Härlig dag!
[DATUM: 2010-07-14 TID: 22:00:17]

Halloj!!



Tog alltså med mig det här bustrollet till Stockholm idag. Han smutsade ner sig redan på stationen.. Skitiga och glada tog vi oss på tåget. Ditvägen gick fint! Svante sprang runt och jag mötte fina Josse Öström. Jättekul att träffa henne!! =)



I stan mötte vi upp syster Malin för lite lunch. Blev kycklig, potatisklyftor och tzatziki. Mums! =) Sen gick vi i en massa butiker innen hon skulle iväg. Sen fortsatte jag och Svante. Men vet ni?? JAG KÖPTE INGENTING!!!!! INte en pinal! Jag som hade en massa pengar att shoppa upp hittade inget som jag behövde eller ville ha. Mucho nöjd ändå! Provade en massa kläder och gick mest och smålog över att jag faktiskt kände skillnad och kunde ha lite olika storlekar och att gliporna på kjolarna börjar bli mindre! =D
Vi tog oss en smoothie till mellis, det älskade Svante!! =)


Galet goood!!

På stationen så föll jag för frestelsen och köpte en liten påse med lösgodis.
Åt kanske 10-15 stycken och resten gav jag till Johan när jag kom hem. Bra!

Nu på kvällen har jag iaf bränt bort det där godiset! Powerwalkade 55 min med Jeanette och Marie! Vi är så duktiga!!!! =D Jag körde lite intervall på andra varvet och sprang i två omgångar och sen gick jag på som bara den och gick andra varvet på 24 min (brukar ta 27-28 min). Mycket nöjd med mig själv!! =)


Svettig och påväg hemåt!

Nu är dte snart läggdax och det ska bli skönt!
Imorgon ska Svante till barnläkaren. Håller tummarna att det går bra..
Kram på er.. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0