Pingu...
[DATUM: 2010-08-31 TID: 07:22:07]

Pingu är verkligen en favorit här hemma!
Båda barnen älskar att titta på det! Det är faktiskt rätt så skönt att båda börjat kika lite på tv/film, för förut har det var dåligt med det. Kan ju liksom bli lite lugn och ro en stund då!
<3 PINGU <3



Idag har jag sminkat mig i grått, utan eyeliner. Brukar ju alltid ha mörkt närmat ögat, men inte idag... Känns lite konstigt, men jag vänjer mig nog..



Idag blir det en trip till Franzens och Avesta tillsammans med Jeanette! Ska bli jättekul att träffa henne. Jättelänge sen nu! Så dte blir en standard tur för oss.. =P Me like Franzens!!

Nä, ska äta lite frukost och klä på barnen nu.
Ha en kanondag! <3


Solnasväng..
[DATUM: 2010-08-30 TID: 21:54:57]

Godkväll kära läsare!
Blev en impulssväng till Solna idag!
Anna bjöd på lunch och Malin kom dit också. =) Vi har hunnit mysa med mjuka-Leo, Anna tog med sig Stella till Öppna Förskolan för att sjunga och jag gick i centrum med Svante, vi har busat, gosat, skrattat, spelat gitarr, sjungit och haft det riktigt riktigt mysigt! Skönt att jag åkte dit! =)



Var dock himla långt hem, men nu, närmare tio är jag hemma och vi är trötta!
Imorgon blir också en fullspäckad dag tillsammans med bästa Jeanette! =)
Godnatt godnatt!!


IKEA!
[DATUM: 2010-08-29 TID: 14:43:54]

Sovit en timme.. Skönt! Vaknade av att Stella låg och kramade mig.. <3 Så himla gosigt! Men sen började Svante skrika och han var så ihärdig så jag gick in. Då stod han med blöjan i handen haha.. Nakenfis! <3 Så jag satte på honom blöjan så myste vi lite till i sängen. De hoppade och busade och jag slappade.. =S Taskigt av Johan att jobba idag när jag är seg! Hahaha...
Jag ville ha chips, men han föreslog att vi skulle åka till Västerås och handla. Då föreslog jag en trip till Ikea, och det ser ut som om jag får igenom det! Me like!! =)
Skulle vilja ha bättre förvaring i Stellas rum, en ny säng till fröken och sen finns det säkert nåt mer bra... =P Men det får nog vänta. Vi har ju en resa till Teneriffa inbokad om ett tag.. =D

Nej, ska kolla mig i spegeln, stoppa i linserna (om jag träffade linskopparna inatt) och kanske sätta på en gnutta smink. Vi får väl se...

Nä, ha det så skönt!
Pusselipuss... =P


Kanonkväll!!
[DATUM: 2010-08-29 TID: 12:00:46]

Hej på er!
Vilken härlig kväll det blev igår!
Hade riktigt kul!!! =D


ELin bjöd på mumsig pastasallad!


Vi sjöng SingStar för glatta livet!


Söta Eveline var med tjejerna och sjöng och var tröttis.. =)


Snygga Elin, "Läderlappen",  goes rockstar! =P


9 tjejer i en bil... Haha.. =P


Snygga brudar på Hottan! =)


Dansa, dansa, dansa!! =D


Stod längst fram på Sean Banan! Hahaha... Skaka rooooompa!!


Framåt två blev det kebab tillsammans med fina Moa!
Tack för skjutsen bästa ni! <3

Och tack för en skitkul kväll!!! =D
Nu ska jag sova middag!
Puss på er sötnosar.. =P


Skönt!
[DATUM: 2010-08-28 TID: 12:19:32]

Härligt!
Har ätit spagetti och baconröra, så jäkla gott! Blev 4 stora matdosor också. Nu sover barnen och jag ska slänga ihop en kaka. Sen ska jag duscha och fixa lösnaglar och sen är det bara resten av mig som ska fixas.. =P Jag hoppas att sminket får ta uppemot 2 timmar idag, shiiit va kul! Ska poppa musik och bara ha skönt!
Nej, fixa vidare!
Puss o kram.. =)


Torrt!
[DATUM: 2010-08-28 TID: 07:30:56]

God-lördag-morgon!! =)
Jag är så stolt över Stella! Hennes blöja var alldeles torr för andra natten i rad! Hääärligt!! =) Hon går inte ens och kissar på en gång utan det kommer ca:30 min efter hon gått upp. Då kommer en rejäl morgonkiss! DUKTIG TJEJ!! =) Annars går dte superbra med potträningen. Visst, det blir nån olycka då och då, men det är typ varannan dag. Nu går hon på pottan hela tiden. Sååå skönt! =)


Mystjejen och jag har lördagsmys på soffan... <3

Igår lämnade jag av barnen hos pappa och åkte ner på stan. Skyndade igenom alla butiker och hittade en supersnygg vinter-"dun"-kappa för 499 kr. BILLIGT och den var kanonfin! Precis som jag har tänkt mig min vinterjacka! Härligt! Sen blev det 3 Ginalinnen och 1 jättefin topp som jag tror jag ska ha ikväll. För en gångsskull ska jag antagligen inte ha svart på mig. Blir mörk petrol och en gammelrosa topp. Kul kul!

Ska bli himla kul med lite fest ikväll! Moa skulle kanske följa med, det blir kanon! Jag ser verkligen fram emot att sminka mig, det blir massor med smink som vanligt när det är fest. Me like!!!! =D Det som känns kul är att det är ett gäng med tjejer som jag inte känner. Kul med lite nytt folk!! =)

Nej, nu måste jag snart styra upp lite frukost, är hungrig som en varg!
Kram och godmorgon! <3


Go for it!
[DATUM: 2010-08-27 TID: 07:52:35]

Godmorgon!
Har sovit skönt inatt och idag är jag ledig härligt! =)
HÄrom kvällen bestämde jag mig för att gå på tjejfest och Hottan i helgen. Därmed så får jag såklart lite kroppsångest. Men igår gick jag 20 min på bandet på morgonen och sen simmade jag på kvällen. Det var hiiimla skönt att simma, älskar det! Men jag har fortfarande ont i skulderbladet efter nackspärren. =( Så det blev bara en liten stund. Efter det hann jag sola också, underbart!

Idag hann jag bara 10 intensiva minuter på bandet, sen vaknade Svante. Men jag hann springa i intervaller, så det är ju iaf bättre än ingenting.. =)

Idag ska jag till Västerås. Ska lämna av barnen hos mamma och pappa så jag kan vara effektiv på stan coh prova en massa kläder. Måste ha nåt till lördagen. Har en kanske-topp.. Men skulle hellre hitta nåt mer klockrent! Vi får se hur dte går..

Igår blev jag så himla glad! Det är nämligen så att i höstas, innan jag började gå ner i vikt så provade jag jeans på jobbet. Jag kom inte i några, INTE ETT ENDASTE PAR!! =( Inte ens stl.48.. Kul jul! NOT!! Men igår tog jag mod till mig och släpade med mig en hel bunt av de största storlekarna in i provhytten. Och tamejtusan! Alla var för stora! Fick gå ner i storlek och det blev ett par Soyajeans i stl.32"/42. Sååå nöjd!!!! =D
De kanske är stora i storlerken, vad vet jag.
Men jag gissar på att jag är typ en 44 egentligen.
Har faktiskt börjat märka lite på toppar också. Att jag ibland kan gå ner från XL till L. Känns himla bra! Jag blir så glad. Nu önskar jag bara att jag får motiveringen att kämpa på och köra igång igen. Rör ju på mig igen,
men äter fortfarande endel illa! =(



Nej, nu ska jag välja lite kläder till barnen. De sitter så fint och kikar på Pingu just nu. Verkligen en favorit! =) Hoppas att alla får en skön fredag! =D
Kram kram.. =)


Äsch!
[DATUM: 2010-08-25 TID: 21:54:20]

Nu orkar jag inte deppa mer ikväll!
Har pratat med mamma, gråtit en skvätt, ätit Ben & Jerrys och nu är jag glad igen! Har till och med tackat ja till en tjejfest i Broddbo på lördag. Känner knappt nån som ska dit, men dte kanske gör att det blir ännu roligare, that´s the plan! =P Har iaf nåt att se fram emot, blir väl Hottan också kan jag tro.
Detta innebär att på fredag måste jag åka till Västerås och leta efter nåt att stoppa min falukorvskropp i.. =S Känns sådär när man gått upp 1 kg eller så, men va fan.. Man kan ha kul fast man är tjock!


Min fina skylt vid spegeln.
Den påminner mig om att göra mig snygg. Bara för att man är tjock, betyder inte att man måste sunka ner sig totalt och bli ful som stryk. Man får helt enkelt göra det bästa efter sina förutsättningar för dagen! =D

Skulle vara skönt med barnvakt på fredag, får se vad jag kan hitta på.. =)

Nej, ska krypa till kojs så jag orkar jobba imorgon. Efter det är jag ledig i 5 härliga dagar! Så hiiiimla skönt, men har några missions under de dagarna... ;-)
Kram och godnatt!!


ÅNGEST!!!!!!!
[DATUM: 2010-08-25 TID: 19:23:09]

Vad ska jag bli när jag blir stor..??
Börjar bli dax att ta reda på det!
Jobba i butik?
Barnmorska?
BVC-tant?
Tandsköterska?
Nåt annat??
HJÄLP MIG FÖR JAG BLIR GAAALEN SNART!!!!!!


Ny dag, nya möjligheter!
[DATUM: 2010-08-25 TID: 06:52:30]

Godmorgon!
Känns lite bättre idag. Iaf med jobbet. Solen kikar fram lite och regenet lyser med sin frånvaro, det är löning idag och det kommer vara mer folk. Sen jobbar jag med Renate och det ska bli himla kul att träffa henne! =)


Trött Karin myser med tröttis Leo som somnat i famnen i söndags.. <3

Nä, ska smörja in mig och klä på mig.
Ha en bra dag!
Kram.. <3


=(
[DATUM: 2010-08-24 TID: 21:44:27]

Känns lite kasst just nu.........
Känns sådär med jobbet måste jag säga...
Vikten känns inge kul.. Har noll motivation till att äta bra eller röra på mig. Borde köra på som bara den nu, men vart är min motivation?! Är galet sugen på allt och inget.. Usch och fy..
Nä, depp och noll pepp..
Saknar mina kompisar.......
Godnatt...


Bebis?!
[DATUM: 2010-08-24 TID: 21:20:20]

Åååhhh, idag är jag galet bebissugen!
Kan dte vara Leos "fel"??
Eller alla som är gravid runt om mig??
Johan säger iaf nej och tur är nog det! Hahaha..
SKa läsa viader i bloggarna..
Puss..

BTW så var det rätt så trist på jobbet. Regn är ingen höjdare när man ska jobba.. Vi hade iaf mycket kartonger och dona med, så dagen gick fort. Hatar dock alla speglar. Makes me feel sick.. =( Usch..
Godnatt! 


1 år!! =)
[DATUM: 2010-08-24 TID: 07:33:36]

Idag är ingen vanlig dag för det är
Bloggens födelsedag, hurra, hurra, hurra!!

Tänk att ett helt år har gått sen jag startade bloggen!
Galet att jag haft över 33 000 besök!! Räknaren jag har sattes in först en månad efter start, så jag har inget exakt. Men iaf.. Känns himla kul!
Har ju vart lite upp och ner med hur ofta jag bloggat, men i det stora hela så känner jag mig nöjd! =) Härligt! Hoppas att det finns några själar som uppskattar den iaf..? =)

Har ju som sagt Anna och Leo här, vi har myspys och har dte riktigt bra. Idag är dock en lite småjobbig dag. Första dagen på jobbet. NO MORE FÖRÄLDRALEDIGHET.. =( Usch och fy. Nu är allvaret igång. Har dock ett galet bra schema och jobbar bara halvtid. Men iaf.. =S
Känns småtungt och inte helt lätt. Men jag hoppas att det hela ska lösa sig sen. Det kommer.. Håller hoppet uppe. Idag blir det iaf jobb tillsammans med båda cheferna. Underar vad vi ska hitta på. Det regnar så jag kan tänka mig att dte blir lite lugnt.. =/

Nä, ska gå och höra vad de andra har för sig. Ha en bra dag! <3
KRAM KRAM..


Vilken kväll!! =)
[DATUM: 2010-08-22 TID: 13:22:02]

Hej hej!
Var på Mattias 30 årsfest igår. Det var riktigt roligt, trots att jag var nykter! LÄnge sen jag skrattade så mycket! =D Johan var full som en kastrull och hade nog ännu roligare.. =P Kom i säng vid 02.30, så jag är lite trött idag, men ändå väldigt effektiv. Får alltid en massa energi efter en rolig kväll! =)


Grattis Mattias, 30 år!!! =D

Idag sov vi till åtta, då kom Stellson in och gosade. Skönt att Svante som lite längre. Han är ju aningens härjigare. Hehe.. Sen åt vi frukost coh Johan gick ut med barnen. Jag tog och tvättade några maskiner, plockade undan lite här hemma, städade badrummet och fixade lite allt möjligt. Sen kom de in och Johan bjöd på lunch. =) Efter lunchen lade vi barnen och Johan sa till mig att komma in i sovrumme toch vila lite. Han hann nog lägga ner huvudet på kudden och sen tvärslocknade han! Haha.. Jag är säker på att han somnade innan barnen! hahaha.. Jag smög upp och sen har jag hängt tvätt, fixat köket, bakat blåbärspaj och nu tänker jag sitta här en stund. =) Om en-två timmar kommer Anna och Leo hit. Ska bli så himla mysigt!! <3

Fick nackspärr igår på morgonen. Fy bubblan va ont det gjorde.. =( Det släppte lite mot kvällen och det var himla skönt.. Tur för annars hade jag nog var hemma igårkväll. Har ont idag med, men det är myyyycket bättre än igår iaf! =)

Nu sitter jag väntar på att pajen ska bli klar. Kom på att jag måste cykla och köpa lite mjölk så vi har till vaniljsåsen. Såg att det bara var typ 3 dl kvar..
Ha det fint! =)


Gravid?!
[DATUM: 2010-08-18 TID: 22:13:11]

Gravida, se hit!!
Finns det någon som känner för att ha mig med på sin förlossning?!
Seriöst!!

Jag skulle verkligen vilja uppleva en förlossning från sidan. Får vara med att peppa och se om jag står pall för allt vad en förlossning innebär. På så vis se om Barnmorska är något att satsa på. Jag vet att jag vill, nu måste jag bara veta att jag klarar av det. Vill inte kasta mig på en utbildning på 5,5 år utan att det
känns helst rätt..

Jag vet att det skulle passa mig som person. Jag vill tro att jag skulle vara ett bra stöd, lyhörd, positiv, empatisk och ändå peppande.
Jag hoppas att jag nån gång kan få uppleva min dröm...


Thank you! =D
[DATUM: 2010-08-18 TID: 18:58:24]

Godkväll!
Fick två bonuscheckar på Coop igår. Idag fick jag en på Ica och 100 kr på H&M.
Mucho nice!!!! =D
Sen kom Johan hem och åt lite varma mackor innan han drog iväg och fixade lite med bilen. Av honom fick jag 500 kr att "köpa nåt fint för"! Gulle dig!!!! <3
Så imorgon blir det en supersnabbis till Hälla. Barnen har dagis i 3 timmar. Sista gången som de har dagis medans jag är mammaledig. Nästa vecka börjar allvaret! =S Iaf så har jag tre timmar på mig att ta mig fram och tillbaka till Västerås och hinna shoppa lite.. =P Men det ska nog gå! Jag är väldigt effektiv!

Är förresten väldigt nöjd med vad jag gjort under dagen. Ändrat min inkomst hos Handels och hos Barnomsorgen, tvättat 3 maskiner, gått igenom en sopsäck med barnkläder som jag fått, städat, lekt med barnen, valt ut kort till Svantes Jag-bok på dagis och så har jag sökt 2 jobb.. Men bara lite sådär halvt om halvt... Hehe, får väl se.. =P Blir nog inget, ska söka ordentligt senare. =)

Nej, nu ska ajg kolla till Stella som ska kissa på pottan..
Kram på er.. =)


Bra dag?
[DATUM: 2010-08-18 TID: 07:39:33]

Godmorgon kära ni! =)
Vaknade för en halvtimme sen och känner mig riktigt pigg idag faktiskt! Stella har kommit upp och Svante sover än. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det lutar åt att det blir en sväng till Hälla efter lunch. Ska lämna tillbaka ett par skor. Men sen får det inte bli så mycket mer. Vill inte göra av med nå mer pengar kvar den här månaden, men om två dagar kommer barnbidraget! =)

Tvättmaskinen går för fullt och gårdagns kisskläder är tvättade. Hon gick iaf på pottan/toaletten fler gånger än vad dte kom i trosorna. Det får man väl vara nöjd med?!
Nån som har erfarenhet av potträning som har erfarenheter av samma?

Nä, nu ska jag coh Stella gå och äta frukost och läsa tidningen!
Kram kram.. =)


Stor vinst!! =)
[DATUM: 2010-08-17 TID: 12:35:01]

Hej på er!
Håller på och städar ur garderoben i hallen. Provar en massa jackor som jag i höstas kändes som om jag lika gärna kunde släng. Var inte i närheten att få ihop dem. Nu passade hela bunten!!!
Åh vajag blir glad! Trots att jag står väldigt still och har ett sjukt choklad och salt begär just nu så är jag glad över allt jag gått ner. Men det SKA bli mer, när jag känner för det. Det kommer! =) Rör iaf på mig. Gick en sväng efter dagislämningen imorse. Skönt! =)

Nej, rensa vidare!
KRam.. <3


Preventivmedel..
[DATUM: 2010-08-16 TID: 10:24:21]

Hej på er!
Tänkte be om lite tips och råd idag.
Jag har hormonspiral och det funkar iofs väldigt bra. Ingen mens, inget att tänka på, sitter där i 5 år och det är ju kanon. Men tyvärr så har jag fått finnar och mycket sämre hy. Vad ska jag göra?!

Minipiller känns lite riskfyllt..
P-spruta är dte många som går upp i vikt av.
P-stav är det många som blöder av + att dte är läskigt!
Kopparspiral blöder man ofta mycket av.
P-piller är jag osäker på om jag kommer ihåg, men det kanske är det som gäller ändå..?! Jag vet inte.. Är det någon som har nåt förslag eller tips?!

Tack på förhand!


Comments..
[DATUM: 2010-08-15 TID: 22:03:47]

Ge mig några kommentarer att vakna till imorgon då..
Kom igen nu då.. =P

Hör att dte låter som att hon är påväg in till oss.
Får se när vi somnar.. Ingen höjdare att sova middag så sent..
Godnatt.. <3


STOLT MAMMA!!
[DATUM: 2010-08-15 TID: 21:55:14]

Nu kom hon ut igen..
-Mamma, det kommer mer kiss..
-Då får du sätta dig på pottan igen då..

Hon sätter sig och sitter länge och väl där..
Johan säger till henne att nu måste hon faktiskt gå och lägga sig. Hon sitter lite till iaf och tillslut ropar hon: Pappa det kom bajs!!

Så himla duktig!! Ingenting i blöjan på heeela dagen! Jag blir så stolt och glad! Hoppas det här fortsätter såhär bra nu! Men dte tvivlar jag ändå på på nåt sätt.. =S Men jag hoppas! Tänk va skönt att slippa blöjor!



Hoppas hon somnar nu.. De sov lite sent, efter dopet.. Men vi har badat dem och tagit en cykeltur, så de borde vara trötta nu.. Men springet tyder på att så inte är fallt. Har en känsla av att vi får sällskap i sängen snart..
Godnatt med er...


Willmer.. <3
[DATUM: 2010-08-15 TID: 21:39:36]

Idag var vi på Willmers dop.
Nicklas och Lindas fina lilla son.
Tänkte lägga in några bilder från dagen. =)


Min älskade familj! <3
Ni är mitt allt!!!!


Mina fina killar, en väldigt trött Svante..


En småsur Stella som också var trött.
Dop kl.13 var ingen höjdare.. Då skulle man sova tyckte våra barn..


Fina och duktiga föräldrar och en riktig liten sötnos! <3


Hela följet med faddrar och präst.
Det var fint och lättsamt i kyrkan. Det gillas!


Fina Linda och Willmer som numera är döpt!


Tårtorna de hade gjort var helt makalöst fina!!!
Det här är en skitbrunn.. Hahaha..


Traktor!! =)


Kossor som sälar i hagen.. =)


Får som mumsar gräs.. =)


Och grisar som rullar sig i Lera intill svinstian!


Så himla läckra tårtor och de var gryyymt goda!! =)
Johanna Eriksson har dekorerat dem. Hon är duperduktig!!

Tack för ett fint dop!!


Duktiga Stellson!! =)
[DATUM: 2010-08-15 TID: 21:21:59]

Lillan (som just lagt sig) kom ut från sitt rum.
-Gå och lägg dig, sa jag..
-Jag ska kissa, sa hon.
Sen satt hon på pottan en lite stund och sen kissade hon. Nu ligger hon i sin säng igen och kommer förhoppningsvis somna snart. Men hon va så duktig och gick upp trots att hon hade blöja på sig! =) Hon hade inte kissat på hela tiden vi var på dop idag. Hon kissade dock i badkaret.. Hehe.. =S Men annars har hon bara kissat på pottan idag!! =)


Efter maten...
[DATUM: 2010-08-15 TID: 21:16:36]

Stella: Pappa, se inte så arg ut.
Johan: Ser jag arg ut?!
Stella: Var snäll pappa..

HAHAHAHAHAHA....


Tänk...
[DATUM: 2010-08-14 TID: 08:30:49]

Tänk så små de har vart...
Och herregud så stora de har blivit!!!!


Fredag!
[DATUM: 2010-08-13 TID: 08:47:11]

Godmorgon!!
Blev en rolig dag med lite effektiv städning på förmiddagen, Busborgen på eftermiddagen och på kvällen var jeanette, Johan och barnen här och åt pizza. Mucho nice!


Redo för bus!


Full fart!!


Rutschkana är kul!!


Bus i bollhavet!!


Bus med bollar är kul!!

Klicka på bilderna så blir de större! =)

Idag blir det en sväng till Sala för att handla lite nyttogrejer och hämta ut pass.
Kram på er.. =)


Godmorgon!
[DATUM: 2010-08-12 TID: 08:19:09]

Sovit väldigt skönt!
Vid fyra, halv fem kom Stella in och gosade ner sig bredvid.. <3 Sen vaknade jag vid halv åtta nästa gång. Gick upp och gav Svante lite välling och nu leker han runt lite och har det bra. Mysigt! Stella och johan sover än, men jag funderar på att gå in och gosa ner oss hos dem. Klockan är ju snart halv nio. =)

Undrar vad dagen har att bjuda på idag då..?
Om jag fick önska så kommer vi plocka lite här hemma fram till lunch, äta och sen åka så barnen kan sova i bilen. Vi drar till Busborgen för första gången! =) Det vore skitakul! Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!
Kram på er.. =)


Skön dag!
[DATUM: 2010-08-11 TID: 22:47:24]

Godkväll!
Blev en skön dag! Vi åkte till Västerås och gick på Biltema, åt på Max och köpte med oss fika hem till Monica, Kicki, Lars, Martin och Henrik. Fikade lite där och sen åkte vi hem och målade altanen. Hann iaf börja och göra en hel del. Stella och Svante badade i babypoolen under tiden. De hade sååå himla roligt tillsammans! =) Nu uppskattar v verkligen att de kom så tätt, de börjar verkligen ha nytta av varandra! =D

Vi tog en cykeltur på seneftermiddagen, en kortis. Men dte var iaf mysigt! =) Sen på kvällen kom Marina, Mattias och lilla Tyra över. Vi grillade oxfilé och till efterrätt så gjorde jag en blåbärspaj på lite av bären från igår. MUMMA!!!!! =) Blev en himla trevlig kväll, de har precis åkte hem i regnet och vi ska också sova snart.

Mycket nöjd med den här dagen! <3
Ha det så bra och sov så gott!!


Gå, gå, gå! =)
[DATUM: 2010-08-11 TID: 07:24:22]

Godmorgon!
Har precis gått 20 min på bandet. Himla svettigt, men skönt!! =D

Nu ska jag bara bättre mig med kosten också..
Skärpning, men det kommer!

Får se vart vädret tar vägen idag. Är det fint blir vi kvar hemma och donar, men blir det sämre blir dte nog busborgen eller nåt annat kul! =)

Igår var vi ut i skogen och plockade lite blåbär och fikade. Stella har blivit superduktig på att gå i skogen och Svante pinade på så bra han kunde, men mest så satt han i pappas famn. <3 Jag hittade några kantareller så när vi åkte hem så hörde jag med Kicki om vi skulle åka upp i skogen till hennes svampställe och plcoka mer. Så dte gjorde vi, men där hade det kanppt kommit nåt. hittade på några få kantareller, så vi väntar en vecka till så har de nog kommit.

Nej, nu ska jag kika runt lite innan familjen vaknar.
Ha en skön onsdag!!
Kram kram.. <3


Äntligen!!!!!!! =D
[DATUM: 2010-08-09 TID: 13:38:32]

Wohoo!!!
Nu är det hääääär!!!!!



Så jäkla fint och alldeles perfekt!!!!! =D
LYCKLIGA JAG!!!!!!! <3


Leksand!! =D
[DATUM: 2010-08-09 TID: 08:08:35]

Hej på er galningar!
Vi har haft en riktig kanonhelg i Leksand! Vi tog husvagnen och drog i fredags och kom hem igår. Det har vart helt underbart!! =) På lördagen kom Kicki och Lars upp och var på Sommarland med oss, massa bus!! =) På kvällen spelade vi kort och hade det allmänt skönt. Helgen har verkligen vart perfekt!! <3


Kärlek.. <3


Morgonmys i sängen! <3


Bästa bilden från sommarland!! =D


Fokuserad Stella kör grävare!


Jag och Johan gjorde en balansbana. Fy bubblan va jobbigt och läskigt!!


Johan var smidig och stark som bara den! <3


STARK!! =D


SÅååå galet nöjd att jag klarade det!!
(Har dock stora blåmärken på insidan av låren och galen träningsvärk
såhär två-tre dagar efteråt.. Aj aj aj....!!!!)


Hela familjen åker karusell!! =D


Vi spelade minigolf.. =)


Fina älskade Svante!! <3


Truliga, vackra Stella! Vi älskar dig så mycket! <3


Insidorna på låren ser ut såhär.. Aj satan!!


Morgonbusig tjej i huusvagen! <3


Barnen åt lingon och blåbär hela dagarna! <3


Mina snygga killar! <3


Denna underbara bild på Stella på Clas Ohlsson i Insjön för avsluta bildena..

Det har vart helt underbart! Jag har också ätit precis vad jag har velat + lite till.. Fy bubblan.. Vägde mig imorse och det var inet kul. Törs inte ens skriva hur mycket jag gått upp. Det håller jag nog för mig själv.. usch och fy! Nu jäklarns!!! Nu kör jag!! Idag ska vi till Sala och göra pass till mig, Stella och Svante. Sen ska vi hämta mitt löpband och sen måste vi hem och städa ur husvagnen. Ikväll ska den lämnas hos mamma och pappa.

Nä, nu ska jag klä på mig, kolla igenom gamla passen, duscha barn och fixa oss alla och sen åker vi! Hoppas att ni får en bra dag! <3
Kram kram.. =)


Semester!! =)
[DATUM: 2010-08-06 TID: 09:09:07]

Godmorgon kära ni!
Igårblev dte fullt upp! Vi åt hos Kicki och Lars, åkte hem och då kom mamma och pappa. Medans de var här så packade vi husvagnen och mitt i allt så kommer Anna och Niklas förbi! Så vi fikade lite och snackade skit.

Idag har vi haft lite mysmorgon och packat lite.
Johan får semester om typ 1 timme. Sååå härligt!! =)

Nu ska jag sminka mig, packa lite grejer och slänga ihop en pastasallad.
Mumsigt!!!! =)


Potträning pågår!!


Glader!!

Nej, byta lite bajsblöja..
Ha dte fint!!
Kram


Vilka dagar! =)
[DATUM: 2010-08-05 TID: 07:51:59]

Hej hej!
Har haft himla roliga men onyttiga dagar sista tiden!
I förrgår var vi först på banken. Allt såg jättebra ut och vi fick grönt ljus! Så nu hoppas jag att det händer grejer snart.. =) Spännande!! Efter det köpte vi med oss sallader hem till Tomas. Han hade vart barnvakt till kidsen, det hade gått fint! =)





Vid sex på kvällen ringde Larsson och frågade om vi inte ville komma över på fika, han hade fyllt år i helgen. Så vi packade ihop oss och åkte till Vrenninge. =)




Det bjöds på UNDERBAR jordgubbstårta och kakor!
MUMS!!


SVante hejjar på en av kalvarna! <3


Fingrarna i munnen var hiiimla kul! Hahaha..


Stella var lite mer reserverad men älskar de! Hon rä helt galen i korna!

Igår var jag och barnen till Sundbyberg och hälsade på hos Malin coh Daniel! =) Anna och Leo kom också och vi hade ett minikalas för Malin som fyller år näst avecka! Grattis hjärtat!! <3 Så vi hade med oss tårta, fikabröd och mat. Himla mysig dag!! =)


Glada brudar väntar på en mumsig chiliconcarne! <3


Anna och leo var också där!


Barnen väntar på fika!! =)


Anna gjorde en underbar marängtårta med chokladkräm, hallongrädde
och en massa hallon och jordgubbar! Jesus så gott!!

Efter all fika och mat så var vi till lekparken. Såååå fin lekpark med gummimattor runt hela så man inte gör lika illa sig om man ramlar, rutschkanor, studsmattor (typ), båtar, gungor och massor med roliga grejer! Underbart!! =) Hit kommer vi går fler gånger när vi är och hälsar på! =)
Jag har alltså ätit en massa supergod tårta två dagar på raken.. =( Inte bra.. Men, men.. Snart är jag igång igen! =) På måndag blir det benhårt! =)

Nej, nu ska jag väcka barnen och så ska jag lämna dem på dagis 3 timmar. Under tiden så ska jag hänga tvätt och plocka lite här hemma. I eftermiddag kommer vi nog träffa Kicki och Agnes. Det blir himla kul! =)

Ni får ha en bra dag!!
Kram kram.. <3



Banken!
[DATUM: 2010-08-03 TID: 08:00:42]

Just ja!
I eftermiddag ska vi till baken, sååå spännande!
Nu kanske det börjar hända grejer, jag hoppas på det! =)

Tomas ska vara barnvakt, lycka till! =P


Oj, stort!
[DATUM: 2010-08-03 TID: 07:56:26]

Godmorgon!
Blev faktiskt glatt överraskad idag!
Satte på mig arbetsbyxorna som jag köpte tills jag skulle hjälpa Johan på taket. De är faktiskt bra mycket större nu. De har hasat ner på höfterna och blivit lite långa. Förut satt de så högt upp och satt åt runt baken att de nästan skar in i rumpan.. =P Och runt låren sitter de väldigt slappt, där satt de åt betydligt mer förut! =)
Sen provade jag en bikiniöverdel som jag köpte i höstas. Kul att den var tokstor! Mina (numera) minibröst drunknade i den och jag måste bege mig ut på bikinishopping till semstern! =S Köpte ju bikinitrosor igår på rean, var ju säker på att jag hade en svart bikinitopp att ha till, men nej.. =)
Känns iaf kul! =)



Det var tungt att gå igår, men jag jgick ett varv. Hade cyklat 1,5 varv också. SÅ det kändes skönt, men jag var så himla tung i kroppen. Var trött, helt slut och kände mig allmänt seg. =( När jag kom hem satt jag i soffan en stund och sen lade jag mig utan att ens läsa. Helt slut! =(
 Tror nästan att jag har nå pms eller nåt.. Men jag har ju inte mens (mer om det i ett senare inlägg om preventivmedel..)

Idag sov jag till kl.7.20, wonderful!! =) Nu har jag klätt på mig och ätit frukost. Redo för en ny dag! =) Barnen ska på dagis och jag ska åka in till Returen med lite skräp åt Johan. Det spar han 1 timme på att jag gör, så det är bra! Sen ska jag och handla lite. Har slut på typ allt..

Nej, nu har Stell akommit upp och jag ska väcka Svante.
Trötta barn jag fått helt plötsligt! =D
Hoppas att ni får en kanondag!


Olycka & Pantersnigel!
[DATUM: 2010-08-02 TID: 14:57:47]

När vi kom hem från dagis hände först en riktigt läskig sak..
När jag drog upp vagnen för trappen på altanen satt Svante i. Helt plötsligt så vänder sig hela sittdelen uppochner.. Svante liksom försvann.. Det tog nån sekund innan jag reagerade, jag bara glodde och fattade ingenting.. =( Men det gick bra, han blev nog lika paff och rädd som jag, men han klarade sig utan en skråma, sån himla tur! Usch va läskigt! Nu står vagnen i två delar, får se om den bara hade släppt eller om den gått sönder.. Johan får kolla sen. Usch! Läskigt!!

Sen såg Stella nåt konstigt som låg på altangolvet. Jag trodde först att det var en mördarsnigel och fick panik (har sluppit såna så länge..) men efter lite googlande så kom jag fram till att det var en Pantersnigel. Den lever på ruttna växtdelar och svampar så det är ingen fara för vår trädgård. Men den var himla fin nu när den var ofarlig! Hahaha...





Jättecool och himla vacker!! =)

Nu övar Stella på att dra upp och ner trosorna och sitta på nya pottorna.
Jag ska försöka få ihop pallen, wish me luck..
Kanske blir så att johan får hjälpa mig sen.. Hehe..
Kram på er..


Storshopping!
[DATUM: 2010-08-02 TID: 13:25:31]

Gick fint att shoppa.. =P
Till Svante blev det en tjocktröja och 9 långärmade t-shirtar.
Stella fick 2 tjocktröjor, 2 par tights, 3 långärmade t-shirts och 2 st 6-pack hårspännen. Själv så fick jag en t-shirt, bikinitrosor och en lite sminkväska.
Sen var jag in på Ikea och köpte två pottor (En hem till mormor och morfar och en till farmor och farfar), en lampa och en trappall till badrummet. Tänkte att vi ska hjälpas åt att skruva ihop den när jag hämtat dem på dagis. =) Ska snart gå..

Ikväll blir dte promenad med Jeanette och Anna, nån mer som ska med??
Bara att säga till!

Nej, ska hämta upp skruvdragaren så det är klart tills vi kommer hem.
Kram kram.. =)


Känns bra!
[DATUM: 2010-08-02 TID: 07:29:35]

Godmorgon kära ni! <3
Är på ett ypperligt humör då jag även denna vecka har gått neråt i vikt. Jag har tappat 0,6 kg och sammanlagt 6 kg på 5 veckor. Har haft en dålig vecka då jag inte följt viktklubbens program och mina kalorier och knappt rört på mig. Så jag hade tur, trodde att jag skulle ha gått upp i vikt.. =S Men nu måste jag skärpa mig lite.. Fast jag känner att jag går och väntar lite på mitt löpband, är så sjuuuukt peppad för att det ska ge mig en rejäl pusch i rätt riktning. Men vi får se hur det går..

Idag blir det effektiv shopping på Hälla, Ikea och eventuellt Gina inne i stan. Behöver en massa långärmade tröjor till Svante och jag behöver alltid kläder. Behöver fylla på lagret med långa linnen från Gina. Ska lämna barnen vid kl.9.00. Sååå skönt att vara tillbaka på det vanliga dagiset, det tycker nog barnen också! =)

Nej, de små sover än så jag ska passa på att äta frukost och läsa tidningen. Hoppas att ni får en superskön dag!! Kram på er.. =)


Myshelg!
[DATUM: 2010-08-01 TID: 22:16:42]

HEj på er!
Blev en himla mysig helg!
Jobbade till tre i lördags, sen hämtade familjen mig. Vi åkte till Pizza Hut och åt lite buffé. Mums! =) Sen åkte vi hemåt. Fick barnvakt lite hastigt och lustigt och vi åkte till Sala på fest hos Samuel och Mimmi! Mycket trevligt folk där och vi hade himla kul! Så kul att vi inte ens gick på Hotellet! =) Kom i säng kl.4.00 hemma hos Tomas.. =S



Idag har vi vart trötta, hämtat born och lite så. Blev bjudna på middag hos johan och Jeanette. Massor med kött, korv, hamburgare, potatis och sås. Mums!!! =D Tack gullisar!

Imorgon ska barnen tillbaka på gamla dagis, sååå skönt! äntligen! Jag är ju ledig 4 veckor nu, underbart!!

Nej, sova nu!
Godnatt!!


RSS 2.0