Slut som bara den.. =(
[DATUM: 2009-08-31 TID: 21:53:29]

FY bubblan va jag är trött... =( Sov ju inte så mycket inatt och lyckades somna på soffan en stund nu på kvällen.. Hoppas på en bättre natt nu. Ska strax gå och sova. Imorgon ska vi till dagis redan 8.30, så jag måste gå upp jätte tidigt.. =S
Har jätte ont i halsen just nu, så jag hoppas att jag inte blir dålig tills imorgon. Vi får väl se hur vi mår..
Godnatt med er!


Vilken kväll!! =)
[DATUM: 2009-08-31 TID: 14:41:47]

I lördags var det alltså dax för min premiärtur på Hottan! =)
Var peppad till tusen och Johan skjutsade in mig till stan där jag mötte upp Anna. Sen åkte vi ut till henne och hon sminkade mig supersnyggt! =) Efter diverse pics så åkte vi in till Annelie och Emil som hade fest. Vi spelade lite spel och hade riktigt kul! =) Dracks en massa bubbel och cider.. Hade verkligen en helt perfekt fylla hela kvällen! Blev inte som förra gången på hottan... Hahaha.. Tur det!




Dansade hela kvällen och hade riktigt kul med alla tjejer! Tyckte nog att avslutningen blev lyckad.. Hahahaha.. Det gjorde vi bra Cissi! =P
Sov hemma hos Tomas tillsammans med Elin, Jocke och Moa.
Fick ju ingen skjuts hem... Men det funkade fint.
Johan och barnen kom och hämtade mig och sen var vi till
Johans föräldrar coh fikade en snabbis. 
Efter det åkte vi hem och myste. Bakispizza, gräsklippning, fotoknäppning, familjebad, pusselläggning och så avslutade vi kvällen med vuxenfilm ("Män som hatar kvinnor"). =) Skön söndag med andra ord! =P

Natten blev inte så bra.. Har sovit 3,5 timme och resten tyckte Stella att det var roligare att vara vaken än att sova.. =/ Inte helt positiv till det.. Fick henne att somna på mig i soffan kl.5 imorse.. Men då började Svante låta istället.. *suck* Jaja.. Orkade iaf upp kl.7 imorse.

Behövde nämligen gå upp för idag var Stellas första dag på dagis!! =) Första inskolningsdagen gick fint och jag har en känsla av att hon kommer trivas som bara den!! =)

Det var väl det senaste i korta drag. Nu ska jag kolla lite till, sen ska jag
plocka lite här hemma.
I veckan blir det inskolning och en massa fix inför kräftskivan. =)
By the way så finns det en masa nya kort på Bilddagboken!
Kram kram.. =)


Party party!! =)
[DATUM: 2009-08-29 TID: 11:25:36]


Igår blev det en lång dag på stan! Jag och Anna shoppade,
lunchade, fikade och hade mysigt! =)
Jag köpte en topp tills ikväll, en klänning, lång kofta, glitternagellack och lipgloss. =) När vi jag skulle lämna av Anna hos henne så kom Johan dit och vi fikade med henne och Niklas. till strax före sex när vi åkt till Kicki och Lars och åt mat. =) Var kvar där till20.30, då var vi hem till Anna o Niklas igen och Johan fick lite mer whiskey. Vi var väl hemma vid 22.30. Barnen var superduktiga! =)


Vägde mig imorse, har gått ner 0,8 kg sen i måndags! Skönt!!
Efter vägningen så körde jag 10 min styrketräning och 15 min stavgång på det. Känns skönt att ha rört sig lite när man ska festa ikväll...
På tal om det, fy bubblan va kul det ska bli!! =) Är taggad till tusen!! Har målat naglarna i guldglitter och ska snart lägga mig och sova middag så jag orkar hela kvällen! Sen ska det fixas och snyggas till innan jag möter upp Anna L i stan vid halvfyra. Sen bär det av ut dit och hon ska hjälpa mig lite med sminket och sen ska vi på fest hos Annelie! =) Kommer bli sååå kul!! =)
Kvällen avslutas på Hottan och sen får vi se om jag får skjuts hem eller om jag måste sova hos Tomas. Det löser sig..
Hoppas alla får en bra dag och kväll! Kram kram.. =)

Nu åker vi!
[DATUM: 2009-08-28 TID: 09:41:39]


Stella är söt som socker!!



Mamman är på bra humör och känner sig pigg! =)
Nu ska vi åka och hämta Anna och sen bär det av till Sala.
Hittar jag nån fin topp så ska jag nog köpa mig nåt nytt. =)
Det tycker jag att jag är värd!

Bra gjort!!
[DATUM: 2009-08-28 TID: 07:20:01]


Jag kommer ju aldrig komma tillbaka till formen som jag
hade efter studenten och när jag träffade Johan.. =(
Men nu försöker jag iaf... =S

10 min styrketräning + duschning.

CHECK!! =)




Ska in till Sala med Anna K vid tio. I eftermiddag ska jag nog dona lite
här hemma och ikväll blir det mat hos Johans föräldrar.
Hoppas att ni får en superskön freeeedag!! =)

Duktiga Stella!!
[DATUM: 2009-08-27 TID: 22:45:02]

Stella var superduktig hos Frissan!
Satt och pillade med kulorna som jag hade med. =)




Hemlis..?
[DATUM: 2009-08-27 TID: 16:43:36]

Vill ni veta en hemlis..?
Jag är värdelös på att banta! Hahaha...

Jaja.. Håller iaf på att lägga in bilder på bilddagboken just nu. Så nu finns det en massa nytt där. Jag vet inte hur man öägger in bilder på bloggen än, nån som kan lära mig??
Snart kommer Johan hem. Då blir det yoghurt och macka. Sen ska jag åka och rida Gnistra en sväng. =) Ska bli mysigt!! Tur att min nacke blev bra idag, kändes inga bra alls.. =(

Längtar som tusan tills på lördag, ska bli såå jäkla kul!! =)
Anna ska lägga ögonskugga på mig, kommer bli så fint så! Och sen blev jag så glad för Anna K ville också följa med! Jätte kul!!! =) Hoppas att det inte blir pannkaka av allt nu när jag är så taggad! Hehe.. Måste fixa hämtning på natten också. Vet ju inte om Anna o Niklas stannar lika länge som jag. Men gör de det så kan jag ju åka med dem, men annars behöver jag skjuts.
Ska gå ner i källaren och hänga tvätt och hämta upp mina ridkläder nu.
Ha en skön kväll!!

Dåligt av mig, men.. =S
[DATUM: 2009-08-27 TID: 11:10:00]

Det blev ingen stavgång.. =( Orkade faktiskt inte..
Men jag har vart väldigt effektiv. Tvättat 2 maskiner, vikt tvätt, plockat upp all tvätt, städat runt skötbordet där det låg massa kläder och smuts, gjort fint i köket, slängt gammalfrukt o blommor, bäddat i nytt i Svantes säng, kokat flaskor och nappar och börjat med lunchen.
Nu ska jag duscha av mig och klä på mig. Sen lunch, packning och klippning!
Kram

Nackspärr o förkylning.. =(
[DATUM: 2009-08-27 TID: 08:12:09]

Godmorgon!
Blev en heldag på stan igår! Köpte overall o jeans till Stella, jeans, body, kofta o strumpor till Svante och jag fick 8 (!) flaskor schampo. Haha.. =) Det var 50% på mitt schampo på H&M och sen var det klubbdag och det var 10%, så det blev superbilligt. Jag hamstrar när det är billigt! =)

När vi kom hem så började jag få super ont i nacken. Vi kollade på film och sen hade jag ännu ondare.. =( Stel som bara den.. Malin smörjde in mig med Zoon, så idag är det lite  bättre men jag är fortfarande stel..
Har sovit kasst inatt.. Dels pga nacken oh sen har Svante blivit förkyld och andats jätterossligt. Men han sov hela natten till 5.30, då gjorde det ont i mina bröst så han fick amma lite och sen fick han lite ersättning. Sen somnade han igen och sover än. Skönt!

Idag är sista dagen som Malin är kvar (så i eftermiddag eller imorgon blir dte uppdatering av bilder på bilddagboken..). Vid 13.30 så ska Stella klippa sig och sen hade vi tänkt möta upp Anna K i Västerås för lite shopping till henne. Men nu är ju Svante lite förkyld och kanske blorde vara hemma och ta dte lugnt.. Tråkigt, men, men.. Ska ringa Anna lite senare, hoppas hon inte blir för besviken.. =S Hade ju vart roligt att följa med..

När Malin vaknar så ska jag gå min lilla runda med stavarna. Jag är såå trött och har verkligen ingen lust.. Men jag måste.. Åhh.. Jag är helt slut efter natten! Känner mig radiostryd..

Ska ta och kika runt lite innan jag går. Sen blir dte frukost, hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen innan jag ska fixa mig inför klippningen i Sala. Ha en bra dag!

Sov hela natten!! =D
[DATUM: 2009-08-26 TID: 10:20:55]


Godmorgon!! =)
Jag har sovit sååå skönt! Har inte ens vart upp och kissat inatt.. =) Vaknade 7.30, alldeles lagom.
Då höll Anna och Malin på att klä på Svante. Och vet ni????
Han hade sovit HELA NATTEN!!!! =D Från 22.00-06.30. Gud så skönt! Det här ska vi kämpa vidare på! Anna tyckte dock att det var synd att han inte ville ha mat på natten för hon ville gå upp och ge honom mat.. Haha, sötnos! Nu har hon ungefär hälften av sin graviditet kvar och det kommer gå superfort! Hennes mage är superfin, jag blir lite småavis... =S Hehe, men bara på magen..

När jag gick upp så fick syrrorna peppa mig lite så jag orkade gå ut med stavarna. Blev 15 min i regn, men det kändes bra att ha det gjort! =) Vi åt frukost och sen åkte Anna tillbaka mot Stockholm och jobbet. Kortvisit!

Idag ska jag, Malin och barnen in till Sala och gå lite på stan, fika och så antagligen en sväng till morfar. Sk abli så mysigt! Skönt att det regnar faktiskt..
Har inte hunnit lägga upp några bilder på bilddagboken på ett bra tag nu, men det kommer ska ni se. Har ju haft fullt upp! Men det finns många fina bilder som ska in.. =)
Nu hoppas jag att Malin är klar i duschen snart så jag får gå in och fixa håret.
Ha en bra dag!

Trött!
[DATUM: 2009-08-25 TID: 22:47:08]

Jobbigt med besök från systrarna.. Är heeelt slut, ska alldeles snart gå och sova.

Känner mig väldigt nöjd med dagen. Började med att styrketräna 10 min, direkt efter det gick jag 15 min stavgång. När vi var och badade så simmade jag lite och crawlade (stavning=??) lite. Kunde ju knappt andas! Haha.. Är helt slut uppe i nacken efter det! Men jag har haft superroligt!!

Nu har alla ätit rostmacka utom jag, känner mig duktig som håller mig.
Kommer bli fasligt gott med frukost imorgon! =)
Johan sitter här bredvid mig och väntar på att duschen ska bli ledig. Känns som om vi knappt hunnit prata nu när systrarna har vart här. Så ikväll hann vi mysa lite och det var skönt! =) Man längtar ju efter sin underbara!

Anna hade ju som sagt längtat ihjäl sig efter barnen och kom ju hit. Nu vill hon ta Svante inatt och det ska väl gå fint. Så de ska sova tillsammans i hans rum. Skönt att sova, men jag lär väl säkert vakna ändå.
Har iaf inte alls nå mycket mjölk kvar i tuttarna nu.. Det har verkligen sinat när jag börjat ge ersättning då och då. Men det känns bra ändå tycker jag. Man blir så mycket friare och jag känner att jag behöver det...

Nehepp, ska jobba på att få bort den vattenfasta mascaran.
Fick superbra tips till bröllopet. Bara att ta barnolja på en bomullstuss och stryka bort den. Kanon bra!! =)
Godnatt med er! Kul att så många läser!!

Underbar dag!!
[DATUM: 2009-08-25 TID: 17:25:35]

Åh vilken mysig dag!
Jag, mamma, min syster Malin, kusin Anna-Karin och mina barn
 har vart på Lögarängen och badat!
Stella har vart superduktig och badat en massa!
Hon blir bara mindre och mindre rädd!
Jag har simmat, åkt vattenrutschkana  och bara njutit av att få bada! =)

På eftermiddagen så ringde min andra syster Anna. Hon tyckte att vi hade så mysigt och blev så avundsjuk så hon satte sig i bilen och kom hit. =)
Så båda mina systrar ska sova hos mig inatt, myspys!!
Nu är vi hos mamma och pappa. Ska få mat här.

Är lite orolig för en släkting som inte är riktigt kry.. =( Hoppas att han mår bättre snart och att operationen kommer gå bra. Känns lite läskigt och ostabilt.. =(
Men jag håller alla tummar och hoppas på det bästa!

Nehepp, ska kolla till Stella. Har lagt henne på mina föräldrars säng och så får vi se om hon somnar. Men hon var heeelt slut och hon har iaf stannat på sängen i typ 10 min. Hon borde somna snart.. Skruttan..
Jag är också heeeelt slut! Jag har alltid öppna ögon när jag simmar under vattnet så jag blir supertrött..
Ha en skön kväll, kram kram..

Skön dag!
[DATUM: 2009-08-24 TID: 21:37:12]

85 unika besökare första dagen känns ju riktigt kul!! =)

Blev en skön dag med lite shopping! Blev ett par skor som jag fyndade i Sala. Supersnygga, sköna, lagom höga för ENDAST 175 kr! Kanon!! =D
Sen blev det en ny Peak-hood från jobbet, en scarf typ och så ett
par übersöta badbyxor till Svante! Guuud så söta!
Gick fint att handla maten och Stellurt snackade med allt och alla!
Hej, hej hej! Haha...

Vi hämtade M och sen beställde vi varsin rulle från pizzan. Blev så sent så vi orkade inte laga mat. Efter maten tog vi med barnen på en promenad och
sen en liten sväng i lekparken. Massor med mygg! Blä!! =S

Nu är vi hemma.
Stella sover och Svante sitter i babysittern i sin pyjamas och är allmänt söt! =)
Jag och Malin ska kika på lite bilder och sen blir det kväller.
Imorgon ska vi som sagt bada i Västerås, gud så mysigt! Mamma bakade bullar idag och så MÅSTE vi ha Mariekex, typiska badminnen från barndomen! =)

Nehepp.. Ska ta fram lite bilder innan Malin kommer tillbaka.
Godnatt, godnatt!!

Blev fullt upp.. =)
[DATUM: 2009-08-24 TID: 13:49:28]

40 unika besökare på några timmar, riktigt kul!! =)

Jahapp, det blev 10 min styrketräning och sen 15 min SingStar med galendans.. Haha.. =) Blev iaf svettig och det måste ju vara bra?! Sen var det en liten herre och en liten dam som skrek och snackade i sina sängar. Bara att ta upp dem och fixa lunch till alla oss. =)
Sen har jag fixat till mig. Hinner inte duscha, så det får bli ikväll.. 
 
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Snart ska vi åka in till Sala. Måste leta efter ett par små badbyxor till mr. Svante. Vi funderar på att åka och bada nånstans i Västerås (Med Malin och mormor) imorgon. Får väl se om det blir inne eller ute..
Hoppas vi hittar några badbyxor iaf! Efter det ska vi springa en snabbis genom skoaffärerna. Behöver nya skor till lördag.. =) Sen sa vi till Coop och handla lite mat till närmsta dagarna och sen vid fem så ska vi hämta syrran (Malin) på stationen. =) Hon kommer och stannar några dagar. Very nice!! =)

Malin är ju vegetarian så jag måste hitta på lite mat.. Men det lutar åt:
Bakad potatis, sallad, grekiskpaj o vegobiffar och pannkaka. Det är vad som står på menyn än så länge. Vi får väl se vad det slutar med. Blir ju som sagt en sväng till Västerås imorgon så då försvinner ju nån måltid.

Svante bara sooover och soooover. Stella härjar runt och vill ha skor på sig hela tiden. Hon älskar skor! Men man ska ju helst inte ha dem inne, men det struntar hon blankt i. Hehe.. Vet inte riktigt hur jag ska vänja av det beteendet..? Några tips?

Om en vecka börjar min stora tjej på dagis! Ska bli så himla spännande, är övertygad om att det kommer gå hur bra som helst!! =) Johans moster Anna-Lena jobbar där så hon känner ju igen henne.
O vet ni vad mer? Stella ska till frisören för första gången på torsdag! Det är jag desto mer nervös för! Hehe, får se om fröken behagar att sitta still.. =S

Nehepp.. Ska väl gå och packa väskan och förbereda inför stadstrippen...
Kram på er.. =)


Halloj!
[DATUM: 2009-08-24 TID: 10:03:16]

Jahapp, då tänkte jag bege mig in i bloggvärlden.. Kan ju inte ett skvatt om det här så vi får la se hur det går..

Skulle väl behöva lite hjälp att fixa en såndär fin header eller vad det heter..?
Nån som kan hjälpa mig?
De färdiga som finns här är ju inte så speciellt upplyftande.. =S

Stella väckte mig kl.6 idag.. =S Var väl iofs bra för Johan sov fortfarande och behövde skynda sig upp till jobbet, Han skulle väl ha gått upp vid 5-tiden.. Gav henne välling och tänkte att hon kanske kunde somna om, men icke.. Bara att kliva upp det! Men nu sover hon middag tidigt. Skönt! Hoppas vi hinner gå ut lite idag. Skulle verkligen behöva gå en promenad.
Jag har nämligen bestämt mig för att gå ut på lördag!!
Fick sms av Anna L igår:
Karin! Charlotte Perelli kommer på löning! =)
Ska vi inte gå ut och dansa då? =) Vore så himla kul! =)

Och ja! Det vore sååå kul! Hade dock tänkt vänta till kräftskivan med att festa, men va fan! Lika bra att komma ut! Har ju verkligen längtat efter lite tjejfest! Kommer bli såå kul!!!! =)
Men det skulle verkligen vara guld om jag kunde tappa nåt kilo tills dess. Då kommer jag må mycket bättre och ha liiiite roligare! Jag vet att jag inte ska bry mig om vikten sådär.. Men fy va det är tråkigt att vara såhär stor. Skärpning!!
Hade iaf gått ner 0,4 kg den här veckan. Fast jag har fuskat och inte alls kört nånting!
Har gått ner 3,8 kg sammanlagt sen jag började. Har väl egentligen bara kört hårt 2 veckor.. Men nu kör jag ett tag igen! Vore bra om jag klarade 1 kg den här veckan och 1 kg nästa vecka. Jag vet ju att jag mår bättre när jag går ner lite. =)

Förresten.. Kan man ändra typsnittet??

Nehepp.. Ska ta och köra mina 10 minuters styrketräning, plocka ur diskmaskinen och sen borde iaf nåt av barnen vakna. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!
Kram på er och välkomna hit!! =)

Välkommen till min nya blogg!
[DATUM: 2009-08-24 TID: 09:38:07]


RSS 2.0