Söndagen!
[DATUM: 2009-09-21 TID: 10:26:23]

Vi hade en lite halvjobbig natt inatt. Stella hade mardrömmar igen.. Hon vill verkligen inte vara i sin säng då. Hon till och med ger ifrån sig sinb napp och snuttis och vill bara bort, fast hon är trött.. =( När hon kom till vår säng så kunde hon inte somna om och vi höll väl på nån timme och knölade.. =S

Hade en lugn förmiddag ute i solen.. =)
Stella lekte i sandlådan och Svante osv inne i sängen nästan hela tiden.




Jag har nackspärr och jätteont i nacken, inte alls kul! =(




Stella o Johan skruvade upp vindskiveplåtar.. =)




Sen vart det härlig höstkärlek!! <3




Sen tog jag en promenad med Stella i vagnen och tänkte att hon skulle somna, men icke! Det var ju så mycket spännande att titta på. Både hästar, får och bilar! =P När vi kom hem så hade gjort iordning Oboý och gurkmackor på altanen. Myyysigt!! =)




Efter det så åkte han ut och åkte motorcykel med Lars och Tomas. Barnen sov och jag donade lite. Sen sålde jag vagnen och sen lagade jag spagetti med ost och skinksås. Gud va gott det blev! =) Efter det var det min tur att åka iväg en sväng. Jag var ut i skogen med Johans mamma. Hon visade mig ett underbart svampställe!
Så fruktansvärt vackert!!



Det var smockat med stora kantareller på vissa ställen!
Jag har aldrig hittat svamp förut, men nu! =D




På en timme så fick jag ihop en full femlitershink utan problem. Då struntade jag i alla trattkantareller. Men det fanns hur mycket som helst!! Jätte mysig stund iaf! Tack Kicki!! =)

På kvällen hade vi bara kvällsmys och Johan åt svampmacka. Jag tycker ju inte ens om svamp, men jag ska lära mig har jag tänkt! Jag kikade på Topmodel, Ensam mamma söker (Hahaha..) och sen blev det Komisarien och havet. Dåliga jag omnade när det var 5 minuter kvar! *suck* Mycket irriterande!!

Idag fick jag sova ända till 8.20, guuud så skönt!!!!!
Snart ska jag börja göra en tidig lunch. Sen får Stella sova. När hon vaknar eller framåt ett så ska vi åka till Sala och träffa Anna K. Blir väl lite fika och strosa på stan kan jag tänka mig. =) Sen måste jag och handla lite basgrejer på Coop. Ikväll kommer nån försäkringssnubbe och ska jämföra olika försäkringar för barnen. Får väl se vad det slutar med sen.

Nej, fixa mig coh sen lunchen då. Kram på er.. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0