Rörd till tårar!!!! <3
[DATUM: 2009-09-30 TID: 22:35:21]

Åh, aldrig har väl någon gjort nåt så fint för mig! Vilken överraskning!!
Johan gick ut och hämtade posten nu på kvällen.
Där fanns ett stort, rosa kuvert till mig.

I det fanns ett stort kort. Här är framsidan:

Uppslaget såg ut såhär.. Gud jag är så himla rörd.. Saknar ord..
Det står iaf att jag ska få åka tåg till Stockholm, starta dagen med en spabehandling, efter det blir det frossa på Pizza Hut, till sist går vi på en föreläsning med Mia Törnblom om självkänsla och sen åker jag hem med tåget igen. Vilken underbar dag!



Baksidan.. Johan kommer vara hemma med barnen hela dagen. Va de har donat i hemlighet! Jag är så glad och tacksam så jag vet inte vad jag ska säga eller skriva. Tänk att nån vill göra nåt sånt för mig?!



Jag blev så otroligt glad och rörd när jag fick det här så tårarna sprutade och ja.. Jag vet inte vad jag ska säga. Tack mina underbara systrar! <3 <3 <3



Nej, nu måste jag lägga mig. Är helt slut och glad! =D
Imorgon lämnar jag Stella på dagis och sen blir dte promenad med Jeanette och Karl. Sen ska vi förbi här hemma och köra lite styrketräning. NU kör vi igen! =D

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!!!!!!!! =D


Vände sig!!! =D
[DATUM: 2009-09-30 TID: 18:52:53]

WOHOO!! Svante vände sig precis från rygg till mage!
Hoppas han fortsätter och gör det fler gånger!! =)



Stella är söt och busar i tvättkorgen.. =)


Nu ska jag gå ner och hjälpa Johan och Stella i källaren.
De ska sätta upp mer skåp. =) Mina duktiga pysslare!! <3


Ny jacka! =)
[DATUM: 2009-09-30 TID: 15:51:40]

Anna och jag blev lite besvikna när vi kom till Sala. Wayne´s hade ju sista dagen idag trodde vi. Men icke.. När vi kom dit och var helt inställda på att få äta deras smarriga kladdkaka så var det alldeles tomt i lokalen och redan stängt. =(
Jaja, vi fick ta Johanssons istället. Inte lika gott!

Stella fick en ny vinterjacka från KappAhl, jättefin!! =) Svante fick en vintermössa med en smurf på och jag fick en svart kjol från H&M.
Får se om den är bra eller inte.. =S
Fick precis ett aviserings-sms att jag hade ett paket från H&M på Valvet.
Måste hämta det idag. Nya sköna mjukisar och två toppar.
De andra mjukisarna + en mjukiströja kommer v.46.

När vi kom hem var fröken S jättesur! Hon skrek och hade sig. Hon ville ha napp, men det fick hon inte. Jag var stenhård. Hon vart tyst typ 2 min när hon TRYCKTE i sig en ostmacka. Det gick på två röda.. Sen var hon igång igen. Tårarna strömmandes ner för kinderna och näsan rann.. Inte alls glad! Till slut så gick jag coh stoppade ner henne i sängen och där verkade hon trivas. Så nu är hon där med sin napp och snuttis. Det är i sängen man får ha gosesakerna. Möjligtvis att hon får ha dem sista timmen innan läggning om hon är väldigt trött.
Men annars så är vi ganska hårda med det.
Lika bra det, för det funkar för det mesta kalasbra! =)

Nej, ska kolla om jag hinner ladda upp några bilder innan de vaknar..
Kram på er! 

 


Tiden springer iväg!
[DATUM: 2009-09-30 TID: 07:43:30]

Gud vad veckorna går fort just nu! Det säger bara svisch så är det helg igen! Det gillas! Men jag hinner ju inte med nånting.. =S Skulle behöva några extra timmar..

Igår var det dagis, sen donade vi hemma och på kvällen så kom mamma och pappa. Jag bjöd på tacos, gud så gott! =) Sen pratade vi mest och jag passade på att plocka upp lite tvätt och hänga en maskin. Vi var riktigt trötta när vi lade oss allihopa.
Svante sov sin fjärde hela natt på raken. Stella vaknade vid 4.15 och då fick hon komma in till oss. Kände att annars får jag inte sova nåt mer.. =S Hon somnade tillslut och nu sover hon än i vår säng. Svante och jag klev upp vis halv sju.

Snart ska jag klä på honom och börja fixa mig. Idag är dte inget dagis för vi ska på Kyrkis! =) Det ska bli roligt att ha Stella med. Efter det blir det Salatrip. Ska ta en fika med Anna K och sen måste jag köpa en vinterjacka till Stella. Känner att det faktiskt behövs nu när det är så kallt.

Här kommer lite bilder från igår och nu i veckan.
Har vart snålt med bilder nu i veckan.. =S


Stella var på kanonhumör igår! Hon var superglad hela eftermiddagen och lade pussel, läste böcker, sprang omkring och busade och var allmänt söt!
Älskar när hon är på så bra humör! =)


Kallt som bara den igår och vi fick bylsa på oss ordentligt!


Svante såg lite kaxig ut när vi var i Sala i veckan.. =)


Bekväm sovställning??


Blåbärsråttan Stella i skogen i söndags! <3


Söt-Svante fick sitta framåt! <3
Det gillade han! Han satt och skrattade och snackade tills han somnade..


Busan testar pottan. Hon har börjat säga till när hon ska till och bajsa. Då säger jag till henne att gå till pottan. Då springer hon dit, sätter sig lite snabbt och sen går hon vidare och bajsar nån annanstans. Haha.. =)

Nej, ska snabbkolla fejjan och sen fixa mig. Ha en bra dag!


The day...
[DATUM: 2009-09-29 TID: 07:55:29]

Hur kan man vara trött så ofta?
Känns som om jag alltid är trött! =S Svante osv hela natten inatt också. Bra där!
Tyvärr så har jag vart dålig i magen och sårungit på toa flera gånger.. =(

Snart ska jag väcka mina sömntutor till barn och släpa ut dem i kylan. Först dagis med Stellson. De skulle ut i skogen idag, mysigt men kallt! Nattens regn har blivit till is på vår altan.. *burr* Sen tar jag och Svantis en lite promenad. Sen måste vi hem och duscha mig och städa undan lite här hemma. Stö, stök, stök. Sen kanske jag måste åka och handla. Vi får se.

Ikväll kommer mamma och pappa och äter. Hade tänkte göra tacos. Men har en massa tattkantareller som ligger rensade och klara i kylen. kanske ska fixa nå kött och potatais och trattissås, eller varma mackor med stuvning..?
Ne, dax att plocka upp de små liven.. <3


Tröttis..
[DATUM: 2009-09-28 TID: 21:03:13]

Blev en mysig stund på stan. Vi gick i lite butiker. Fyllde på mitt lilla apotek här hemma och så köpte jag varsin tröja till barnen, vantar till Stella, mössa till mig och overall till Svante. =) Blev en småstressig lunch på JOhanssons, Karl var inte helt nöjd.. =S Men det var iaf mysigt och sen vart det mathandlig.

Sålde lite kläder som Svante hade växt ur till Jeanatte, skönt att bli av med lite och hon fick dem billigt, sånt gillas! =)

GRATTIS TILL MC-KORTET TOMAS!! =)
Jag fixade en jättetårta till Tompa (för jag glömde köpa med mig en från johanssons..). Den blev riktigt god med mycket fyllning.. =) Sockerkaksbotten, marängbottnar, vaniljkräm, hallon, banan, citronfromage och grädde. Mmm.. Sådär syrlig, men ändå söt. =) Den var iaf hög och fin!





Nu är det bara kvällsmys, barnen sover och Idol surrar i bakgrunden. Snart är det Hollywood fruarna och det ska bli roligt igen.. =) Borde duscha ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Är så himla trött..
Eftermiddagen blev stressig med städning, matfix, tårtfix och så kom en gubbe och tecknade försäkring på barnen. Känns skönt att ha en riktig försäkring på dem nu.
Den förra som vi hade på Stella kändes inte så bra, men nu är det fixat! =)

Imorgon ska jag verkligen försöka gå en promenad när jag lämnat Stella på dagis. Är ju inte lika roligt när man är ensam.. Men, men.. Jag borde ta mig ut, hoppas att vädret är som imorse.. Då är det givet att jag ska gå! =D
Gosig tjej ikväll, kärlek till min fina skrutta!



Å gosekillarna.. <3


Nej, kika vidare! Pussen.. <3


Wohoo!!!!!!
[DATUM: 2009-09-28 TID: 08:14:02]

UNDERBART ÄR ORDET SOM BESKRIVER DEN HÄR MORGONEN!! =)


(Lördags)

För det första så har BÅDA barnen sovit HELA natten! =) Gick upp 6.15 och gav Svante mat. Sen har jag fixat honom och mig och nu sover han igen.
Stella sover fortfarande.. =)

För det andra så har jag gått ner 1 kg till! =) Det betyder att jag har tappat 5 kg totalt sen jag började! Wohoo!! =D Skulle vilja tappa lite till dopet som är den 25 oktober, så det ska jag jobba på. Det är roligt att jag har fått en partner att jobba på det med! Jeanette, my new friend. =)
Idag ska vi ses vid dagis när vi har lämnat våra tejer. Sen tar vi pojkarna i varsin vagn och tar en promnex. Efter det beger vi oss till stan för att lämna tillbaka laoopis grejer på Wason, lämna tillbaka en topp på H&M och
så handla mat på Coop.
Känner på mig att det blir en trevlig dag! =)

Är så himla glad för mitt tappade kilo! Nu kör vi på lite till!!
Minst 5 kilo till jul, så är det bara!

Nej, om man skulle väcka Stella och fixa henne inför dagis då.



Ha en härlig dag i det fina vädret! <3


Bakis... =/
[DATUM: 2009-09-27 TID: 18:48:09]

Hej på er!
Hade en riktigt rolig kväll igår! Kommer lite bilder och sånt sen.
Har vart lite bakis idag, men vi har ändå vart i skogen och knatat en lång bit. Mysigt!! =)

Nu blir det Topmodel och sen Ensam mamma söker. =) Skön kväll!
Skriver mer sen.. Kram på er!


PARTY!!!!!
[DATUM: 2009-09-26 TID: 17:22:57]

Det blir utgång ikväll ändå! Johan fick vara hemma med barnen.
Han var lite motvillig, men jag bestämde mig att det var ändå min tur igen!
Har ju trots allt vart nykter i typ 2 år och har endel att ta igen!
Det ska bli sååå kul!!!!
 
Åker till Sala med Tomas om nån timme. Där möter jag upp med Moa, Elin och kanske nån Evelina. Sen får vi se vad dte blir. Nu ska jag slänga på mascara och rouge oh sen är jag klar och ska korka upp! =P

Ses i dimman.. =P


Nöjd!! =)
[DATUM: 2009-09-26 TID: 12:52:56]

Var lite skralt med folk, men jag fick ihop 509 kr. Sen har jag ju sålt för 580 tidigare i veckan, så det blev 1089 kr! Det är jag väldigt nöjd med!! =) Har ändå mycket kläder kvar, så det blir fler loppisar! =)
Sen när barnen blir större så kan man ju börja sälja av lite leksaker och det verkar säljas bra av!

Nu sitter jag och äter lite lunch. Skyndar mig för jag tänkte hinna sova middag innan Johan och barnen kommer hem. Hoppas att jag hinner!!
Fortfarande ingen som vill vara barnvakt ikväll????? =P


Min lilla hörna.. =)


Min stång, mer loppis blir det!! =) Det här var roligt!


Nej, nu är maten slut och jag ska soooova!!!


Snart äre dax!! =)
[DATUM: 2009-09-26 TID: 08:03:33]

Stella somnade efter 30-40 minuters skrik.
Men sen sov hon heeeeela natten! Gud så skönt!!
Jag gav Svante mat vid 01.40, så hade jag väl sovit drygt en timme.
Mådde sååå illa när jag gick upp då. Men det var nog för att jag var döhungrig när jag gick och lade mig.. Har sovit superskönt annars!
Svante vaknade och var pigg vid sextiden. Bara att stiga upp!
Så nu är jag redan färdig. Ska bara äta frukost och packa in allting i bilen,
sen är det dax!

Kom på att jag skulle prova vinterkläderna som jag hade tänkt till Svante.
Tur det, för allt var för smått! Måste kopa overall i 74 eller 80 till honom.
Han är så himla lång!
Det var ju tur att jag kom på det idag, då kan jag ju sälja overallen,
vinterjackan och minitermobyxorna! =) Hääärligt!!

Här kommer lite bilder på dagens förberedelser:


Allt är packat!




Svante satt glatt och tittade på medans jag
prismärkte och packade det sista.. =)




Jag är redo och peppad inför mitt första loppis!! =D
Jag är också partysugen som aldrig förr, men vi får inte tag i nån barnvakt..=(




Soliga Stella i ny Smurfpyjamas häller upp morgonkaffet! =D




Självklart bjuder hon brorsan! =)




Nej, nu är det frukostdax!!
Håll tummarna för att det blir mycket folk och att jag blir av med lite grejer iaf!


BARNLOPPIS IMORGON!!
[DATUM: 2009-09-25 TID: 20:51:02]


Imorgon är det ju dags för barnloppis i gympasalen i Västerfärnebo kl.10-12!


Ta er dit för det kommer säkert finnas mycket bra! I onsdags var det 18 bord anmälda och det brukade tillkomma flest bord sista dagarna.

Så KOM OCH KÖÖÖÖP!!!!!!


Jobbigt.. =(
[DATUM: 2009-09-25 TID: 20:45:45]

Stella vill inte somna i sängen.. Hon bara står där och är jätteledsen.. =(
Hon vill eju inte ligga där de senaste två nätterna. Då har hon vaknat och vart ledsen och så har hon velat gå upp, fast hon är törtt. Hon har gett mig napp och snuttis och vill bara komma ur sängen.. =( Hon har legat hos oss och på soffan några timmar varje natt. Men imorse så sov hon i sin egen säng i 4 timmar iaf. Men nu vägrar hon lägga sig.. =( Jag blir så ledsen.. Hon har iaf fått en alvedon nu innan hon lade sig, om hon får ont i munnen inatt.. Skruttan... Vi tänker väl att hon snart kommer bli tyst och lägga sig, men vi får väl se..

 

Gick fint på stan. Hadlade 2 pyjamas till Stella och jag fick ett par tights och en stickad, rosa, långtopp. =) Sen träffade jag Anna K och så kom Madde L med och lunchade. Vart ju lite knepigt med lunchningen som blev på två olika ställen.. Haha, men, men.. =)

Nej, nu kan jag inte koncentrera mig.. Inge kul när hon är ledsen.. =(
Godnatt med er, hoppas att ni och vi får sova inatt..


Wohoo!!!!!!
[DATUM: 2009-09-25 TID: 11:11:08]

Hej igen!!
Åh va jag är glaaaad!!!! Satte på mig ett par mammabyxor som har vart supertighta. De är alldeles stora!! Både i midjan och i låren!! Jag blir sååå himla glad! Har som sagt gått ner 4 kg och sen har det vart stopp. Har ändå rört mig som vanligt även om jag slarvat med kosten! Gud va jag blir glad!! =)
FREDAGSMYYYS!!!!

Och vet ni vad mer?
Stella sov till kl.10.10!! Rekord!! När jag borstade hennes tänder
så gapade hon så fint och vet ni vad jag såg??
Hon har ju en kindtand som håller på och spricker igenom! Den var inte där för två dagar sen, så det är säkert därför som hon har sovit så dåligt i två nätter! Kanske därför hon var dålig i magen igår också? Vem vet?!

Jag är iaf glad att jag har ändrats i kroppen och att jag vet varför
Stella sovit så dåligt!

Nu måste jag byta kläder, för såhär kan jag inte se ut och så fixa
hår och smink inför Salatrippen!! *GLAAAD*


Ny design igen!
[DATUM: 2009-09-25 TID: 09:34:24]

NU ÄR JAG SÅÅÅ NÖJD MED DESIGNEN!!
Nu känns den lite mer som "Karin"! =) Kanonbra!!
Tack http://mansondusts.blogg.se/!!

Har haft två jobbiga nätter med Stella nu. Hon har mardrömmar och är jätteledsen. Hon vägrar sova i sin säng efter drömmarna.. =( Så igår försökte vi få henne att sova hos oss, men det gick sådär. Hon somnade väl efter två timmar.. =S Inatt så sov hon och jag på soffan, några timmar. Inte sååå bekvämt. Sov väl ca:3,5 timme inatt. Fick dem iaf att somna om när de vaknade vid sex. Tur det!
Så jag fick sova en timme till iaf.
Nu har jag duschat och klätt på mig och Svante. Stella sover än. SKÖNT!!!!

Idag blir det en sväng till Sala. Jag ska lämna in bilen så de får byta framruta. Det är en stor spricka och det är dax för besiktning i nästa vecka. Lite annat fix som måste åtgärdas i helgen om den ska gå igenom..
Medans de byter rutan så ska jag gå lite på stan. Stell abehöver nya pyjamasar och så ska jag hämta lite grejer till barnloppisen som jag ska låna från WASON.

Här kommer några bilder från veckan:

Söta barn påväg till dagis!! =)




Hur gott är det att suga på tumman när man har vantar då??
Gick en långpromenad med Jeanette och Karl och sen på kvällen då red jag! =)



Dagen därpå var vi i Västerås och åt mat.
Mormor med barnbarn!



Gott med biffstroganoff!!



Sen blev det bad för båda två!! =)



Svante är nära att vända på sig nu.
Det borde komma vilken dag som helst!



På kvällen fick han sitta i matstolen medans vi åt (iaf halva måltiden)
och det gillade han!! =)



När jag hämtade Stella på dagis så hade hon precis bajsat fröken på armen (HAHAHA!!). Inte så konstigt för det var flera barn som hade bajsat väldigt löst, flera gånger. Så det är nog nåt som går. Hon bajsade en gång till på eftermiddagen, mem sen har det var lugnt. Skönt!
Hon åt jättemycket mat på kvällen, söto!



Tröttklubben myser i sängen!



Nu ska jag slänga ihop mat till Svante.
Ha en härlig fredag!! =D


Uppdateringar pågår..
[DATUM: 2009-09-24 TID: 13:36:30]

Håller på och uppdaterar lite och det bliren liten paus i bloggandet.
Men snart är vi igång igen. Idag, imorgon och på lördaghar vi fullt upp med diverse olika aktiviteter, men jag ska jobba på att få in nån blogg när dte passar.. Ha en trevlig helg i vilket fall!
Kram Karin.. =)


Hiss eller diss??
[DATUM: 2009-09-23 TID: 12:24:51]

Jag måste ju fråga miga läsare vad ni tycker om den nya designen???

Hiss eller diss??

Synpunkter tack!!


Ny design!
[DATUM: 2009-09-23 TID: 11:29:23]

Syns det inte, tryck F5!


Härlig kväll! + REKORD!!
[DATUM: 2009-09-22 TID: 22:24:44]

Blev en härlig kväll! Gjorde en soppa med en massa paprika, pasta och köttfärs. Typ minestrone. Den blev faktiskt jättegod! Tror att det är första gången som jag gör soppa faktiskt!

Efter maten så stack jag till stallet. Red Gnistra i typ 40 min och jag kommer garanterat få träningsvärk. Travade en hel del och jobbade med lite olika grejer. Det var riktigt roligt när det började gå bra! =)
När jag kom hem så kastade jag mig i duschen och när jag kom ut så var redan Tomas, Anna och Niklas här. =) Det blev lite fika för min älskade Johan hade BAKAT (!!!!) en äppelpaj medans jag var borta! Jag är sååå stolt över min gubbe, god var den också!

Rekord i bloggen idag! 148 pers har vart inne och läst än så länge! Riktigt roligt, det gillar vi!! =) Så kul när det blir fler och fler som läser. Har väl legat stadigt runt 92-93 sen starten för nån vecka sen. Nu ökar det så sakteliga.. =)

Nu är det läggdax för imorgon är det en fullspäckad dag!
Lämna på dagis vid nio, sen bär det av till Kyrkis för första gången. Blir jag och Svante den här veckan, men ska nog ändra Stellas dagistider så hon får följa med också. Efter kyrkis ska jag hem och äta lunch, sen hämta Stella och efter det så åker vi till Västerås. Mamma och pappa ville bjuda på mat och det ska bli så mysigt! Har vart lite långt mellan gångerna nu. Det är så fullt upp hela tiden!
Borde ringa runt och bjuda in till dopet också. Börjar kännas akut..
Men det får bli nån kväll i veckan.
Nej som sagt, sängen kallar! Godnatt!!


Härlig dag so far! =)
[DATUM: 2009-09-22 TID: 13:23:04]

Åh vilken trevlig start på dagen! Gick fint att komma iväg till dagis. Där mötte Jeanette upp och vi gick en ganska så lång promenad! Men det går ju så lätt när man har nån att prata med. =) Hon är väldigt lättpratad och det gillar jag! När vi kom hem så tog vi en fika och sen satt vi och pratade och pratade.
Tillslut så blev det dax för lunch så vi delade på min kycklingsallad som var kvar sen igår. Mums! =) Vi ett så åkte hon och Carl för de skulle in till Sala på en grej. Hoppas det gick bra!

Nu sitter jag här en liten stund, sen ska jag ta med mig Svante och promenera till dagis och hämta Stella. Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat. Har tagit upp köttfärs. Är sugen på nån soppa. kanske nån soppa med köttfärs och pasta. Ska googla och se om jag hittar nåt. =)

Jag hoppas verkligen att vi kan rida ikväll. Monica behövde kolla hur läget var hemma först. Vi skulle höras i eftermiddag. Men annars kanske jag kan rida själv om hon behöver vara inne. Det har ju gått så bra med Gnistra så det är nog inga problem. Ska bli så himla skönt att rida! =)
Har blivit bra med motion idag i sånt fall! Det gillar vi!

Nehepp, läsa nån blogg innan vi ska gå kanske.. Kram kram..


Skön morgon!
[DATUM: 2009-09-22 TID: 08:08:47]

Har haft en härlig morgon! Svante har legat och snackat på golvet och jag har setat här och tagit dte lugnt. Tänkte ladda upp bilder på bilddagboken.
Men *suck* det krånglade igen och hela sidan stängdes när jag nästan var klar,
skiter it!

Igår när vi skulle åka så vägrade stella gå ut. Hon lade sig på golvet och ville inte alls komma. Till slut så fick jag hämta henne och lyfta ut henne till bilen. Skruttunge!



Nehepp, ska gå och borsta tänderna och sen ska jag göra välling till Stella. Sen måste jag väcka henne för hon verkar ju inte vakna alls idag. <3 Gulle dig!
Kram kram.. =)


Hahaha... =)
[DATUM: 2009-09-22 TID: 07:24:34]

Godmorgon, godmorgon!
Haha, ja det var lika roligt igår som förra veckan! Anna Anka, vilken lirare! Vi lägger sniglarna i en hink och har på frätande medel.. Mmm, gulligt! Haha, idiot! Riktigt underhållande program som jag inte tänker missa nåt avsnitt av!

Har sovit riktigt skönt inatt! Vi kom i säng vid tio, var upp 2.30 o gav Svante mat och sen sov jag till 6.30 och Svante till kl.7. Sååå skönt! Så nu är jag och Svante fixade och har ätit frukost! =) Stellurt sover så skönt, hoppas hon sover till åtta..
När jag har lämnat henne på dagis så ska jag träffa Jeanette (som jag var och rpmenerade med förra veckan) och vi ska ta en promenad i Färnbo med våra pojkar. Tjejerna lämnar vi på dagis. =) Ska bli skönt att komma ut lite. Ikväll har jag tänkt åka och rida om nacken tillåter. Vore såå skönt att komma ut och jobba lite! Men vi får se hur det känns i eftermiddag.

Nehepp, ska kolla vidare nu. Ha en bra dag!


Anna Anka nu då!!
[DATUM: 2009-09-21 TID: 20:59:16]

Stor skål med nypoppade popcorn, snart är det dax för Hollywoodfruarna!
Haha, hoppas att programmet är lika underhållande den här veckan! =)


Ont i nacken..
[DATUM: 2009-09-21 TID: 19:18:06]

Hade nackspärr igår. Idag är det bättre, men jag harf jätteont i nacken och ner i skulderbladet. Inge kul alls.. =( Vill bara att det ska bli bra nu!!!

Johan sitter och rensar svampen som jag plockade igår. Jag tycker ju inte om svamp så det är ju inte mer än rätt tycker jag! =P

Har vart en lugn dag idag. Gick på stan och sen snabbfika med Anna. Hon var så fin i håret efter att ha vart hos frissan! =) Jag köpte ett par grå jeanstights och en lång t-shirt till Stella och en tunn mössa till Svante. Det behövs ju mössa så ofta nu och de har en tendens att försvinna. Det blir så rörigt med alla kläder när man åker hit och dit, så lätt att nåt försvinner..

Nej. nu orkar jag inte mer, nacken känns helt paj.. =(
Kram kram..


Söndagen!
[DATUM: 2009-09-21 TID: 10:26:23]

Vi hade en lite halvjobbig natt inatt. Stella hade mardrömmar igen.. Hon vill verkligen inte vara i sin säng då. Hon till och med ger ifrån sig sinb napp och snuttis och vill bara bort, fast hon är trött.. =( När hon kom till vår säng så kunde hon inte somna om och vi höll väl på nån timme och knölade.. =S

Hade en lugn förmiddag ute i solen.. =)
Stella lekte i sandlådan och Svante osv inne i sängen nästan hela tiden.




Jag har nackspärr och jätteont i nacken, inte alls kul! =(




Stella o Johan skruvade upp vindskiveplåtar.. =)




Sen vart det härlig höstkärlek!! <3




Sen tog jag en promenad med Stella i vagnen och tänkte att hon skulle somna, men icke! Det var ju så mycket spännande att titta på. Både hästar, får och bilar! =P När vi kom hem så hade gjort iordning Oboý och gurkmackor på altanen. Myyysigt!! =)




Efter det så åkte han ut och åkte motorcykel med Lars och Tomas. Barnen sov och jag donade lite. Sen sålde jag vagnen och sen lagade jag spagetti med ost och skinksås. Gud va gott det blev! =) Efter det var det min tur att åka iväg en sväng. Jag var ut i skogen med Johans mamma. Hon visade mig ett underbart svampställe!
Så fruktansvärt vackert!!



Det var smockat med stora kantareller på vissa ställen!
Jag har aldrig hittat svamp förut, men nu! =D




På en timme så fick jag ihop en full femlitershink utan problem. Då struntade jag i alla trattkantareller. Men det fanns hur mycket som helst!! Jätte mysig stund iaf! Tack Kicki!! =)

På kvällen hade vi bara kvällsmys och Johan åt svampmacka. Jag tycker ju inte ens om svamp, men jag ska lära mig har jag tänkt! Jag kikade på Topmodel, Ensam mamma söker (Hahaha..) och sen blev det Komisarien och havet. Dåliga jag omnade när det var 5 minuter kvar! *suck* Mycket irriterande!!

Idag fick jag sova ända till 8.20, guuud så skönt!!!!!
Snart ska jag börja göra en tidig lunch. Sen får Stella sova. När hon vaknar eller framåt ett så ska vi åka till Sala och träffa Anna K. Blir väl lite fika och strosa på stan kan jag tänka mig. =) Sen måste jag och handla lite basgrejer på Coop. Ikväll kommer nån försäkringssnubbe och ska jämföra olika försäkringar för barnen. Får väl se vad det slutar med sen.

Nej, fixa mig coh sen lunchen då. Kram på er.. =)


Såld!! =)
[DATUM: 2009-09-21 TID: 09:49:39]

Vagnen blev såld!!
Eller ja, jag gav henne öppet köp tills på fredag om hon skulle ändra sig. Hon köpte lite kläder också, så jag är redan på gång! Häääärligt!! =)

I lördagskväll blev det tacos och mys hos Kicki och Lars. =)
Stella var sugen!




De får sååå himla fint i köket! Nu är nya bordet och stolarna på plats! =)




Söt Svante då! <3



Det var vår lördag... =)


Bloggdesign är på g.. =)
[DATUM: 2009-09-20 TID: 14:29:04]

Hej på er!
Äntligen har jag tagit tag i det här med bloggdesignen.. Det är på gång! Ska få hjälp av http://mansondusts.blogg.se och jag har skickat en massa bilder och grejer till henne. Nu hoppas jag bara att det blir fint! Men det tror jag nog! =)

Skrev ju att jag skulle sälja syskonvagnen på loppisen. Nu har en tjej hört av sig och vill kika på den redan idag. =) Så hon och hennes barn är påväg hit nu. Vi får väl se hur det går. Vagnen är ju långt ifrån toppskick, men 500 kr för en syskonvagne som rullar bra och har en mjuklift med är ju helt okej tycker jag! =)



Ja vi får väl se hur det går. Nu ska jag gå och fixa lite.


Loppis!!!!!
[DATUM: 2009-09-19 TID: 12:36:43]

Fixar för fullt inför BARNLOPPISEN
som är i Västerfärnebo (gympasalen) lördag den 26 kl.10-12.

Har lite att pyssla med. Stellas rum ser ut som ett bombnedslag!
Svante har softat i babysittern, hoppat lite i hoppgungan och tränat på att ligga på mage under tiden. Han tyckte dock att det var tråkigt och tillslut så blev han trött och nu sover han. =)




Nu är jag klar med prismärkning av överdelar så som klänningar, bodys, luvtröjor och andra set. Det blev en hel del och jag kommer nog behöva ha två stänger. Ska kolla om jag kan låna två från Wason eller om jag måste ta mig en sväng till Solna och hämta en som jag skulle få av syrran. =)
Vi får se vad det blir..



Har satt priser mellan 10-30 kr. Känns ganska lagom. Ska bli så himla roligt!! =)
Kommer ha med mig en kombivagn och en syskonvagn och sälja också. Sen blir det lite smått och gott. Nu ska jag komma på hur jag ska göra med byxor, strumpbyxor, mössor och strumpor och sen ska jag sortera allt enligt storlekar så det blir lätt att hitta det man söker. =)

LÄNGTAR!!!!

Just ja.. Glömde berätta att Stella är hon sin farmor och farfar idag. De har vart ute med hästen och hon har dte nog superbra! Ikväll skulle vi bli bjudna på tacos där hemma, kommer bli mums!! Nej, om man skulle fortsätta medans Svante sover. Har lite svårt med hur jag ska gå vidare bara..
Ha en härlig lördag iaf! Kraaaaaamar!!


Härliga dagar!!
[DATUM: 2009-09-18 TID: 23:40:07]

Har visst vart lite dålig på att uppdatera här..
Igår donade jag inför barnloppisen nästa lördag, sen bjöd jag johans pappa på våfflor och sen var det mest mys!



Kände mig riktigt dum igår.. Jag har ju köpt två overaller i stl.86 till Stella. Hittade dock hennes overall i 80 sen förra året. Testadew den och den var perfekt i storlek. Testade 86:orna och det var såååå stora!
Så de fick jag lämna tillbaka idag.. Så kan det gå!



Januari 2008



Idag så bajsade Svante så han hade bajs ända ner på fossingarna. Underbart tyckte jag! Verkar som om magen börjar släppa nu!! We like!!! Mera bajs!! Hahaha... =P Han fick sig iaf ett bad och Stella blev så avis att hon fick sitta i lite vatten i diskhon undertiden. Så himla söt, hon blev så glad! =)





Vid tio så åkte vi till Gärdsbo och tog en promenad och lite snack med Jeanette, Jonna (2 år) och Carl (8 veckor). =) Hade en jätte trevlig förmiddag och jag gillar verkligen att lära känna lite nya människor! =)

Efter det så åkte vi till Sala och Stellson och Svanturt var tröttare än tröttast.



VI gick iaf på stan, bytte några saker, köpte några saker, lunchade och snackade med en massa människor! =) Riktigt mysig eftermiddag!
Efter stan så bjöd Tomas på mat och sen var vi och handlade mat på Willys. Skönt! Äntligen fredagkväll och helg!!



Ikväll så har vi bara myst här hemma. Stella är så himla gosig just nu! Hon vill vara så nära, sitta i knät, kramas, läsa bok, pussas, gosas och hon är sååå go! Älskar den här perioden!
Måste nog faktiskt hoppa i säng nu..


En till jobbig natt..
[DATUM: 2009-09-17 TID: 10:50:30]

Halloj!
Igår mådde jag pyton hela dagen. Svante var grinig och skrek en massa så fort han var vaken. Undrar om det är tänder på gång eller magen som krånglar..? 



Han sov iaf när Stella kom hem från dagis. Då kröp Stella upp i min famn och somnade så himla gosigt!!! =)
Johan kom hem och lagade mat! Thank´s honey! <3
resten av kvällen så hängde jag tvätt och myste på soffan. Helt slut!



Natten inatt blev inte heller nå bra. Både Stella och Svante vaknade till och från.. Vid halv ett så hämtade jag Stella ås hon fick sova med oss. Hon somnade direkt och sov hela natten! Helt otroligt! Så bra han hon aldrig sovit hos oss! Härligt!!!!

Det var dock värre med Svantson.. Han vaknade till och från och sen strax före fyra så vaknade han. Gav honom mat och sen var han jätte pigg! Han ville inte sova! Till slut fick jag plocka upp honom och gå ut i vardagsrummet med honom. Då började han bli grinig.. =( Efter en stund så bajsade han lite, och så småkräktes han. Men han blev bara grinigare och grinigare.. =( Försökte med mer mat, men nej. Hon han vägrade somna. Lade honom i babygymmet och lade mig på några stolsdynor bredvid, var sååå galet trött.. Där var han nöjd en liiiten stund, men sen blev han ledsen igen.. Efter fem så gav jag honom en alvedon och då tog det bara 10-20 min innan han somnade igen. Så jag fick lägga mig vid halv sex igen.. =S

Vaknade strax för sju av att Stella satt och tittade på mig: Hej hej! och så pussade hon på mig. Blev alldeles varm i kroppen! <3 Gosan!!

Nu är hon på dagis och Svante sover i vagnen på altanen. Jag skahänga tvätten och sen duscha när han vaknar, sen blir det lunch och lite plock. Ska bli så himla skönt med helg och få ha Johan hemma lite.. =)
Nej, sätta fart nu då..

 


Lika??
[DATUM: 2009-09-16 TID: 10:26:46]


Stella när hon var lika gammal som Svante är nu. Massa mer hår än Svantos!







Liiite lika här, men annars är de inte alls lika tycker jag.. =)


Neggo...
[DATUM: 2009-09-16 TID: 08:19:59]

Morgon morgon..
Vaknade kl.6.45 av två gallskrikande barn.. (De ska ju inte vakna förän vid åtta..)
Fick reda uppsituationen och ge flaskor till dem. Sen har det vart full rulle. Har skapligt ont i huvudet idag igen. Är supertrött och hoppas att den här dagen går snabbt förbi och att det blir kväll snart.. *suck*

Stellurt ska till dagis om 25 min och sen ska jag hem och fortsätta plocka med kläder. Jag ska plocka ihop en massa kläder som jag tänkte sälja på 
BARNLOPPIS 26 september i Västerfärnebo.
Sen måste jag nog kanske sova en stund om jag hinner och om jag inte fastnar vid datorn.. Hehe, blir ju lätt så som sagt..

Nej, kika vidare och sen gå till dagis..

 


Äntligen!!
[DATUM: 2009-09-15 TID: 21:56:49]


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5799219.ab

Äntligen skrivs det nåt om det här! Fick höra tuuusen gånger att "graviditet är ingen sjukdom". Skit på er säger jag bara! Som de skriver så hade en man med samma symptom lätt fått beviljat. Mycket irriterande!! 

Blev en mysig dag idag!
Hämtade Stella på dagis, svängde förbi Johans farmor Ingegärd och tog med henne ut i skogen. Satte Svante i bärselen och Stella fick gå själv.
Vi plockade lite blåbär och myste i solen. =)
Efter det så begav vi oss till Västerås till mamma och pappa. Där fick vi god spagetti och köttfärsås. Johan var på en informationsträff om att starta eget.
Var tydligen sådär halvgivande..=S


Nu är vi äntligen hemma och barnen är nattade. Jag är supertrött idag igen. Har vart så himla trött sista veckorna.. Inte alls kul. Iofs så har väl Svantes mage krånglat och stella har haft inskolningen på dagis och så, men ändå.. =(
Inge kul att vara trött iaf.. Svante bajsade idag igen by the way. Skönt!

Jag var som vissa av er vet lite nedstämd efter Stella kom. Jag gick till en barn- och mödravårdspsykolog och pratade i några månader. Kände att jag behövde ta tag i mig själv innan Svante kom. Jag var rädd att drabbas av nån förlossningsdepp. Men jag klarade mig och mår mycket bättre den här gången. Jag skulle höra av mig till henne igen när han hade kommit. Men har inte gjort det än. Har inte känts som om jag har haft tid och så. Men nu när Stella har börjat på dagis så borde jag kunna klämma in nåt möte. Ska ta mig i kragen och ringa nån dag.
Jag kan iaf rekomendera att ta hjälp om man känner att man inte riktigt mår bra. Det är väldigt givande och man får se saker i ett annat ljus. Jag tror att man utvecklas som människa när man får se sig själv genom andras ögon och får hjälp med hur man ska tänka i olika situationer.

Nu ska jag ta ett varv på nätet innan vi kryper i säng. Godnatt!


Lat!
[DATUM: 2009-09-15 TID: 11:05:17]

Åh va jag är lat! Sen jag kom hem så har jag hängt en tvätt, slängt i en ny och sen setat vid datorn. Att det ska vara så satans svårt att få arslet ur stolen och plocka lite här hemma.. *suck* Har iaf bestämt mig för att plocka lite på Stellas rum innan vi hämtar henne.

Funderar på om vi ska åka till skogen när Stella har slutat idag. Vore riktigt mysigt, vi kunde ha picknick! Vi får se hur motiverad jag är sen. =)

Nehepp, ska hänga tvätten och sen SKA jag plocka lite innan lunch!


Håravfall, åh nej... =(
[DATUM: 2009-09-15 TID: 07:29:56]

Godmorgon, godmorgon!!

Mycket piggare idag! =) Hääärligt, för de senaste två dagarna var inge roliga.. =(
Igår låg jag på soffan, under täcket hela dagen. När Johan kom hem så åt vi och sen tog han ut barnen på en promenad och sen lekte han och Stella i sandlådan en lång stund. När de skulle gå in så ville inte Stella och hon blev såååå arg!
Hon skrek och skrek och skrek.. Det var visst roligt att vara ute.. =S
När de kom in så badade jag med båda barnen. Jättemysigt!!! =)

Idag är det dagis 9-14 för Stella. Igår frågade jag henne om hon ville gå på dagis imorgon. Ja, det ville hon och såg glad ut! =)
Känns så himla bra att hon trivs!
Medans hon är där så ska jag hänga tvätt, tvätta lite till och så ska jag nog dona lite här hemma. Jag ligger efter. Har vart lite mycket senaste veckorna.. Hoppas jag kan få lite gjort iaf. Men vem vet..


NEJ!! Jag tror bestämt att jag har börjat tappa hår igen!!! =( 
Duschade nyss och det låg massa hår vid golvbrunnen. Sen när jag drog fingrarna genom håret så vart det gaaalet mycket hår på händerna.. Åååhhh... Då kommer jag få såna där fula toffsar i luggen igen. Jag hoppas bara att det inte blir lika illa som förra gången. *suck* 


Svante bajsade igen igår också.. Phu, så himla skönt! Laktulosen gör susen, för nu har det vart varannan dag och han verkar mycket gladare igen! =)
Så himla skönt, för förra vecka var jobbig.
Nej, ska snart väcka barnen och gära oss iordning för promenaden till dagis. =)
Ha en skön tisdag!! Kram.. =)


Förkyyyld + bilder!!
[DATUM: 2009-09-14 TID: 11:32:44]

Usch, mår som en påse skit! =(

Huvudet är tungt och tjockt, näsan är täppt och halsen är ond och tjock.. Inge kul alls.. Kna upplysa om att det inte är så kul att ta hand om två små barn när man mår såhär.. Just nu sover de iaf och det är skönt! Nu ska jag hämta täcket och lägga mig på soffan och titta på tv..

Några bilder från helgen..

Skogsmulle..




Det grillades korv!




Mystes med glada barn.. =)




Så himla fin!! <3




Nya upplevelser för vissa.. <3




Söt!! <3





På söndagen blev det fiske igen! men idag var det bara mamma, pappa, Anna, Malin, Daniel, jag, Johan, Stella och Svante. Himla mysigt!! =)




Ska vi ut idag igen..??




Mys med eld och fiske!! =)




Plocka blåbär med mormor!




Har haft en supermysig helg med min älskade familj!! <3











Fiske och förkylning..
[DATUM: 2009-09-13 TID: 22:23:31]

Godkväll, på gränsen till godnatt!
Åh jag är så trött! Mete med släkten igår och sen sov Anna,
Malin och Daniel här hemma.
Natten blev inte så bra, Stella vaknade och var ledsen flera ggr och fick sova i vår säng. Bara det att hon inte ville somna... =S Jag var illamående halva natten, svettig, täpt i näsan och ont i halsen.. Inte alls kul.. =( Så jag är heelt slut idag! Blev iaf sugen att hänga på min familj och fiska. Så mitt på dagen så åkte vi ut i naturen. Blev jättemysigt, men tyvärr ingen fisk.. =( (Daniel fick en den turgossen! Han vann också mettävlingen igår..)

Det blir kort ikväll för jag är så trött efter en fullspäckad helg och jag är riktigt förkyld.. =( Men imorgon ska jag försöka slänga upp nån bild åt er. Tack för en mysig helg min familj! ÄLskar er allihopa!! <3
Godnatt!!


Släktmästerskap i mete!! =)
[DATUM: 2009-09-12 TID: 10:50:33]

Godmorgon!
Blev en mysig kväll hos Kicki och Lars med pizza.
Anna-Lena, Peter och barnen var där också så det var full fart! Stella var hur gullig som helst och kramades med barnen och lekte så fint. =)
När vi kom hem så lade vi barnen och sen började jag lägga in bilder på bilddagboken och nu är jag ÄNTLIGEN ifatt! Skönt, blir så stressad när jag ligger så långt efter. Men nu är det gjort! =)
Svante klarade sig utan feber, sååå skönt! Och han sov bra inatt. var väl upp vid halv fyra och gav honom lite mat och sen sov vi vidare till 7.30.

Idag är det dax för årets mettävlig med släkten! =)
Varje år så träffas vi och grillar korv, fikar och sen har vi en timme när vi metar. Den som fått tyngst fångst vinner vandringspokalen, äran och får bestämma plats för nästa års fiske. =) Det är så himla mysigt! Ska ta med mig finkameran för det blir ju så himla fina kort i skogen och vid vattnet. Svante och stella tar vi i bärselar och hoppas att det funkar. Ska ta med lite filtar så vi kan lägga ner Svante om han inte orkar sitta upprätt hela tiden. Han kanske vill sova lite också. Får nog inte med vagnen ut dit iaf.. Men det ska nog gå bra!





Ibland så känner jag mig lite osynlig och tråkig. Känns som om folk inte bryr sig om MIG längre och det är ledsamt.. Förstår att jag inte vart världens roligaste genom graviditeter och sånt, men jag trodde att man brydde sig om de man tycker om ändå.. Men så verkar det inte alltid vara.. =( Jag gör mitt bästa för att hitta tillbaka till gamla glada, pigga, galna Karin. Men jag vet inte om det går.. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv och jag har förändrats endel som person.
Jag hoppas att någon ändå kan tycka om mig för den jag är...


Nej, nu är datatiden snart slut och vi måste packa ihop oss och väcka barnen.
Ha en skön lördag och ta hand om de ni tycker om!


BVC mm..
[DATUM: 2009-09-11 TID: 13:30:49]

Halloj!
Igår blev en ganska så skön dag. Först shopping för min och Svantes del. Han började med att kräkas på mig och skrika i tre affärer, men sen så somnade han och sov resten av tiden. Antar att det är Laktulosen som ger lite gaser och det gör ont i magen. Skrutten..
Jag köpte iaf ett par mjukis, jeans, 3 bodysar och lite annat till Stella.
Jag köpte 4 långa linnen, tights, svart jeanskjol, mjukisbyxor, och 2 stickade snygga tunikor. =) Så himla kul med lite nytt, man blir så glad!!!

På eftermiddagen så kom mamma och pappa hit. Mamma hade hand om barnen och under tiden så klippte jag häcken. =) Efter det lagade jag mat till alla. Gjorde kycklinggrytan som alla skriver om i sina bloggar..
Gjorde lite eget stuk på den, men det blev riktigt gott! =)
På kvällen var jag helt slut. Somnade i soffan kl.21.30.. Gick väl till sängen lite senare och sen sov jag till 5.30! Härligt Svante, sånt gillar vi!! =)

Idag lämnade vi Stella på dagis och åkte till Sala och handlade mat
på Coop och sen var vi till BVC. =)
Svante är 3 månader nu och väger 7550 g och är 64 cm lång! Stor kille!!! =)
Sen fick han två sprutor. Första så spände han sig bara lite, men inte ett ljud, han såg bara glad ut när jag vände på honom. Men när han fick andra sprutan så blev han jätte ledsen.. Aj aj aj.. =( Men det gick över snabbt och han somnade.  Skönt!!

Nu jobbar vi på att få upp lite bilder sen förra helgens fest så jag kan komma ifatt lite på bilddagboken. Idag funkar det iaf! Men det är mycket bilder. Ska slänga upp ett gäng nu och sen skaSvante få en alvedon innan vi går och hämtar Stella.

Ikväll ska vi till Kicki och Lars och äta. Ska bli mysigt!! =)
Ha en skön kväll!! Det är ju fredagsmyyyys!!


Höstkläder..
[DATUM: 2009-09-10 TID: 07:42:55]

Godmorgon!!
Sval, solig höstmorgon idag!
Känner att höstkläder är på sin plats och jag och Stella behöver nya! Så idag blir det en sväng till Västerås medans hon är på dagis. =)
Hon är ju som sagt precis mellan storlek 80 och 86. Men kom på att Lindex mjukisbyxor i 86 passar perfekt, så ska köpa några såna och så behöver hon långärmade toppar/bodysar. De i 80 är för små nu..
Jag behöver tights, byxor, kjolar, toppar, klänniningar mm.. Massor! *suck*
Får väl se om man hittar nåt. Ska iaf bara köpa "nödvändiga" saker idag, för nåt annat har jag inte råd med..

By the way, ni som har barn.. Behöver man en vinterjacka till barnen??
Visst gör man det..? Det är ju exempelvis inte så kul för Stella att ha tjock overall på sig när man ska gå i butiker om det bara är typ 2 grader kallt ute. Och hon kan ju inte ha tunn höstjacka på sig..
Tåls att tänka på.. Jag har iaf köpt 2 overaller.. Får se vad det blir mer.

Nej, springa ner och hänga tvätten innan mina sötnosar vaknar!


Bilder + en till jobbig kväll..
[DATUM: 2009-09-09 TID: 21:14:06]

Fan va det här är tufft med magen eller vad det nu är.
Svante har vart superledsen på eftermiddagen.. =(
Funderar på om det är Laktulosen som han reagerar på.
Nån som har erfarenhet??
Inget bajs idag heller..
Ska iaf till BVC på fredag, då ska han få sprutor. Det är ju också kul.. *not*

Kicki hämtade upp Stella på eftermiddagen och så var de ute och donade på kvällen. Det var skönt att vara ensam med Svante. Speciellt med tanke på att han skrek halva tiden och sen sova han. Själv så är jag helt slut! Ska bli sååå skönt att sova. Ska nog ta täcket till soffan och kika på Idol och sen sova.. Skönt!!

Jag hatar Bilddagboken för tillfället! Har försökt ladda upp bilder. Endel gick. Sen tog jag några till, då försvann allt, och sen funkade det inte.. Nån felkod kom upp.. Ååhhh va jag blir trött!!!! Testar igen imorgon om jag orkar och hinner...
Åh nej, kom på att jag har en tvätt att hänga.. En med en massa barnkläder, så det är mycket som ska hängas.. Drygt när man kommer på det så sent.. =S Tar det i första pausen...


Stella har lekt på gräsklipparen idag.. =)

 


Sötan.. <3




Jätteledsen kille.. =(




Sen somnade han.. Skrutten...




Han jobbar på det här med att vända sig.. =)
Lite bättre humör nu när han vaknade efter åtta, skönt!!!




Mina älsklingar!! <3



Nej, nu är det Idol!!


Fortfarande trött..
[DATUM: 2009-09-09 TID: 07:50:40]

Himla tjatande här.. Har sovit såå bra! Somnade vid 22.30, kissade vid 2, gav ersättning vid 5.30 och sen sov jag till sju. Har sovit hårt och känner mig helt slut i huvudet! Är iaf glad att Svante har sovit. =)
Tog tempen i örat på honom nu och han har fortfarande 37,7.. Lilen då.. Förstår inte vad det kan vara, kanske bara är nån infektion som kroppen jobbar med. Men det är ju iaf skönt att febern är så låg. (Sophie, länken funkade inte..) Ska ringa bvc och fråga hur man ska göra med den där Laktulosen, står ju typ ingenting på den. Han fick lite igår och han bajsade en gång iaf! =)


Idag blir det nog en lugn dag hemma. Jag och Svante skulle ha gått på Kyrkis för första gången, men det blir ju inge kul om han inte är kry.. Får bli nästa vecka.
Är supersugen på att åka till Västeås och köpa nya kläder till mig också, men det får bli senare i veckan eller nästa vecka när Svante är frisk.

Beställde ett mjukisset med Tigger till Svante, lucialinne och en klänning till Stella från H&Ms hemsida igår. Hittade inget till mig, känns så mycket lättare när an får prova i butik och så. Orkar inte hålla på och skicka tillbaka..

Nehepp, ska borsta tänderna och ge Stella välling, klä på henne, väcka o klä på Svante och sen knata till dagis. Sen tror jag och vi ska ha en riktigt lugn och skön dag här hemma. Kanske slänga in nån tvätt, men annars blir det nog kanske nån film, det var länge sen! Ha en bra dag gott folk!! =)


Jobbigaste dagen än så länge..
[DATUM: 2009-09-08 TID: 22:17:48]


Oj, helt slut som sagt.. Svante har vart såååå ledsen.. Tror att det är magen.. Fast han fick ur sig lite bajs iaf. Skönt det! Febern låg på 37,9 när jag lade honom, så han fick en alvedon. Nu får vi se hur natten blir.. =(

Stella har pockat på uppmärksamhet heeela dagen och bara gjort en massa bus.. Så imorgon så ska jag nog sitta med henne på hennes rum och leka efter dagis. Hoppas att Svante är bättre då och att hon kan få lite mer uppmärksamhet. Det är ju klart att hon bli konfunderad när vi lämnar bort henne hela tiden nu.. =(

Nehepp, jag är för trött för det här.. Blir lite dåligt med bloggande just nu.
Ska försöka bättre mig imorgon..
Kram och godnatt! 


Helt slut!!
[DATUM: 2009-09-08 TID: 16:07:46]

Gick upp 6.20 imorse.. Svante kändes lite varm men hade bara 37.0 så det var väl inget tänkte jag.. Kl.8.10 skulle vi vara på dagis. Stella skulle knäppa sitt första "skolfoto"! =) Vi hann i tid och idag fick jag en puss på munnen och så vinkade hon så glatt när jag gick. Skönt!

När jag hade lämnat på dagis så sprang (!) jag från dagis till Björkgården med vagnen. Inte så långt, men jag har inte sprungt på 3 år typ.. Sen fick jag mjölksyra och gick resten av vägen. Hemma körde jag iaf 10 min styrketräning och blev helt slut! Dusch och fix och vid 10 så hämtade jag upp Anna K för en tur till Sala.

Svante fick 3 bodys, en tröja, ett par byxor och 2 par strumpor.
Stella fick ett par mjukisbyxor. Så svårt med storlekar nu.
80 är nästan för litet, men 86 känns jättestort.. =S 
Efter lite shopping så lunchade vi på Waynes och så blev det en snabbis på Köplusten.
Blev lite bråttom till dagis.. Det hade iaf gått fint med fotograferingen och det ska bli sååå spännande att se korten sen!!

När vi kom hem så kändes Svante varm igen så jag tog en temp. 37,7.. Skruttan då.. Undrar vad det här ska utvecklas till. Vi får väl se senare. Nån som vet om man kan få feber i samband med förstoppning??

Nehepp.. Ska kika lite till medans barnen vilar. Snart är det väl full fart igen..
Är ju sååå trött!!


Gick fint!
[DATUM: 2009-09-07 TID: 10:25:17]

Lämnade Stella på dagis idag och det gick superbra! *Phu..*
Nu sover Svante i vagnen och jag har dammsugit. Det var välbehövligt kan jag lova. Golven behöver torkas, men vi får se vad jag orkar. Nu håller jag på och sätter ihop lite kort till ett kollage och sen ska jag scrapbooka ihop ett kort till min marfar. Han mår inte riktigt bra och han kan behöva lite uppmuntran! =)
Ska fortsätta med det så jag kommer nånvart.. Kram..


Skön kväll!
[DATUM: 2009-09-06 TID: 21:21:38]


Hart vart lite trött idag, men mått förvånansvärt bra! Vissa har mått sämre.. =P
Men man mår väl som man förtjänar..? Haha...

Barnen kom hem vid tre-tiden och just då så kändes det sådär. Började bli trött igen. Somnade efter tre och gick upp kl.8 och det tog på krafterna.. Men när de sov eftermiddag så hann jag sova en timme och det var sååå skönt!! =) När jag vaknade så var det dax för bakispizza och det var sååå gott!
Efter det så körde Johan och Stella tillbaka bord och stolar, medans jag och Svante tittade på Topmodel (äntligen en ny säsong!!) och hade mysigt!! <3

Imorgon är det dax för dagis igen och imorgon ska jag bara "lämna av" henne. Sen ska hon vara där i 3 timmar om allt funkar och sen hämta. Spännande!
Måste iaf gå en bit imorgon. Jag antog en utmaning igår.. Jag och Robert skrev ett "kontrakt/avtal" att vi ska gå ner 5 kg till jul. Jag ser det som en tävling om vem som kan tappa mest, så nu jäklarns kör vi på igen!
Nej, ska ta en snabbkoll på bloggar och sen dusch och sen sängen! Skönt!

Tack för en rolig helg alla!!

Och ett STOOORT tack till Anna som hjälpte till så himla mycket!!
Love you! <3


Bilder!! =)
[DATUM: 2009-09-06 TID: 14:01:53]

På förmiddagen så kom mamma, pappa, Kicki och Lars och fikade. Sen tog Kicki och Lars med sig Svante hem och sen tog mamma och pappa med sig Stella till Västerås. Sen började vi med förberedelserna inför kvällen!




24 pers var vi, så det var ganska så fullt på altanen! =)
Det åts kräftor, paj och en massa annat gott.
Men mest av allt så snapsades det för fullt! =P




Det blev mycket kort knäppta under kvällen och det kommer komma upp en massa på bilddagboken sen under veckan.. =)




Vi.. <3
Även om jag var halvglad på Johan som var full, fullare, fallast under heeela festen! Fattar inte hur han pallade! Hahahaha.. Det var iaf jätte roligt!




Bästa bilden ever!! Mohahahaha...




Det var drag, men sång och shottande ända till kl.3.. =)
Blöt fest är väl en träffande beskrivning.. Haha..




Frukosten blev en sötsliskig historia med muffins (tack Josse), resterna av en chokladkartong som var halvt doppad i öl, mackor och så stekte Anna-Karin pannkakor som var gjorde på nyvärpta ägg från jocke och Moa! Himla myisgt och gott!! Tack för en superrolig kväll allihopa!! Kul att så många kom!!


Vilken fest!!
[DATUM: 2009-09-06 TID: 10:02:34]

Oj oj oj..

Vilken fest det blev igår! Johan var fullast HEEELA kvällen..
Men det var jäkligt roligt!! Kom väl i säng vid 3 och det var drag heeela tiden! Mycket roliga bilder har det blivit! =)

Nu håller Anna-Karin på och steker pannkakor. Jocke och Moa kom hit med färska ägg, direkt från hönsgården. hur sött är inte det?! =P
Nej, nu blir det pannkis och sen plocka lite på altanen. Annars så är det superfint här hemma. Anna har vart gullig och plockat undan, diskat och gjort fint hela kvällen igår. Tack min fina!! <3


Vi är på gång!!
[DATUM: 2009-09-05 TID: 12:01:50]

 Vi är laddade vi är tända! =D

Nja, vi är iaf i fas! Altanen är färdigdukad och huset ser skapligt ut. Johan och Robert (syrrans kille) har åkt till Sala för en sista sväng på Systemet och för att köpa fyllda baugetter på Johanssons. =)
När vi lunchat är det dax för dusch och fix. Sen ska det gräddas bröd, skäras sallad och värma pajer. Mums!

Kommer bli sååå kul ikväll!!
Hinner nog inte skriva ås mycket mer nu, blir nog uppdatering imorgon..
Kram på er, ha en rolig kväll! Får ni tråkigt så sväng förbi hos oss vettja!
Ni är välkomna!! =)


Ledsen... =(
[DATUM: 2009-09-04 TID: 13:10:49]


Jag blir så ledsen när jag tänker på olyckan som var i veckan.. Att en ung människa försvinner så fort.. Att få ett plötsligt dödsbesked skulle vara så otroligt jobbigt och jafg önskar verkligen att jag ADRIG behöver uppleva det.. =( Jag gråter bara av att ätnka på det.. Jag vet inte vad jag skulle göra om det hände Johan något.. Eller min familj, Johans familj eller nån kompis...

Ringde och pratade lite med Monica nyss och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, men jag tror inte att hon hörde nåt.. Men usch, att prata om olyckan och tänka på hur lätt något sånt händer gör mig så ledsen.. =(

Fy.. =(

Har iaf gjort 4 pajdegar som står i kylen. Nu ska jag skära lite kyckling tills det är dax att gå och hämta på dagis.
Kram och ta hand om er...

Sova på dagis!
[DATUM: 2009-09-04 TID: 12:06:35]

Det blir mycket dagissnack just nu.. Men så är det!
Det var planering idag och då slår de ihop den stora och den lilla avdelningen. Det var sång- och fruktstund först. Jätte mysigt! Stella hade lite svårt att sitta stilla och ville kika vad de andra barnen gjorde hela tiden. =)
Sen lekte hon så snällt resten av tiden medans jag satt på et stol och gäspade..
När klockan blev elva och det var dax för lunch så skulle jag gå hem. Då tyckte de att Stella kunde sova där idag efter lunchen. Egentligen skulle hon inte göra det förän på tisdag, men det var ju mycket lugnare idag med några barn. Så vi bestämde oss för att testa. =) Än så länge har ingen ringt, så det verkar lovande.

Nu har jag vart till affärn och handlat mjölk, ätit lunch och nu ska jag börja göra pajdegar till dagens pajbak.
Kram på er.. =)

ÄNTLIGEN BAJS!!!! =)
[DATUM: 2009-09-03 TID: 21:57:22]

ÄNTLIGEN HAR HAN BAJSAT!!
Stackars Svante.. Fick ta en tops och peta lite försiktigt och sen fick jag hålla isär och trycka upp benen.. Då kom det.. Aj aj aj.. Massor med hårt bajs.. Stackars skrutten. han blev alldeles ledsen, dte gjorde nog ont.. =(
Han fick ligga på handduk i typ en timme och han bajsade en massa..
Skönt att det är ur nu!
Efter allt bajsande så behövdes det ett bad! Det var mysigt!
På kvällen så har vi satt upp plast på altanen, skruvat ihop bord, fixat stolar och ställt iordning. Sen orkade vi inge mer.. Vi var helt slut! Så sen tog vi kvaller och myste med barnen innan läggdax.


Det hade gått superbra på dagis! Hon hade vart lite trött innan maten, men med napp och snuttis så hade det blivit lugnt. Sen åt hon 3 (!) pannbiffar o potatismos, och så äpple till efterrätt. I´m impressed!!

Köpte två tunna mössor och 5 par strumpor (hennes fötter har växt massor, måste köpa större skor snart..) till Stella och en mössa till Svante på stan. Caspers kalas var mysigt och Anna hade gjort dundergod tårta!
Godaste på väääldigt länge! Mmm.. =)
Den här dagen tog på krafterna. Längtar tills den här helgen är gjord.
Är trööött på att stressa..
Iofs så måste jag väl börja planera dop sen.. *suck*
Jaja, kika lite bloggar innan vi ska lägga oss...
Godnatt!


Duktiga Stella!
[DATUM: 2009-09-03 TID: 11:11:53]


Jahapp.. Nu sitter jag här och har ätit min lilla matdosa med gårdgens spagetti och köttfärssås. =)
Nu är Stella på dagis. De äter nog mat just nu. Får se hur det går.. =S
När vi gick in på dagis så vart hon lite ledsen, men hon var väldigt nyvaken också.. Men när vi kom in så gick det fint. Och hon bara vinkade när jag gick därifrån också. Skönt!! =)

Svante sover så gott i vagnen på altanen och jag har duschat och fixat mig.
Har messat lite med Anna K och hon ska följa med ner på stan en sväng. =)
Måste köpa några tunna mössor till barnen och så nån fin present till Casper.
Kram på er.. =)


Godmorgon, ibland är livet oförutsägbart..
[DATUM: 2009-09-03 TID: 07:32:59]

-Näää, säger Stella.. =)



Sandlådetjej! <3



Sover så skönt!! <3



Jag älskar mina barn och min man.

Jag älskar min familj och Johans familj

Jag älskar mina vänner.

Jag lider verkligen med mamman som omkom igår.. En alldeles för ung och positiv människa med 3 unga barn.. Fruktansvärt! Jag blir så ledsen fastän jag bara känner igen henne till utseendet och att hon handlat av mig.. Men ändå.. Männikskor i min närhet känner henne bättre och vissa känner hennes barn..
Förstår inte varför sånt måste hända??? =(



Har en känsla av att det kommer bli endel snack om det här på dagis idag..
Vi ska dit mellan 9-12. Stella ska vara ensam nästan hela tiden och hon ska
äta lunch där för första gången. =)
Medans hon är på dagis så ska jag fixa mig och sen ska vi på kalas på eftermiddagen. Casper fyller 3 år idag! Grattis stora killen!!!!! =)

Svante blir 3 månader idag, vår stora, fina kille! Han växer så det knakar och är en sån liten glad kille! Nu ligger han här bredvid mig på soffan och snackar som bara den. Hoppas han får fart på sin mage bara.. Han har inte bajsat på 4 dagar.. =( Har gett honom en ersättning med bifilus från Apoteket. Han fick det i förrgår kväll, 2 ggr igår och så nu. Hoppas verkligen att det släpper. Han har iofs inte verkat påverkad, men det känns som om det borde vara dax nu.

Nej, ska gå och borsta tänderna och klä på Svante nu. Väcker Stella vid 8-tiden tror jag.
Ha en bra dag!!


Ensam på dagis!!
[DATUM: 2009-09-02 TID: 10:27:47]


Åh va spännande!! Stella är ensam på dagis nu!
Jag kom dit vid 8.30 och då sa hon att jag skulle gå vid 9 och sen komma tillbaka vid 11-tiden. Spännande!! Hon vinkade så glatt där hon satt vid bordet och väntade på att få lite äpple. <3 Sötnos!!

Svante sover så skönt i vagnen på altanen och jag har hängt upp lite kläder.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax för mig och Svante att gå och hämta syrran. =)


Trötta familjen..
[DATUM: 2009-09-02 TID: 08:07:59]

Godmorgon!
Är trött, trött, trött.. Har sovit ganska så bra, men jag var upp vid tre o gav Svante en flaska.
Stella hostade som bara den när vi lade oss, men det blev visst bra under natten.
Hon vaknade iofs lite tidigare än vanligt och är på ett riktigt surt humör.. =S
Hon är supergrinig och vill ingenting. Tror att hon är lika trött som jag.. Snart ska vi iaf iväg till dagis.
Får väl se om jag kan gå därifrån eller inte när hon är på det här humöret..

Vet inte var vi ska göra resten av dagen. Men jag antar att vi ska försöka plocka undan och städa lite. Pajerna får jag göra på fredag så de är fräscha.

Nej nu ska vi ta och plocka ihop allt och ta fram vagnen och knata mot dagis.
Hoppas ni får en bra dag och att ni är piggare än mig..


Mysigt!!
[DATUM: 2009-09-01 TID: 15:24:24]

Ligger på golvet i Stells rum med båda barnen.. =)
Stella lägger pussel och Svante viftar med armarna. Jag har sjungit en massa sånger för dem, men nu fick youtube ta över musikspelningen. Vi har riktigt mysigt, fast min huvudvärk blir bara värre och värre.. =(
Om 40 min ska vi åka igen och jag har ingen lust alls..
Vill bädda ner mig och sova.. Men nej, tror att Johan måste åka och hjälpa en kompis med en sak ikväll. Det innebär att jag blir ensam ikväll.. Opeppad..

Nehepp, inte så mycket spännande att skriva..
Men jag har tråkigt, men har ingen lust att göra nåt heller..


Dagis dag 2!
[DATUM: 2009-09-01 TID: 14:03:13]



Påväg till dagis.. Är lite trött för jag måste gå upp vid 6-6.30 för att hinna.. =S



Stella, fröken Annika och Jonna sitter och väntar på att få glass! =)
Gick jättebra idag också. Hon lekte så fint och var utan mig nästan hela tiden.
Det gick så bra att Annika tyckte att jag kan gå iväg n stund imorgon! Spännande!!! =)

Nu har jag gjort min handlingslista till helgen. Måste köpa blöjor till båda och
så ingredienser till pajerna. Mumma!

Jag är sååå himla trött.. Vill bara lägga mig och sova.. Men, men..
Stella ville inte äta lunch så nu får vi se vart eftermiddagen tar vägen.
Vid fyra ska vi iaf träffa Johan på Coop och handla maten.
Måste vara två för jag får inte plats med allt om båda barnen är med.

Nehepp, ska sätta mig och sjunga lite med Stella tror jag..
Ha en skön eftermiddag!!


Halva mitt hjärta!! <3
[DATUM: 2009-09-01 TID: 13:49:22]



Min fina grabb!! <3


Frukost, sen dagis.. =)
[DATUM: 2009-09-01 TID: 07:32:11]


Gooodmorgon!!
Är lite bättre i halsen idag, sååå skönt!! =) Känner av den och att näsan är halvtät, men det är iaf bättre än igårkväll! Sovit superskönt inatt och har för första gången sovit utan amnings-BH. Guuud så skönt det var!

Kl.8.30 ska vi vara på dagis. Nu ska jag äta frukost och sen väcka Stella och fixa henne. Svante is ready..

I eftermiddag ska jag räkna ut (och sen handla) vad jag behöver handla till helgens kräftskiva. Har tänkt göra 2 västerbottenpajer och två kyckling o baconpajer. Mmm.. =) Sen ska det nog vara sallad och bröd också.
Vi måste städa i veckan för det 6-8 pers som kommer sova kvar. Än så länge så är vi 23 stycken som kommer, vi har 5 stycken på kanskelistan, så vi får se vad det landar på. Vi ska försöka fixa hem bord och stolar idag också..

Nehepp, ska väl äta frukost då..


RSS 2.0