Mysmorgon! <3
[DATUM: 2010-06-13 TID: 09:56:34]

Hej på er!
Oj vilken härlig natt!! Kom i säng i skaplig tid. Sen sov alla sååå lugnt och skönt. Skickade upp Johan för att ge Svante en flaska vid halv sex eller nåt. Somnade om på stört. (Även Svante somnade om efter flaskan..)Underbart!! Vaknade av att Svante satt pratade inne i sitt rum vid 7.40!! SOVMORGON!! Guud så skönt!! Strax efter så ropade Stella. Så jag hämtade in båda barnen till oss. SEn låg vi och myste en bra stund. Så himla gosigt! =) Efter det har Stella och Svante lekt så fint. Ibland tillsammans och ibland på varsitt håll.


Stella sätter på blöja på Aske.. <3

Nu har Stella åkt till Sala med Johan. De skulle hämta lite grejer till Johans jobb. Stella ville såklart följa med. Hon satte till och med på sig arbetsbyxorna själv (!), så gärna ville hon med! Haha.. Svante han sover igen och jag, ja softar! =P

Ska fixa lite lunch till 11 och efter det så ska jag och stella åka till badhuset och bada! =) Det ska bli så himla kul!!!!! Men, men måste nog ha bra koll på henne nu. Hon är ju som galen ibland.. Hehe..


Hon var så söt igårkväll.. Hon höll på och donade med Johans hår i en oändlighet! Hon smekte och ruffsade. Sen hämtade hon en bärste och borstade en massa.
Så himla gosigt! <3


Nej, gå och packa lite badkläder kanske..
Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0