Solna here we come!!
[DATUM: 2010-06-30 TID: 07:32:32]

Godmörra godmörra!!
Känns som en bra morgon. Barnen sover än och jag är färdig. Svante vaknade vid tolv inatt och fick lite välling, men sen vägrade han sova. Verkade hur pigg som helst. Tog in honom till oss och sen bökade han runt hur länge som helst.. =/
Men sen tillslut så somnade han och nu sover han än. Måste snart väcka både honom och Stella. Det är dax för påklädning och så ska jag packa det sista. Vid 8.30 så åker vi mot Sala. Ska lämna Stella hos Kicki på hennes jobb och sen åker jag och Svante till BVC. En lite sen ettårskontroll. Spännande att se vad han väger och hur lång han är. =) Inte lika kul med sprutorna. Hoppas han håller sigs kapligt pigg, men jag antar att han kommer få feber.


Ready to go!
Kul med nån annan färg än svart.. =P


Direkt efter bvc så ska vi hämta Stella och åka mot Solna. Ska bli så mysigt!! =)
Nä, fixa oss och åka sen..
Ha några bra dagar nu! <3


Bra dag!!
[DATUM: 2010-06-29 TID: 20:16:35]

Hej på er!
Har haft en kanonbra andradag på bantningen! =)
Har ätit bra, lite mycket på lunchen kanske, men tog igen det på kvällsmaten och så vart det frukt till mellis hos Jeanette. Efter maten så tog jag med mig båda barnen i vagnen på 35 min promenad. Svettigt, men mycket skönt!
Känner mig jättenöjd!! =)


Here we go!!
[DATUM: 2010-06-29 TID: 08:13:18]

Gooodmorgon!!
Jag har sovit uuuuuunderbart inatt!! Gud så skönt!! Har sovit hela natten förutom en gång när jag vaknade och var kissnödig. Bestämde mig dock för att sova vidare utan att gå upp och det gick ju också bra. =)


Redo för stan..
Ska försöka hinna med en promenad också.. =)


Idag blir det som sagt en sväng till Sala. Ska bli mucho nice. Ska nog in och prata lite med chefen om att börja jobba i höst. Har ju inte lagt ner så mycket möda på att söka några andra jobb, så jag får nog gå tillbaka ett tag. Lika bra att springa in innan värsta semestrarna börjar. Sen sk ajag kika på gympa skor och så blir dte väl en lunchdejt också. Nice nice. =)

Nä, nu ska jag väcka lilla sömntutan Stella.
Ligisten Svante har vart vaken ett tag.. =)

Alltid buusig!!


Men så himla fin!!

Ha en härlig dag i solen!! <3



Kämpar...
[DATUM: 2010-06-28 TID: 20:35:40]

Hej på er!
Jag har vart superduktig idag! Har lätt hållt mig innanför ramarna för vad jag för äta. Håller mig på 1362 kalorier/dag, sen blev det det minus motionen.
Känner mig jättenöjd över min första dag!! =)


På promenaden idag..

Dock så sitter jag här och brottas med ett fasligt sug.. Sötsug.. Vill ha kakor, lösgodis, glass, vad som helst! Men nej!! Jag vet att det är värst första veckan. Tar jag mig bara förbi den här veckan och alla frestelser så kommer det gå fint! Nu ska jag ta lite mer vatten, kanske borsta tänderna,
så hoppas jag att det går över... =S

Imorgon ska jag till Sala. Måste köpa nya gympaskor, de gamla är det typ bara skit kvar av.. Ska försöka hålla mig till en god sallad och inget mer i stan.
På onsdag åker jag till Stockholm över natten och blir kvar där till torsdagen.
Ska bli himla mysigt! Jag och barnen! Längtar redan!! =) Men först så ska Svante till BVC på en lite sen 1 årskoll + vaccination.

Nä, nu kommer Johan snart hem så han kan hålla mig ifrån skafferiet.. =P
Puss o godnatt på er!! =)


Pepp!!!! =D
[DATUM: 2010-06-28 TID: 13:30:56]

Hej igen!
Mår bättre idag. Men det är bara för att jag har tagit tag i det här igen. Men nu hoppas jag bara att det är mer långvarigt än en vecka.. Det är ju så lätt att man börjar bra, men när man gått ner 2-3 kg så börjar man unna sig saker.
Så har jag gjort 1000 ggr.. =S Men nu hoppas jag att jag kan lägga i en högre växel och köra på fullt ut!

Har iaf vart himla duktig idag! Gick och lämnade på dagis. Lämnade vagnen där och så hade jag med mig min stavar. Så tog dem hem och gick en liten extra sväng, blev väl 10 min till dagis och 15 med stavar hem typ. Efter det åt jag frukost, smal frukost.. Sen har jag betalt räkningar och försökt bli medlem i viktklubb.se igen, men dte funkade inte. Har mailat dem, hoppas på svar FORT!! Sen blev det en lätt lunch. Nu har jag vart ute och gått i 45 min. Händerna är alldeles svullna för att det är så varmT! Pjuh!! Nu är jag hemma och dricker en massa vatten. Sen ska jag gå till affärn och köpa lite frukt och gå vidare till dagis och hämta kidsen. Efter det kommer Jeanette och barnen hit och äter mellis med oss. Myspys! =)
Bra att ha sällskap, då stoppar man inte i sig en massa onyttigt.

Håll tummarna för mig nu, jag vill verkligen komma en bit på väg nu.. Har en lång väg att gå, är nog därför det är så svårt att komma igång. Men jag tror och hoppas att Teneriffaresan ska sporra mig och att jag har lite små morötter i bakfickan.. Lyckas jag gå ner 20-25 kg så kommer jag bli belönad.. =D

Nä, nu ska jag dricka lite mer..
Kämpa på lovely me!! <3


Ångest....
[DATUM: 2010-06-27 TID: 23:00:22]

Att vara tjock är som ett fängelse för mig.
Jag vill helst inte gå ut, jag undviker att träffa människor som jag känner mig obekväm med, och nu vill jag inte ens träffa typ mina kompisar för att jag skäms så mycket över hur jag ser ut just nu.. Mår verkligen piss ikväll.. Inte så att jag är ledsen, men det sitter i mig idag. Det känns inte bra och ändå så infinner sig inte motivationen.. Jag VILL gå ner i vikt, men jag kan inte sluta tänka på godsaker. Det suger såååå... =(

Känns så hemskt att jag ska jobba om 3 veckor.. Snart ska ja försöka göra mig fin och stå i den där affären där alla kan titta och kommentera fritt hur skönt dte känns att jag inte är "pinnsmal" osv.. *suck* Nä tack, jag vet väl det, jag är mera trädtjock än pinnsmal.. Usch.. Jag ser så himla vidrig ut just nu.. SKÄMS!!! =(

Ska nog anmäla mig till viktklubb.se igen. Kikade lite på viktväktarnas hemsida, men nej.. Känns inte riktigt bra.. Gillar viktklubbsmetoden. Ska kolla på det imorgonbitti.. Båda barnen är på dagis så jag borde hinna med en rejäl promenad också. Kanske åka in till Sala och gå flera timmar.
Vore underbart!! Vi får se vad dagen bjuder på..

Nä.. Man borde sova.. Men känns som om jag inte kan.. Kan inte sluta tänka på allt det här.. Jag hatar det!!!!!! Fy faan..
Ge mig motivationen att gå ner 25 kg nu då!!! =S

Godnatt..



Skön dag here I come!!
[DATUM: 2010-06-24 TID: 09:21:19]

Skön dag here I come!!
Barnen är på dagis efter en halvdryg natt. =S Fick iaf sova till nästan halv åtta. Mucho skönt! =) Morgonen avlöpte fint förutom att Stella kissade i min säng.. =/ Hennes morgonblöja är alltid superfull nu. Och för andra dagen på raken så har den läckt direkt på morgonen.. Ingen höjdare. Den brukar ju LÄTT hålla för allt nattkiss + en stund på morgnen.. Jaja.. Får börja byta direkt när hon
vaknar helt enkelt..

Här hemma ska jag poppa musik, städa, skriva handligslista, hoppa shinna sola lite och så ska jag duscha och göra min lite sommarfin. =)

I eftermiddag kommer Anna, Malin och Leo. Vi ska fixa, dona, äta våfflor och sen ska jag coh malin åka till Sala och handla och hämta upp Daniel som kommer med tåg. Anna, johan och barnen ska upp i skogen och fixa björk till midsommarstången. =) MYYYS!! =)

Imorgon blir dte full fart hela dagen med blomplock, klä midsommarstången, göra kransar, äta massa god mat och ha en allmänt rolig och skön dag! =) Längtar redan!
Nej, kika lite bloggar innan jag ska sätta igång.
Kram på er.. =)

GLAD MIDSOMMAR!!!!!


Solskensdag! <3
[DATUM: 2010-06-23 TID: 20:12:48]

Oh vilken härlig dag vi har haft!!!! =)
När barnen vaknade så gick vi ut och hade skönt i solen. Jag solade och barnen badade i babypoolen. De hade så himla roligt och skönt! Båda älskade det!!!! =D


Nakenfis som gillade plurret!! =)


Nektarinerna är jättegoda nu!!


Älskar sooooolen!! =)

Efter det gick vi till affärn en snabbis, handlade korv och bröd.. =) Kicki kom hit och åt med oss. Vi fick fina midsommarrosor och lite bigaråer till efterrätt. Mums!! Tack gulledu! <3

Efter det badade Kicki barnen och jag satte igång med brödbaket. Går fint och det luktar gudomligt!!! Kommer bli kanongott frukostbröd till midsommar!! =D



När kika vidare nu tror jag. Återstår iaf 1 timmes gräddning nu. Men man kan sitta lite här mellan plåtarna. Skönt, är lite trött efter den soliga dagen..
Men det är underbart!!! =D


Förberedelser.. =)
[DATUM: 2010-06-23 TID: 08:36:00]

Hallojsan!
Äntligen sov lilleman hela natten utan att äta. Kanske tredje gången på en vecka. Vill ju inte att han ska äta på natten, men ibland så vägrar han lägga sig och skriker. Vill inte väcka Johan och stella så då är dte ju lättare att ge mat.
Går ju snabbare så man får komma isäng också.. =P
Men nu har han alltså sovit hela nätter några gånger igen. Skönt!! =)


Sötis på trappan i Torpet.. <3


Lilla vackra Stella i skogsbrynet.. <3

Idag hade jag tänkt baka fibertekakor på förmiddagen. Men nu såg jag att jag inte har tillräckligt med bakplåtspapper. Får nog baka i eftermiddag eller ikväll istället. Så idag blir dte lite förberedelser inför midsommar. Ska försöka plocka undan och städa lite.

Nu är det dax för frukost, börjar bli hungrig!
Kram.. =)


=)
[DATUM: 2010-06-22 TID: 08:57:39]


25 min i underbar sol blev det! =D
Lagom!
Nu ska vi ät lite frukost.
Puss.. <3


Nöjd och glad! =)
[DATUM: 2010-06-22 TID: 07:55:51]

Gooooodmorgon kära ni! <3
Mucho glad Karin!
Jag verkar vara bra nu! Nu håller jag tummarna att kidsen och maken klarar sig. Vägde mig nyss, har gått ner 3 kg på två dagar.. Kommer ju gå upp en skvätt nu när man börjar äta. Men jag ska försöka göra övergången smidig och inte för drastisk och så ska jag försöka ta några lugna (jag har fortfarande lite ont i halsen) promenader och nån cykeltur lite då och då. Känner mig lite pepp efter det här, är nere på lägsta vikten sen före jul! =) Endast 1,1 kg ifrån min lägsta invägning i höstas. Vill bara vidare härifrån! Det vart en knuff i rätt riktning! Hoppas att jag kan ta vara på den här chansen och inte faller för alla frestelser. Det är ju så himla lätt. Allt onyttigt är väldigt gott.. =S

Jag ska iaf klä på barnen nu och sen ska vi ta en liten morgonpromenix. Även om det bara blir 20 min så är det bättre än ingenting! =)
STella har vart så go på morgonen. Hon ropade vid 6.50, hämtade in henne.. Sen vände jag mig om och sen har hon legat och strykt på min rygg med både ben och armar i 30 min.. <3 Efter det så sprang hon in och lekte med Svante i 10 min. Hörde henne säga: Mamma soover Tante.. SÖT!!!! <3



Nä, klä på mina söta småttingar för en liten promenad som sagt! =)
Kram kram.. =)


Bättre!
[DATUM: 2010-06-21 TID: 22:08:18]

Hej på er!
Blev äntligen bättre! Inte vart på toa sen 8 imorse.. Underbart!!
Firade detta med en familjepicknick vid Ösjön när Johan kom hem. Packade ihop mackor, melon, banan, bullar, saft och lite filtar. Blev en riktigt mysig kväll! =D


Picknick! =)


<3


Johan gillade inte Svantes lilla dräkt.. haha.. <3


Kasta sten var kul! Och dockan skulle med hela tiden!


-Kom Tante!!!!!!


Åh Svante kom! Men fy så kallt!! Han vände!


Yeah!!!! <3


Doppa Svante! =) Gillar spegelbilden i vattnet..
Det roliga är att Svante ser ut som en liten baby med sin jättepappa!
HAHAHAHAHAHA...


Så himla vackert här!!

Nä, nu ska jag gå och sova.
Godnatt med er!! <3



Vilken natt... =(
[DATUM: 2010-06-21 TID: 09:39:23]

Hej på er...
Har haft en jobbig natt.. Somnade vid tolv.. Mellan tolv och halv fyra sprang jag på toa 10 ggr.. =( Vart inte så mycket sova.. Efter det har jag sprungit lite till.. Är dock skapligt pigg. Barnen är påklädda och jag har druckit lite blåbärssoppa.
Får se hur länge jag får behålla den.. =S

Nä, kika på lite bilder från helgen nu.
Kram.. <3


Magsjuk... =(
[DATUM: 2010-06-20 TID: 18:11:57]

Hej på er!
Imorse vaknade jag väldigt illamående och svettig.. Dröjde inte länge innan jag fick springa på toa. Sen har jag sprungit där hela dagen.
Har iaf inte kräkts nåt och hoppas att jag slipper det.. =S 
Har legat i sängen till kl.17.. Sovit, läste lite och sen sovit igen.. Och sprungit på toa såklart.. Inte alls kul!! =( Det innebär att barnen blir hemma från dagis imorgon och på tisdag.. *suck* Det som skulle vara skönt för dem att komma iväg. De kommer nog bli lite småjobbiga om vi bara ska vara inne och
jag mår pyton.. =(

Men, men..
Ska kika runt lite, får se hur länge jag orkar sitta här. Intar nog soffan snart.
Kram..

 


Åh så vackert!!
[DATUM: 2010-06-19 TID: 23:33:38]


Har precis gråtit till Daniels otroligt vackra tal till Victoria..

Guuud så fint det var! Så äkta och kärleksfullt!


Nyfiken!!
[DATUM: 2010-06-19 TID: 12:44:57]

Oj oj oj va jag är nyfiken på brudkänningen, buketten, Daniels outfit, håret, gästernas kläder, hår och smink, det är så himla spännande! Skulle verkligen vilja se vigseln och det, men pappa spelar in. När jag komme rhem så ska det frossas i medias rapportering och repriser! Det ska bli sååå härligt!! =)

Nu är det min tur att börja göra mig snygg, det behövs! Haha..
Puss på er kärlekslystna.. =P


=)
[DATUM: 2010-06-19 TID: 10:59:56]

Godmorgon!
Vart en spontanvisit med god mat hos mamma och pappa igårkväll! Många skratt, mys och en supertrevlig kväll! =) Tack bästa ni! Åkte väl hem vid elva och då var bägge barnen vakna. Inte så konstigt då Svante sovit typ hela dagen.. =S Sen sov de hela natten coh vaknade vid åtta. Underbart!! =D LYX!!

Idag har jag spanat lite inför prinsessbröllopet (åh det är så spännande!), sen har Jeanette vart förbi en sväng, älskade vän! Och nu ska jag fixa lite lunch och sen blir det fixning inför 60 årsfesten vi ska på! Det sk abli himla kul, hoppas det inte blir för kallt bara..
Kram på er.. =)


Trötta barn..?
[DATUM: 2010-06-18 TID: 15:06:11]

Höhö..
Svanteman somnade också efter lunchen. Skumt! Men, men.. Skönt att de sover. Lättare att hänga tvätt, vika tvätt, fixa mer i köket och hämta posten då. =) Nu sitter jag här med ett glad äppeljuice, läser post, kollar lite fakturor och läser bloggar. Funderar starkt på att blanda mig en drink, det är jag väl värd?! =P
Snart kommer Johan hem, han går ju på penicillin så han får iaf hålla sig nykter.. =) Ja, så ska jag nog göra. Blir nog en med juice och Passoa. MUMS!! =D

Undrar vad vi ska göra ikväll. Har inte fixat mig nåt än. Tänkte bara att vi ska äta lite gott kött och mysa till och börja med. Sen får vi väl se.
Nåt brukar vi alltid hitta på. Det gillar jag! =)
Kram på you! <3


Doningsdag!
[DATUM: 2010-06-18 TID: 11:59:49]

Dona, dona, greja, greja.. =)

Fixa köket, diska lite, tvätta, vika tvätt, hänga in och nu fixar vi lite lunch. Svante har sovit en bra stund. Efter maten så kommer Stella sova och Svante är vaken. Undrar vad vi ska göra då..? Hänga tvätt, men vad mer..?

Blir nog lite lugnt och skönt.. Han är så mysig just nu. Kramas en massa och bara vill krypa upp i famnen och gosa! <3

Nä, kolla till maten, var nära att bränna vid den nyss.. Tihi.. =P
Puss puss.. =)
Känner mig fredagspigg och glad!! =D


Prinsessbröllop!
[DATUM: 2010-06-18 TID: 09:39:29]

Är det bara jag som ser fram emot morgondagens bröllop?!

Folk verkar så himla anti och jag tycker att det ska bli sååå mysigt!
Jag tycker att de är fruktansvärt fina tillsammans och att det ska bli
väldigt roligt att få vara med om det här! =)
Tyvärr ska vi bort på fest precis när bröllopet står, men antingen så ska det spelas in eller så får det bli sammandraget på söndag.
Åh, det ska bli sååå spännande!! =D


Galet!!
[DATUM: 2010-06-18 TID: 09:13:43]

Gooooooooodmorgon!!!!!
Guuud va skön morgon! Inatt vaknade jag av att Svante lät, men han blev tyst innan jag hann upp ur sängen, nästa gång jag hörse honom var klockan 8.14!! Ååhhh va lyx!! Underbart skönt!! Stella har jag inte hört av än och klockan är 9.10, underbart!! Vi behövde sova tror jag.. =)

Härligt med fredag, har dock ingen aning om vad den här dagen bjuder på. Men vi ska äta lite frukost, klä på oss och kanske bara ha en lugn och skön dag som vi avslutar med lite god middag och kanske hälsa på någon. =)

Nä, ha en bra dag! Kram.. <3


Myskväll!
[DATUM: 2010-06-17 TID: 20:56:10]

Vi åkte och kikade på dagiset i Kilbo där barnen ska vara några veckor i sommar, åkte en sväng till Sala och sen vidare till Olsbo. Blev en fika med Linda och Willmer och en sväng i ladugården. Stella älskar kossorna helt plötsligt! Hon ville inte gå därifrån! =) De stora kossorna ville hon kika på också, inte kalvarna.. Hehe..


Fina Linda och Willmer bjöd på fika! =)


Kaninungar, så hiiimla söta!! <3



Satte Stella på pottan så hon fick sitta där och rita. Gick fint! =)


Förutom att hon typ ritat på hela sig när jag vände mig om..


Men när vi flyttade in i köket och jag fixade med maten, ja då kissade
hon på pottan för första gången!! =) Stolta!!


Martin sommarjobbar hos Johan.
Första dagen och jag bjöd på glass lagom till lunchen. =)



Vi avslutade kvällen med att duscha våra busiga och glada barn!
Idag gick det hur bra som helst med båda. Stella skrek inget,
utan tyckte att det var roligt! Härlo!! =)

Klockan är 20.45 och Johan har somnat på soffan. Jobbigt att jobba på tak när solen gassar och det är såhär varmt.

Härligt med helg imorgon! Kommer bli härliga dagar med 60 årsfest, prinsessbröllop, systerbesök, en sväng till Eskilstuna djurpark och mycket annat! =)
Nä, kika lite innan läggdax.
Godnatt! <3








Pottpremiär!!!!!! =D
[DATUM: 2010-06-17 TID: 15:17:37]

Heeeej!!
Åh va jag är stolt och glad!!
Stella kissade precis på pottan för första gången!! Hon tyckte att det var jättespännand eoch ville genast kissa mer! Hahaha.. Hoppas vi får till det nån mer gång snart så hon blir sporrad. Jättekul!!

Nej, fortsätta fixa i köket och fixa lite krubb. Miniroadtrip på schemat efter maten. Det var länge sen, ska bli mysigt!! =)

Hihi... =)


=)
[DATUM: 2010-06-16 TID: 20:17:12]

Mysig dag!
Lite bus på altanen hos Jeanette, sen åkte vi hem och gjorde pasta och kycklingsallad, åt på altanen. Efter det kom pappa förbi på en spontanvisit! =) Himla mysigt! Han fick lite mat och sen tog vi en promenad och kikade på Johans jobb på bussgaraget. När iv kom hem var Tomas här så det blev mer kaffe. =)
Nu har papsen åkt hem och Tomas är kvar och snackar skit..

Imorgon ska barnen på dagis och jag ska och äta frukost hso Anna Lundin. Himlas trevligt! Jag längtar redan! =) Tyvärr har jag bar atyp två timmar på mig, barnen ska hämtas redan kl.12.. =/

Nä, vara social.. =)


Låång dag!
[DATUM: 2010-06-16 TID: 13:50:53]

Hej!
Lång men rolig dag idag! Jag coh barnen gick upp rätt tidigt, snabbfixade oss och åkte till Sala. Där hämtade vi ut en massa skruv, spik och bitsar till Johan, handlade en MASSA mat och sen var vi på Returen och slängde MASSOR med bräder. Tog typ 20 min att lassa av allt.
Tur att jag har snälla barn som myste i bilen.. =)


Fullpackad bil!!



Hur mycket bräder som helst..

Nu snackade jag med Jeanette och jag blev ditbjuden på eftermiddagen. hon pratade om en rabarberpaj coh det lät ju mumsigt! Det är så jäkla skönt att bara hänga där hemma! Barnen leker, jag och J har alltid massor att prata om och man kan alltid bara vara sig själv! <3 Så jäkla skönt!
Idag har vi arbetsbyxor på oss allihopa. Ser rätt muppiga ut! Haha.. måste dock kolla tempen om dte blir för varmt för kidsen, men jag tror inte det.. Vi får la se..

Nej, packa lite och sticka nu kanske..
Kram på er.. =)


Plåtslagare..? =P
[DATUM: 2010-06-14 TID: 08:05:14]

Goodmööörgon!!
Idag ska jag få prova på plåtslagaryrket. Jag ska hjälpa Johan att riva tak på ett gammalt bussgarage. Mycket spännande! Hoppas att jag klarar av höjden.. haha.. Men det ska nog gå bra. Känner mig sådär halvhet i arbetsbyxor, stor t-shirt och håret fick bli pippilottor för annars såg mitt huvud klotrunt ut.
Så jag ser ut som en tjock 12 åring i arbetskläder.. YES!! =S

Efter "jobbet" (får vara hos Johan från 9-14 när barnen är på dagis..) så ska vi till Sala och träffa bästa Anna Lundin! Oj va länge sen!
Ska bli himla kul att träffa henne! <3


Just nu sitter barnen och leker så fint med verktygslådan som Svante fick i födelsedagspresent av Anna och Niklas igår. Tack tack! =)

Nu ska jag gå och klä på de små liven och knata mot dagis.
Kram kram.. <3





Lek.. =)
[DATUM: 2010-06-13 TID: 17:13:56]

Jag och stella hade dte riktigt kul i badhuset! Hon blir så tuff vår lilla tjej!! <3
Idag har hon simpuffar och hoppade fårn kanten och donade.
Sen dess har hon sovit, hon somnade aldrig i bilen påvägen dit som jag hade tänkt... Men hon höll igång som bara den iaf.. =)
Haha, när jag kom hem så såg jag att min baddräkt är alldeles sliten. Har kommit ut en massa små gummitrådar och den är typ genomskinlig.. Hahaha.. Piiinsamt!! Men jag har redan hittat en ny som jag ska köpa. Provade en i veckan som jag gillade. Men tänkte att dne jag har duger. Men nu, nej.. Måste ha en ny!

Nu har jag plockat lite här hemma, vattnat blommor och lite sånt. Sen har jag lekt med mina nya ögonskuggor lite..

     


Tråååkväder med regn. Men det var ju fint på förmiddagen iaf! =)

Snart kommer Anna, Niklas och Thilde över och äter pizza med oss.
Nice nice.. Ska kika runt lite innan det är dax.
Puss på er!!


Mysmorgon! <3
[DATUM: 2010-06-13 TID: 09:56:34]

Hej på er!
Oj vilken härlig natt!! Kom i säng i skaplig tid. Sen sov alla sååå lugnt och skönt. Skickade upp Johan för att ge Svante en flaska vid halv sex eller nåt. Somnade om på stört. (Även Svante somnade om efter flaskan..)Underbart!! Vaknade av att Svante satt pratade inne i sitt rum vid 7.40!! SOVMORGON!! Guud så skönt!! Strax efter så ropade Stella. Så jag hämtade in båda barnen till oss. SEn låg vi och myste en bra stund. Så himla gosigt! =) Efter det har Stella och Svante lekt så fint. Ibland tillsammans och ibland på varsitt håll.


Stella sätter på blöja på Aske.. <3

Nu har Stella åkt till Sala med Johan. De skulle hämta lite grejer till Johans jobb. Stella ville såklart följa med. Hon satte till och med på sig arbetsbyxorna själv (!), så gärna ville hon med! Haha.. Svante han sover igen och jag, ja softar! =P

Ska fixa lite lunch till 11 och efter det så ska jag och stella åka till badhuset och bada! =) Det ska bli så himla kul!!!!! Men, men måste nog ha bra koll på henne nu. Hon är ju som galen ibland.. Hehe..


Hon var så söt igårkväll.. Hon höll på och donade med Johans hår i en oändlighet! Hon smekte och ruffsade. Sen hämtade hon en bärste och borstade en massa.
Så himla gosigt! <3


Nej, gå och packa lite badkläder kanske..
Kram på er!


Tärnmakeup och hårfix.. =)
[DATUM: 2010-06-12 TID: 19:15:24]

Halloj!
Idag har vart en rolig dag! Lämnade barnen hos mamma imorse.



Sen åkte jag och sminkade och fixade håret på Linda. Hennes kompis  Johanna skulle gifta sig och hon skulle vara tärna. =)



Turkos ögonskugga och silverglitter var beställt. =)

Sen fick jag fixa Johannas syster Eva också.
Gick kanon! =)



Söta lilla Wilmer som är 3 veckor var med.. <3



Efter det kunda jag inte hålla mig utan gick till Make Up Store och köpte två ögonskuggor. Älskade den turkosa som tjejerna hade med sig!



bara och myste, låg på sängen och busade och just nu håller Stella på och borstar Johans hår. Svante sitter i mitt knä och gosar. Riktigt lördagsmys!! <3



Nu ska vi snart lägga barnen och ha lite vuxenmys me spännande tv och mys!
Hoppas att ni har en skön kväll!! <3


Playa de las Américas!!!
[DATUM: 2010-06-11 TID: 19:13:49]

Wohoo!!!!
Resa är numera bokad!! <3 I höst åker vi en vecka till Teneriffa!
Blir vår familj och så ska Anna, Robert och Leo dit också!
Gud så mysigt det ska bli!! <3
Vi har precis bestämt oss att det blir av! Det ska bli så himla kul!!




Godmorgon!
[DATUM: 2010-06-02 TID: 08:06:16]

Godmorgon!
Har en bättre morgon idag än igår faktiskt.. =S Hehe..
Jag fyllde 25 år igår. Tyvärr hade jag ingen bra start på dagen. Svante hade krånglat endel på natten, barnen var galet tjuriga, griniga och ledsna på morgonen. Allt gick fel.. Tightsen jag skulle ha sprack, nya frisyren var typ omöjlig att styla i bak, jag var galet stressad och hann knappt sminka mig.. =(
Var gråtfärdig redan på morgonen..



Vi åkte till dagis och Svantes första inskolningsdag gick fint. Han var så duktig! Lekte en massa, åt bra och när det var sovdax så somnade han först av alla! <3 Kändes bra! 



Efter dagis så åkte vi hem och stressade som bara den. Svante sov en stund, jag gjorde rabarberpajer, vaniljsås, dukade, gjorde mat, fixade mig, bytte om på barnen och en hel del annat. Var helt slut och huvudvärken var hemsk..
Gråtfärdig igen. Ville inte fylla år, ville inte ha gäster.. =(
Tog en treo och satte mig ner med Stella en stund. Då blev hon lite lugnare. Hon märkte säkert att jag var stressad och inte på så bra humör.

När gästerna kom så hade mamma, Tomas och Johan hunnit komma hem och hjälpa mig med det sista. Huvudvärken hade släppt och jag kände mig på mycket bättre humör. Skönt! Så kvällen blev iaf lyckad!! Tur det! Haha.. =) Fick massor med fina presenter! Barnfri middag på Pizza Hut med bästa Jeanette, jättefint ljus, pengar, massor med presentkort på H&M, uppläggningsfat, kardemummakvarn och så fick jag en plåtning + bilder på The Studio. Jätte kul!!! =D Tack så jättemycket allihopa!! <3

Det var typingen som sa nåt om mitt hår, så jag antar att det inte är så fint.
=( Tråkigt.. Men det växer väl ut igen..



Idag blir dte inskolning och sen måste jag till Franzens en snabbis, lämna tillbaka en klänning som mamma fick i morsdagpresent och sen ska vi nog och handla lite. Kanske åka och köpa en kamera till mig också.. =) Heldag med barnen iaf! =)

Nej, ska kika vidare. Ha en bra dag!
Kram.. =)


RSS 2.0