Bullar och kräk... =S
[DATUM: 2010-03-17 TID: 07:00:25]

Godmorgon!
Idag slog Svante upp sina blå kl.05.50. Inte så farligt kan man tycka.. Men när man har vaknat en gång i timmen fårn kl.01.30 så är det ingen höjdare. Är TRÖTT!!!!!!!!!! Har fått stoppa i nappen på Svante första två timmarna, en vaknade Stella och ville komma in till oss, vid halv fem ville SVante ha välling och sova vidare, men han vaknade igen nu.. *suckar lite..* Jag är iaf glad att Stella inte har blivit mer magsjuk. Mer om det längre ner...

Igår satte jag igång med ett bullbak. Gjorde dubbel sats och det skulle bli 80 bullar. Men dte slutade med 145 bullar och en kanellängd. =) Herreguud va med bullar. Fick trixa lite för att få plåtarna att räcka till. Haha.. =)


Stella kikade och tyckte att det var mycket spännande!
Hon ville ha bullar till lunch, men då var de ju inte klara..


Svante softade och åt strumpor. Vi passade in bra med lunch under jäsningen och när det var klart så sov barnen och jag fick baka ut det mesta i lugn och ro. =)


Gjorde fina kardemummasnurrar a´la mamma! <3


Det blev mest kanelbullar, men också vaniljbullar! Mums!!

Stella fick en bulle under gräddningen. Sen åt hon två till mellis och en halv lite senare. Rätt så mycket... Men sen när vi åkte till Sala för att äta middag hos Tomas, så kräktes hon i bilen.. Blev livrädd att det var kräksjukan.. =( Vi fick iaf komma upp till Tomas och äta. Jag mådde småilla hela tiden, mest "För att".. Haha.. =) Men dte kom inget mer. Inget under natten heller. Så det var säkert lite för många bullar och att papsen körde lite fort på kurvig väg.
Vad tror ni?

Känns iaf skönt att det inte blev nåt mer. Men jag ska inte ropa hej än. Kan ju komma senare på oss. Men dte känns som om det var lite lite med att kräkas en gång om det skulle vara kräksjukan.

Idag skulle vi ha åkt till Solna och hälsa på Anna, Leo och Malin. Men vi hoppar. Är ju kaaanske sjuka.. =( Så dte blir en hemmadag idag med. *vill inte...*
Undrar vad vi ska hitta på. Kanske baka mer?
Johan fyller år om 2 veckor och då är det ju kalas. Vet att nästnästa vecka har jag fullt upp hela tiden så jag kommer inte hinna baka så mycket. Men vi får se..

Nej ska ringa ett samtal idag. Håll tummarna för mig!
Kan leda till en ny framtid om det vill sig! =)
Nej, mysa med pigga Svante innan Stellson vaknar.
Kram kram.. <3


Kommentarer
Postat av: Malin

Håller tummarna för samtalet och att ni får en skön och rolig dag trots att det blir hemma.. Kram kram

2010-03-17 @ 08:58:21
URL: http://malinjacob.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hoppas det inte är kräksjukan. Dock så har det gått en vända här på förskolan och då kräktes barnen bara en gång var... Hoppas ni slipper det. Går många konstiga magvirus nu.

Hoppas ni får en mysig hemmadag!

2010-03-17 @ 09:19:23
URL: http://tessanl.bloggsida.se/
Postat av: Malin F

Hehe tycker det lät som för många bullar ;-) Lycka till med samtalet, hoppas det leder till något bra! Kram

2010-03-17 @ 11:54:29
URL: http://familjeliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0