Surpuppeblogg!
[DATUM: 2010-01-26 TID: 21:21:58]

Åååhhh, va sur jag blir!!
När jag för en gångs skull tänkte uppdatera och lägga in en massa bilder så strular dte, tar hundra år och sen funkar det inte!! *dubbel suck!!!!*

Känne rmig noll motiverad till att blogga och noll motiverad till min viktminskning. Står för tillfället still. Kosten är väl typ åt helvete, men jag är duktig coh rör på mig. men just den här veckan kommer dte bli ont om tid för det.. =( Vill verkligen komma igång snart igen, men jag är ju så förbannat sugen på allt och inget.. =( Det rä inge kul.. Blir så ledsen på mig själv...


Har ångest över jobbet på fredag. Börjar jobba 25% nu på fredag.. läskigt!! =/ Det värsta är väl att visa upp sig bland folk fast jag är så tjock fortfarande.. Piiiinsamt.. =( Men, men.. vad gör man inte för lite extra pengar..

Nej, nu får det vara nog.. Får se när jag återkommer. Tänkte uppdatera på bilddagboken också, men det bara låser sig där med. BLÄ!
Godnatt mer er.. =(


Systerson!! <3
[DATUM: 2010-01-19 TID: 13:42:21]

Mina fiiiina systerson!! <3



Trygg i pappas stora, starka famn! <3


Omotiverad!
[DATUM: 2010-01-19 TID: 07:39:21]

Godmorgon!
Har vart en liten paus härifrån. Känner mig omotiverad att blogga. Känner mig också omotiverad till min viktminskning. Alltså jag vill självklart gå ner i vikt och må bättre. Men jag har otroligt svårt att stå emot mitt sötsug och saltsug.. =( Men, men.. Det kommer väl.. Rör iaf på mig. Igår var det promenad, ikväll blir det simning.

I övrigt så sitter jag här och har svårt att hålla ögonen öppna. Är jättetrött, vet inte ens varför.. =/ Barnen verkar också trötta för båda sover än! Kors i taket! =)
De har vaknat tidigt senaste veckorna. Men idag så sover det visst riktigt bra. Stella var galet trött igårkväll och somnade sittandes på mig.. <3

Nej, nu är jag alldeles för trött för det här. Ska glutta på tvn en stund innan barnen måste upp. Dagis för Stella. Såg att plogbilen körde förbi, då är nog vägen till dagis plogad. Skönt!

Vi får väl se när jag återkommer... Kram..


Snygg!! =P
[DATUM: 2010-01-16 TID: 09:46:13]

Blev riktigt nöjd idag!
Sminkade mig med guld och sen discoglitter på det och ögonen blev grymt snygga idag!! =) Håret fixade jag väldigt enkelt men det blev ändå värsta Hollywoodlockarna! Me like! Rätt så snyggt, synd att magen är så pluffsig bara. Men det skiter jag i! Har en tight, svart klänning med ett vitt linne under.

SKITER I MAGEN OCH KÄNNER MIG HOT!!!!


Snart ska jag packa ut det sista i bilen och åka. Blev så att jag ska till Västerås och hämta mamma och pappa. Sen åker vi till Solna. <3 Nu ska jag få snusa bebis, hoppas jag inte blir allt för bebissugen.. =S
Ska iaf ha med mig kameran. Vi får väl se vad hon säger om att lägga ut bilder, men jag tror att dte är ok. I sånt fall så kommer det komma bilder nån dag snart! =)

Nej, kissa och packa ihop mina saker kanske. Har med mig en stor lasagne, sallad och sen ska de få två omgångar med köttfärssås så de har nåt snabbt att värma när de behöver. =)
Hoppas att ni får en bra lördag!
Kram kram.. =)


Äntligen fredag!
[DATUM: 2010-01-15 TID: 08:57:22]

Är mycket nöjd med att fredagen är här! =)
Idag ska vi som sagt åka till Sala och bada i badhuset på eftermiddagen. Ikväll är dte Let´s dance och där i mellan så får vi se vad som händer. Mat ska väl in och sen får vi se.

Drömmer konstigt.. =S Vill sluta drömma såhär..

Imorgon ska jag till en sväng till Stockholm och hälsa på min lilla systerson, min duktiga syster och Robert! Sen blir dte nog en sväng till Malin och Daniel också. Ska bli så mysigt!!!!!!! =D Jag lämnar familjen hemma, lugnast så. De får åka med nästa gång jag åker. Nu vill jag träffa dem i lugn och ro och mysa. <3

Nej, nu är jag hungrig! Frukost, tidnining och sen packning. =)
Ha en mysig fredag!

Slö? Dålig?
[DATUM: 2010-01-14 TID: 20:50:40]

Ja ni..

Åkte och simmade. Orkade dock bara 20 min. Fick så galet ont i huvudet och kände mig noll taggad... Gick upp och solade en sväng. Sen mötte jag upp Frida och fick tyghjälmen. Kommer bli kanon! =) TACK!!
Sen var jag en snabbis till Willys och handlade lite småsaker...
Nu har jag tagit en Treo och lagt mig på soffan.
Tänker strax hoppa i säng. Är helt slut. Vill vara pigg imorgon så jag kan åka och bada. Ska bli sååå kul! Och så är det härligt med fredag också! Let´s dance på kvällen. Vi får väl se vad vi hittar på!

Nej, ta en kik till och sen sova.
Godnatt...


Stolt moster!!!!!! <3
[DATUM: 2010-01-14 TID: 15:21:34]


Igår kväll blev jag stolt moster till en välskapt liten pojke!

GRATTIS ANNA & ROBERT!!!!!

Allt hade gått fint och alla tre mår kanonbra!
Bra kämpat min duktiga Anna!!
Lycka till med allt!!!! <3


Dagis..
[DATUM: 2010-01-14 TID: 13:33:17]

Så!
Nu är mina tånaglar klippta och nymålade med en härligt somrig cerise färg! =) Köket är fint och det är strax dax att väcka Svante och gå till dagis och hämta storhjärtat.
Sen blir det mellis, mat för mig och sen åker jag och simmar. Ska bli sååå skönt! Får väl se om Jeanette följer med idag med eller hur det blir. Ska bli skönt i vilket fall!! =) Kanske ska sola.. =)

Längtar tills syrran ringer nu.. <3


Skallebank...
[DATUM: 2010-01-14 TID: 10:46:04]

Halloj på er!
Var superpigg när jag vaknade, men när jag gick och lämnade på dagis och handlade lite så fick jag huvudvärk och blev tröttis.. =( Inte alls kul... Tänkte att det nog berodde på att jag inte ätit frukost än, så när jag kom hem så åt jag stor frukost och drack mycket. Men nej, so far har det bara blivit sämre.. =(
Svante somnade i vagnen när vi gick från dagis. Han har sovit ute en bra stund, men han började röra sig s jag drog in vagnen i hallen.
Men han somnade om och sover än.. =)

Idag blir dte en lugn dag. Ska kurera huvudet och ikväll blir det simning.
Jag längtar!!!! =)
Har inte så värst mycket att skriva nu.. Borde gå och lägga mig, men Svante borde vakna när som helst. Så dte känns så surt om han vaknar precis när jag är
påväg att somna.. =(

Nej, kram på er.. =)

 


Lycklig!!!!!!!!!!!!!! =)
[DATUM: 2010-01-13 TID: 21:14:03]

Åh va jag är lycklig och glad! Den här dagen blev bra myckert bättre an vad jag hoppats. Nu känns det lugnat att sova och jag är sååå glaaaaaad!!!!!!! =)

Kanske berätta mer imorgon, vi får väl se.. =P

Nu ska jag gå och lägga mig. Alldeles grusig i ögonen, trött.. Ska lägga mig och läsa och ta en tidig kväll. Imorgon blir det en lugn hemma dag. Stella ska på dagis och på kvällen så ska jag åka och simma. =) Me like!!

Kram och godnatt! Hoppas att ni får en fin natt! <3

Underbara dag!!!
[DATUM: 2010-01-13 TID: 16:11:22]

Har haft supermysigt hos Jeanette med alla mammor och barn! Bilder finns på Bilddagboken. =) Ta fina du fö att du fixar och donar så mycket!! =)

I övrigt så sitter jag som på nålar, väntar på besked om en sak och jag är såååååå nyfiken och väldigt nervös just nu! Håll tummarna med mig kära ni!! Hejja, hejja, hejja!!!! =)

Ikväll MÅSTE vi sänka Svantes säng. Han stod upp när jag kom in idag. Han gjorde också en klota över mittgrejen på bordet i köket. Han försökte klättra över och lyckades. Men damp rätt hårt i golvet... Aj aj aj.. Det betyder att han kan göra samma sak i sängen, läskigt! Så ingen mera sömn där innan den är sänkt!
Idag har gulliga Frida köpt en tyghjälm till honom på nåt ställe i Västerås. Guuud så bra! Ska hämta den imorgon kväll eller på fredag. Det är välbehövligt kan jag lova! Tack gulledig!! <3

Kicki och Lars kommer över på en fika ikväll. Me like, längtar lite efter dem! Nej, ska kolla om jag ska slänga ihop nån kaka eller om jag ska skicka Johan till affän på vägen hem.. =P

Puss på er... =)

Korta drag var det..
[DATUM: 2010-01-12 TID: 23:05:01]

  • Idag:

  • Fixat oss
  • Lämnat på dagis
  • Åkt till Sala
  • Shoppat
  • Lunchat
  • Hämtat på dagis
  • Vilat
  • Tjurat
  • Städat
  • Simmat med världens bästa Jeanette! <3
  • Firat Monicas födelsedag med lite kalas. Grattis! <3¨



  • Imorgon:

  • Lekdejt med 5 mammor och 8 barn hemma hos Jeanette.
  • Resten av dagen är oplanerd. SKÖNT!!

    GODNATT!!

 


Meera tänder!
[DATUM: 2010-01-11 TID: 13:00:25]

Så ja! Nu är tand nr 7 på plats! Massor med gaddar i munnen. Allt händer i en faslig fart med lilleman just nu! Han tar steg utmed soffan också.. Läskigt! Nyss ramlade han och slog i huvudte, men det gick bra. Läskigt!!

 

Nu ska vi ta tag i köet så det blir fint. Hinner jag så ska jag slänge ihop en fruktsallad och sen ska vi springa till dagis och hämta Stellson. Efter det så kommer Anna L och Casper hit och leker och snackar skit en stund. Sååå kul! =) Längse sen sist nu!
Kram på er.. =)


Jag vill!!
[DATUM: 2010-01-11 TID: 09:55:33]


Den här bilden får mig att vilja bli smal, blond och långhårig igen!


Kräkan..
[DATUM: 2010-01-10 TID: 23:04:25]

Just ja..
Glömde berätta om vad som hände igår. Innan vi skulle åka till Västerås så skulle Johan kolla ne grej på bärbaradatorn. När han slår upp den så är det en stor, intorkad spya över halva datorn.. BLÄ!! Så himla äckligt! Men jag har inte en aning om när den har kommit dit. Den har ju stått på bordet och sen hade jag slagit ihop den.. SKUMT!! Svante måste iaf ha kräkts i datorn nån gång under fredagen.. Usch! Det gick iaf bort och datorn funkade.
Men det är ju kräk mellan knapparna.. USCH! Haha...


Ligist-Svante! =P

Nej, fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken nu! =)


Härlig helg!
[DATUM: 2010-01-10 TID: 16:40:43]

Hej på er!*
Vi sov kvar hos föräldrarna igår.
Spelade Rummikubb till sena natten, väldigt roligt spel! =)
På morgonkvisten så hade vi mys i mammas och pappas säng hela högen utom Johan. Haha.. Han snusade i sin egen säng. Efter frukost så åkte jag och Johan och veckohandlade på Coop. Vart smörgåstårta till lunch. Mums! =)

Efter lunchen så ryckte jag mammas ögonbryn medans jag satt i fotbad. Sen hjälpte pappa mig med mina fötter. Välbehövligt..! Mamma sydde i några knappar på min kappa och gjorde den fin. Tack världens bästa ni!! <3
Har haft en supermysig helg! =)

Svante kryper en hel del nu, han kan också gå från krypande till sittande.
Idag min lilla, lilla, grabb gått, alldeles själv, med en fotpall!
Herregud, min lilla kille börjar bli stor! =)


Nu är vi hemma igen. Johan har dock stuckit till Gärdsbo för att fixa lite inför morgondagen. Imorgon börjar han på sitt första jobb genom "Johans Plåt & Entreprenad". Spännande! Första jobbet så är han inhyrd av en firma i Avesta. Hoppas det blir bra! Håller tummarna för min gubbe! <3

Vi hoppas på att få träffa Anna o Casper imorgon. Ska ringa henne ikväll och höra hur det blir. Superlänge sen vi sågs.. =/

Nej, nu vill Stella måla. Kram på er! 


Mysdag!
[DATUM: 2010-01-09 TID: 10:46:05]

Idag ska vi till mor och far i Västerås. Bjuda på mat och spel. Ska bli supermysigt! =) Så snart ska jag packa det sista, göra lunch och sen drar vi efter lunchen. Barnen will love it!! =)

 

Nej, ha en skön lördag, blir ingen mer uppdatering förrän imorgon tror jag.

Kram... =)


Nya tänder!
[DATUM: 2010-01-08 TID: 11:20:28]

Goddagens!
När jag klädde på Svante så passade jag på att känna i munnen som jag gör varje morgon just nu. Och idag har ÄNTLIGEN två tänder spruckit igenom. Så nu har han sex fina små gaddar! =) Har en känsla av att tand nr.7 kommer spricka igenom inatt eller imorgon. Väääldigt nära nu!

 

På förmiddagen var Johans mormor och Rolf här. De behövde låna telefonen. De hade tyvärr bråttom hem, så det blev inget fika. Får se om Lars kommer förbi nåt senare eller om han har fullt upp.
Stella har redan ätit lunch och ligger och sover. Svante ska strax få mat och sen ska vi hänga tvätt. Sen borde vi fortsätta plocka med julsakerna, men jag är ju sååå trött. Om han somnar nåt medans hon sover ska jag nog ta en lite tupplur.. =)

 

Nej, sätta fart kanske?!
Kram.. =)


Wohoo!!
[DATUM: 2010-01-07 TID: 10:52:58]

Bilen gick igenom besiktningen med barvur! SKÖNT!!!

Mamma ringde precis och bjöd in oss på middag, spel och övernattning i Västerås i helgen. Vore ju supermysigt! Ska prata med Johan när han kommer hem,
men dte blir nog kanon! =)

Just nu så håller jag på och klär av julgranen. Barr, barr, barr! Ganska mysigt att dona med iaf! Svante har fullt upp med att ställa sig mot leksaklådan, Han vill verkligen BARA stå just nu. Så han står i 90grader mot lådan och donar. Haha, men han har inte så värst bra balans så han vickar till sittande och glider ner till mage mest hela tiden. =S

Nej, fortsätta så jag kommer nån vart innan Johan kommer hem! =)
Glaaad idag!!! <3


I think I´m back! =)
[DATUM: 2010-01-07 TID: 08:41:50]

Godmorgon godmorgon! =)

Nu hoppas jag att jag är tillbaka!

Igår var vi borta och hade fullt upp hela dagen. Johan åkte till Gärdsbo kl.8 för att hålla på med bilen. Jag fixade mig och barnen och Kicki hämtade oss vid 10. Där värmde jag lasagnen och skar sallad. Det var mums! =) Skönt att det smakar bra när man ska bjuda.. Efter det så sov Stella. Jag och Kicki bestämde oss för att baka Kärleksmums på ett nytt recept som hon hade. Jag stack till Affärn i Salbohed och köpte lite smått och gott. Självklart köpte jag veckans bok av Linnea Sejdel - Baka med barn. Anna L och Annelies söner, Casper och William är med på bilder i den. Så himla söta!! =) Väl hemma så bakade vi och det blev mumsigt det med.
Lite senare så föreslog Kicki att hon skulle bjuda på pizza, ja men visst. =)
Efter det så skyndade vi hem för Linda och Niklas kom över. Vi fikade och sen kikade vi på "Flickan som lekte me elden". Tyckte som alla andra att den också var bra. Satt på helspänn hela tiden. =)

Linda börjar få lite mage nu, tror inte att hon kommer bli så stor eftersom magen är så pass liten nu. Skönt för henne iomed jobbet i ladugården och så.. 
Mysigt med alla bebisar som kommer och kommer komma! Jag älskar det! =) Vilken dag som helst, eller iaf inom ett par veckor på sin höjd, blir jag moster!! Åh va jag längtar!! Det är så galet spännande!
Jag älskar allt som har med graviditet, barnafödsel och första tiden att göra! Jag borde bli barnmorska eller nåt, men jag har en känsl av att jag inte orkar plugga.. =/ SYND!!

Idag ska J besikta bilen igen. Hoppas den går igenom idag.. Jag ska dona lite här hemma. Fixa med tvätt, ta ner mer julsaker, kanske klä av granen, göra fint i köket och lite sånt. Hoppas jag får mycket gjort!
Nej, ska kika fejjan, bloggar och sen sätta fart.
Kram på er.. =)


Bloggtorka!
[DATUM: 2010-01-06 TID: 09:02:06]

Hej ni tappra läsare som hänger kvar!

Torka kan man ju beskriva klimatet i bloggen med..
Har fortfarande vart fullt upp och datorn har som sagt flyttat ner i källaren. Blirinte mycket tid över ill bloggande, bilduppläggningar eller annat frisurfande.. Blir en liten stund på bärbara, men alltid bara snabbisar.

Vad händer hos oss just nu då?
Jo Svante ålar sig framåt i en faslig fart.
Undrar om han tänker krypa eller om han tänker bara åla sig?
Sen ställer han sig upp med stöd, men han noll balans och ramlar oftast direkt eller påvägen upp. Men han är stark som baar den. Hans 5,6 och 7 tand på väldigt nära att komma upp. Bara går och v'ntar på att det ska spricka, idag kanske de till och med är här! Vi får se senare. =)

Stella har äntligen börjat med tvåordmeningar och nån gång har hon slagit till med en treords. Annars har hon blivit lite vildare, lite trotsigare, lite gosigare, lite klokare och som vanligt ännu mera älskad! <3

Igår gjorde jag ett gäng med lasagner och idag ska jag ta med mig en och bjuda på i Gärdsbo. Johan är redan där och håller på med sin bil. Den gick tyvärr inte igenom besiktningen med han ska ombesikta den imorgon, så det är nån småsak som ska fixas.

Jag skulle ju börja med min viktminskning i måndags. Går väl sådär. Är småförkyld och det är sååå galet kallt ute att man inte kan gå ut coh göra nåt. Känns inte så upplyftande så det projektet är lite uppskjutet. Självklart så tänker jag mig för med maten, men det är svårt nä jag inte kör all in. Kör på igen snaaaart..

Nej, det var en liten uppdatering, vi får väl se om jag skriver snart igen.
Kram på er.. =)


RSS 2.0