Peppad, peppad, peppad!!
[DATUM: 2009-10-31 TID: 10:06:17]

Känner mig taggad för ikväll, men jag är trött. Ska försöka hinna sova middag! Kommer ju iaf inte behöva fixa håret, så det tar lite midre tid.
Bara att slänga på peruken! Skönt!
Nehepp, packa till barnen och åka och lämna dem. Sen hem och vila och fixa oss. Ha en härlig lördag, se till att gå ut vettja! =) KRAM KRAM.. =)


Nagelproblem, hjälp mig! =)
[DATUM: 2009-10-30 TID: 22:25:04]

Tänkte mig en lättare djävulsutstyrsel imorgon. Jag har lösnaglar med fransk manikyr. Ska jag behålla dem så eller ska jag måla dem röda??


Seeeg kväll!!
[DATUM: 2009-10-30 TID: 19:00:30]

Johan överraskade med att komma hem vid två istället för kl.16. Blev superglad! =)

Vi tog en promenad till affären och sen hem och donade lie i trädgården. Mysigt värre! Efter det gick vi in och åt lite. Har känts som om klockan är åtta sen kl.fem.. Illa! Vi bara vääntar på Idol! =) Kommer bli en jättemysig kväll med Idol, snask och annat smarrigt.

Hoppas det går bra med klänningen imorgon iaf, känner mig lite nervös..

Johan måste visst koppla ner internet nu, så jag måste sluta.
Ha en skön kväll! Kram

 


Duktiga jag! =)
[DATUM: 2009-10-30 TID: 10:33:30]

Hej på er!
Igår jag var sååå duktig! På morgonen så gick jag och Jeanette runt Gärdsbo. När vi hade gått ett varv så bestämde vi oss för att ta ett till! 1h och 20 min, bra där!! =) Sen åkte jag hem, gjorde en stoooor kycklingsallad som jag åt två stora portioner av. Mums!!!
På kvällen så åkte jag till Sala. Först en snabbis på stan. Är tydligen näst intill klart att jag börjar jobba 25% i januari. =) Härligt, härligt! Efter det var jag till badhuset coh simmade. Blev 60 längder med bara en paus idag!
Bra där!! Stolt över mig själv!

Idag har jag städat av i Svantes rum och dammsugit hela huset. nu hittar jag inte hinken så jag kan torka golvet. Spårlöst borta! *suck* Har somlat ihop all tvätt så nu står alla tvättkorgar i hallen. Funderar på om jag ska ta och sortera den redan här uppe, innan vi bär ner dem ikväll. Lättare att bara slänga in allt då.. 
Får se vad det blir.

Är iaf himla trött. Svante vaknade till och hade tappat nappen typ en gång i timmen inatt.. =S *suck* Vid halv fem så fick han mat, då blev han pigg. Tur att Johan går upp vid fem, så han fick vara med honom och leka lite då. När Svante väl somnade, ja då vaknade Stella.. *suck igen* Så Johan tog in henne till mig och så fick hon välling i sängen. Jag försökte få henne och mig att somna om.. Men icke! Hon var pigg som en mört.. Jag känner mig mör... Anna K frågade om jag ville följa med till Sala idag.. Men nej, jag orkar verkligen inte känner jag. Alltid roligt när det händer nåt, men idag är jag helt slut och så tänkte jag överraska JOhan med att ha städat lite. Ska göra fint i köket och lite sånt. =)


Ikväll blir det Idolkväll här hemma! Är redigat avis på Anna L som vann vip-biljetter till Idol ikväll + hotell inkl.mat och dryck! Lyx, lyx, lyx!!
Ha sååå kul nu tjejer!!! =)
Imorgon är det party, party som gäller för oss. Vet inte om magen kommer vara så mycket plattare, men, men.. Ta mig som jag är, jag tänker vara het iaf! (Man kan ju låtsas så känns dte bättre!) Jag SKA ha roligt och INTE tänka på hur jag ser ut. Nu gör vi det bästa av det här och har en rolig kväll! =D

Nehepp, kika vidare innan jag fortsätter greja här hemma. =)
Ha en härlig fredag!! <3


Snaaaaart moster!!!
[DATUM: 2009-10-28 TID: 09:59:31]

åh va jag längtar! Nu är det inte många månader/veckor kvar tills jag blir moster!!! Det ska bli så himla mysigt!! Längtar efter att få gosa med lilla bebisen!! <3 Nu vet jag också vilket kön den lill* har! Jag är så himla glad att mina barn ska få en liten kusin!! Det är så himla spännande!! Inte nu i helgen, men nästa helg kommer Anna hit och sover här. Då ska jag mysa med magen och känna Pricken röra sig! Så himla mysigt! *Rycker lite i bebistarmen..*



Men innan (förhoppningsvis..) Stella och Svante får en kusin, så ska de få en liten syssling! =) Anna Kuisma ska ju få först. Hon är ju gift med Niklas som är Johans kusin. Så deras bebis blir våra barns sysslingar! =)
Jag ser verkligen fram mot december och januari när bebisarna kommer! Åh, det ska bli så spännande, mysigt, underbart, gosigt, härligt! Åh...!!

Idag får vi säga grattis till Anna (En till Anna, känner ju bara Annor..) Karlsson som fick en liten pojke! Grattis, grattis! Hoppas att vi får se honom snart! =) Lycka till med allt!

Nej, nog med bebislängtan! Nu ska jag packa väskan, klä på oss alla och åka mot Anna Lundin. Ha en härlig tisdag, för det ska jag ha! =D


Sötnosar!! <3
[DATUM: 2009-10-28 TID: 08:43:56]

Godmorgon!
Igår var jag duktig! Först liten promenad i Sala. Underbara Sala! Fy va jag längtade tillbaka dit igår. Saknar mitt älskade Sala. Det är så fruktansvärt vackert! <3
Efter det så gick jag i lite affärer, köpte lite nya underkläder och nån topp. Sen var in och pratade med chefen om hur det blir i vår. Han skulle prata lite med andra chefen så får vi se vad som passar dem bäst.
Var in på Coop och handlade en massa. De borde ha större vagnar, men jag har för mig att de borde få nya vagnar när som helst! =) Det bli nice! Skyndade oss hem, gav Svante mat, packade upp varorna, sen gick vi till dagis och hämtade Stella. När vi kom hem så räffsade jag upp en massa löv. Svettigt värre.
Jobbigt att räffsa!



Vid tre gick vi in och åt mellis och jag förberedde maten. När jag ätit och Johan kommit hem så åkte jag till Sala, till badhuset.
Var riiktigt skönt att simma och sola! Simmade 12 längder och sen var jag alldeles anfådd och varm. Men det blev 40 totalt. Jag var ändå nöjd för jag trodde inte att jag skulle orka så mycket. Har ju inte simmat på några år!
Solade en sväng och det var också galet skönt! =)

Mycket nöjd med mig själv igår! Bra där! =)


Idag ska vi till Anna Lundin på förmiddagen. Länge sen vi sågs nu, så det ska bli himla roligt! =) Hoppas att det går bra med Stella och Arrathena (deras hund) bara. Men hon har hundvalpar, så förhoppningsvis så kommer Stella tycka att de är söta och lagom storlek. =) Arrathena är lite lugnare än Acce också..
Kommer nog gå fint!

PÅ eftermiddagen drar vi till Västerås och hälsar på mamma och pappa.
Mysig dag!!
Stella var snäll nog att sätta på Svante hennes nya kattöron som jag tänkte att hon skulle ha i helgen när hon och Svante ska till farmor och farfar. =)

Söt va?! =P



Haha.. Nehepp, äta frukost och läsa tidningen..
Så jäkla hemskt med Max..
Lider verkligen med Mickis. Måste vara så fruktansvärt med all ovisshet.. =( Usch och fy.. Jag hoppas verkligen att han kommer till rätta snart!

Kram på er...



Tips ang. hundrädda barn!!
[DATUM: 2009-10-27 TID: 20:34:32]

Stella har alltid blivit rädd när hudar kommit för nära. Men igår när vi var hos Anna K så var hon hysterisk (de har en schäfer). Hon skrek och skulle upp och klättrade på mig så högt hon kunde så fort hunden var i sammarum och rörde sig. Bara hon såg den.. =( Känns inte så kul, känner ju ett par stycken med hundar iaf.

Har någon tips på hur man tacklar den här situationen?
Bör man "utsätta" henne för hundar oftare?
Acceptera att hon är rädd och försöka undvika att hon behöver träffa dem så nära?

Vad gör man?! Tips mottages varmt!!


Träna, träna, träna!!
[DATUM: 2009-10-27 TID: 07:29:00]

Godmorgon!! =)

Igår blev det en timme på gymmet efter dagislämningen. Svante skötte sig expmplariskt och låg och tittade och jollrade! =) Gjorde dock en sån där AFV-grej.. Lade mig på rygg och lyfte Svante med raka armar. Sen spydde han.. Sån tur var så var det inte så mycket. Fick väl en droppe i munnen och resten i ansiktet, halsen och på kläderna. Mumma... =S

Resten av dagen blev lugn. Skulle ha promenerat med Jeanette på kvällen,
men Karl var sjuk. (Krya på honom nu, tänker på er!!)
Vi var bara hemma och myste istället.

Idag tänker jag lämna på dagis, åka in till Sala och promenera lite. Sen när affärnerna har öppnat så har jag lite småärenden. Ska lämna tillbaka lite grejer på H&M och sen ska jag in på Wason och prata med chefen om min anställning och hur det blir i vår. Vi får väl se om jag kanske ska börja jobba lite. =)
Efter det blir det kanske lunch och sen åka och handla mat och sen
hämta på dagis.
När Johan kommer hem ikväll så tänker jag vara äten och redo att åka till Sala igen. Tänkte nämligen ge mig ut i bassängen..
Scarry! Inte kul att visa sig i baddräkt eller i duschen.. Kroppsångest AB!! Men jag försöker iaf göra nåt åt det så sakteliga.. =S

Nehepp. Äta klart frukosten och fixa mig kanske..?
Kram kram..


Irriterande..
[DATUM: 2009-10-26 TID: 08:18:38]

Irriterande att en lömsk huvudvärk börjar smyga sig på.. Bara på ena sidan av pannan, övanför ögat gör det ont.
 Men jag tänker iaf åka och träna. Jag MÅSTE!!! Skärpning nu!
Jag är värdelös på att banta.. *suck* Men nu måste jag fan skärpa mig!


Min nya favoritbild på alla mina älsklingar sen i fredagskväll!! <3


Lars SVANTE Andersson
[DATUM: 2009-10-26 TID: 06:59:42]

Hej på er!
För det första så ska jag berätta för er att jag ÄLSKA tidsomställningen! Alldeles pigg och utvilad vaknade jag kl.5.18. Det gillar vi! =) Så nu är jag redan fixad, frukostad och redo för en ny dag! =)

För det andra så kan jag upplysa om att sen jag blev tvåbarnsmamma så har jag nog utvidgat min kissblåsa x3 eller nåt! Förut så sprang jag på toa typ 10 ggr på en dag. Nu kanske det är 3 ggr eller nåt. Man bli ju lite kissnödig ibland, men mitt i matningar, blöjor, påklädningar och nattningar så glömmer man lätt av det coh känslan försvinner. Ja, så är det just nu. Iofs så är det skönt att inte bli kissnödig på samma sätt i tid och otid. =)

För det tredje så kan jag berätta att DOPET gick kanonbra!!!!! =)
Svante satt och jollrade, Stella sprang runt och småbusade med folk, men ändå ganska så tyst, prästen skötte sig, textläsningarna gick fint och allt kändes bra! När själva dop delen var över så stressade Svante ner genom att bajsa. Mohaha.. Han tog i för kung och fosterland och klämde i så han blev alldeles röd runt ögonen och stånkade högt! Haha..
Jaja, efter det så somnade han så gott i pappas famn. <3
Efter åt blev det samling i Församlingsgården. Vi bjöd på smörgåstårta (som var supergod!) och sen blev dte kladdkaka, flarn och kaffe.
Så himla kul att träffa alla släktingar, alldeles för sällan! =)
Svante fick en massa superfina presenter! Tack alla för en kanondag!!

SPECIELLT TACK TILL MAMMA, PAPPA, KICKI, LARS, MONICA OCH ANNA-LENA SOM HAR HJÄLPT TILL SUPERMYCKET!! TACK, TACK, TACK!! <3



Träffade ju Robert på dopet och vi hade ju en deal att vi skulle gå ner 5 kg till jul. Just nu ligger vi lika med att endast ha tappat 1 kg var.. Så nu känner jag att jag måste tagga till, så kväll blir det promenad med Jeanette och på förmiddagen så blir det gymmet tillsammans med Svante när jag lämnat Stella på dagis. Blir det i Sätrabrunn. Det är ju inte precis världens bästa gym, men jag får ju röra lite på mig iaf! =) Sen skulle det vara abra att gå ner ett kg till helgen om det går. Blev ändring av min party/Halloween outfit igår. Trivdes inte i det jag hade tänkt, så det blev en annan. Den innefattar en galet tight, svart klänning.. Så jag måste jobba med magen. Wish me luck!! =S


Nej, ska kika vidare innan mina välsovande barn vaknar!
Ha en härlig dag! =)


Kladdkakedrottningen! =P
[DATUM: 2009-10-24 TID: 14:05:48]

Hej hopp!
Har min sjunde kladdkaka i ugnen nu. Härligt att snart vara klar. Johan tog tid på mig när jag slängde ihop en. Fick ner den i formen på 3.43 min, riktigt nöjd! Haha.. =P Får man tävla lite så är det ju roligare!

När det är klart så ska jag åka till Gärdsbo och hämta Johan och barnen så ska vi åka upp i skogen och plocka lite material till bordsdekorationerna tills imorgon. (Har nån missat det så ska Svante döpas imorgon..)
Hoppas att det blir som jag har tänkt mig..
Vi ska dit ikväll och duka och fixa iordning allt.


Nehepp.. Måste nog sticka. Ska borsta tänderna. Bättre sent än aldrig! Haha..
Kram på er.. =)


Härliga fredag!! =)
[DATUM: 2009-10-23 TID: 12:03:15]

Hej på er!
Igår blev en mysig dag! När mamma och pappa kom på eftermiddagen så hade de med sig SEMLOR!! Liiiite tidigt, men det var ändå gott! Vi fikade och sen skickade vi Stella och pappa till lekparken. Jag och mamma satte igång och gjorde fint här hemma. Vi putsade fönster i köket, strök, satte upp nya gardiner i köket, nya dukar i rummet och köket och gjorde fint. Sen städade mamma badrummet och hårdgnodde på duschdörrarna så det blev superfint!
Tack älskade mamma och pappa för all hjälp!! <3

 

Idag har det var lugnt. Vi gick upp allihopa och hade lite mysmorgon. Sen gick vi ut på en liten promenad och hämtade nyckeln till församlingsgården och så handlade jag lite smått och gott till fredagkvällen!
Tänkte göra hemgjord kebab ikväll. Jeanette har tipsat mig om hur de brukar göra och att det brukar bli väldigt gott. Så vi ska testa! Sen är det ju såklart Idolmys ikväll! Jag längtar faktiskt!!! =)

Om en stund kommer Anna K hit och fikar en sväng. Mysigt, mysigt!
Längtar tills Johan kommer hem nu..
Kram på er.. =)


Tävling hos flerbarnsmamma.se
[DATUM: 2009-10-23 TID: 11:16:44]

Jag är med och tävlar om två produkter från Lundemyr of Sweden
hos http://flerbarnsmamma.se.


The night and the day..
[DATUM: 2009-10-22 TID: 09:47:47]

Morgon, morgon!
Vaknade med huvudvärk, men nu börjar det bli bättre.
Natten  var sådär, fast jag sov skapligt ändå. Stella vaknade och hostade en massa och var ledsen vid tolvtiden. Då fick hon komma in till oss och sova. För engångsskull så somnade hon nästan direkt och sova hela natten. Svante vaknade vid fyra så jag var upp och gav honom mat. Han somnade om direkt efter det. Skönt!
Sen vaknade han vid sex, så då gick vi upp.
Stella vaknade vid åtta. Hennes ögon var alldeles igensmetade. Som vanligt när hon blir förkyld så får hon ögoninfektion eller vad det är. Har iaf baddat med ljummet vatten och det ser bättre ut nu. Skruttan..

Idag blir en lugn dag. Iaf fram till två. Då kommer mamma och pappa hit. De ville hjälpa till lite och sen mysa med barnen antar jag. =) Ska bli kul, känns som om det var länge sen vi träffade dem!

Nehepp.. Jag sitter här i morgonrock och fryser om fötterna. Ska hoppa i kläder och sen ska Stella få lite acidofilus så kanske magen stabiliserar sig.
Ha en skön dag!


Dagen och huvudvärk.. =(
[DATUM: 2009-10-21 TID: 15:25:50]

Gick fint på BVC. Svante väger 8360 gr, så vi hade rätt! =)
Han var 67,5 cm lång och håller sin kurva bra. Vikten hade dalat lite,
men det var för att han rör sig mer nu. Allt såg bra ut!
Stella fick väga sig på "ståvåg" för första gången.
Hon vägde 12,4 kg och var 84 cm lång. Det såg också bra ut.
Skönt att hon gått upp lite.

Sen var vi på stan. Köpte en massa saker till mig coh barnen men orkar inte skriva det nu. Jag har världens huvudvärk coh Svante är tokgnällig idag.. =(
Stella har sovit sen vi kom hem och det blir väldigt konsigt med maten idag.. =S
Dax att kolla till henne och se om vi kanske ska stoppa nåt i magen. Jag är helt slut.. Ska kolla om jag har feber, men jag tror att jag bara är varm om kinderna..
Hoppas att ni har en skönare eftermiddag än jag.. =S


Bvc o Sala idag.. =)
[DATUM: 2009-10-21 TID: 07:53:01]

Godmorgon!
Igår vart väl en halvbra dag. Lugn och skön morgon och sen på
eftermiddagen blev det lite kaos..



Jag stressade och stressade med min kalops. Precis när den var klar och jag hade skalat potatisen så den var färdig att sätta på senare så fick jag väcka Svante som nyss somnat och ge honom mat, byta deras blöjor superfort och packa ut oss i bilen och åka mot Sala. Vi hade bestämt att vi skulle möta upp Johan kl.16.00 vid Coop för att handla all dricka och sånt till dopet + en sväng till Apoteket så jag skulle slippa göra det själv med två barn..
Men när jag åker ut ur Färnbo så ringer J och säger att han måste åka och göra ett jobb som han missat.. *suck* Han sa att det skulle ta 30-40 min
(det här är kl.15.44). Vänta på mig sa han.
Men jag åkte och började handla. Tur var väl det för han ringde igen 17.40 och
sa att han var färdig.. *suck*



Full vagn med både barn, mat och en faslig massa läsk till dopet.
Utöver den tunga vagen så bär jag en platta öl på armen..
Jag var inte helt positiv här!!! *småsur..*
Efter att ha fått hjälp av min pappa (som jobbar på Coop) så kom vi iaf ut till bilen med alla kassar och sen åkte jag iaf till Apoteket och gick in med båda kidsen. Inte helt lätt att bära på Svante som väger hur mycket som helst och en nyfiken Stella.. Men hon var jätteduktig och det gick fint att handla det jag skulle ha.

När jag kom hem så slängde jag på potatisen och bjöd in Johans pappa på lite krubb. Vi åt kalopsen, som faktiskt blev ganska så god för att vara första gången! *stolt*
Lars skulle och klippa sig sen och vi tog ett familjebad. Eller ja, jag badade med båda barnen och Johan stod redo att torka, klä på pyjamas och fixa mat till dem. =) Mysigt värre!




Idag blir det BVC kl.9.30 och sen ska vi gå en sväng på stan. Ska ha lite alltmöjligt och har lite ärenden. Gick upp kl.6 när Svante vaknade så jag har redan hunnit fixa mig är är färdig (se ovan..). Svante sover igen och Stella har inte vaknat än. Men snart så måste jag nog väcka henne så vi hinner fixa iordning dem innan vi ska åka. Det ska bli så himla spännande att se vad de väger. Speciellt Svante! Han har ju växt massor. Jag och Johan gissar på 8,3 kg, men det kan vara mer.. Ska ta en vikt och längd på Stella också. Hon är så liten så jag ska kolla så hon växer okej. Tor att hon är minst på dagis.. Skruttan.. <3
Hoppas att ni får en bra dag!


Kalops..
[DATUM: 2009-10-20 TID: 12:37:51]

Sov ju bra inatt, men är ändå seg. har inte gjort nånting idag.
Lagt upp bilder, lekt med barnen (haha, råkade skriva baren först.. haha...).
Nu ska jag nog göra kalops för första gången. Spännande!
 Håll tummarna för mig!! =P


Sovmorgon we like!!
[DATUM: 2009-10-20 TID: 10:18:37]

Goooodmorgon gott folk!!
Somnade på två röda igårkväll! Tvärsov till kl.5, då Svante antagligen vaknade till av Johans klocka. Han är så söt, han vaknar aldrig och skriker, utan han vaknar och ligger och snackar och är så go! Han blir superglad när man kommer in. =) Jag gav honom mat och sen var han nog vaken en stund med Johan tror jag. Men jag somnade om och sen vaknade jag av att han snackade igen med kvart i nio!! Det gillar jag!! Värsta sovmorgonen!! Stella hörde jag inte av förän vid 9.15 tror jag. Hon ska som sagt vara hemma idag eftersom hon bajsade löst igår. Men så har det ju vart i en månad, men vi får väl se hur det utvecklas.
Hon verkar iaf hur pigg som helst idag. =)

Vi ska nog bara mysa här hemma idag. I eftermiddag blir det kanske en sväng till Sala när Johan slutar. Tänkte handla det sista till dopet som vi har på söndag. Sen behöver jag till Apoteket. Var där igår, men idag såg jag att Laktulosen snart är slut och så märkte jag att Minidermen okså bröjade sina, Så det vore bra om det blev köpt idag. Svante håller på att torka bort. Han är så jäkla torr i huden. Men nu ser det nästan ut som nå eksem.. Vi får se.. Ska till BVC imorgon så får vi höra vad Helena säger.. Tänkte ta längd och vikt på Stella också. Tror att hon var typ minst på dagis.. Ska bara kolla så hon växer ordentligt..

Nehepp.. Kika vidare då.. Kram kram..

 


Helt färdig..
[DATUM: 2009-10-19 TID: 21:31:39]

Oj oj oj va jag är trött..

Stella var vaken mellan 01.30-03.30 inatt.... Inte så kul.. Sen gick jag upp kl.6, har vart i Västerås och sen hämtat på dagis, rensat ur försmå kläder i barnens garderober, tvättat, fixat i köket, lagat mat och donat. Nu på kvällskvisten så har jag vart i Gärdsbo och gått en promenad med Jeanette. Var sååå mörkt där (inga gatlyktor..) och riktigt läskigt, men som vanligt roligt att träffa henne. Skönt att gå. Men jag har såååå ont i kroppen nu. Vet inte om det är för att jag gick med stavar eller nåt annat..


Har ju haft jätte ont under fötterna i några månader nu. Det blir bara värre och värre, men den 3 november har jag fått tid hos läkaren. Längtar verkligen dit! Hoppas vi löser det då..

Det går tydligen nåt virus på dagis (De hade satt upp en lapp idag..) som gör att barnen blir lösa i magen, vissa har haft låg feber i omgångar och ont i kroppen. Stella har vart lös i magen i typ 1 månad nu. (hon brukar bara stenhård..) Men jag tyckte inte att jag har märkt av de andra sympomen. Men när jag tänker tillbaka så har hon ju krånglat lite med sömnen sista månaden. Hon har vaknat och vart gnällig och ledsen. Undrar om hon har haft ont i kroppen då?
Hon har ju faktiskt vart lite smågnällig på dagarna och velat ha napp och snuttis i tid och otid.. Så brukar hon inte vara. Och hon har velat kramas, gosas och mysa i soffan mer än vanligt. Hon kanske inte är riktigt kry..
Tänker iaf ha henne hemma imorgon och så får vi se hur det utvecklas...


Nehepp.. Är helt slut. Kroppen gör ont, fötterna skulle jag vilja skära loss och huvudet känns fasligt tungt. Lägga det på kudden snart. Har en känsla av att natten kan bli jobbig inatt igen.. =S
Godnatt...


Underbar helg!! <3
[DATUM: 2009-10-19 TID: 07:18:44]

Helgen blev kanon!!
I lördags så bestämde vi oss för att gå på bio redan kl.15.00. Vi bestämde oss också för att skippa restaurangbesöket. Istället åkte vi och handlade mat efter bion och åkte hem och lagade en rejäl köttbit med pommes och bea. Mycket mysigare när man är hemma och kan göra vad man vill.. ;-P
Efter maten så hade vi tänk slå på en film eller två, men vi blev kvar i köket och satt och pratade och drack vin och cider i många timmar. Fanns så mycket att prata om ang. framtiden, förtaget, oss, våra fina barn och en massa annat.
Blev mycket bra sagt! =D



Vi avslutade kvällen med lite youtubeklipp på senheten. Hade verkligen en kanonkväll med min älskade man! Han är helt fantastisk!! <3

Söndagen blev inte heller som vi hade tänkt. Planen var att lägga oss på soffan och mysa till en film. Men när jag slog upp mina blå så var klockan 9.11 och solen strålade in bakom rullgardinen.. *jahapp..* Jag sa till Johan: "Det är för fint väder för att vara inne och mysa va?!" Jopp, fick jag till svar..
På med stövlar, kappa och handskar. Vi gick ut och donade inför hösten i trädgården och på altanen. Myspys!
Vid tolv åkte vi till Kicki och Lars och fick lite fika. Efter det skulle Johan kränga på vinterdäcken på fäljar, så jag, Kicki och barnen tog en promenad. Mysigt, mysigt! Lunch där efter det och sen hem och mysa.
På kvällen var Anna o Niklas förbi och åt pizza med oss. Hennes mage är såååå himla fin! Längtar verkligen till vintern när alla goa bebisar börjar ploppa ut! <3

  
  
  
  
  


Idag ska jag och Anna K till Västerås. Ikea och Hälla ska göras. Behöver mer kläder i stl. 74 till lillgrabben och några pyjamasar i 86 till kickan.. <3
Nej, om man skulle ta och smörja in sig efter duschen och klä på sig.
Ha en härlig måndag! Kramar.. =)


Bröllopsdag imorgon! <3
[DATUM: 2009-10-17 TID: 08:22:36]

Imorgon är det min och Johans 1 åriga bröllopsdag!
Det har vart ett fantastiskt, innehållsrikt, galet, roligt och mysigt år!
Det finns ingen som Johan. Jag har faktiskt aldrig träffat en så bra kille som min man! Han älskar mig faktiskt som mest, när jag förtjänar det som minst, han hjälper till här hemma, stöttar mig i allt, älskar mig fastän jag lagt på mig mycket under graviditerna, är händig, j*vligt snygg och sexig, världens bästa pappa och han är helt enkelt helt fantastisk!! <3

 

Jag har en bra magkänsla angående Johan och mig. Vi har en underbar familj som jag älskar över allt annat! <3 Jag hoppas verkligen att vi ska få ett fint liv tillsammans och att vi får bli gamla ihop. Jag hoppas att vi får se våra barn ha ett lyckligt liv och att vi får vara lyckliga största delen av tiden. <3



Vi kommer iaf börja fira redan idag. Vi ska gå på bio i eftermiddag. Sen hade vi tänkt gå ut och äta. Men vi tänker noog handla nåt riiktigt fint kött och äta här hemma och sen kolla på film, kanske ta ett bad och bara mysa med varandra här hemma. (Är man ute så får man inte kela lika mycket...=P )
Ska bli så himla mysigt! <3

Nej, ska ta och börja fixa mig och packa till barnen
som ska hem till farmor och farfar. =)
Ha en härlig lördag, för det ska vi ha! <3
Kram kram.. =)


Äntligen fredag!! =)
[DATUM: 2009-10-16 TID: 09:27:56]

Äntligen är det dax för fredag! Härligt härligt!! =)
Båda barnen är redo för dagen, men sitter här i morgonrock och har inte ens ätit frukost. Jag har bara mys idag och tänker inte duscha förän Stella lägger sig. I eftermiddag blir det en sväng in till Sala. Ska dona lite smått och gott och så handla lite.

För mr.Svante så händer det massor nu. Han vänder sig från rygg till mage heeeela tiden. I förrgår fick han sin första tand (väldigt lite gnäll faktiskt, det gillar vi!), igår fick han potatis för första gången (och det verkade han gilla!!) och idag har han borstat tanden för första gången. =) Han blir så stor. PÅ onsdag ska vi till BVC och det ska bli så himla spännande att se hur stor han är nu!



Stella snackar så himla mycket och det där med egen vilja utvecklas också kan jag lova! Haha.. Bestämd madame, men jag börjar lära mig hur jag ska hålla mig lugn och handskas med henne.



Vet att jag har vart dålig att blogga på slutet. Men blogg.se har krånglat, men det är åtgärdat nu. Så nu börjar jag om på noll igen idag. Sen kör vi som vanligt hoppas jag! =) Nästa vecka borde vara lite lugnare än den som vart. Det har vart galet mycket att göra. Igår var jag dock heeeela slut. Orkade ingenting..

Nej, måste nog äta frukost nu. Annars hungrar jag ihjäl!
Ha en härlig fredag!!


Ett ljus gick upp för mig…
[DATUM: 2009-10-14 TID: 08:46:36]

Jag kom precis på en sak. JAG HAR OTROLIGT DÅLIG SJÄLVKÄNSLA!

Så länge jag kan minnas har jag sparkat på mig själv… Utan att tänka på det.

Jag har trott att jag har ett skapligt självförtroende, att jag trott mig veta vad jag är bra på och inte… Men nu idag har det gått upp för mig hur jag tänkte.
Jag har ALDRIG vart tillräckligt bra! Aldrig har jag dugt, precis som jag är...

 

Jag har spelat keyboard. MEN jag var aldrig speciellt duktig…

Jag har ridit. MEN jag var inte alls lika duktig som de andra…

Jag har spelat innebandy. MEN jag var aldrig tillräckligt snabb, teknisk eller tränad…

Jag har fått bra på prov. MEN då var det säkert ett lätt prov.

Jag har fått bra betyg i vissa ämnen. MEN då var de nog lätta ämnen.

Jag har haft en propotionelig kropp. MEN jag har alltid tyckte att jag har vart för mullig. (Vare sig jag vägde 58 kg eller 102 kg (-JA, jag har vägt så mycket!).

Jag lyckas ofta vinna spel. MEN alltid på ren vilja, inte för att jag är bra.

Jag är punktlig. MEN kommer alltid för tidigt, så det är inte bra.

Jag är en bra mamma. MEN inte lika bra som alla andra.

 

Jag sätter ALLTID in en ”men” i mina positiva meningar. Det har jag alltid gjort, utan att veta om det. Jag kan aldrig ta en komplimang och njuta av den för jag har nog alltid tänkt att ”det säger hon nog bara för att vara snäll”, ”jag hade kunnat göra det bättre” eller ”sådär säger hon för att hon känner sig tvingad”...

 

Jag kan ÄRLIGT inte komma på en enda sak som jag känner mig genuint nöjd och SÄKER på. Jag vet vad jag är bra på en del saker. Fast det kommer alltid ett men efteråt…

Jag är aldrig tillräckligt bra! Jag är inte tillräckligt snygg!

 

Jag är en väldigt osäker person. Ibland kan jag nog framstå som säker och duktig. Men under ytan gror det. Mitt självhat. Nja, lite starkt med ordet hat. Men min misshandel av mig själv. Känslan av att ALDRIG vara nöjd. Att aldrig vara tillräcklig.

 

Så vad händer nu??

Ja det undrar jag också... Men det första jag ska göra idag är att ringa till min psykolog och boka in en ny tid. Jag vet inte om det kan hjälpa mig. Det kanske inte är rätt ställe. Det återstår se. Men jag vet att det är många saker som jag måste jobba med. För det här är inte ett tankesätt som gynnar mig.
Det här tankesättet vill jag INTE överföra till mina barn!

 

Jag tror att jag vet vad min dåliga självkänsla bottnar i. Men jag vet inte vad jag ska göra åt den. Men det är nog som Mia Törnblom säger, jag måste öva!
Öva på att tycka om mig själv och lyckas få mig att nöjd, utan men…

 


Länge sen, typ..
[DATUM: 2009-10-11 TID: 18:56:43]

Halloj, nu var det "länge sen"!
Har ju inte skrivit nåt sen i fredags. Har vart fullt upp!
Hinner inte skriva så värst mycket nu heller. Om nån minut så börjar Topmodel och efter det Ensam mamma söker. =) Det gillar vi!

Berättar mer om helgen senare, men den har vart fullspäckad med aktiviteter! =)
Ha en skön söndagkväll! Hoppas att jag hinner skriva ordentligt imorgon.
Kram Kram.. =)


Jahapp..
[DATUM: 2009-10-09 TID: 12:54:11]

Så, nu har jag vart till Sala. Blev bara Järnboden och sen handla mat på Coop. Sååå osmidigt med två, men dte gick. Så nu har vi massor hemma. Ska faktiskt försöka mig på att göra Kalops nån dag, vuxet va?! =P

Nu är jag sååå trött och tänker nog sova en stund medans barnen sover. Har vart och vikt, hängt och tvättat tvätt.
 Sen har jag plockat in all mat och gjort fint i kylen.
Nej, sängen nu en stund.. Kram

 


Äntligen fredag!! =)
[DATUM: 2009-10-09 TID: 07:29:32]

Godmorgon!
Härligt med fredag! =)
Idag ska vi ta oss till Sala, jag och barnen. Vi ska handla på Coop. Orkade inte göra det igår kväll, blev för sent. Men idag måste vi handla, både mat och blöjor! =) Nån som är sugen att hänga på och hjälpa mig så är ni hjärtligt välkomna! Är alltid lite knixigt att handla med båda. De tar upp så mycket plats i vagnen. Och Stella få ju inte gå, det funkar inte.. Som sagt så snattade hon jordgubbar sist..

Båda barnen har sovit hela natten, så hiiiiimla skönt!! Jag älskar när de gör det!

Idag kommer Johans kusin, Magdalena (11 år) hit och ska mysa med oss och sen sova över. Tänkte att vi skulle äta varma mackor och sen titta på idol, mysa och snaska på en massa godsaker. =) Kommer bli kanon!
Imorgon ska vi nog bara ta det lite lugnt här hemma.
Leka ute i sandlådan och bara ha det bra.

Blir säkert endel bilder, älskar att knäppa kort ute, det blir så fint! =)

Nu kommer lite bilder från gårdagen:


Promenad nr.2 den här dagen gick vi med Frida och Hannes. =)
Tack för en trevlig stund, det gör vi om!


Hannes flirtar lite med Stella tror jag.. =P
Så himla söt kille!


Vi var hem till fina Marina (Johans kusin) och fikade på kvällskvisten!


Och så hennes Mattias såklart! De får så fint där hemma på gården! =)


Svante vände sig idag igen! =)


Och Stella åt hallon och blådär med hela kroppen.. =P
Mysigt, mysigt!!

Nej, ska gå och sminka mig innan barnen vaknar.. =)

 


Duktiga igår, duktig idag!
[DATUM: 2009-10-08 TID: 08:04:48]

Igår kväll var vi riktigt duktiga! Först så gjorde jag en god och enkel pastasås med vitlök och skinka. Efter maten så plockade Johan undan i köket, tidningshögen och plockade ur vårt pant- och återvinningsskåp. Jag plockade undan vår klädhög på stolen i sovrummet + barnens kläder. Blev huuur mycket tvätt som helst. Varför spar jag såhär?! 
Nu är allt iaf samlat och jag ska börja tvätta under dagen. Kommer bli en fullspäckad dag idag! Det gillar jag!

Lämnar på dagis kl.9.00. Sen möter jag upp med Jeanette och så går vi rundan och sen hem och styrketräna. Sen frågade Frida om vi skulle ta en promenad vid ett. Låter fint tycker jag så jag hoppas att det blir av! =)
Ikväll ska vi till Marina och Mattias och fika, ska bli kul!
Jättelänge sen vi träffade dem!

Svante vände sig igen igår. Men det är ju alltid bara en gång åt gången..
Men han är ju på gång iaf! =) Mina duktiga barn! <3

Nej, sätta fart nu. Struntar i smink idag.. Ska ju bara träna och så ska jag duscha och fixa mig på eftermiddagen. Ska iaf klä på Svante, väcka Stella (som ÄNTLIGEN som en hel natt inatt) och fixa henne.
Ha en bra dag!! =)


Gick fint!
[DATUM: 2009-10-07 TID: 15:19:21]

Det där gick ju fint!
Cellprovet kändes väl mest som om mjan hade en värk som gick över sen. Så det var ingen match. Sen var det dax för spiralen. Det kändes inte ens när hon satte i den, men instrumenten var ju inte direkt sköna.. Aj aj aj.. =/ Hon sa att det var svårt att fixa för jag var så vältränad! Knipningarna ger alltså resultat! Bra där! =)
Nu efteråt har jag haft mensvärk hela dagen och blödit lite efter att de har vart där och donat..

Efter bm så åkte jag och hämtade Svante som hade vart hos farmor Kicki.
Tack!! =)
Hon föreslog att vi skulle luncha på stan vid elva. Det lät ju bra så jag åkte före till stan och bytte några grejer och fick lite nytt.. =P Sen lunchade vi på Johanssons. Jag tog en sallad som vanligt där, den är så god. Annars är jag inte alls så förtjust i sallad.. Kicki tog en Foccocha (stavning=?) med kyckling. Den var jättegod, en sån blir det nästa gång! =)

Ikväll är vi bjudna till Anna o Niklas. Anna skulle göra nån snabbcheesecake.. Jag sa att jag kunde ta en liiiiiten.. Försöker ju hålla igen lite iaf.
Man kan ju inte unna sig varje dag, då blir det inge bra...
Nej, nu ska jag kika runt lite. Är så himla trött idag.. =(


Nervös..
[DATUM: 2009-10-07 TID: 07:09:08]

Godmorgon!
Har sovit skapligt bra inatt! SVante sover än och har sovit sen igårkväll. =) Stella vaknade strax före fem, då gick Johan ändå upp så han fick ge henne välling och sen la hon sig bredvid mig i sängen. Jag sov väl 30 min till och sen var det dax att gå upp. Duschat och donat. Man vill ju känna sig lite extra fräsch när man ska till barnmorskan. Att ligga i en gynekologstol är ju aldrig speciellt kul.. =S
Jag är iaf riksigt nervös inför besöket. Jag är väl mest rädd för att det kommer göra ont.. Usch och fy.. Men jag får tänka på att jag har faktiskt fött barn och det gör betydligt ondare och tar längre tid. Bit ihop!
Blev iaf beordrad att ta en värktablett innan jag ska dit...

Håll tummarna för att det går bra för mig idag!

Måste ner på stan efter BM. Ska köpa ny mascara och så måste jag köpa en fin present till en av mina fina systrar. Anna fyller 33 år på söndag!
Grattis grattis!!! <3

Nej, väcka Svante kanske..? Kram på er.. =)


Snatteri...
[DATUM: 2009-10-06 TID: 21:44:50]

Idag blev en bra och fullspäckad dag! =)
Började med att lämna på dagis. Rktigt riktigt kallt idag. Svårt hur mycket man ska klä på barnen.. =S Vid dagis mötte Jeanette och Karl upp. Vi gick rundan på 55 min och sen gick vi hem och körde styrketräning. Så himla roligt att ha nån som sporrar en, nån att prata med om allt och ingenting. Hon är så lättpratad och go! =)

Efter träningen så satt vi och pratade lite medans jag rensade svamp. Har fortfarande lite kvar, men snaaart är jag färdig. Gav Jeanette en påse också. Kommer aldrig bli klar annars..
Nä hon åkte så tog jag en varm dusch och fixade mig. Sen hämtade vi Stella på dagis och åkte till köplusten och handlade. Gick ju sådär. De har så små vagnar så bara bilbarnstolen får plats. Stella fick gå. När vi kom till frukten så var jag noga med att säga till henne att hon inte fick röra nåt. Men helt plötsligt så stod hon där och tuggade på en jordgubbe! UNGE!!
Nu har jag fått skämmas för första gången. 1000 ggr kvar, eller vad tror ni?! =P

Efter det var jag hem och gjorde mat. Fläskytterfilé i skivor i en kantarellsås med ris. Blev jättegott! Och då tycker jag inte ens om kantareller, men jag håller på och lär mig! =) Mamma och pappa var här och åt. Sen var de hemma med barnen medans jag och Johan var på föräldramöte med en lite föräldrautbildning. Lite om hur man kan hantera barn som är stressade mm.. Var iaf ganska så intressant och jag tycker att man fick endel tips som man kan ta vara på. =)

Nu har mamsen och papsen åkte hem. Tack för hjälpen! Nu kikar jag på DH (som jag har längtat!) och har en faslig huvudvärk.. =( Har tagit en treo och hoppas att den ska hjälpa.

Imorgon ska jag till barnmorskan. Ska ta cellprov. Det tycker jag är riktigt viktigt! Jag har flera kvinnor i min närhet som har haft förändringar som de fått kika närmare på. Läskigt, så jag är väldigt noga att kolla mig. Det är min andra gång. Jag ska också fixa så jag har ordentligt preventivmedel, för nu är det nog med barn på ett bra tag, kanske för alltid. Det får framtiden utvisa.

Nej, pausen är slut. Godnatt med er!


Gårdagen..
[DATUM: 2009-10-05 TID: 12:27:59]

Det gick bra för Johan och Niklas på rallyt. De kom femma och jag tror att de var nöjda.
Var dock en riktigt otäck olycka.. =(
Usch, gillar inte alls den där sporten.. Jag blir så orolig..

Det drog ut lite på tiden så jag tog med mig barnen, hämtade upp Kicki och så åkte vi ut i skogen. Hon underhöll barnen och jag plockade trattkantareller. Hela skogen är ju full! =) Var ute knappt en timme och fick massor!
Efter det fick vi fika där och på vägen hem så köpte vi pizza.
Åt inte ens upp halva, men gott var det! =)



Idag har jag vart ute och gått 40 min med Jeanette. Skönt skönt! På´t igen imorgon! Då blir dte styrketräning också.. Nu kör vi!!
Efter det var jag och fikade (lite dåligt av mig, men imorgon ska jag vara duktigare!) hos Johans farmor. Mysigt att prata lite och Stella lekte så fint.
Nu är vi hemma och båda barnen sover.
Blir en lugn dag här hemma tror jag. Nu ska jag gå och värma lite mat till mig. Är så sugen på "nåt", så det är bäst att jag tar lite krubb.. Ha en skön dag i solen!


Diskriminering!!
[DATUM: 2009-10-05 TID: 12:19:27]

Hoppas verkligen att kvinnorna vinner den här striden!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5905086.ab



Inte helt lätt att röra sig med den gigantiska magen och foglossning.
Det var iofs mycket bättre den här graviditeten, men ändå.. =S
(Här anar min mina uppsvällda fötter också..)


Godmorgon!
[DATUM: 2009-10-04 TID: 11:31:35]

Härligt härligt!
Svante sov helt natten i sitt rum utan ett knyst! Vaknade av att han gnydde lite vid 6-tiden. Stoppade i nappen coh han somnade om till kl.7. Stella vaknade också vid sju så de fick mat. Sen låg jag i sängen och slumrade medans Stella lekte runt om mig.. Slumrade typ en timme. Sen hittade jag Stella sittandes i soffan med en nässpray (för barn som hon hade fått på morgonen..) som hon försökte få in i näsan. Haha..



Sen har vi bara tagit det lugnt. Jag och Stella har duschat och sen har vi
bara myst, lagt pussel, tittat på tv och busat. Jag är super trött, fastän jag sov hela natten.. Skumt!

Johan är och åker rally i Heby.
Just nu är jag himla glad att vi inte åkte och tittade, för guuud va det regnar!!



När han kommer hem så vill jag ut i skogen. Får se om han och barnen följer med eller om de blir hemma och värmer sig. Han sa att det var jättekallt ute, men jag vill ut och plocka lite mer svamp. =)

Nehepp, barnen sover så jag ska mysa lite nu! =)
Ha en skön söndag, för det ska jag ha!


Mysig kväll igår!
[DATUM: 2009-10-04 TID: 09:49:26]

Det blev en himla mysig kväll igår också!
När Stella vaknade så fick hon ett äpple och satte sig i soffan och myste.


Undertiden så satt Johan och Svante och kollade fecebook.. =P



Sen kom Anna o Niklas och vi gjorde stuvning med trattkantareller och en med skinka och så gjorde vi varma mackor. De blev supergod! Mums! =)



Sen blev det mys i soffan och Anna o Niklas var populära! =P



Mysig kväll helt enkelt! =)


Shopping.. =)
[DATUM: 2009-10-03 TID: 18:15:49]

Började morgonen med att köra styrketräning. Bra där! =D

Efter det fixade jag mig och sen blev det shopping IGEN!
Mycket av det den här veckan.
Jag fick 2 klänningar, en kjol, armband, halsband och två par fingervantar.
Stella fick jeansleggings och en tunn kofta.
Svante fick två par mjukisbyxor, 4 bodys och ett par gubbyxor med hängslor.
Allt i stl.74. Han är så himla stor! Växer verkligen så det knakar! =)

Hade med mig Kicki som sällskap, smakråd och shoppingcoach typ! =) Tack för en mysig dag!
Vi åkte till Färnbo och där mötte jag upp med Anna K och gick en liten promenad. Skönt skönt! Tur att vi hann innan regnet! Sen bjöds det lunch hemma hos Johans föräldrar och efter det så har jag städat ur hallbyrån så vi får plats med barnens mössor, vantar och raggisar. =) Skönt att få det gjort! =)



Har vart ganska så kallt idag, men ändå frisk och skön luft! =)

Ikväll blir det mys med familjen. Så skönt att bara ta hand om oss och mysa! Får se om Anna och Niklas kommer över en sväng. =) Sen måste vi väl äta nåt, men jag är inte alls hungrig. Åt massa lunch hos Kicki och Lars.. =S Får se hur det blir. Nej, nu ska jag byta bajsblöja.. Har vart många såna idag.. Blä!

Kram på er.. =)


Rolig kväll!
[DATUM: 2009-10-03 TID: 18:04:32]

Halloj!
Hade en riktigt rolig kväll igår! Kicki, Lars och Tomas var hit och åt hemgjord pizza. Vi fick dricka champange och skåla för Kicki som hade vart rökfri i 5 år igår!
BRA GJORT!!



De hade med sig en mjukiselefant till Svante och en bok till Stella. Va ni är söta!
Det var också lite klistermärken med från Bokhandeln.
Stella fick klistra och det var roligt! =)


Som vanligt när jag dricker lite alkohol så blir jag sååå varm och
knallröd om kinderna.. =S
Hade iaf en riktigt mysig kväll!


Freeedagen i bilder so far!! =)
[DATUM: 2009-10-02 TID: 15:44:51]

Min braiga fredag!


Stella åt frukost med mig. Superbra humör!! =)


Hur söt som helst! <3


Jag fixade Svantes nya säng! =)
Inatt ska han få sova i eget rum!


Men han testade sängen och han verkar gilla den skarpt! =)


Fina Becca kom hit och åt lunch med oss. Spagetti och baconröra blev det. Jättekul att se henne, alldeles för länge sen sist! Nästa gång så är det vi som hälsar på henne i hennes lägenhet i Västerås! =)
Pappa var förbi en snabbis och slängde i sig lite lunch.. =)


Pappan/maken Johan kom hem tidigt och gav barnen veckopeng!
Det gillar Stella och det är ju jätteroligt att få stoppa pengen i spargrisen! =)


Efter det gick Johan och Stella ut och skottade lite grus.
Stella dra sitt strå till stacken och hjälper till så gott hon kan! =)



Fast hon var mest söt! =P


Men hon gör så gott hon kan iaf! =)


Nej, nu ska jag fortsätta att städa på Svantes rum. Det är fullt med kläder och grejer som behöver fixas bort!

Hoppas att ni får en härlig fredag! Kram på er!


Snart flintskallig?!?! =(
[DATUM: 2009-10-02 TID: 15:27:18]

Hatar den här delen som visst kommer när man slutar amma..
It sucks!!!



Schyssta vikar va?! *hate*



Well done!! =D
[DATUM: 2009-10-01 TID: 10:52:32]

Guuud va duktiga vi har vart!!!
Vi gick 55 min med barnvagnarna (både asfalt och grusväg) och
sen gick vi hem till oss och körde styrketräning tills svetten rann! =)
Det gillade vi och det ska vi göra om!
Hoppas att jag kommer iväg och simma eller iaf gymma imorgon eller i helgen,
vill verkligen komma iväg nu! Känner mig peppad.
Kul att ha nån att kämpa tillsammans med!


Blev så svettig att jag måste duscha, hade inte tänkt att det skulle bli så anstängande.. Men det var ju bra att det blev det.. Ska alltså ta en dusch och fixa mig, sen bär det av till Sala för att besikta bilen. Håll tummarna för mig!! Efter det så åker vi till Västerås och möter upp Anna K. Ska ta en repa på Ikea och MAXI, kanske blir Hälla också?! Vem vet.. =P Det ska iaf bli roligt att komma iväg!

Nu är jag huuungrig! Känns så dumt att äta lunch så tidigt, men så får det bli. Tänker ta en tortilla med sallad, gurka, tomat och lite lätt creamfraice bara..
Det kommer mätta bra!
Tänkte bara äta salladen, men då kommer jag ju vara hungrig om 1,5 timme igen. Lika bra att ta tortilla. Det blir fint!

Nej, tidig lunch och sen kör vi på!


RSS 2.0