I think I´m back!
[DATUM: 2010-02-15 TID: 13:03:44]

Hej på er!
Äntligen är datorn uppflyttad igen! Mycket skönt!! =)
Hra bara donat här under dagen. Lämnade Stella på dagis och dte var ju svinkallt ute! BURR!!! Hon fick iaf åka pulka till dagis idag. Svante somnade så skönt i vagnen. Mina hjärtegull!! <3

Fick en så fin bild på dem idag! =) Synd bara att jag inte kan ladda upp bilder här just nu. Vet inte vad dte är som krånglar, har inte funkat på ett par veckor.. =( Nån som vet nåt??

Nej, kika vidare.
Kram på er.. =)


Där fick jag...
[DATUM: 2010-02-09 TID: 07:11:46]

Godmorgon!
Där fick jag igen för att jag skröt om Svantes sömn igår.. *suck*
Nu börjas nog den jobbiga perioden som var med Stella..
Den varade i lite drygt 2 månader. Riktigt jobbigt...

Inatt så gick jag och lade mig vid 22.30. Somnade efter kanske 20 min. vid 23.10 så skrek Svante. Var in och stoppade i nappen. Hann inte mer än in till min säng innan han gallskrek igen. man springer ju rätt så fort för att inte Stella ska vakna.. =/ Han vägrade lägga sig i sängen, men somnade nästan i famnen. Försökte lägga ner honom flera gånger och satt bredvid honom, men nej.. =( Tog in honom i vår säng och han myste en massa, men sen började han röjja runt. Då tog jag in honom på hans rum och försökte lägga honom, men nej, superarg nu med. Då bestämde jag mig att blanda en liten flaska med ersättning. Efter den så såg dte ut som om han skulle somna.
Men jag han lagom somna om inne i min säng, när han började skrika igen.. *suckar djupt..*
Försökte få ner honom, men dte var omöjligt. Då tog jag in honom till oss. När ajg kommer in så sitter Johan på sängkanten halvt påklädd. (Nu är klockan 00.40..) Hahahaha, han fick klä av sig och lägga sig igen. Haha...
Han var säker på att han hade försovit sig.. =)
Efter den lilla incidenten så somnade han snabbt om. Jag coh Svante däremot fortsatte krångla en bra stund. Jag hade superont i magen men vågade inte lämna honom där i sängen när han var vaken. Inte kul!
Sista gången jag kikade på klockan innan vi somnade var vid 03.30..

Johan gick upp 04.15. När han åt frukost så vaknade Stella.. *suck* Hon skulle promt in i vår säng.. Så vi gjorde en chansning och Johan bar in Svante till hans säng. Det gick iaf fint.. Stella kom in vid 04.40 och somnade rätt så fort. Sen vaknade Svante med 6.30 och då var det dax att gå upp!

Är rejält trött idag och har tyvärr ställt in min lekdejt med Jeanette och Karl. Är helt slut.. Måste försöka sova medans Svante sover om jag ska orka med hela dagen. Sen ska jag nog försöka göra iordning resesängen i gästrummet i källaren. Då kan jag och Svante gå ner där om han inte vill sova och skriker om nätterna ett tag nu. Då väcker vi iaf inte Stella.
Vet inte hur det här ska gå, känns lite oroligt.. =(

Långt inlägg om natten.. Men, men..

Hoppas iaf att jag orkar simma ikväll. Vore såååå bra! MÅSTE JU!! Igår gick jag och Jeanette en jätterask promenad runt Gärdsbo, Gick på 25 min, vi brukar gå på 40-45 med barnvagnarna. Himla skönt!
Var duktig och tog en tallrik med yoghurt och äpple när jag kom hem och var hungrig. Men sen frågade Johan om jag ville ha chips. En liten skål sa jag och han hällde upp en halvstor.. Dumma jag åt hela.. =( Fick iaf lida för det inatt nrä jag har haft jätteont i magen.. =(

Jaja.. Svante röjjer här och Stella sover än i vår säng. Ska slöa en stund innan jag klär på mig. Jag är såååå trött och magen gör fortfarande ont.
Blir sen frukost idag och skärpning!!!!!!!!!!

Hoppas ni andra får en bra dag!
Kram, kram.. <3


Bra nyheter!
[DATUM: 2010-02-08 TID: 12:13:12]

Hej igen!
Har visst endel tid över idag. Svante har sovit sen vi kom hem från BVC. Men han vaknar nog snart.
Jag har hunnit hänga tvätt och slänga i en till. Sen slöar jag här. =)

Har iaf bra nyheter! Vi har tänkt flytta upp datorn upp till övervåningen igen. Ska bli såååå skönt! Fåpr väl se när dte blir av, men inom en vecka kan jag tänka mig. =) Då kommer dte komma upp bilder på bilddagboken igen och säkert bli mer uppdateringar här. BDB har ju krånglat en massa opch tagit hundra år, inte så kul. =(

Ikväll ska jag testa att göra en fisk som Jeanette tipsade om. En med citron och dill. Hoppas att dte blir gott. Imorgon ska jag testa ett annat recept som jag fick av henne, en korvsoppa. Spännande!!! =)
Ikväll blir det antagligen en promenad med Jeanette runt Gärdsbo. Imorgon ska vi också dit och leka lite med henne och Karl. Hoppas på simning imorgon. Hoppas verkligen att dte blir av. Blir bara tjockare och tjockare just nu känns det som. Behöver verkligen komma igång. Min kost är åt skogen vissa dagar.. =( It sucks!!! Skärp dig för tusan hakar! *suck*

Jaja, ska kika lite på tv tills lilleman vaknar.
Kram på er.. =)


Lars Svante Andersson!
[DATUM: 2010-02-08 TID: 11:27:27]

 

Lars Svante Andersson

8 månader

9950 gr (Nästan 10 kg!!!!)

74 cm lång

Sitter

Kryper

Ställer sig och står med stöd

Går ut med bordet korta sträckor

Säger hej, pappa, mamma, titta, lampa är nära

Sover hela nätter

Äter bra

Glad och väldigt gosig

Mamma är väldigt stolt över sin lilla, stora grabb!! <3


Simma?
[DATUM: 2010-02-04 TID: 16:57:53]

Halloj!
Kan inte bestämm mig om jag ska simma eller inte.. =S Vet inte riktigt om jag hinner innan de stänger. Ska slänga ihop lite mat tills Johan kommer hem strax. Sen ska jag väl åka. Kör mjukis och osminkat, jag orkar inte.. *suck* Ska ju bara handla och kanske simma, inget jag känner att jag behöver sminka mig för.

Imorgon blir dte ju tillfixning och jobb. Vet inte vad jag ska ha på mig. Har mesta tighta kläder och jag känner mig rätt så tjock på magen.. =/ Men, men.. Ska nog få till det imorgon hoppas jag. Bord eju ha kläder från Wason. Men jag har knappt. Har inte handlat där så mycket senaste åren. Men det blir väl ändrig på det snart. =) Men imorgon blir dte nog nåt annat. Vi får se..
Det som är sååå tårkigt är att jag inte kan ha fina skor. Har ju såna himla problem med mina fötter att jag måste ha Birkenstock-tofflor. Känns sådär när man klätt upp sig och gjort sig fin. men det är det enda som funkar för mig så det är väl bara att gilla läget.

Nej om jag skulle slå en pling till gubben och höra hur långt han har kommit..
Ha en skön kväll!
Kram


Sjuklingar...
[DATUM: 2010-02-04 TID: 10:13:33]

Hej igen!
Har visst tråkigt när vi är hemma och sjuka. Funderar på om Svante håller på att bli sjuk han med. Han är väldigt gnällig, glansig på ögonen och lätt varm. Men än så länge så har han 36,9, vi får se vart det bär av.

Stella var rätt så pigg under dagen igår och tempen på 37,0. Så jag trodde att hon var på bättringsvägen. Men icke.. Hon blev lite varmare på kvälln och när jag hämtade in hnne till oss vid 23.30 så hade hon 39 grader igen.. =( Skruttan.. Hon hostade massor och hade svårt att sova. Drog på och av täcket hela tiden.

Idag har hon runt 37,6 och hon är pigg. Men vi får se hur dte ser ut ikväll och inatt.
Nej, ska ta ut kladdkakan som vi har bakat. Nytt recept så vi får väl se hur den är... Men först ska vi äta lunch. Blir mina köttbullar och makaroner. =)

Ha en bra dag! Kram Kram.. =)

Kortis...
[DATUM: 2010-02-03 TID: 22:41:39]

Hej på er!
Inte så aktiv här just nu som ni märker...
Fullt upp + att jag inte har lust..
Stella är sjuk, lite feber och hostar. Men annars rätt så pigg. Svante han står,kryper och har börjat säga mamma och pappa. Mysigt!!! =) Men det är full fart och inet många lugna stunder vill jag lova!

Behöver åka och handla imorgon. Tänkte simma om jag orkar också¨, men vi får se vad som hinns och orkas.. Stella blir nog hemma imorgon så hon får vila ordentligt.

jobbar fredag coh lördag den här veckan. Hoppas det går bra.. Känn slite sådär... =/ Men, men.. hejja mig!

Nej, orkar inte skriva mer fastän jag skrivit så lite. Ska lägga mig. Vet ju inte hur natten blir. vi har sovit så skumt under dagen så vi får väl se..
Godnatt med er! Kram..

RSS 2.0