LEO <3
[DATUM: 2010-03-30 TID: 13:24:55]

Hej på er!
Stella har vart feberfri i två dagar nu.
Men hon vill knappt dricka. Hon kissar knappt nåt, så det är lite oroligt. ;en vi kämpar för fullt med att få i henne så mycket som det bara går. Vatten, mjälk, välling, festis, saft, juice, oboy isglass mm... Men hon vill ju inte ha.. =( Får i henne lite då och då iaf..
Hon verkar skapligt pigg, men vi får se vart det tar vägen.

Om en liiiiten stund kommer Anna och Leo hit! Oj va jag har längtat efter dem! Massor med veckor sen  jag såg min lilla grabb!! <3 Nu ska här mysas!!!

Så dte kanske tar några dagar innan det blir uppdaterat. Kommer vara full fart..
Vi måste städa och baka till torsdag. Då fyller Johan 24 år. SÅ på kvällen är dte kalas. =) På fredag ska vi på påskmiddag hos mamma och pappa i Västerås. Lördag jobbar jag 10-15 och sen på kvällen ska vi på påskmiddag hos Johans föräldrar. Så ja, full fart!

Nej, ska kika lite och vila innan de kommer.
Kram.. <3


Snabbis...
[DATUM: 2010-03-29 TID: 10:17:07]

Hej på er!
Blev en sådär kväll i lördags. Var inte helt pepp och hade en rejäl dipp under kvällen.. =( Hotellet var sådär. Var inte riktigt på humör. Kände mig obekväm.. =/

Igår var det dop och resten av dagen var jag trött.

Stella vill inte riktigt blir frisk. Feber igår och hon åt knappt nåt på hela dagen. Idag har hon inte heller ätit. Har fått i henne en halv glass och två ostskivor.. =( Föör lite, hon vill inte ens ha välling.. Hon har iaf ingen feber idag.
Nu sover hon igen och Svante har precis somnat. Så jag tänker också gå och sova. Är så trött..

Jag vill göra nåt, jag vill åka till stan och byta lite grejer som behövs bytas och så måst e vi handl alite mat. Men vill inte dra ut Stellurt på stan. Imorgon kanske..
Idag får vi vila och sen baka lite kanske..

Nej, sova vare!
Godnatt!


Party party!!
[DATUM: 2010-03-27 TID: 14:44:33]

Hej på er!!
Party ikväll!!
Duschad, naglarna är fixade. Nu ska håret blåsas, plattas och stylas, sminket ska på plats och klänningen ska på. Idag ignorerar jag att jag är på tok för tjock. Idag ska jag ha kul! Fuck the fatness! =D

Stella är sjuk... =( Hög feber hela dagen. Så Johans föräldrar blir här med barnen ikväll istället för att de ska sova där. Johan kommer bara äta middag med sina kompisar i Västerås och sen åker han hem till barnen så de får sova hemma is ina sängar när de inte är friska. Svante är dock bättre idag, börjar känna igen honom! =)
Idag gick Svante 5 steg!!! =D Härligt!!

Nej, nu måste jag höja musiken och sätta fart!
Kram kram.. <3


Blonda slingor! =)
[DATUM: 2010-03-25 TID: 19:27:57]

Hej alla gulliga!
Här har dte haglat in kommentarer medans jag var borta. =)
Det verkar som om ni tycker blondt i nån form. Tur att det var det enda jag hade hemma och orkade inte åka till affären. Nu sitter jag med singhätta och gör massor med tunna, blonda slingor. Har ju sån utväxt så jag försöker göra i två omgångar. Sitter med första delen nu. Tänkte ha färgen på utväxten 10 min längre än det som är färgat tidigare. Har en känsla av att dte KAN bli fäckigt..
Men det är värt ett försök.
Blir det inte bra så får jag väl försäka färga på nåt annat vis.. =S

Svanten har vart rätt så pigg efter hostmedicinen. Den sööög han i sig! Haha, tror att det var gott! =) Vi glömde ge honom innan han skulle sova.
Men vaknar han nåt så får han då.
Stella fick 39 graders feber igen på eftermiddagen.. *suckar..* Stackarns liten. Fattar inte att det kan pendla så mycket...

Jaha, borde vara dax att ha i resten av färgen nu..
Kram kram.. =)


Färga håret?! =)
[DATUM: 2010-03-25 TID: 14:46:59]

Hej, vill ni hjälpa mig?!
Jag tänker fräscha till mitt hår lite. Vad tycker ni?


Mörkt, mörkt, mörkt??


Superblondt, har dock blåa linser här..


Mera blondt...


Mallenbrunt med en massa ljusa slingor...


Samma här.. Rätt så ljust.. Men ändå mjukt..


Min nuvarande färg... Utväxt på en decimeter...
Ser ok ut när det är nytvättat, men andra dagen ser håret sååå tråkigt ut..
Det ser nästan grått ut uppe.. =/

SNÄLLA HJÄLP MIG NU!!
Jag vill gära fixa nåt ikväll, men vi får se.. =)


Skräms inte unge!!!!!
[DATUM: 2010-03-25 TID: 13:17:38]

Hej på er!
Blev lite kaos igår kväll... Efter att jag skrev öffra inlägget så hörde vi att Svante lät konstigt. Johan gick dit och sen kom han utspringandes med Svante och ropade att han inte andades. Han kippade verkligen efter luft och kunde inte andas... Jag tog honom och gjorde som man ska (tror jag..). Lade honom över knät och dunkade hårt i ryggen. han var så himla uppjagad och rädd... Hemskt!! =( Jag lämnade över honom till Johan igen och tog telefonen. 112... De tog alla uppgifter och i bakgrunden hörde jag att Svante började kippa mer och mer efter luft och fick tillhostningar. SÅ det gick bättre och bättre för honom..
Jag fick prata med en sköterska på barnakuten. De sa att antingen så kommer ni in eller så skickar vi en ambulans. Men sen lugnade han sig lite och andningen kom igång. Tillslut så andades han som vanligt.
Så vi kom överrens om att vi skulle komma in om dte hände igen.

Men natten avlöpte okej. Vi tre vaknade jag av att han hostade sådär galet mycket. Men då fick han luft och hade bara världens hostattack.. =( Han fick vatten och sitta i min famn, men upprätt. Då lade det sig coh tillslut somnade han om. Jag hann lagom tillbaka till sängen när Stella började hosta och gråta. Fick i henne lite vatten och sen lugnade det sig för henne också. Men hon fick sova hos oss. Resten av natten var lugn. Pjuh..

Så jääääkla obehagligt!!!!

På morgonen så bestämd ejag mig för att ringa läkaren för att någon skulle lyssna på honom. Fick komma in 9.15. Släppte av Stella hos gammelmormor. SEn bar det av till stan. Men som vanligt så hade han bara fått nåt "virus" och han skulle få Mollipect. Så nu har han fått det. Han sööög i sig det, så det kändes bra. Hoppas det går lika bra ikväll! =S


Usch, dte var en pärs... Jobbigt som fan... Blir en lugn dag här hemma...

Nej, vila lite nu tror jag..
Kram..


Febertös..<3
[DATUM: 2010-03-24 TID: 21:37:57]

Jättemysig kväll! =)
Fick en liten påskblomma av Kicki och barnen fick superfina kläder!
En hel påse! =D Tack så jättemycket!! Massor med fint!! =D
Tyvärr så fick Stell ahög feber. Men hon åt 1,5 våffla. Det var bra. Skruttan.. <3 Men sen har hon bara setat i soffan och velat sitta i min famn.. <3
Nu sover båda barnen. Jag hoppas på en bättre natt än igår.

ÄVen om de är sjuka så måste jag in till stan imorgon. Så de får helt enkelt följa med. Får försöka ta det lugnt iaf. Måste in på Coop och handla lite. Sen ska jag in på LIndex en snabbis och sen ska jag hämta lit egrejer som jag ska få av Anna L. Hoppas det inte blir för jobbigt för dem. Men om man är hemma så brukar de ju lek aoch springa runt även om det är sjuka. Så vi får väl se..

Nej, kika på sista delen av underbara Grey´s innan det är läggdax. 
Godnatt.. <3


Damit!!!!!!!!!!!!!!
[DATUM: 2010-03-24 TID: 17:21:10]

Åh nej...
Nu har Stellson fått feber..
Hon hostade ju som tusan imorse och nu har hon 38,4.. =(
Inte alls kul.. jag som verkligen ville göra nåt imorgon... =( Blir till att vara hemma. tur att man får bli vallad på jobb på fredag...

Snart kommer Johan hem och så kommer Kicki och Tomas och äter våfflor. Mumsfillibabba!! Vi firar våffeldagen en dag i förskott.. =) Lika bra det!!

Nej, kolla sig i spegeln kanske.. Kram.. <3


Bättre idag.. =)
[DATUM: 2010-03-24 TID: 10:06:56]

Godförmiddag!
Natten blev lite småtung.. Var upp vid halv ett och stoppade i napp och kramade Svante lite. Sen vid tvåtiden så vaknade han och hade 38,5 i feber och ville inte somna om. Men lite vatten, alvedon och ny blöja så gick det tillslut... Pjuh.. Men vid fem så var dte dax igen. Då kom först Stella in och sen fick Svante välling. Men då somnade han direkt iaf. Sen sov vi till 6.40 innan Stella väckte mig.
Sov dunderhårt... =)

Är ändå rätt så pigg. Skönt! Hade tänkt ringa läkaren idag, men nu på morgonen så verkar Svante bättre. Nere på normal temp igen och hostan känns bättre. han hostar mer sällan och det verkar som om det "tar" bättre när hon hostar. Som om han får bort slemmet i halsen. Näsan rinner inte lika mycket heller.
Så nu hoppas jag att han är bättre.
Stella har dock börjat hostat en hel del.. =( Hoppas att det bara är hosta och att hon klarar sig från det som Svante har haft... =(



Blev lite besviken idag.. Emelie skulle ha kommit imorgon. Men vi får skjuta upp dte en månad... =( Det hade krånglat en massa och hon kommer inte hem som planerat.. =( Usch så tårkigt.. jag som sett fram emot att äntligen få ses!
Det är ju 1,5 år sen sist.. =( I miss her sooo bad!!

 Kan inte bestämma mig för hur jag ska göra på lördag. Känner mig sååå opeppad för utgång.. Men det kanske blir kul bara därför?!
Man kan ju hoppas.. I don´t know.. Känner mig så satans tjock och har ingen lust att visa mig ute såhär.. Å andra sidan, varför ska dte stoppa mig fårn att gå ut. Tycker de att jag är tjock så får de väl tycka det. Jag ska kunna ha kul ändå! =S Ja vi får se hur dte känns...

Nej, börja fixa lite inför lunchen.
Kram kram.. <3


Balsminkning! =)
[DATUM: 2010-03-23 TID: 08:10:49]

Goodmorgon!
Har sovit riktigt skönt. Var dock upp kl.00.30. Svante höll på att hosta lungorna ur sig.. =( Fick ge honom lite vatten och sen ville han inte osmna om. Så jag satt med honom i famnen i 15 min, sen somnade han igen. Skönt!
Efter det så sov jag ända till kl.6. =) Underbart!



Tänker hålla Stella hemma från dagis idag igen. Hon har hostat lite och sen var det barn som hade insjuknat i magsjuka på stora avdelningen igår. De hade iaf inte träffats nåt, så dte borde inte vara nån fara. Men vi håller oss borta. Så nu är det inge mer dagis förrän på måndag.

Svante blir ju aldrig riktigt bra. Hans temp ligger på 37,5 ungefär. Han hostar en hel del och snoret är riktigt tjockt och otäckt på morgonen. Han ser alldeles sliten ut på ögonen. Lilleman.. <3 =/ Men idag får han hänga på iaf. Han får vila hos Renate. Måste få det gjort. Har fullt upp fram till våren..


Stella äter tomaterna som inte gick åt till min frukost. <3

Förmiddagen blir lugn. Idag tänker jag inte äta en massa skit.
Idag är det skärpning igen. Gårdagen var åt helvete med massor med socker och fett.. =( Dåligt av mig! Men nu har jag ätit lite grovt bröd med creamcheese och tomat. Till lunch blir dte kyckling, fetaost och pastasallad. Mums! =) På eftermiddagen så skulle vi få fruktsallad och ikväll tror jag att det blir sallad igen eller typ makaroner och köttbullar. Johan ska på kurs i Västerås och blir sen hem.

På eftermiddagen ska vi in till Sala. Vi ska hem till Renate (Vi jobbar tillsammans på Wason). Jag har nämligen blivit tillfrågad om jag vill sminka och fixa håret på Louise till studentbalen i slutet på maj! =) Så idag ska vi göra lite testsminkning och testuppsättning av håret. Spännande!! =) Hoppas hon blir nöjd. Men det tror jag! Hon har ju lånat min balklänning också. Den har hängt i källaren sen min bal för 6 år (!) sen. gud va tiden går! Jag tror att hon kommer vara superfin i den, hon som är så mörk i håret! =)

Nej, ska kika lite bloggar innan lilleman vaknar för andra gången.
Kram på er.. =)


Money, money, money!!
[DATUM: 2010-03-22 TID: 20:58:04]

Duktiga jag igen!
Ikväll bakade jag en stans med drömmar och en med kolakakor. Mums! Ni har jag börjat få ihop lite kakor tills Johans födelsedag. =) Bra där!! =)

Sen var jag in och kikade på min deklaration. JAG ÄR NÖJD!!!! Får tillbaka en braaaa summa i år också! Perfekt, blir lite i semesterkassan och sen blir det till att spara så det finns extra pengar under resten av året. =)

Nej, hollywoodfruar och sen sova!
Godnatt!! <3


Tröttmössa!!
[DATUM: 2010-03-22 TID: 15:40:53]

OJ OJ OJ!!
Somnade 11.26.. Vaknade 13.37!! Herregud!! Det var sååå skönt att sova länge!! =) Fick dock skynda mig att åka till dagis och hämta Stellson. Hade gått jättebra, trots att hon inte vart där på två veckor.

Undrar vad vi ska göra för mat?
Kanske blodpudding...

Just ja! Svante fick ett jättefint paket på posten idag! Det var en Supermanpyjamas! Tack gulliga Anna!! <3 Han kommer bli sååå fin i den! =D

Jag har haft en dålig dag idag. Ätit en massa skit.
Men hoppas vara på banan igen imorgon. Vore bra...
Borde försöka simma i veckan också, får se vad som hinns med..

Nej, nu ska jag kolla kylen vad vi ska laga för mat.
Kram.. =)


Paradise-Jackie!!
[DATUM: 2010-03-22 TID: 09:30:44]

Finns det nån skönare människa?!?!
Hon är så jävla störtskön!! Skriver precis vad hon tycker och tänker i sin blogg. Ger oss smaskigt skvaller och är personlig som få.. Jag gillar henne skarpt. Hon gjorde faktiskt intryck på mig redan i Paradise. Första avsnitten så undrade jag vad det var för blåst brud.. Men sen växte hon. Jag tycker att hon var den enda som verkade bry sig om andra. Som var snäll go, verklig, och precis som människor i allmänhet. Hon var glad för det mesta, ledsen ibland, sur, gillade att fest aoch ha roligt och hon verkade bara så härlig!

Jag hoppas för allt i världen att hon fortsätter vara den härliga, jordnära tjejen och att inte kändisskapet förstör henne. Men de flesta av hennes tankar och planer verkar genomtänkta.

Nej, nu ska jag kika vidare. Stella är på dagis och Svante sover som en stock! Han sov från att jag satte honom i bilen påväg till dagis, lyfte med honon in på dagis, han låg på golvet där och sov, lyfte ut till bilen, åkte hem, ut ur bilen, klädde av lite coh lade honom i sängen. Skaaapligt trött lillgris! <3
Vi hörs!


Goood-kall-morgon!! =D
[DATUM: 2010-03-22 TID: 06:25:52]

Moooorning!!
Sovit såååå skönt inatt!! Ingen av barnen har vaknat. Vaknade bara till av Johans klockan vid fyra, men somnade om fort. Var sååå trött. Vi sex vaknade Stella och var "vällatugen"! Vällingsugen, så vi gick upp och åt välling. =)
Känner mig riktigt pigg idag! Hoppas att Svante är piggare idag..
Först så ska jag ringa till dagis och höra om de är några som vart magsjuka sista 5 dagarana. Om det är lugnt så ska Stella på dagis, annars så får hon vara hemma några dagar till. Men det vore kul för henne att få komma iväg lite. Sen ska jag se om Svante är frisk, för då ska vi till tandläkaren i eftermiddag, annars ska vi ringa och avboka det.

Efter det så ska jag rina en studievägledare och snacka lite..
Har lite frågor.. =P
Spännande!!


Uppdaterade bilddagboken igårkväll.. =)

Nej, nu vaknade Svante!
Vi hörs.. =)


Bra där!
[DATUM: 2010-03-21 TID: 07:47:32]

Vågade mig till vågen nyss.. =S
Var aningens nervös.. Åt ju tårta, track läsk, fryspizza, vin och popcorn igår..
Men ändå så var det neråt! BRA!!! Blev jätteglad, är så himla rädd att jag ska komma i i de dumma banorna igen... Usch, vet hur lätt det är att trilla dit.. =/
Men nu blev jag peppad!
Ska och handla i eftermiddag och tänker köpa en massa sallad så jag kan göra min god kycklingsallad med fetaost i veckan. Ska nog göra en sån där sallad med rödbetor också. Mums!! =)

Jaja, tänkte bara berätta att jag blev glad! =D


Rolig jobbdag!
[DATUM: 2010-03-21 TID: 06:55:47]

Hade en till rolig jobbdag igår!
Det var fullt ös direkt kl.10! Sånt gillas! Ballonglördag så man fick ge bort rabatt på mellan 5-50%, himla kul att göra kunderna nöjda och glada! =)
Efter jobbet fick jag äntligen träffa söta Becca! =) Fikade en snabbis på Johanssons, men det var sååå varmt där så vi gick så fort vi kunde.. =S
Gick en sväng i gallerian och spanade.. ;-)
Köpte nån present och en ny blomma till köksbordet. =)


Gigantisk tårtbit!! Orkade bara halva, galet! Haha..


Fint och enkelt. Lagom påskigt i köket. =)


PÅ kvällen hade vi bjudit över Anna o Niklas, men fick ställa in i sista stund..
Svante fick feber helt plötsligt.. =( Lilleman då..
Idag hade han gått TRE steg hemma hos Kicki och Lars! =)


Vi tog fryspizza och lite vin istället.
Fick en rätt så mysig kväll. Slog inte på tvn alls.
Vi satt bara och pratade och hade mys! <3


Stellson softade i soffan, extra sött med korsade ben! <3
Hon fick en egen skål med popcorn idag, det gillade hon!
Självfallet var de osaltade!


När det var läggdax så ville hon inte sova.
Men tillslut fick Johan ner henne i sängen.

Har haft en helt okej natt. Stella fick jag hämta in vid fyra, men Svante sov hela natten. Skrutten.. Han verkar vara feberfri nu. Men ska avvakta lite nu så får vi se. Blir iaf en lugn dag. Ska skriva ihop en lista, måste handla lite smått och gott.

Nej, ha en skön söndag nu gott folk!
Kram.. <3


Jobb, jobb, jobb!!
[DATUM: 2010-03-20 TID: 08:54:50]

Godmorgon!
Inatt har vi äntligen sovit bra! Johan va upp till Svante en gång, men annars så sov vi heeeela natten! =D Guud så skönt det var! Stella sov till kl.8!!
Svante vaknade vid sjutiden.
Jag hade tagit med mig lite kläder hem från jobbet så jag höll på och provade en massa. Blev nån grej, men behöver andra sorlekar på vissa, mindre faktiskt! =D

Det var riktigt kulatt jobba igår. Så jag hoppas att dte blir lika kul idag! Det är ju ballonglördag coh man får smälla en ballong. I den ballongen finns en liten lapp med mellan 5-50% rabatt på hela köpet. Det brukar uppskattas! =)
Efter jobbet är det fika med Becca som gäller och sen får vi se vad
kvällskvisten har att bjuda på.

Vet ni? Johan är bäst!! <3

Nej, fixa lite innan jag ska åak till jobbet.
Ha en skön lördag!!
Kram kram.. =)


Pissnatt....
[DATUM: 2010-03-19 TID: 06:23:17]

Usch vilken jobbig natt...
Ändå har dte vart johan som har gått upp. Jag ska ju jobba så  jag har skickat upp honom. Men jag har ju ändå vaknat och haft svårt att somna om. Först vaknade Svante vid halv ett och ville inte somna om. Tillslut så somnade han och J kom tillbaka. Vid halv två så vaknade Stella och ville komma in och sova hos oss. Det gick iaf fort. Sen vid halv fyra så vaknade Svante och vägrade somna om. Så Johan har vart uppe sen dess... =( Stackarn..
Hoppas han hinner vila nåt på dagen iaf... <3 Du är bäst!!

Nej, kika lite snabbt innan jag ska in i duschen och sen fixa mig.
HOppas att ni får en bra fredag! Kram.. <3


Bra gjort Karin!!
[DATUM: 2010-03-18 TID: 21:38:33]

Idag har jag vart superdiuktig!
Tvättat 4 maskiner, renast upp vår stooora klädhög, hängt upp och slängt i tvätten, sorterat allas tvätt, vikt och lagt in i skåpen och hängt in, plockat ur och i diskmaskinen, dammsugit, plockat undan och vart allmänt duktig! =) Tills Johan kom hem så hade jag gjort tacos. Efter det bar det av till Sala för att simma. Simmade bara 30 min, men 50 längder. Bra där! Sen solade jag och sen promenerade jag hem till Tomas där min skjuts var. Tack Lars!
Känne rmig väldigt nöjd över att jag åkte och simmade, fastän jag var så trött.
Nu är jag faktiskt heeeeelt sluT! Ska se Criminal minds och sen soooova!

Imorgon är det jobb, lunch med Anna K (antagligen) och på kvällen är dte middag hos JOhan föräldrar som gäller. LÖrdag jobbar jag coh sen fika med söta Becca, länge sen igen nu.. =/ Men det ska bli såå mysigt! =)

Nej, tillbaka till soffan! Godnatt!! <3


Bra gjort!!
[DATUM: 2010-03-18 TID: 08:44:00]

Godmorgon!
Maten igår blev rätt så god. =) Johan överraskade med att komma hem tidigt! =) Så han coh Stella gick ut en stund medans jag lagade klart det sista på maten. Efter maten så åkte jag till Sala och simmade och solade. Såååå skönt! Blev faktiskt imponerad av att jag simmade 60 längder i sträck. Det var ju så länge sen jag simmade. Visst, det tog 45 min, men iaf!=) Mucho nöjd!!!! =D
Från i måndags har det redan hänt lite på vikten. Får se om jag lyckas fortsätta. Har iaf slarvat en massa, minst en gång varje dag, men ändå gått neråt. Så nu måste jag hålla det såhär så jag fortsätter neråt. Håll tummarna för mig! =D


Sammetsögat.. <3


Kavat tjej äter mellis! =)

Inatt har vi sovit förträffligt. Stella vägrade sova i sin säng igår så hon sov hos oss från start.. =/ Sen sov jag till 04.30 när Svante ville ha lite välling och sen sov vi vidare till 07.07 LYX!!!!!! =D Helt underbart, känner mig riktigt pigg!

Idag blir det oxå hemmadag.. Boooring, men lika så bra fallom de drar på dåliga magar.. =S Ska försöka gå ut en stund på eftermiddagen iaf. Sen ska vi äta tacos ikväll och om jag hinner så åker jag coh simmar ikväll igen. =) Håller tummarna att det ska gå vägen, vore skönt om det blev två gånger den här veckan iaf.
På fredag jobbar jag coh på kvällen ska vi till Kicki och Lars och äta. Lördag jobbar jag och sen ska jag fika med Becca. <3 På kvällen får vi se vad det blir.

Nej läsa lite bloggar och sen ska vi se vad vi ska hitta på idag.
Ska iaf tvätta lite, har andra maskinen i redan. =)
Kram på er.. =) Ha en härlig dag!!


Tröttsamt...
[DATUM: 2010-03-17 TID: 13:48:52]

Usch va det är tråkigt att bara vara hemma många dagar i streck.. Man blir så trött (kan iofs bero på natten, skitiga glasögon och hemsk frisyr...) Men jag känner mig alldeles slut och seg. Svante är gnällig. Vet inte om han känner av magen eller nåt. Han har bajsat 2,5 gång idag. Men ibland så bajsar han ofta, inget konstigt med det..
Stella verkar iaf vara helt bra. Skönt!!



Undrar vad vi ska hitta på när Stella vaknar..?
Kanske skulle gå ut i solen en stund. Får se om hon vill. Lilleman verkar inte vara med på noterna på nåt sätt idag. Ska försöka gå lite med gåvagnen med honom, Det brukar han gilla. Ett fasligt vändande bara.
Har ju inte så stora ytor i vårt hem..

Ikväll blir det en ris och kasslergratäng. Kommer bli mums! =)


Bullar och kräk... =S
[DATUM: 2010-03-17 TID: 07:00:25]

Godmorgon!
Idag slog Svante upp sina blå kl.05.50. Inte så farligt kan man tycka.. Men när man har vaknat en gång i timmen fårn kl.01.30 så är det ingen höjdare. Är TRÖTT!!!!!!!!!! Har fått stoppa i nappen på Svante första två timmarna, en vaknade Stella och ville komma in till oss, vid halv fem ville SVante ha välling och sova vidare, men han vaknade igen nu.. *suckar lite..* Jag är iaf glad att Stella inte har blivit mer magsjuk. Mer om det längre ner...

Igår satte jag igång med ett bullbak. Gjorde dubbel sats och det skulle bli 80 bullar. Men dte slutade med 145 bullar och en kanellängd. =) Herreguud va med bullar. Fick trixa lite för att få plåtarna att räcka till. Haha.. =)


Stella kikade och tyckte att det var mycket spännande!
Hon ville ha bullar till lunch, men då var de ju inte klara..


Svante softade och åt strumpor. Vi passade in bra med lunch under jäsningen och när det var klart så sov barnen och jag fick baka ut det mesta i lugn och ro. =)


Gjorde fina kardemummasnurrar a´la mamma! <3


Det blev mest kanelbullar, men också vaniljbullar! Mums!!

Stella fick en bulle under gräddningen. Sen åt hon två till mellis och en halv lite senare. Rätt så mycket... Men sen när vi åkte till Sala för att äta middag hos Tomas, så kräktes hon i bilen.. Blev livrädd att det var kräksjukan.. =( Vi fick iaf komma upp till Tomas och äta. Jag mådde småilla hela tiden, mest "För att".. Haha.. =) Men dte kom inget mer. Inget under natten heller. Så det var säkert lite för många bullar och att papsen körde lite fort på kurvig väg.
Vad tror ni?

Känns iaf skönt att det inte blev nåt mer. Men jag ska inte ropa hej än. Kan ju komma senare på oss. Men dte känns som om det var lite lite med att kräkas en gång om det skulle vara kräksjukan.

Idag skulle vi ha åkt till Solna och hälsa på Anna, Leo och Malin. Men vi hoppar. Är ju kaaanske sjuka.. =( Så dte blir en hemmadag idag med. *vill inte...*
Undrar vad vi ska hitta på. Kanske baka mer?
Johan fyller år om 2 veckor och då är det ju kalas. Vet att nästnästa vecka har jag fullt upp hela tiden så jag kommer inte hinna baka så mycket. Men vi får se..

Nej ska ringa ett samtal idag. Håll tummarna för mig!
Kan leda till en ny framtid om det vill sig! =)
Nej, mysa med pigga Svante innan Stellson vaknar.
Kram kram.. <3


Tisdag..
[DATUM: 2010-03-16 TID: 08:45:36]

Hej på er!
Skönt att man inte är ensam med trotsiga och skrikiga barn. Fått mycket medhåll från föräldrar med barn i liknande ålder. =) Tack för stödet! =)
VI fick iaf en ganska så mysig kväll tillslut. Åt toast och Stella åt det! Blev så glad, för pizza brukar hon vägra. Då äter hon bara pizzasallad, kebab och sås. Haha.. =) Efter det så duschade jag med båda barnen, myyyysigt! Och sen blev kvällen lugn.



Idag blir det också en hemmadag om det blir som jag har tänkt. Ska ringa Anna (syster Anna) och snacka lite tänkte jag. Kanske börja skriva lite på packlistan till Idreresan. =D Och sen ikväll är vi bjudna på mat till Tomas. Det var hur länge som helst sen vi var hos honom, så det ska bli kul! =)

Nu håller jag tummarna för att Stella har en bättre dag idag, men jag tvivlar. Var ändå imponerad av mig själv som behöll lugnet hela dagen igår. Var riktigt lugn och sansad. =D

Nej, kika lite bloggar innan jag ska fixa mig.
Kram kram..


Skrik! *suck*
[DATUM: 2010-03-15 TID: 16:20:15]

Skapligt trött i huvudet efter en faslig massa skrik!
EGentligen så trotsar hon väl inte sååå mycket, men hon testar gränser och skriker en massa. Väldigt jobbigt för mamma och pappa! =/
Nu sitter hon iaf lugnt och glatt och kikar på Pingu efter 2 timmars skrik.. Pjuh!!

Efter att ha pratat med Jeanette i telefonen så har jag bestämt mig att ha Stella hemma från dagis minst tills på torsdag. Usch och fy för magsjuka! Sen att varannan status på Facebook handlar om att folk är magsjuka gör ju inte saken bättre. =S


Dagen började ju bra. Då hjälpte hon mig att plocka ur diskmaskinen...


Inte fullt lika nöjd efter påklädningen....


Vi var ute på lite olika uppdrag på eftermiddagen.
När vi kom hem så blev hon såååå arg och ville ha ytterkläderna på sig.
Efter dte har hon skrikit konstant i två timmar.... *SLUT MAMMA!!!*
Men äntligen har hon lugnat sig coh tittar på Pingu en stund... Pjuh...

Nej, fundera ut nån kvällsmat kanske...
Kram på er!!


Bageri?? =D
[DATUM: 2010-03-15 TID: 12:49:09]


Nån som vill starta ett bageri med mig?! =P

Vart lite sugen, men nej.. Det är nog kanske inget att satsa på ändå..

Var visst produktiv bara fram tills jag bloggade. Haha.. Vi åt lunch och sen somnade barnen igen. och jag sitter här, igen.. Haha... Ska ringa min fina Jeanette och berätta att jag faktiskt saknar henne! Gillar inte att de ska hålla på och vara magsjuka! *USCH!!!*
När kidsen vaknar så ska vi ut. Ska ta en promenad ner till BN, Johans gamla jobb och lämna tillbaka nån grej som han lånade för några dagar sen.
De är så gulliga där. När jag var och hämtade den här grejen så fick jag kramar och blev erbjuden fika. Gulliga! =)

Nej, kika vidare... TRÖTT!!


Produktiva!!
[DATUM: 2010-03-15 TID: 09:51:19]

Duktiga vi!!

Idag har vi full fart! Först hann jag läsa MASSOR med bloggar. Stella och Svante gick nämligen och lade sig och sov nån timme till. SKÖNT!! =) Sen har vi plockat ur och i diskmaskinen, rensat ur dte fulla pant/returskåpet, gjort kyckling i ugn och vi ska ha i pasatasalladen som vi ska ihop och nu är jag sugen på att baka bullar. Men jag vet inte om det blir så eller inte. =)

Spar med att gå ut till i eftermiddag efter att de har sovit. Lättast så.

Nej, ska gå och leka med Stellson en stund!
Kram


Magsjuka... =S
[DATUM: 2010-03-15 TID: 07:07:06]

Godmorgon!! =)
Har haft en skaplig natt! =) Stella somnade i soffan utan välling vid åttatiden igår. Hon har gjort så flera gånger nu. Jättetrött och vägrar äta vällingen. Undrar om hon håller på att sluta med den..? Synd, för det har vart en så mysig stund! =(
Svante vaknade vid fyra och fick lite mat.
Johan fick honom att somna om tillslut, han är bättre med barnen på natten än jag. Jag har svårt att få dem att somna om..

Det går magsjuka på dagis. Minst tre är sjuka. Usch och blä, jag vill inte!!! =S Tänker hålla Stella hemma från dagis nån dag nu. Vill verkligen inte bli sjuk. Men jag har en känsla av att vi kommer få´t iaf.. =( Känns inte så kul att ha henne hemma. Hon skulle nog behöva en dagissväng och bli lite aktiverad. Hon är så gnällig, sur och trotsig. Vi får se om det är nå bättre idag än igår. Hade tänkt åka in till Sala och fika med Anna K och Malin idag, men jag tänker inte åka när Stella är som hon är. Kommer inte bli nå roligt att fika då.. =( AVvaktar några dager med sånt och se om den här lilla fasen går över.



Nej, ska läsa lite bloggar och äta lite frukost.
Kram på er!! =D


Damit!! Bilder..
[DATUM: 2010-03-14 TID: 21:43:10]

Damit!
Inlägget jag skrev försvann...

Hade lite funderingar om framtiden.. Hur jag ska göra? Vad jag ska göra?
Vad jag VILL göra? Om jag vill...? Osv...

Har iaf haft en grymt härlig hela med kusinmys <3, melodifestival, korvgrillning, fika, shopping, framtidsplaner, mys med våra fina (Men väldigt trotsiga (trotsig dotter..)) barn, tyvärr lite feber på Svante, sol och andra härligheter!

Vet inte om Stella ska få vara hemma från dagis imorgon. Har vart måga som har magsjuka har jag hört.. =S Men vi får se.. Hon har inte vart sitt roligaste jag sista dagarna. Trotsig, gnällig och allmänt på dåligt humör.. =(

Tack för en välbehövlig, mysig och rolig lördagkväll Anna-Karin!! Guld värt!! <3

Bildbomb från helgen!!


Mellis i solen på altanen!! =)


Galet fin Stella!! <3


Jag och två trötta barn... <3


Korvgrillning hos Kicki och Lars!! <3


Trots och hemskt humör... =(


Vi fick en snabbfika med vackra Leo!! <3


Fina familjen Ivarson/Hällström!! <3


Trötta barn på shopping och fika med Anna K. =)


Jag och Johan donade i källaren och försöker få till ett kontor till honom därnere.
Jag älskar dig! <3

Hoppas att alla har haft en lika lång och härlig helg som jag har haft!!
Ha en bra vecka! Kram!


Tung i huvudet...
[DATUM: 2010-03-11 TID: 14:15:30]

Känner mig verkligen inte på topp idag...
Några bakslag som vi inte behöver gå in på och sen sömnen som saknas. Barnen har sovit om varandra och jag har inte sovit alls.
Stella verkar iaf piggare nu efter lunchen.



Vi tog en sväng till affären och fick i oss lite frisk luft. Det var riktigt skönt och välbehövligt! =) Fick en fin bild på våra vackra barn också! <3

 

Nu vill Stella läsa och "Den glada grisen" så jag ska väl sätta mig i soffan. SEn ska vi börja förbereda maten tills ikväll. Tänkte överraska min älskade man med fint kött, potatis, bea och så bananpaj och vaniljglass till efterrätt. Det förtjänar han! Så himla duktig och han gör mig fasligt stolt!!! <3
Ha en bra dag nu iaf! <3


...
[DATUM: 2010-03-11 TID: 08:57:30]


Blir lite trött på "kompisar" som inte verkar bry sig ett skit...

Ibland blir jag trött på att försöka...


Pissnatt....
[DATUM: 2010-03-11 TID: 08:23:21]

Bara för att natten igår var kanon så blev den här riktigt pissig.. =(
Stella sov fyra timmar på eftermiddagen. Sen lade hon sig redan vid 19.30. Hon vaknade igen vid halv tolv och hade 40 graders feber. Hon fick alvedon, dricka och ny blöja. Sen blev hon såååå pigg! Vi var vakna i tre timmar. Hann se en film och knöla en massa.. ´=/
Sen sov vi till 6.30, sen var det dax att gå upp. Jag var såååå död.. Nu börjar jag komma igång lite iaf. Ska nog klarar dagen. Men det var tufft... =(



Stella har fortfarande 38 graders feber. Svante är feberfri, undrar vad hon har fått för sjuka.. Hoppas vi andra klarar oss iaf. Inte så kul att var asjuka och behöva vara hemma. Skulle verkligen vilja åka iväg och göra nåt...

Johan kikade på löpbandet igår. Verkar vara fel på en lite kabel som håller koll på hastigheten. Ska försöka beställa en nu idag.
Håller tummarna att det bara är det nu! =)

Nej, kika lite bloggar och så innan jag klär på mig.
Kram på er..


Ångest...
[DATUM: 2010-03-10 TID: 21:12:04]

Hej på er!
Har lite ångest över det här med uppdateringar av bdb och blogg.. Har noll lust. Tror att det är för att det är trögt med viktminskningen och det går åt fel håll. har börjat äta helt galet och dåligt med motion. Har iaf fått låna ett löpband, men det är trasigt ochv i ska laga det först. Ska beställa en del imorgon och hoppas att det ska gå igång sen. För då ska ni nog se att det ska hända grejer med mig kropp. Känner mig peppad bara jag får igång det! =D Så håll tummarna för mig..

Mår rätt så dåligt över mig själv just nu. Känner mig sådär tjock och ful så att jag inet vill träffa nån. Drar mig för att träffa kompisar, famailj och bekanta.. Har sån ångest.. =( Fy fan.. Blir så ledsen på mig själv... men varför ska dte vara så svårt för mig?! Pucko.. *suck*



Jobbet ska vi inte prata om. Man får ju kommentarer i stil med: Du är ju inte pinnsmal precis... Hhmm.. Nej I know.. TACK!! Men de menar såklart inget illa, men dte är iaf inte kul. Inte just nu... Kämpigt.. Har verkligen klädångest inför varje fredag och lördag som jag ska jobba.. It sucks big time.. Vill verkligen komm aigång. Behöver bara gå ner 4 kg för att det ska kännas bättre igen.

Om några veckor ska vi på vintersemester i Idre med mamma, pappa, Anna, Robert, lilla Leo, Malin, Daniel och hela vår familj. Ska bli så himla mysigt!!!!!!!! <3 Skulle verkligen behöva tappa nåt kilo innan dess... Måste faktiskt... Så jag hoppas mycket på löpbandet!

Stella fick feber efter Vasaloppet igår. Haft feber hela dagen och nu hoppas jag att hon är bättre imorgon.



Nej, ska nog ta en dusch och sen lägga mig.


RSS 2.0