God fortsättning!! =)
[DATUM: 2009-12-26 TID: 10:39:00]

Hej mina kära läsare!
Har fått tt par klagomål att det inte uppdateras här och inte på bilddagboken. Sorry, men det är väldigt fullt upp just nu! Sen har vi flyttat ner "min" dator i källaren och det blir aldrig tillfälle att gå ner där. Så nu delar vi på bärbara datorn och den är seeeeg.. =/
Men jag ska försöka att få upp lite bilder från sista tiden i mellandagarna. Finns en hel del! =)

Julen har var helt underbar! Har haft superroligt!! =)

Idag ska vi till Västerås för en minijul med hela min familj. Anna och Robert var ju inte med oss på julafton. Så de kommer idag. Jag har lite julklappar till Pricken i Annas mage. Hoppas att de gillar dem! =)

Är sååå trött idag. Sov hårt och varmt inatt. Har träningsvärk efter gårdagen. Vi åkte pulka på förmiddagen och på eftermiddagen så var vi på den årliga juldagsbowlingen med Johans släkt. =)

Har gått upp 1 kg under julhelgen. Kommerköra lite halvdant fram till nyår, men efter nyår så kör jag fullt ut igen! Jag vill ner mycket mer!!
Nej, orkar inte skriva här mer nu. Får bli mer en annan dag.
Kram kram.. =)

Babyshower!
[DATUM: 2009-12-17 TID: 08:41:07]

Godmorgon!
Idag bär det av på babyshower för min syster Anna i Stockholm!
Blir en fullspäckad dag! Börjar med att åka till barnmorskan i Sala, dit kommer min mamma och tar hand om barnen undertiden. Sen åker vi allihopa till Västerås och äter lunch hos dem. Sen lämnar jag Svante där och jag och Stella fortsätter mot Stockholm. Där åker vi till Karolinska och hämtar upp syster Malin. =) Sen ska vi hem till henne och lämna av grejer, sen tar vi Pndeln till Söder där vi ska anordna Babyshowern för syster! <3



Sen blir det mat och mys hela kvällen! hoppas att det funkar bra med Stella, men det brukar inte vara några problem! =) Är nog mer nervös för hur natten blir. Vi ska sova hos Malin och Daniel och jag vet inte riktigt hur vi ska ligga än. Men det ska nog förhoppningsvis gå bra. Hon har sovit hela nätterna igen i två dagar nu. Såå skönt!! =)


Nej, kika lite grejer, äta frulle, sminka mig coh packa det sista.
Hörs på fredag, förhoppningsvis med en massa fina bilder! =)
Kram kram.. =)

Äsch!
[DATUM: 2009-12-16 TID: 08:13:09]

Vi tar en sväng till Franzens. Läste i tidningen att de hade "Skiddress" för 499 och termobyxor för 179 kr. Det låter ju billigt och bra, ska iaf åka och titta om det är nåt att ha. Behöver verkligen! Köper jag i en sportbutik så blir dte ju så satans dyrt + små storlekar. Hoppas att det är nåt skapligt de har iaf... I need it!!!

Svante har somnat om, Stella sover än. Jag slår in paket till babyshowern som vi ska på imorgon.
Tänkte att vi ska sticka vid 9.30. Hoppas att vägen är skaplig..
Kram.. =)

Fina vinter! <3
[DATUM: 2009-12-16 TID: 06:51:44]

Godmorgon på er!
Jag tycker att det är mysigt med all snö! Tänk va härligt det var igår när jag lämnade Stella på dagis och hon gick kände på snön, tittade, stack ut tungen, tittade på de något äldre barnen som sprang runt och kastade sig i snön och fullkommligt älskade den! =) Underbart!
På vägen hem från dagis så hade jag med mig kameran
och knäppte lite bilder på Stella.. =)

Glad på mobilbild till pappa! <3


Pulsar hemåt! Hon var så glad att hon fick gå hem!


Smaka på snön! Den smälter så skönt på tungan.. =)


Min glada snöprinsessa! <2

Det var himla mysigt! Synd bara att hon fick ett riktigt utbrott och vägrade gå in. När jag lyft in den skrikande Stella så lade honn sig på golvet, vägrade klä av sig coh gallskrek. Detta pågick ett bra tag. Fick iaf av henne kläderna med lugnet i behåll och sen blev dte mellis och hon lugnade sig. Pjuh! Kommer väl bli endel sånt nu när dte närmar sig lite trots.. =S

Vid sju fick jag ett sms av Anna K som ville att jag skulle komma över på kvällsfika. Jag skottade av bilden och åkte den halvt igensnöade vägen till Gärdsbo. Läskigt! Men det var dte värt! =) Vi hade en supermysig kväll med varmt te, härlig saffranskaka och en massa roligt snack! =)
Tänk att det är dax snart, när som helst faktiskt! Men jag tror på juldagen, möjligtvis annandagen..
Håller alla tummar att det ska gå bra och smidigt med allt!

Svante den lilla filuren har lärt sig att dra sig framåt med händerna och trycka på med fötterna. Han kommer bra långt på det viset. Mellan varven så står han i krypställning, så om jag gissar så kryper han lagom till jul! =)

Stella skulle ha vart på dagis idag, men med all snö och våra jobbiga nätter tidigare i veckan så kände jag att vi behövde sova och sa att hon skulle vara hemma. Men inatt så sov både hon och Svante heeeela natten. =) Men Svante vaknade vi9d sex och jag var pigg då, så det gjorde inget. Men Stella somnade om och sover än. =) Bra för henne!

Nej, nu ska jag nog äta lite furkost, det kurrar i magen!

han en känsla av att det här med viktminskning kanske får vila en vecka nu. Kommer väl få köra igång efter jul igen. Nu vill jag dricka varm choklad i en snödriva i strålande solsken. =)
Vi får se vart vågen stannar efter julhelgen, men sen kör vi igen! =)
Kram på er! =)

Trött, tröttare, fam. Andersson...
[DATUM: 2009-12-15 TID: 08:03:06]

Morgon, morgon!
Snön vräker ner, antar att den gör det i övriga Sverige också.. Mysigt, men just nu orkar jag inte bry mig så hårt.. Svante den lilla filuren lade vi vid sju igår. Jag väckte honom som vanligt vid 23-tiden och gav honom en flaska. Nu sover han än, utan ett knyst! Trött kille!

Jag och Stella är däremot inte lika pigga.. Jag somnade inte förrän kl.23.30.. Vet inte varför jag inte kan somna. kanske har mycket i huvudet inför julen och allt..?
Sen vid två så vaknade Stella och var pigg som en mört. Vi gick iaf in till oss.. men hon var vaken i 2-3 timmar. Jag kunde inte heller somna. Skruvade på mig, sn ckade lite med henne och bara KUNDE INTE SOVA.. =(
Jag vet inte vad klockan var när jag väl somnade.. Men idag är jag helt slut. Båda barnen sover än, men snart nåste de gå upp.
Dagis idag och vi måste gå upp i tid.

Igår var dte lucia på dagis. Supermysigt. De var så fina när de kom där och gick.. <3 Jag blev alldeles tårögd.. Min lilla tjej börjar bli så stor.. Det var nära till riktiga tårar kan jag berätta.. Men allt gick fint. Hon satt så fint på stocken med de andra barnen. Vi i föräldrarådet hade tänt maschaller och ljuslyktor i träden. Mysigt!!!! =)
Alla barn satt där så lugnt och fint, de små sjöng väl inget utan tittade mest och lekte med sina ljus. men mitt i allt så får Stella syn på oss. MAMMA, FAMMO!!! PAPPA! TANTE!! Och så, MOFFA! Sen vinkade hon som en gaöning, men hon satt kvar. Men jag tror att det var bara för att hon inte nådde ner till marken och inte kom ner. För hon satt så snällt kvar och tittade och vinkade till oss med jämna mellanrum. <3
Det gick superbra allting och efter det tog jag med mig kicki hem och åt spagetti och baconröra. Mums!! =)


Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo.. Jag ska nog sova middag och eventuellt baka lite till babyshowern som vi ska ha på torsdag. Känna faktiskt lite sådär och sätta mig i bilen med båda barnen om det är sånt här väder. men de vägarna är ju iaf väldigt använda. Men hur ska jag hitta inne i stan då?? Jaja, det löser sig!

Kommer några bilder från igår, men sen måste jag väka barnen.
Kram på er.. =)

Jonna, Stella och lite av Eddie. =)


Hela tåget!


Stella satt så fint! =)


Tomtemor och fikasugen tärna! <3


LYX med festis!! Så söt mun och underbar kinder!!

Vilken skillnad!!
[DATUM: 2009-12-14 TID: 21:00:30]

Här kommer en bild som är knäppt i juli tror jag.
Visst, ingen smickrande vinkel och jag sitter illa men ändå..



Och så nu, iofs bättre vinkel, men ändå...



Liiite skillnad... =)


Gaaalen helg!!
[DATUM: 2009-12-14 TID: 12:40:17]

Hej på er!
orkar inet skriva nåt långt.. Fortfarande sliten sen i lördags kväll! Haha, körde verkligen All in och drack snaps, drinkar, cider ocha llt jag kom över! Var på julbord på Månsols, sen hem till Tomas och sen blev det Hotellet! Hade gaaaalet kul, dansade hur mycket som helst och hande en riktig kanonkväll! =)
Bilder från den kvällen finns på bilddagboken. Kramkolan.

Idag har Stella lucia på dagis. jag är ju med i föräldrarådet och ska servera glögg, kaffe, saft och pepparkakor. Så jag ska dit vid tre. Ska bli så mysigt! jag har bytt om till en lättare tomteoutfit. =) Ska bli så mysigt! Härligt att det är lite vitt ute iaf!

  

Nej, nu vaknade lillaman. Ska ge honom lite mat.
Kram på er! =)

Det händer grejer! =)
[DATUM: 2009-12-11 TID: 08:50:37]

God fredagsmorgon!
Härligt med fredag! En händelserik och rolig helg har vi framför oss! =) Så jag är superglad att det är fredag! =)
Svante vaknade vid två inatt och ville inte somna om, så han fick mat. Efter det så sov han till 7.40.. Me like!! =) SÅ himla skönt att få sova så länge! Jag gjorde iordning välling och ersättning till båda barnen, sen gick jag in till Stella. Den lilla tokan hade tagit av sig och satt på sig pyjamasen själv! Hahaha.. Den var utochin och bakochfram! Hahahaha... Så den åkte av innan vällingen..


Tänkte ge er lite resultatbilder på min viktnedgång. Idag stod vågen på 84,6 kg. Det gillar jag! Men nu är dte helg och jag är inte säker på att det är min slutvikt på måndag. Den kan ligga något högre. Vi få se hur helgen artar sig med julbord, alkohol och säkert en bakispizza! hahaha.. =)


Jag börjar ana ett nyckelben där under skinnet! =) Jag blir så glad!! =)


Käklinjen börjar bli mindre mulliig och aningens mer markerad! =)
Dubbelhakan känns inte lika permanent!


Det tar sig på magen också! (från sidan såklart!) Som vanligt så är det en morgonbild, på kvällen är jag såklart tjockare, men det är ju logiskt! Ser fortfarande gravid ut, speciellt i tighta toppar.. Men det ska bort!
(Never mind de obäddade sängarna... Det är ju morgon!)

Känner mig iaf rätt så nöjdoch glad idag. Har satt på mig provisoriska kläder. När Svante somnar för andra gången så ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fredagsfin! =) Jag vill vara lite extra snygg när älsklingen kommer hem ikväll! <3

Igår så var jag äntligen iväg och simmade! =) Så himla skönt! Men det märktes att jag inte hade simmat på en vecka. Jobbigare direkt.. Simmade 64 längder och de vanliga 45 minuterna. Skönt!
På kvällen kollade vi på "Criminal minds" som vanligt och sen beställde vi en massa plåtverktyg till Johans företag. Snart har han en bra grund och kan sätta igång. Som sagt, behöver nån hjälp med takläggning så hör av er! =)

Nej, ska kika runt lite. Vill inte störa barnen, de leker så fint! Stella håller på och "matar" Svante och han är så glad att hon leker med honom! =)
Ha en hääärlig fredag! Kram.. =)

Nehepp..
[DATUM: 2009-12-10 TID: 10:18:31]

Vi skulle inte åka till Sala.. Tråkigt... Jag som blev så sugen på att äta lunch på stan och mysa runt i affärer.. =( Men vi kanske skulle ta en promenad i Gärdsbo sen, men vi fick se. Anna hande ont i huvudet.. =(
Hoppas hon blir bra så vi hinner ses en sväng..

Jahapp.. Vad ska man hitta på då då?
Svante har precis lagt sig. Kanske ska gå ner och
kolla om tvätten från igår är torr än..?
Eller dekorera pepparkakor?
Eller dammsuga? Skulle vara bra...
Vi får väl se.....


Åhh.. Blev lite besviken, vart ju så sugen på en mysdag.. =/

Men det blir fler gånger!

Nej, göra nåt kanske..
Kram..

Snart helg!
[DATUM: 2009-12-10 TID: 10:00:21]

Halloj!
Det blev ingen simning igår. Åkte in till Sala och stor/julhandlade en massa mat. Full vagn + en platta öl. Tungt! När jag handlat klart så tog jag en 30 min powerwalk runt centrum och bort till Collingatan. Oj va jag saknar det huset!
Åh va jag saknar Sala... =/

Skönt att ha handlingen klar! Nu är det inget som behövs på ett tag och
det mesta till julen är inhandlat!

Idag ska nog jag och Svante möta upp Anna K i Sala. Blir en sväng på stan.
Kul att komma ut lite. Sen ikväll SKA jag simma. Jag måste.. Som vanligt så fick jag superont underfötterna efter att jag gått igår.. =( Inte kul!!

Kom precis på att det faktiskt är helg snart! Det är ju fredag imorgon! underbart! va glad jag blir!! Fredagskvällen spenderas hemma i soffan med vår fina familj om inget oförutsett händer.
På lördag ska vi på julbord med mitt jobb på Måns Ols och sen blir dte utgång på Hottan, me and my love! <3 Stella ska sova hos Kicki och Lars och Svante ska vara hos mamma och pappa.
Spännande, hoppas att det går bra, men det tror jag! =)



Känns faktiskt som om det börjar synas lite nu. =) Gjorde situps igår också.. Magen såg riktigt smal ut imorse! =) Men som sagt, bara från sidan.. =/

Nej, Svante är ledsen och trött nu.. Ha en bra dag!
Kram..

Min vikthistoria!
[DATUM: 2009-12-09 TID: 10:50:09]

Hej på er!
Nu känner jag att det är dax... Det är lite jobbigt och pinsamt.. Men jag känner att jag vill göra det.. Jag tänker berätta min vikt historia för er. Det är väldigt upp och ner....


Det började med att jag flyttade till Norrköping -01 (tror jag..), då vägde jag nog 62-63 kg tror jag. Efter drygt ett år så började jag dra på mig många "flytta hemifrån kilon". När jag sen blev jag tillsammans med R så kom det också ett gäng sambokilon.. När jag fick nog så stod vågen på 78 kg. (+15-16 kg sen jag flyttade). Vid jul fick jag en kommentar av mamma som gjorde mig superledsen och jag blev väldigt peppad att faktiskt ta tag i min vikt. Jag gick med i viktklubben och tappade på så vis 13 kg på 3 månader. Så i april var jag nere på 65 kg. Där kände jag mig nöjd! =) I samma veva gjorde jag slut med Rickard, men vi bodde ändå tillsammans i två månader tills vi tog studenten (-04) och flyttade hem till våra hemstäder.

Efter det följde ca: 2 år när jag höll 65 kg.
Festade mycket och hade två superroliga år. Kände mig väldigt tjock hela tiden, även fast jag faktiskt hade en riktigt fin kropp. Har alltid sett mig själv som tjock.. Mina lår är knubbiga och jag ser bred ut framifrån. Från sidan kan jag se rätt smal ut, men vem ser en från sidan?! *suck*

Julen -05 träffade jag Johan. Min älskade Johan! Vi flyttade ihop rätt så fort och som vanligt när jag träffar nån på det sättet så lade jag på mig trivselkilon rätt så snabbt.. I januari stod vågen på 80 kg... Plus hela 15 kg på ett år... ILLA!
Men så är sanningen... Vi hade köpt vårt hus i Färnbo och när vi var i London i januari -07 så slutade jag med mina p-piller för att bli gravid. =)
Efter tre månader fick jag plus och graviditeten var ett faktum. Jag fick rätt så svår foglossning tidigt. Var sjukskriven på halvtid nästan hela tiden och slutade jobba 1,5 månad innan förlossningen. Mycket stillasittande och onyttig kost... Cola i mängder.. =/ Sista gången jag vägde mig med Stella så vägde jag 99 kg..
Efter förlossningen kom jag ner till 86 kg som minst. Vi bestämde oss efter drygt 4 månader att vi ville ha en till bebis så vi satte igång.
Min mens kom dock inte tillbaka förrän efter 6 månader. Hann ha den en gång och sen blev jag gravid igen! =)
Den här graviditeten åt jag inte lika illa och var inte lika sugen på onyttigheter, men det är inte helt bra ändå. Den här gången så vägde jag 102 kg (!!!!!!!!) sista gången jag vägde mig. Sen gick det typ 2 veckor till, så jag vägde nog ännu mer egentligen... =(

Svante var en go liten kille och när det gått 6 veckor så vägde jag 94 kg och kände att det var dax att ta tag i det här nu! Så jag satte fart! Vill dock inte att det ska gå allt för fort, så jag tar det pö om pö..

När vi hade kräftskivan i höstas så vägde jag 90,2 kg. Då antog jag ett utmaning från Robert att vi skulle gå ner 5 kg till jul. Var osäker på om jag skulle klara det. MEN IDAG NÅDDE JAG DET!!!!! =)



Dagens vikt är 84,8 kg!
Jag har tappat 9,2 kg sen start och jag är väldigt nöjd!! =)
Sen mitt och Roberts vad har jag tappat 5,4 kg och är väldigt nöjd!
Hoppas på lite mer till jul, men vi får se vad som går!
Jag är under vikten jag hade när jag blev gravid med Svante.
Nästa delmål är 80 kg som är vad jag vägde när jag blev gravid med Stella.
Jag har ändå tappat 17,2 kg på 6 månader. Kan inte vara annat än nöjd! =)

Jag kommer fortsätta min resa mot en friskare kropp. Men jag är osäker på vad mitt slutmål är.. Men jag kan tänka mig runt 70-65 kg. Min kropp har ju trots allt förändrats en hel del med två graviditeter..

Jag hoppas att ni kommer fortsätta hejja på mig och hjälpa mig på vägen!

Ha en bra dag, för det ska jag ha! Kram på er!

Häääärligt!!!!!
[DATUM: 2009-12-09 TID: 08:33:36]

Gooodmorgon!
Va glad jag blir! Vågen stod på minus trots att jag hade en dålig dag igår. Avlutade den bra med kycklingsallad och situps. =) Idag ska jag gå en lugn promenad med höggravida Anna K och ikväll blir det simning! Härligt, idag känner jag mig peppad!!!!!!!! =) Skönt det, för igår jag jag såååå opepp! Skrev ett negativt inlägg och kände mig såååå nere... Men dte inlägget försvann när jag tryckte på publiceraknappen.. *suck* Men det kanske var lika så bra, för idag är jag peppad igen!!!! =) Blev så glad att vågen stod på neråt! Kan säga att jag äntligen har klarat mina -5 kg sen kräftskivan nu!!!!!!!! =D

I övrigt så har Svante ställt sig i krypställning hela morgonen! Superduktig!! Så nu är det nog inte allt för långt kvar till kryp! =) Han snurrar och vänder sig supersmidigt åt alla håll nu och ålar sig bakåt. Full fart! =)



Blev ingen simning igår. Noll pepp som sagt! Monica, Hans, Martin och Henrik kom hit och fikade och busade med barnen. Alldeles för länge sen vi sågs.. =S
Jättekul att se dem! =)

Idag är planerna promenad med Anna och sen simning, allt som står på schemat.. Imorgon funderar jag på att julhandla på Coop, men vi får se hur dte blir.
Det mesta är det ju bra datum på och vörten kan man ju frysa in. =) Egentligen bara sallad och grönsaker som inte går att frysa..
Nej, nu ska jag klä på barnen och sen hoppa in i duschen. Kram på er.. =)

Gaalet trött... =/
[DATUM: 2009-12-08 TID: 10:32:13]

Hallojsan..
Är så himla trött idag... Undrar om det är vädret, humöret eller att jag var upp två ggr och stoppade i nappen på Svante inatt. Han har sovit hela nätter i flera veckorn nu, så det är säkert därför jag är trött.. =/ Har iaf vart iväg och lämnat Stella på dagis och Svante har precis gått och lagt sig. Jag tänker också gå och lägga mig direkt när jag har skrivit klart det här! =)

Igår var jag och Svante i Västerås hela tiden när stella var på dagis! =) Vi hade supermysigt! Han var på kanonhumör och myste och sov i vagnen och annars så var han jätteglad. Vi tog lite fika på Waynes (shit va den där tjejen är tjurig där inne, har aldrig sett henne trevlig...) och sen shoppade vi på. Jag köpte en grej på make up store som jag har velat ha länge, två långa tuppar/tunikor/klänningar och en väska till mig. Stella fick en ny mössa (de rosa är ju inte så snygga till den röda overallen hon har nu.. =S ) en enkel offwhite och en vit, enkel body att ha under julkänningen. =) Sen reklamerade jag en kjol på Indiska. Den har blivit jättestor.. (Nej, inte jag som gått ner i vikt..!)
Fick iaf pengarna tillbaka, jag är expert på det där! =P


Söt-Svante på Waynes igår.. <3


På eftermiddagen så tog vi det lite lugnt, Johan var hem och sa hej och åkte till Stockholm. han har köpt en falsupptagare och en falsförslutare. Så nu kan han lägga tak. Nån som behöver plåttak gjorda eller känner nån som behöver det så SNÄLLA HÖR AV ER!!!!!!!!!!!!!!!! =)

När johan var borta så lade vi Svante och sen hade jag coh stella riiiktigt myskväll! Jag slängde på en tjejfilm och sen låg vi på soffan (hon på mig..)
och hade supermysigt!!!!!! =)
(Förutom när hon tryckte på kontrollen och fick till så att man hörde regissören säga vad de skulle göra i scenen hela tiden, då fick vi börja om..)

Hade en härlig kväll och sen hann min älskling hem lagom tills Stella hade lagt sig. Då hann vi pussas och prata lite innan läggdax. <3


Idag har jag tänkt åka och simma. Är ruskigt otaggad............... Men jag ska nog, tror jag.. Hahaha... Velar... Men jag borde. Ska ju ut i helgen och vill se liiiite smalare ut.. Sen vill ja ju såklart gå ner det sista till jul! =)

Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Kram på er..


Tips!!
[DATUM: 2009-12-08 TID: 08:33:37]

Har ett tips på en sååå söt julkalender.

http://elsasdesign.blogspot.com/

Sååå söt, snacka om att hon lagt ner tid på att skapa den! =)


Västerås idag!
[DATUM: 2009-12-07 TID: 07:17:36]

Godmorgon!
Skulle ställa klockan på 6.30 idag. hade missat det.. Men som tur var så började Svante snacka vid 6.45, så jag kom upp! =) Nu blir det snabbfixning och sen klä på barnen. Stella har dagis och jag och Svante tänkte ta en sväng till Västerås. Vi ska lämna tillbaka en kjol som töjt sig så in i bomben, kika på ögonskuggor på Make Up Store och sen ska jag handla en massa gotte på Systemet till helgen! Längtar redan! =)

Vägde mig nyss och trots helgens moffande av pizza, kakor, ostbågar, läsk osv så landade jag på SAMMA vikt som förra måndagen! Mucho nöjd!! =) Hoppas kunna köra lite hårdare nu i veckan. =) Nu har jag bara 2 veckor på mig att gå ner 0,6 kg och sen har jag gått ner 5 kg sen kräftskivan när mitt och Roberts vad började. Men det kommer jag klara, nemas problemas!!! =)

Nej, snabbkika fejjan och sen klä på oss.
Ha en mysig måndag, för det tänker jag ha! Så detså!! =)
Kram kram.. =)

Härliga hälg!!
[DATUM: 2009-12-06 TID: 10:47:44]

Godmorgon!
Gud vilken mysig dag det blev igår! =)
Först så var jag och barnen i Västerås och shoppade på Ikea, Hälla och Maxi. Blev en massa smått och gott till Anna och Annas bebisar. Lite bra att ha saker, inga kläder. Det spar jag tills jkag vet kön, iaf på Anna Ks bebis. Syrrans vet jag.. men jag spar ändå med kläder. Det blir sen! Nu är dte praktiska saker som gäller! =)
Jag hittade äntligen en bolero som jag inte såg ut som världens tjockaste i och sen köpte jag ett apsnyggt armband och två par örhängen till mig. Nöjd!! =) Efter det åt vi lite lunch hos mamma ochpappa och blev kvar där till halvfyra. Skjutsade dem till stationen för de skulle åka till Stockholm och bo på Hotell och gå på julkonsert som Roberts pappa skulle sjunga på. Mysigt! =)

På kvällen kom Kicki och Lars. Vi åt pizza och sen gick killarna ner och lade klinkers i källaren. Jag, Kicki och Stella julpysslade lite. Det blev apelsiner med röda band och nejlikor, sen bakade vi pepparkakor. Suuuupermysigt!! Det blev jättemånga fina pepparkakor! =)
De ska vi garnera nån dag när vi känner att vi har tid..

Idag har vi myst i sängen hela familjen, sen badade jag och duschade båda barnen. De var så söta. De satt båda två i badbaljan. Haha.. Trångt och plaskit! De plaskade som bara den!! Härligt!
Jag blir så glad att de tycker så mycket om varandra!

Jag har inte kommit i kläderna än. Sitte ri bara trosorna. Började med maten, så den står i ugnen nu. Tacogratäng blir dte . Mums! =) Får duscha efter lunchen när Stella lagt sig. just nu är hon coh Johan i Gärdsbo och sätter i hennes nya bilbarnstol och hämtar kärra och isolering.

Vid två blir det adventsfika hos JOhans farmor. Det har hon alltid andra advent. Då bjuder hon in alla kusiner och kusinbarn. Det är fullt hus kan jag lova! Och hon har galet mycket kakor, mmm... =)
Nej... nu måste jag sätta fart, iaf slänga på miog en morgonrock innan Johan kommer hem. Han blir galen annars.. Haha... Kram på er.. =)


Härliga lördag!
[DATUM: 2009-12-05 TID: 07:25:56]

Godmorgon godmorgon!
Igår blev en lug och skön dag, fixade i köket, tvättade nån maskin, sov middag, fixade mig lite och sen gick vi till affären och handlade på eftermiddagen. Skönt! =) På kvällen kom Anna och Niklas och åt tacos och sen kikade vi på Idol. Helt rätt att surpuppan Tove åkte!!!! =P

Idag åker jag och barnen till Västerås. Anna Kuisma kanske ska med, vi får se vad hon bestämmer sig för. Jag ska iaf spendera lite pengar på hennes bebis. Tänkte köpa lite smått och gott som kan behövas. =) Sen ska jag handla lite små presenter till Anna (syrrans) babyshower! =) Myyysigt!!
Ikväll får vi se vad dte blir. Förhoppningsvis så kommer Kicki och Lars över och äter en bit mat och sen ska de kanske lägga klinker i hallen nere. Men vi har inte pratat med dem än, så vi får se om de kan och har lust. =)

Åh va jag är kääär!! <3

Nej, dax för fru Andersson att kika vidare innan hon ska gå och sminka sig.
Ha en myspys lördag! <3


Mycket nu...
[DATUM: 2009-12-04 TID: 07:54:13]

Godmorgon!
Har vart fullt upp sista dagarna, därav dålig uppdatering..
Igår var Stella på dagis. Jag sov middag och fixade mig och sen jobbade jag på Wason från 16-21. Det var extraöpper från 18-21. Det var vi, Wallins skor, Linneskåpet och Ekenbergs dam som hade extra öppet. Det var 20% på allt under kvällen. Många passade på att fynda julklappar. =) Många paket blev det.
Har lite ont i kroppen idag. Ryggen känns helt paj.. Måste träna ryggen tills jag ska börja jobba mer! Ajajaj..
FÖtterna klarade sig förvånansvärt bra, även om jag knappt kunde gå på kvällen när jag kom hem. Jädra inflammation! *suck*

Annars har dte vart lugnt. Har inte hunnit träna som jag velat den här veckan. Därför har viktminskningen avstannat och jag står still. *suck igen* Men jag hoppas att det ska finnas mer tid och lust nästa vecka. Vi får se hur hårt jag orkar köra i helgen..=/

Idag blir det en riktig lugn, mysdag! Jag är TRÖTT! Stella vaknade vid fyra och ville Myyyysa! Jaja.. Hon fick följa med in till oss. Hon skulle promt ligga på min kudde.. Hhmm.. Mysigt iaf. Fast hon knölade i en timme, sen gick Johan upp och då fick hon välling av honom. Sen sprang hon runt och försökte sätta på mig glasögonen, ha på mig lipsyl osv.. Men tillslut när jag kikade upp vid sju så sov hon bredvid mig. Då vakande Svante såklart... Bara att gå upp och göra mat och byta blöja.
Nu är iaf båda barnen vakna och Stella sitter i soffan med napp och snuttis och småkikar på barntv. =) Jag ska kika lite här. Senare så tänker jag sova middag medans de sova. TRÖTT!!
Annars så ska vi ta oss en sväng till Valvet och hämta ut ett paket från H&M. Det är lite julklappar till Svante. Sen måste jag till affärn tror jag. Jag TROR att Anna och Niklas kommer över och äter och kikar på Idol ikväll. Så jag ska komma på nåt bra att äta.

Nej, nu ska jag läsa bloggar och slöa en stund. Måste ju tvätta lite idag också. Ligger sååååå efter! *suck*
Ha en mysig fredag!! Kram.. =)


TRÖTT!
[DATUM: 2009-12-02 TID: 10:20:24]

Varför är jag så trött för?
Jag har ju sovit hela natten.. Somnade vid 22.10 och vaknade vid sextiden. Då borde jag ju vara utvilad.. *suckar* Det finns ju dem som inte alls får sova för att det har knorriga barn osv.. De är otroligt starka som orkar så mycket!
All cred till dem! <3

Nej.. Måste sätta fart. Stella sov till nio och hon har fortfarande pyjamas på sig. Hehe.. Så hon ska ha kläder och sen ska jag börja baka bröd och hallonpaj.
Sen ska jag börja duka och göra fint och till sist så ska jag försöka göra mig själv lite fin också..
Ha en skön onsdag! Kram.. =)

Onsdagen.. =)
[DATUM: 2009-12-02 TID: 07:43:19]

Godmorgon!
Sovit stenhårt hela natten och underbara Johan gav Svante mat vid sextiden. Men jag vaknade ändå vid 6.20 och gick upp. Svante var pigg som en mört så vi har läst tidningen och busat i köket. Men nu har han somnat. Han somnade på golvet först, men nu har jag burit in honom i sängen.



Blir en lugn hemmadag för oss. Ska sortera lite tvätt och sen ska jag förbereda middagen ikväll. Mamma och pappa kommer ju som sagt. Ska nog bjuda på rotfruktssoppa med ett tunt lager ost och lite bröd till förrätt. Till varmrätt blir det apelsintorsk och pressad potatis. Efterrätten har jag inte bestämt än. Men äppelpaj eller fromage står högt på listan. Men det vore kul att göra nåt annorlunda. Men jag orkar inte gå till affären och handla, så himla kallt..
Så jag ska leta på internet efter nåt bra recept.. =)

Här kommer två bilder på mig och Svante från vår mysdag i Sala. =)



Mamman i lite annorlunda frisyr..



Mammas ena hjärtegryn som har det lite jobbigt med nya tänder, det kliar galet mycket i munnen på honom. Han gnager på allt

Nej, nu tänker jag gå och lägga mig en stund till tills Stella vaknar! =)
Hoppas jag hinner....
Kram på er.. =)

Bra gjort!!
[DATUM: 2009-12-01 TID: 20:35:02]

Halloj!
Har vart och simmat med Jeanette nu. Mycket skönt! =)
Blev inte så jätte långt, fick ihop 48 längder på 35 min, men det är bättre än ingenting. Skönt att få komma iväg och vara i vattnet. Sen åkte vi vattenrutschkanan också! Hahaha, riktigt roligt!! =)

Imorgon får vi se vad vi gör. Vet inte om jag bara vill vara hemma och ta en lugn och skön morgon, eller om vi ska ta oss iväg på Kyrkis. Vi får se. Det är så himla mycket hela tiden så vi kanske borde vila. SKa fixa lite här hemma också. På kvällen kommer mamma och pappa på mat. Kanske blir trerätters.. Vi får se.. =)

Nu blir dte lugn kväll, snart lägga Stella och sen Desperate Housewives.
Sen är det läggdax, ska bli skönt att sova ikväll.. Är så himla trött..

Godnatt med er.. <3

Härlig dag! =)
[DATUM: 2009-12-01 TID: 15:48:13]

Halloj!
Har haft en supermysig dag i Sala med lilla Svante. Blev inte så värst mycket promenad. Det var ju sååå kallt.. Vi gick en liten sväng och sen in på apoteket. Sen gick vi i några butiker. Köpte 4 bodysar och 3 par byxor i stl.80 åt honom. Han är ås himla stor. Det står inte på förrän han kan ha det! Stella hade 80 när hon var 1 år - 1 år och 7 månader. Herregud.. Haha..
Stella fick en klänning och en pyjamas. Sen var vi och åt lite lunch på Maricato eller vad det heter i Gallerian. De har vääärldens godaste grillade macka drä. Fetaost och kyckling! Mmm.. Såååå god!!

Sen gick vi ner till Coop och storhandlade. 1300 kr - POFF, borta! =/
Ändå handlade jag bara 1 paket blöjor och typ inga hygienartiklar..
Massa grönsaker, kyckling, fisk, ersättning mm..

Nu har Svante ätit lite mat och Stella lite päron. Nu tar jag en 20 minuters paus och ska strax börja med maten. Tänkte göra rotfruktssoppa. Mums! =)
Sen vid 17.30 ska jag hämta Jeanette så ska vi åka till Sala och simma.
Ska bli sååå skönt! =)

Nej, ska ta och börja skla rotfrukter. Ha en skön kväll!
Kram.. =)

Ps.. Tänker nog berätta min vikt historia. Men det får bli nån dag när jag har tid och lust. Det har vart upp och ner vill jag lova.. =/ Men nu ska jag ner igen och hoppas stanna där! Ds...


RSS 2.0