtid ska se ut, hur jag ska få tiden att räcka till för allt jag vill göra, hur jag kan underlätta för Johan med allt och sen en massa annat...
Önskar att det vore frågor som hade lätta svar.. Men det är som ett stort virrvarr i mitt huvud just nu och jag känner mig otroligt osäker och rådvill..
Nä.. Sova, men jag drömmer så mycket hemskt just nu.. Har väl med allt tänkande att göra.. =( Inte alls kul.. Ganska jobbigt faktiskt.. Vill inte tänka på allt dte här. VILL INTE KÄNNA SÅHÄR...

Imorgon ska jag och barnen till badhuset tillsammans med mormor och morfar. Det ska iaf bli riktigt kul! Hoppas ni får en bra dag! Kram kram.. <3


DUKTIG!
[DATUM: 2010-10-09 TID: 07:54:45]

Kände mig så himla degig och tjock när jag vaknade så jag ställde mig på bandet en stund.. Vart bara 12 minuter, men det är bättre än inget. Sprang några minuter och det går lättare och lättare! Sen gjorde jag lite situps, så nu känns det aningens bättre. Men herreguuud va jag önskar att jag kunde skärpa mig! =(

Nä.. Har iaf hunnit måla tånaglarna och äta frukost.
Smink och hår kvar nu!
Kram..


Lördag..
[DATUM: 2010-10-09 TID: 07:41:41]

Godmorgon!
Igår hade vi en riktigt mysig kväll tillsammans med Johan, Jeanette, Jonna, Karl och så Agnes! =) Vi åt tacos och sen lekte barnen så snällt ett tag medans vi spelade Alias. =) Näste gång ska de få lära oss Plump, det ska tydligen vara superroligt! Vi kom på att Jeanette och jag är lika tävlingsinriktade och det är riktigt kul!


Tjejhörnan! <3

Idag ska jag jobba 10-14. Sen kommer familjen och hämtar upp mig så vi kan åka till SOlna och hälsa på Anna och Robert! Det blir en liten födelsedagsmiddag för Anna som fyller år på måndag! Grattis i förskott!! <3

Skönt som tusan med helg! Får se vad vi hittar på imorgon och på måndag, har mina planer.. =) Men vi får se..

Barnen och Johan sover.. Jag som skulle behöva blåsa och platta håret.. =/ Ska ta och slänga i mig lite frukost och sminka mig nu, så får vi se om de har vaknat sen.
Hoppas att ni får sen bra dag!
Kram kram.. =)


Fredag..
[DATUM: 2010-10-08 TID: 07:30:54]

Godmorgon!
Känner mig lite seg idag. Har nog sovit hårt inatt. För en gångs skull så kom inte Stella in. SKÖNT, men jag känner mig tung ohc seg i kolan.. =/ Hoppas jag kommer igång sen. Har tråkiga kläder och noll inspiration.. Har iaf sminkat mig. Skulle ha blivit en mer cerise/rosa sminkning, men den blev rosa/lila/orange.


Den är bra mycket mörkare än vad den ser ut här. Fick inte alls till det med ljuset nu när det är så grått och mulet ute... =/ Tråkigt.. Yeah, yeah..



Är iaf redo för jobb. SKa ta och äta lite frukost och läsa tidningen.
Hoppas ni får en bra dag! <3
Puss o kram..


Lovely!!!
[DATUM: 2010-10-07 TID: 20:41:48]

ÅÅhh va det var skönt att träna!!
Älskar det!! Var hur skönt som helst idag! Ska faktiskt ta och göra lite situps nu. Känns att jag behöver mer på magen. Synd bara att jag typ hetsätit en massa skit i flera dagar. Gjorde jag inet det så skulle jag gå ner. Men jag är så värdelös på det där. Suget är galet.. =( Men jag är grym som tränar! <3 Hejja mig!

Jag är också väldigt nöjd med att ha sökt 3 jobb och en utbildning idag! Bra där!! (Jag peppar mig själv om ni undrar vad tusan jag håller på med...) =D

Imorgon är det underbara fredag och jag hoppas på en riktigt rolig sminkning! =) Hoppas jag är pigg och glad imorgonbitti, men dte brukar jag ju vara så.. =P FÖrst blir dte jobb, sen kommer Agnes som ska vara hos oss under kvällen och så kommer Jeanette, Johan coh barnen över. Tänkte bjuda på tacos, guud så gott! LÄnge sen nu! =) Ska bli så kul att ses!

Nä, göra de där situpsen så jag blir nöjd.. =P
Puss o godnatt på er sötnosar! <3


Dagiskort!
[DATUM: 2010-10-07 TID: 10:56:56]

Dagiskorten blev superfina!
Svante såg så tuff och busig ut! Stella såg lite småsur ut, men ändå väldigt fin!
Sen tog de syskonkort och det blev såååå bra! Suuuperfint!! <3


Sött att Stella håller Svante runt axeln och håller på hans hand! <3
ÄLSKADE UNGAR!!!


Jag är jag!
[DATUM: 2010-10-07 TID: 10:12:34]

Tänkte ju köra nån diskret make, uppsatt, strikt hår.
Meeen.. Nej! Varför ska jag göra det för?
Jag är ju jag och jag är inte så diskret sminkad och jag är inte så strikt. Jag är rätt så enkel och vanlig. Så det känns ju lite onödigt att visa upp någon som jag inte är. Sen kan man ju självklart ha önskemål om mildare smink och det är inga problem. Men där jag är idag så är det såhär jag ser ut. Har jag ett annat jobb så har jag självklart en passande sminkning för just det jobbet! =)



Så idag blev det en snygg rosa som matchar linnet jag har och silverglitter.


Inte så farligt va?!
Det får duga! Nu ska jag åka och lämna barnen på dagis, sen ska jag hem och äta lunch och sen åker jag mot Västerås! Spännande! Håll tummarna för att jag springer över mitt drömjobb nu då?! =)

Kram kram.. =)


Inspiration!
[DATUM: 2010-10-07 TID: 07:12:41]

Godmorgon!
Sovmorgon idag! Är ledig, men ska på rekryteringsmässan i Västerås och spana lite. =) Så barnen ska på dagis lite senare. Håll tummarna för att jag hittar nåt spännande att dona med. =)

Igår fick jag min efterlängtade 120 palett från eleven.se! Gud va glad jag är! Nu ska inspirationen flööda! Idag blir et väl en ganska diskret make. Eller ja, jag tänker göra nåt som jag ändå brukar ha, men inte allt för mörkt. Vill ju ändå se ut som mig själv. Bäst så..



Igår var vi till Anna-Lena, Peter och barnen och umgicks och åt lite mat. Onsdagsmys! =) Sen var dte ju Grey´s och det gillas såklart! Skönt att alla serier är igång! Me like alot!

Nehepp, ska kolla fb och bloggar och sen duscha.
Ha en bra dag! =)
Kram..


Crap..
[DATUM: 2010-10-06 TID: 06:43:45]

Hej..
Haft en tuff natt.. Dröm mardrömmar.. Fick lov att tyda dem på internet.

ORMAR: Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. (Inte bra...Gör mig orolig...) 
Bli biten av ormar: någon förtalar dig. (Det är ju inte så kul.. =( )

Våldtäkt:

Att drömma att man blir våldtagen kan vara ett försök att ta fram sina starka sidor om man känner sig utsatt, men detta tycks mest gälla om du lyckas undkomma våldtäkten. Det kan också ha att göra med en rädsla för att bli oönskat gravid. (Värt att tillägga är, att det absolut inte behöver ha med det verkliga livet att göra, om man drömmer att man blir våldtagen, men det kan ha det. Kanske har man blivit det eller blivit utsatt för våldtäktsförsök.) Vidare kan våldtäkt symbolisera sexuell energi av någon form, fritt för egna tolkningar. En annan översättning är att du har att göra med någon som har mycket makt och inte bara använder den till att båda gott. Något väsen kan behandla ens själ illa, detta kan medföra drömmar om våldtäkt.

Hemsk natt med andra ord.. =(

Jobbet gick bra igår! Fick jobba över 20 min med en underbar kund som var så himla go och trevlig. Hon skrapade ihop saker för 4400 kr och ville genast prata med chefen om hur trevlig och duktig jag var! Det var riktigt kul att höra!! =D Det är ju lätt när kunderna är öppna och vi verkligen kan prata och få ihop det tillsammans. Riktigt kul! =) Sen åkte jag och simmade 25 min och sen var jag till Tomas och åt som tänkt. Sen fick jag ett telefonsamtal som var fruktansvärt.. =( Jag klarade inte av att gå på Aloe Vera partyt utan åkte hem..
Johan och barnen var borta så jag fick sitta i lugn och ro med ett tänt ljus, funderna, be, skicka styrka och tankar till de som behöver, låta tårarna rinna fritt och bara få känna i lugn och ro. Det kom hem vid halv nio och jag fick många välbehövliga kramar.. Känns tungt just nu, även om jaghoppas för allt i världen att det ska bli bra..

Idag är ögonen svullna och jag känner mig väldigt seg och trött. Ska iaf försöka fixa lite smink så jag ser okej ut på jobbet.. Idag är det iaf bara jobb och sen åka hem till barnen. Skönt.. Orkar inget annat..

För övrigt så har jag träningsvärk som bara den i vader, armar och rygg idag. Härligt! Länge sen jag kände av vaderna såhär. Men det var väl alla sparkar som gjorde det. Ge mig vad jag tål säger jag bara! =P

Nä, ska gå och fixa lite smink..
Kram på er, ta hand om varandra... <3
Man vet aldrig när livet förändras... =S


<3
[DATUM: 2010-10-05 TID: 19:20:50]

Tänder ett ljus..

Ber en stilla bön..

Sänder styrka och kraft till de som behöver..

Tänker på att värdesätta livet..

Ta vara på varandra!



Blir en bra dag idag! =)
[DATUM: 2010-10-05 TID: 07:25:07]

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt.. =)

Känner att det blir en bra dag idag! Bara mina planer går ihop så. =) Först blir det jobb, sen åker jag och simmar, sen hoppas jag att jag får bjuda Tomas på mat och efter det ska jag på Aloe Vera-party med Lotta! Det ska bli så kul att träffa henne! Vet inte när vi sågs sist.. =S Blir iaf en rolig dag! =)

Boxen gick fint igår! Det var jobbigt, men superkul! =) Trodde jag skulle vara död i kroppen idag, men jag känner av vader, lite i hela armarna och i nacken. Men det känns lugnt, trodde inte att jag skulle kunna ta mig ur sängen! Haha.. =P Det var iaf grymt skönt att få svettas och ta i lite! =)

Stella har visst kommit in inatt. Kommer inte ihåg det. Eller jo, kommer ihåg att hon sa: Jag har kissat. Jag frågade om det var på pottan? Jo sa hon.. Sen somnade jag. =) Sen har lilla fröken använt mig som fotpall hela natten.. =/ Hehe.. Har iaf sovit sååå skönt inatt! Härligt! =)



Nu sover hon än i vår sängen. Jag sitter här med turban på huvudet och väntar på att hon ska vakna så jag kan fixa håret. I övrigt är jag färdig, ska bara packa simkläder och det som behövs dit. Måste snart ta och väcka kidsen så vi hinner. =) Hoppas att ni får en kanondag!!
Kram kram.. <3


Höstbilder! =)
[DATUM: 2010-10-04 TID: 21:52:35]


Söta syskon på höstpromenad! <3


Hjälpas åt och plocka fina löv!


Springa bland löven i solen.. <3


Det blev ett fint, höstigt fat till matbordet. =)

Hösten är här med buller och bång! <3


Uppdate.. =)
[DATUM: 2010-10-04 TID: 14:30:08]

Ätit glass, sovit middag, hängt tvätt, gör köttfärssås och spagetti som vi ska äta lite fort när vi kommer in sen. Och efter det blir dte träning! Me like! =) Har gått i träningskläderna hela dagen för att peppa mig.. Hejja!

NÄ, ska gå och slänga i dte sista i köttfärssåsen och hoppas på att Svante vaknar lagom när den är klar så vi kan gå ut då! =) Kram kram.. =)


Vattenfärg!
[DATUM: 2010-10-04 TID: 12:22:10]

Hej på er!
Före lunch blev det målning! Stella var superduktig och är så noga med allt.. Svante är lite vildare. Han ville helst dricka färgvattnet, stoppa penslarna i munnen och fingrarna i all färg.. Haha.. =/


I början gick dte rätt så bra.. =)


Stella är så försiktig och noggrann så hon hade knappt färg på fingrarna när hon var klar.. =P


Svante däremot var gul på hela händerna, runt munnen och hela tungan.. =/


Sen åt vi blodpudding till lunch och det var poppis! De åt jättemycket båda två! Himla kul! =) Hade för mig att de inte var så förtjusta i det. Lovely! =)

Nu har jag hängt lite tvätt och stoppat i lite nytt. Igår överraskade Johan med att fixa upp tvättlinorna i tvättstugan! Det var såååå fint!! Kanonbra!! Jag är supernöjd och det känns mycket lättare att tvätta nu igen! Härligt!! =) Tack älskling!! <3

Nä, ska njuta av lugnet medans barnen sover. När de vaknar blir dte mellis och utgång. Höstmys!
Puss o kram på er.. =)


Tor tej! Kan sälv! =D
[DATUM: 2010-10-04 TID: 07:42:02]

Stellas standard fras just nu: Jag är stor tjej nu!
Igår när vi var på stan så lyft hon fram t.ex en kjol , höll den framför sig, tittade noga och sa tyyydligt: "Den här var väldigt fiiin!" och tittade på mig.. Haha.. Sen sa hon: "Jag är stor tjej, jag kan välja kläder själv nu!" Nja, sa jag, det är nog bäst att mamma bestämmer ett tag till. Men hon var så duktig och hängde tillbaka allt hon tog ner. Hängde dte åt rätt håll och gjorde fint! Mammas tjej?! =)

Nu till saken, imorse vid sextiden så kom hon och sa: Mamma, kan du tömma pottan?!
Tömma tänkte jag, ska jag inte torka..? Jaja, kom och lägg dig så fixar vi det där sen sa ja. Nu gick jag upp och kikade i pottan och hon har kissat och det ligger ett papper i! Vilken stor tjej vi har!!! <3

Just ja, härom kvällen när vi var i skogen så satt hon och åt blåbär. Sen kom hon och sa att hon hade plockat svamp. Och ja, det hade hon! Trattkantareller och allt! Hon var superduktig!! =) Hon hjälpte mig och plockade lite trattisar. GulleStella! <3



Svante verkar ha en lite jobbig tid just nu.. Humöret är inte det bästa och han blir väääldigt arg och frustrerad. Han kastar saker, slänger mat, skriker, slåss, bits och är allmänt surig. Inte alls kul. Ska nog ringa till BVC för lite tips för det är inte alls kul.. =`/ Sen vaknar han endel på natten och vill komma upp, vill äta eller så bara skriker han. Han har 4 kindtänder som håller på och tränger sig igenom. Det kan ju ha med saken att göra. De har spruckig igenom på ena sidan, men största delen av tänderna är kvar under tandköttet.
Nån som har nå tips vad vi ska göra med honom så säg gärna till!

Vi försöker avvärja allt innan det händer nåt. Men ofta så hinner han hälla ut mjölken, slå maten i golvet, slåss, bita pappa i handen eller dunka boken i ansiktet på syrran.. =(
Värsta tiden är när vi äter. När han blir mätt så har han slutat säga tack, tack och blir arg istället. Vi försöker ta ner honom så han kan sluta äta lite tidigare så kanske vi "går förbi" det jobbiga momentet..?
I don´t know.

Idag ska jag iaf ha mysdag med barnen och det ska bli skönt! =) Stella sover än och jag väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan ringa BVC. Hoppas att ni får en bra dag! =)
Kram kram.. <3


I´m back!
[DATUM: 2010-10-03 TID: 20:05:49]

Hej på er!
Oj va ni vekrar längta efter mig! har fått måånga klagomål på att bloggen inte uppdateras nu! Roligt!
Vi har alltså vart en hääärlig vecka till Teneriffa tillsammans med Anna, Robert och Leo och efter det så har det verkligen vart späckat schema! Inte en lugn dag! Idag packade jag upp det sista.. Pjuh.. =S

Händer mycket kul just nu och allt går i 500..
Orkar tyvärr inte skriva om allt, men det kommer väl allt eftersom nu. Bilder kommer kanske nån då och då, men om ni vill se bilder från resan så kommer det på bilddagboken. KramKolan heter jag där. Så spana där om ni är nyfikna. Det blir måånga bilder, men så är det. Jag kan inte välja och tycker att det är så himla kul! =) Har bara hunnit börja, men det kommer mera allt eftersom! =)

Imorgon är jag ledig och det sk bli sååå skönt! Har tänkt att bara ha mysdag med barnen. Vi ska försöka hinna med att gå ut och samla kottar, löv och kvistar att pyssla lite med här hemma, måla med vattenfärger (blev inspirerad av Jeanttes barn..), vi måste tvätta en massa då det vart stopp i slangen så vi inet hunnit tvätta på flera veckor och så har Johan satt upp nya tvättlinor där nere. Suuuperfint! =) Han är grym min man!
Blir iaf en härlig dag imorgon, det har jag på känn!

På kvällen blir det box, det ska bli såå kul! =) Är dock lite nervös, har en känsla av att det kommer vara toookjobbigt.. Är riktigt otränad igen nu.. =( Men, men, får se hur det går.. Kör väl så hårt dte går!

Nä, ska kolla lite bloggar och sen försöka slänga upp nån bild på bildis.. =)
Ha en skön kväll!
Hörs snart igen!
Kram kram.. =)


RSS 2.0