Längtar!!
[DATUM: 2010-07-31 TID: 11:27:28]

Åh va jag längtar efter mina systrar!!!!!!
Gaaaalet mycket!!

Måste bli en sväng till Stockholm i veckan, minst en dag!
Älskar er!! <3


Usch...
[DATUM: 2010-07-31 TID: 11:24:58]

Vissa saker vill man inte veta om andra.. =S


...
[DATUM: 2010-07-30 TID: 11:27:52]

Hhhmm..
Undrar om det är sömnen som spökar.. Känner mig inte lika peppad som jag vart resten av veckan. jobbet känns tråkigt.. Vart iofs lite sur när det var så stökigt här när jag kom imorse.. *suck* Har iaf städat upp lite, men det är endel kvar..

Nej, ser fram emot lunch med min fina Anna!
Kram.. <3


Dryg-Stella..
[DATUM: 2010-07-30 TID: 07:24:10]

Morgon morgon!
Stella var sitt drygaste jag inatt.. *suck* Hon skulle sova PÅ mig.. Klänga, klättra, gosa.. Jag ville sova och hade supersvårt att sova redan innan hon kom in till oss..

Är sådär halvpigg, men kommer nog igång snart. Har faktiskt kommit på att jag faktiskt är piggare nu sen jag började gå upp kl.6.00 än när jag sov tills jag vaknade. Bra det!

Lunch med Anna L idag, me like!
Annars så jobbar jag bara med sommarjobbarna idag.
Det är rätt så kul. Då är ju jag chef.. )P

Happ, fixa hår och smink kanske.. Stella sover, men Svante röjer som vanligt.. Han drog just ner min omblommande Orkidé ur fönstret. Gissa om jag blev glad..... *NOT*
Äsch, see you..


Hjälpande hand..
[DATUM: 2010-07-29 TID: 17:41:04]

På lunchen kom Johan hem. Han blev kvar hemma nån timme och jag fick mig en lektion i bokföring. Grunderna hur han fakturerar, för in i bokföringsprogram osv. Jättekul! =) Meningen är väl att jag ska sköta den biten sen. Tyvärr är det ju inte så lätt att få tid att hinna gå igenom allt när barnen är vakna.
Men nu sov de som små stockar! =) Perfekt!



Tyvärr så hann jag ju inte rensa avloppet nu.. =( Så dte gör Johan nu. Heeeelt galet vilka beläggningar det var i hela rören.. Usch!! Antar att det är mitt smink som sitter där.. =S Usch och fy, tur att man tvättar bort det! Fy bubblan!

Strax så åker vi och firar Henrik!
På återseende!


Fan..
[DATUM: 2010-07-29 TID: 11:54:15]


Damit!!
Åkte dit på en Marabou Polka iaf.. *suck*
Jaja, jag går ikväll och om inte annat så blir det en pausdag..
På´t igen bara!


Varning! Bajs...
[DATUM: 2010-07-29 TID: 11:31:44]

Halloj!
Hade en himla trevlig kväll med Jenny och Marcus igår! Det borde vi göra oftare, synd att det inte blir så.. =/ Vi åt hamburgare och myste på altenen tills det började bli mörkt.

Idag tänkte jag ta sovmorgon, men jag vaknade av Johan + blixtar och dunder strax före sex. Sen kunde jag inte somna om.. =/ Tillslut gick jag upp och tänkte att: Barnen vaknar väl när som helst iaf..
Grejen är bara den att Stella vaknade runt 8.15 och Svante han slog till och sov till kl.9.15!!! GALET!! Varför kunde jag inte sova imorse är min stora fråga?!?!?! *suck*

Vi är mycket stolta idag!
Stella har vart utan blöja sen imorse och det har resulterat i en lyckad kiss på pottan + att hon har bajsat på pottan för första gången!!! Vi är så stolta!! =D



Hahaha, hon ville att vi skulle knäppa kort på bajset och hon ville vara med på bilden!
Hahahahaha...

Nu sover båda barnen och ska ska försöka rensa avloppet i badrummet. Det är verkligen nästintill stopp i avloppet.. =S Tänkte vara lite duktig och fixa det själv.. Hhmm.. Får väl se hur det går..

Ikväll ska vi till Monica och Hans och fira Henriks födelsedag! =)
Det ska bli mys! Efter det så ska jag nog gå från Gärdsbo till Färnbo. Monica skulle kanske följa med. Nu hoppas vi på bra väder!
Har dock haft en halv skitdag (Skit.. haha..). Har vart gaaalet sugen på kladdkaka och var typ 2 minuter från att baka en och äta en massa smet.. Men nu tror jag att jag har hejdat mig.. Åt lunch. Dock så drog jag i mig två hamburgerbröd och en hamburgare + att jag drack cola till. Första gången på lääänge! Mums!
Nu har jag stillat mitt behov och dte blir ingen kladdkaka! Bra där! Typ..

Blir nog en lite fuskig dag, men, men.. Känner att det är tråkigt väder, jag är ledig och jag orkar inte bry mig så hårt idag.. Kommer andra dagar när jag bryr mig desto mer. Lediga dagar behövs! =)

Nej, fixa det där satans avloppet kanske..
Kram..


Galet glaaad!!!
[DATUM: 2010-07-28 TID: 17:17:11]

Åååhhh, va jag är glaaaad!!!!!!
Nu har jag beställt ett löpband från Intersport!!
Wohooo, va underbart!! Äntligen kan man träna när barnen sover och man är ensam!! Me like alot!! Jag är så jäkla glad.. Men det tar 1,5 vecka att få hem det, så jag hoppas att tiden går fort! =)
Nä, fortsätta kika runt lite på rasten.. =)
Kram.. =)


Ofrivillig motion..
[DATUM: 2010-07-28 TID: 11:46:22]

Hehe..
Fick lite ofrivillig, men ändå bra motion!
Fick springa hem till sömmerskan för att hämta byxor som skulle ändras.. Men mina kära sommarjobbare hade inte nämnt för mig att byxorna redan var lämnade. Så jag är svettig som fan.. Hon bor n'mligen på 4 våningen.. Pjuh.. VARMT UTE!! Men det var ju bra.

Nu har jag tagit lite mellis på rasten. 2 falurågrut och vatten. Till lunch blir det en sallad på Mericato. Nån som vill sällskapa så är det bara att höra av er!! =D Jag skulle ha lunchat med Renate, men hon fick förhinder. Synd.. =/

Ikväll kommer Marcus och Jenny, jättelänge sen vi sågs! Det ska bli himla kul! Johan bjuder på hamburgare tror jag. =) Mums!!

Nej, strax jobba igen..
Kram på er... <3


Känns...
[DATUM: 2010-07-27 TID: 21:42:27]


Det börjar faktiskt kännas att jag har tappat endel i vikt nu!
Provade lite kläder på H&M idag och så hade jag med mig en stoor kasse med kläder hem från jobbet och provade. Det är faktiskt flera plagg (från jobbet) som jag måste gå ner en storlek. =) Mucho glad!

Känner mig dock himla pluffsig på magen.. =( Men jag känner att det händer grejer på armarna, benen och i ansiktet. Skönt det iaf.. Men jag önskar att magen fick komma ifatt, men det kommer väl sen.. Har ju lång väg kvar.. Fast även om jag känner att jag tappat i vikt så kan jag titta på mig själv ibland och tycka att det minsann inte syns ett dugg.. =S Men jag har gått ner 11,8 kg sen i höstas, det MÅSTE synas.... =S

Nu ska jag kika runt lite. Johan och hans pappa är ute och åker motorcykel. Undrar om jag orkar gå när de kommer hem eller om dte blir imorgon kanske..
Kram på er.. =)


Bra dag tror jag!
[DATUM: 2010-07-27 TID: 08:07:12]

Morgon morgon!
Känns som om det här kommer bli en bra dag! =)
Var till Gärdsbo och gick 45 min med Anna igår kväll. Mycket skönt!! Gick en ny sväng, jag gillade den! Den blir dte fler gånger..

Idag sa Stella - Mamma, det är tråkigt när du jobber.. =(
Åh, mitt hjärta blöder.. Hemskt!
Men, men.. Bara 4 dagar till, sen blir jag hemma en månad.

Idag blir barnen hos Kicki och Lars. Det blir kul för dem iaf! =)
Ikväll blir det ärtsoppa och pannkaka hos Johans farmor. Mumma!
Ni får ha en bra dag!
Kram kram... <3


Sidtips!!
[DATUM: 2010-07-26 TID: 22:09:51]


http://kroppsbild.wordpress.com/

Underbar sida!! =)
Kul att kika på andras kroppar och se skillnader och likheter.
Jag jobbar mycket med att acceptera min kropp som den är och inte må allt för dåligt över den. Nu ser jag ut såhär och det är bara att acceptera!!
Godnatt med er! =)


Fullt upp!!
[DATUM: 2010-07-26 TID: 06:30:52]

Godmorgon på er!
Har vart fullt upp när jag jobbat och i torsdags kväll kom Anna, Robert och Leo hit. De stannade tills i söndags, så bloggande är det sista som hunnits med..



Vi har haft en supermysig helg med god mat, besök på Elsa Anderssons café i Norberg, skratt, besök av mamma och pappa och sen avslutade vår familj helgen med att åka till Ikea och shoppa lite igår.
Så på kvällen blev det lite montering av sovlampor till barnen, hopmontering av ny datatstol, utbytning av blommor, fixa fint på Johans kontor och storstädning på Svantes rum. Himla kul att hålla på när man får lite nya grejer. =)

Nu väntar en nya arbetsvecka för mig. Den här veckan finns det lite mer att göra så det ska bli himla kul! =)

Ni som undrar hur det går med viktnedgången så går det bara bra! Har dock inte hunnit motionera så mycket i veckan.. =S Så det här veckan blev det "bara" 0,8 kg ner. Så nu (Efter 4 veckor) har jag tappat 5,4 kg och är bara 4,6 kg ifrån mitt första mål på 10 kg på 12 veckor.! =)
Men vi körde ju hårt med vikten förra hösten, sen dess har jag gått ner 11,4 kg. Det känns grymt bra!! =D Men jag blev lite peppad att försöka gå ner ordentligt den här veckan. Hoppas att det ska gå vägen! =D

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen innan barnen vaknar!
Ha en bra dag!! =)
Kraaam.. <3


Kul kväll!! =)
[DATUM: 2010-07-22 TID: 08:20:36]

Hej på er!
hade en himla kul kväll igår på Onsdagsklubben med härliga tjejerna!
Först blev dte mat och dryck på Statt, sen gick vi till Fia och sen tillbaka till Hottan.
Hade hiiimla kul! =)



Tack för en underbar kväll tjejer!! <3

Nej, nu måste jag snart springa till bussen. Har inte hittat på hur man gör med sms-biljett.. men det borde stå nåt nere vid busshållsplatsen, annars får jag fråga chaffören. Nu väntar en tuff arbetsdag. Har massor att göra inför sommarrean imorgon. =) Hoppas att ni får en lika rolig dag som jag! =)

Kram på er.. =)


Helloj!
[DATUM: 2010-07-20 TID: 07:47:24]

Godmorgon!
Jobb idag igen. Känns rätt så bra ändå. Idag ska barnen vara hos farmor, skönt för dem. har ju mest ångest för att de måste vara på dagis så mycket sen.. =( Men, men.. Så är det väl..

IDag ska jag köpa nya jobbskor. Lovely! <3

Nä, tråkigt.. Måste gå nu..
Ska klä på barn och packa det sista.
Trött idag...
Kram.. <3


Jobbat..
[DATUM: 2010-07-19 TID: 21:10:54]

Godkväll!
Jo, men jobbdagen gick väl bra. Men fyyy va tråkigt det var.. *suck*
Men, men.. Bara att göra det bästa av det resten av tiden.



Åt iaf en snabblunch med Anna Lundin, mycket trivsamt! <3
Har hållt min diet mycket bra idag! Inte ett snedsteg, tvärtom, lite bättre
än vad jag trodde! =D Sen gick jag ett varv med tjejerna nu ikväll. SKÖNT!!

Nu är jag hemma, ska kika lite här innan läggdax.
Jobb igen imorgon...
Kram kram.. <3


Grymt nöjd!!
[DATUM: 2010-07-19 TID: 06:46:34]

Godmorgon!!
Hade visst gått ner 1,4 kg den här veckan!! =D
Alltså har jag sammanlagt tappat 4,6 kg på 3 veckor nu.
Midjemåttet har minskat med 5 cm. Me like!! =)

Inatt drömde att jag blev erbjuden jobb i en blomsterbutik i Linköping..
Skumt. Funderade starkt på att ta det, men jag skulle bli tvungen att ligga borta i veckorna. mycket skumt! =S Vill ju inte vara iväg från barnen!

Nu måste jag klä på mig, börjar få bråttom!
Kram.. <3


=)
[DATUM: 2010-07-18 TID: 21:41:24]

Hej på er!
Har haft en kanonhelg med familjen! =)
Grillning, köpt en underbar kanonbra dammsugare, myst med barnen, motionerat med tjejerna, förberett inför veckan och haft det allmänt bra! =)

Har inet skött maten vidare bra, så jag förvantar mig knappt nåt neråt den här veckan. Kanske 0,5 eller nåt.. Men vi får se imorgon.

Nu ska jag jobba i 2 veckor. Blandade känslor.. Men, men.. Blir nog bra.
Nä, snart sova är jättetrött!
Tack alla som har gjort min helg så hiiimla mysig!! <3
Puss o kram.. =D


Precious..
[DATUM: 2010-07-16 TID: 23:16:13]

Fy faan..
Såg precis filmen.. Usch så hemsk film.. Tänk att det finns människor som lever på det där viset.. Så fruktansvärt.. äckligt! Vidrigt!

Fy va jag älskar mina barn och önskar dem allt gott i världen.
Jag hoppas verkligen att jag får vara en bra mamma, en mamma som de litar på, som de älskar villkorslöst, som de är stolta över. Man har inga garantier,
men jag hoppas..

Johan är ju ute med lite grabbar så jag ska ta och krypa i säng nu. Är riktigt trött. Godnatt med er och ta hand om varandra.. <3


Stoor..
[DATUM: 2010-07-16 TID: 12:32:10]

Svante är så himla stoor!!



Svante väger lika mycket som Stella gjorde här. Hon var 1 år och 9 månader. Han är bara 3 cm kortare än då. Galet!! Han kommer bli stor! =D


Duktiga Stella o Svante!!!
[DATUM: 2010-07-16 TID: 09:08:28]

Godmorgon! =)
Hade en skön dag igår. Prick testet gick som en dans. Galet imponerad över Svante som inte grät en endaste gång, bara tittade när de stack honom ÅTTA gånger i armen.. =( Jag tyckte det var hemskt, men han satt bara och tittade,
hur lugn som helst!! =)



Han var iaf inte allergisk mot verken soja, rågmjöl, vetemjöl, fisk, ägg eller mjölk. Jätteskönt! Så antagligen så har han bara torr hud. Fick iaf mer salva utskrivet + nå droppar måt klåda. =)
Efter det var jag och Svante till Västerås en snabbis och hämade grejer till Johan. Efter det så hämtade vi Stella på campingen. Hon har haft det kanonbra! =)

När vi åkte därifrån så åkte vi direkt till Kicki och Lars. Där åt vi korv med bröd, sen var jag och Kicki och hämtade deras nya kattunge! Blir nog en liten Sven! =) Han var så tuff och kavat!


Han älskade barnen! Han är ju van med Dennis som är lika gammal som Stella. Så Stella bar runt på lillen och Svante han busade en massa med honom! =) Sötnos!!


Barnen åker runt lite sakta på fyrhjulingen med pappa. Det gillades! =)

På kvällen blev den sedvanliga promenixen med Jeanette på 55 min. Tur att vi gick tidigare än vanligt, annars hade vi nog inte hunnit innan regnet.. =S

Idag har vi sovit till åtta. Skönt! Vaknade lite tidigare och hade världens mensvärk, jag som knappt har mens. Skumt! Jaja, nu har det nästan gått över skönt.. Stella kissade inte på pottan imorse, men hon fick springa utan. Nu hade hon gått och satt sig där och kissat, 45 min senare!
Jag blev så glad och hon var stolt! =D

Nu ska jag snart äta en sen frukost. Vi halv elva tänkte jag gå och bjuda grabbarna vid bussgaraget på glass, sen hemåt för lunch. Ikväll ska vi skjutsa Johan till stan. Han ska ut med lite grabbar. Vi ska hem för en myskväll tillsammans med mina kusiner Anna-Karin och Anders!! =)

Ne, kika lite innan frukost.
Kram.. <3


Syskonkärlek!! <3
[DATUM: 2010-07-15 TID: 09:27:25]


Jag pratade i telefonen med Stella igår eftermiddag och imorse.
Båda gångerna frågade hon: Är Svante där?!

Söööto!!! <3


Strålande!!
[DATUM: 2010-07-15 TID: 08:54:40]

Goooodmooorgon kära ni!
Jag och Svante är på strålande humör idag!! Underbart!!!
Hade tappat lite mer i vikt nu på morgonen, jag blir så glad!!
Nu blir det hårdkärning helgen ut! =D
Nästa vecka ska jag jobba.. =S Scarry, hoppas att det går bra ihop med maten och träningen. Vill verkligen gå ner massor mer..

Idag är det fullspäckat. Blir tidig lunch vid 10.30. Kl 11.15 har vi tid på barn och ungdomsmedicinska i Sala. Svante ska på pricktest och jag hoppas att det går bra.. =S Efter det ska vi handla och hämta Stella vid Silköparen. På kvällen ska vi till Kicki och Lars. Där ska vi bjuda på korv med bröd och så ska jag och Kicki åka och hämta deras nya kattunge! Myyysigt! Kommer bli kul för barnen!

Nej, ska äta lite frukost!
Kram på er.. =)


Härlig dag!
[DATUM: 2010-07-14 TID: 22:00:17]

Halloj!!



Tog alltså med mig det här bustrollet till Stockholm idag. Han smutsade ner sig redan på stationen.. Skitiga och glada tog vi oss på tåget. Ditvägen gick fint! Svante sprang runt och jag mötte fina Josse Öström. Jättekul att träffa henne!! =)



I stan mötte vi upp syster Malin för lite lunch. Blev kycklig, potatisklyftor och tzatziki. Mums! =) Sen gick vi i en massa butiker innen hon skulle iväg. Sen fortsatte jag och Svante. Men vet ni?? JAG KÖPTE INGENTING!!!!! INte en pinal! Jag som hade en massa pengar att shoppa upp hittade inget som jag behövde eller ville ha. Mucho nöjd ändå! Provade en massa kläder och gick mest och smålog över att jag faktiskt kände skillnad och kunde ha lite olika storlekar och att gliporna på kjolarna börjar bli mindre! =D
Vi tog oss en smoothie till mellis, det älskade Svante!! =)


Galet goood!!

På stationen så föll jag för frestelsen och köpte en liten påse med lösgodis.
Åt kanske 10-15 stycken och resten gav jag till Johan när jag kom hem. Bra!

Nu på kvällen har jag iaf bränt bort det där godiset! Powerwalkade 55 min med Jeanette och Marie! Vi är så duktiga!!!! =D Jag körde lite intervall på andra varvet och sprang i två omgångar och sen gick jag på som bara den och gick andra varvet på 24 min (brukar ta 27-28 min). Mycket nöjd med mig själv!! =)


Svettig och påväg hemåt!

Nu är dte snart läggdax och det ska bli skönt!
Imorgon ska Svante till barnläkaren. Håller tummarna att det går bra..
Kram på er.. <3


Motion!
[DATUM: 2010-07-14 TID: 19:58:33]

Hoho..
Hade duschat, borstat tänderna och satt här i trosor och t-shirt när Johan ringde och sa att han redan var påväg hem. Fine sa jag och ringde Jeanette. Nu sticker jag till Grädsbo för kvällspromenad! jag som skulle vila och sen sova.. =P Jaja, vad jag man inte..
Fuskade med några lösgodisar på tåget idag..=S Så de ska bort!

Hörs sen!


=)
[DATUM: 2010-07-14 TID: 07:45:01]

Morgon morgon!! =D
Snaaaart åker vi! Svante har vart upp, ätit välling, klätt på sig och somnat om. Perfekt! =) Jag är klar och vi ska åka om typ 30 min. Ska bli så himla kul!! Hoppas vi får nån plats på tåget, men Svante kan ju sitta i sin vagn och jag på golvet annars, inga problem. Tror iaf inte att han vill sitta still. Han är inte den typen.. hahaha.. =P

Underar vad det blir för lunhc. Blir nog inget jättesmalt, men ska försöka hålla mig ifrån Pizza Hut eller liknande. Vi får se hur dte går, kanske slutar där ändå..?! Vore bra med nån dagens eller en sallad. Måste finnas nån bra mat till lilleman + Malin som är vegetarian också..
Nä, kika runt lite innan vi åker.
Kram på er.. =)


Stockholmstrip!!
[DATUM: 2010-07-13 TID: 21:57:23]

Hej på er! =)
Har haft en mysdag idag.. När barnen var på dagis så sov jag två timmar, åt mumsig lunch och vilade.. Skönt!! Har vart helt slut! När jag hämtat dem så var jag och lämnade Stella hos mormor och morfar. Hon ska sova i husvagnen med dem några dagar. =) Mysigt för henne! Hon var jätteglad!!

Sen var jag en snabbis på stan, när jag kom hem hade Johan lagat kött och grönsaker till oss. Mums! =) Efter det blev en en snabbis hem till Anna, Niklas och Thilde för en kopp te och lite snicksnack. Trevligt! =)

Nu sitter jag här och har spontanbokat en resa till Stockholm imorgon! =) Jag och Svante ska möta upp Malin på stan för lite lunch och sen blir dte shopping några timmar innan vi åker hem igen! =) Mucho kul!

Nej, förbereda för imorgon nu!
Kram kram.. <3


Sluuut...
[DATUM: 2010-07-12 TID: 21:25:40]

Åh herregud va trött jag är..
Eftermiddagen har vi spenderat vid Silvköparen där mamma och pappa är med husvagnen. Vi har badat och ätit mat. Mysigt! Men galet varmt...
Stod himla stilla idag, knappt nån blåst alls..

När vi kom hem så somnade jag direkt när jag stängde av bilen, barnen sov redan i sina stolar. Så efter 10 min så kom Johan och väckte mig och sa att vi måste gå in nu.. Vi lade barnen direkt och jag cyklade till Gärdsbo. Men idag orkade jag bara gå ett varv. Hade så ont i benen och axlarna. Känner mig rätt så slut i kroppen.. Cyklade iaf hem och nu sitter jag här. Ska strax krypa i säång. Men jag håller på och laddar upp sista bilderna från lördagen på bilddagboken.. Det tar sån tid.. =S

Imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Tror dock att jag ska motionera lite mitt på dagen istället. Lite lagom, en halv-vilodag..

Nu snabbdusch och sova..
Godnatt..


Veckovägning! =D
[DATUM: 2010-07-12 TID: 08:25:11]

Godmorgon!
Vågen stod på -1,4 kg denna vecka! Underbart!
Det trodde jag inte efter den fuskhelgen som jag har haft!
Sammanlagt är det -3,4 kg på 2 veckor! =D


Stolt!! =D

Har mätt mig också. Har tappat i snitt 1 cm på hela kroppen på en vecka.
Känns hur bra som helst!

Nä, nu ska jag borsta tänderna, lämna barnen i Kilbo och sen åka till Sala och handla lite mat. Hoppas att ni får en bar dag i värmen!
Kram kram.. =)


Svettig!
[DATUM: 2010-07-11 TID: 21:50:14]

Halloj!
Vi hade en riktig kanondag igår! Djurpaken var en succé för båda barnen! De älskade det och Stella åkte karuseller utan att bli rädd denna gång! =D På kvällen fick vi barnvakt så vi åkte till power meet och var där hela kvällen. Det var himla mysigt! kom hem vid halv tre, herregud..! =)

Stella ville inte sova middag idag, så hon var rätt så trött på kvällskvisten. Hon däckade på vardagsrumsgolvet direkt efter att hon fått nattlinne. Jag var bara coh bytte på Svante och när jag kom tillbaka så hade hon somnat! Gulle Stella! <3


Här kan ni se hennes bett som hon fått i handen. Alldeles rött, svullet och varmt. Hon har haft det i 4-5 dagar och det har inte blivit mindre.. =S Hon har ett lika, men aningens mindre på precis samma ställe på andra handen. Skumt!

Nu ikväll har jag vart till Gärdsbo och gått två varv runt med Jeanette och Anna. Sååå skönt! =D Bra gjort tjejer, vi är grymma!! =D
Jag var duktig och cyklade till och från Gärdsbo också. =)


Svettig som bara den nu..
TRÖTT!!!!!

Snart sova, gud så skönt!!
Godnatt! <3


Glaaad!! =)
[DATUM: 2010-07-10 TID: 18:29:23]

Hej igen!
Oj massor med kommentarer om förra inlägget.
Klart att det säkert var snällt menat av den här personen. Men det var bara så att jag fått kommentaren av flera nu. Det var därför jag ville klargöra ett och annat. Inget illa mot dig anonym eller nån annan som sagt nåt. Snällt att ni vill hjälpa! Men det går fint ändå just nu! =)

Elle rja, idag blev en skitdag med tacobuffé  och glass.. Säkerligen en hamburgare på Donken ikväll också.. Haha.. men, men.. Måste ju leva, kör igen imorgon! =)

Har haft en underbar dag i Eskilstuna och barnen älskade alla djur!! Stella älskar ju apor så hon trivdes!! =D Sen åkte hon karuseller och var så himla tuff!! =) En liten bergochdalbana blev det och så hästar. =)
Nu är vi hemma, men vi fick hastigt och lustigt barnvakt inatt! Så jag ska sminka om mig och sen hänger vi på cyklarna på bilen och drar till Västerås. Tänkte parkera vid mamma och pappa och cykla ner till stan och kika på bilar. Då kan Johan dricka öl och jag dricker vatten. Bra dte iaf! =) Sen kör jag hem och vi kan nakenbada i natten.. =P Hehe..
Vi får väl se hur det blir med den saken, men mys ska vi ha iaf! =D

Nä, fixa sminket så man kan visa sig ute!
Kraaaam på er!! =D


Kiss!
[DATUM: 2010-07-10 TID: 08:21:28]

Wohoo!!
Lilla fröken kissade på pottan nu igen!! =)
Nu duscha barn innan vi åker!!


Djurparken och svar på tal!
[DATUM: 2010-07-10 TID: 07:26:56]

Hej på er!
Är på väldigt bra humör idag!
Hade en jättetrevlig kväll hos Johan och Jeanette igår! =) Vi åt tacos, snackade skit och barnen lekte fint. Jag och Jeanette kände oss lite dästa på kvällskvisten så det blev en promenix runt. Det kändes skönt! Vi var kvar hos dem till elvatiden och barnen höll sig vakna ända tills dess! Mycket impad! =)

Idag ska vi till Eskilstuna djurpark! Ska bli så himla kuuul!! =)


Redo för djurparken medans resten va familjen sover.. =P

Just ja.. Verkar vara endel som stör sig på att jag äter limpmackor till frukost när jag bantar. Mitt svar på det är helt enkelt att jag gillar att äta limpmackor. Jag tycker att det är gott. Jag kan inte äta en massa skit som jag inte tycker om och som jag inte kan fortsätta med i längden. Sen så räknar man kalorier (och det är mer kalorier i en portion havregrynsgröt än i två limpmackor) och motionerar mycket med den här metoden.. Man ska kunna äta allt, men i mindre mängd. Så jag gör precis som jag vill och uppenbarligen så går jag ner i vikt så ni behöver inte oroa er. Jag kör min metod och ni gör på med GI, LCHF, viktväktarna eller vad ni vill. På den här delen behöver jag inte tips. Tack ändå! =)

Än så länge så har jag gått ner 1,4 kg sen i måndags. Men det är två dagar kvar så vi får se vad det slutar på. Vet inte om jag hinner röra mig så himla mycket. Men ska försöka få in lite promenader och lite magövningar. Mår i övrigt såååå bra av att ha börjat gå ner i vikt. Börjar kännas liiite på vissa ställen. Om inte i humöret! =) Det börjar bli roligare att sminka mig, klä på mig och
lättare att tycka om mig själv! =)

Nä, nu ska jag kika runt lite innan alla vaknar!
Ha en underbar dag!! =D
Kram.. =)


=)
[DATUM: 2010-07-09 TID: 13:50:41]

STrax kommer svärmor. Då ska jag bjuda på banan och hallan "glass".
Sen ska hon ta hand om barnen mednas jag städar husvagnen och efter det ska jag duscha och göra mig sommarsnygg! =) Ikväll ska vi till Jeanette och Johan och äta tacos! MUMS!!!! =D

Ska bli hiiimla gott och kuuul!!!
Just ja, nu finns det bilder från gårdagen på bilddagboken!

http://kramkolan.bilddagboken.se

Kram på er.. =)


Sovmorgon, typ.. =)
[DATUM: 2010-07-09 TID: 10:26:57]

Goodmorgon!!
Vi vaknade vid sju.. Jag var så satans slut så jag visste inte vad jag hette.. =S


Trött!!!

Gjorde iaf verklighet av min plan och satte Stella på pottan direkt när hon vaknade. Hennes blöja var nästan torr, typ en liten kiss under natten så jag hade stort hopp om att få en liten kiss.. =)
Hon satt där en stund, fick välling och sen skvalade det på och hon blev så glad!


Söt morgontjej som nyss kissat!!  =D

Jag blir så stolt, nu har hon kissat 2 ggr! Bra gjort!!

När hon kissat och så så vart Svante trött igen, vid åtta typ. Då tog vi tillfället i akt och lade oss vi också. Och vet ni? Vi somnade  om! Sen vaknade vi vid 10-tiden! Underbart!!!!!! =D
SVante sover än och vi ska börja fixa lunch. me like!!! =)

Kram.. =)


Duktigt Karin!!
[DATUM: 2010-07-08 TID: 22:23:42]

Har haft en kanonkväll med god mat, underbara människor, poolbad och allmänt mys! =) Bilder från det kommer nog upp imorgon. Nu vill jag gå och sova..
Var iaf duktig och gick en liten powerwalk på 20 min när vi kom hem.
Kände att dte behövdes efter all mat.. Ångest!!


Duktiga jag! =) *stolt*
Syntes faktiskt på badräktsbilderna från kvällen att det
börjar hända grejer så sakteliga.. =)


Alldeles nya gympa skor och alldeles ny asfalt..
BLÄNDANDE!!

Godnatt kära ni! <3


Går fint!
[DATUM: 2010-07-08 TID: 15:03:54]

Hej igen..
Kom på att jag skulle berätta att när jag vägde mig imorse så vägde jag 200 gr under var jag vägde som minst sist vi bantade. Alltså så är jag nere på lägsta vikten efter att barnen kom!!!! UNDERBART!!!!!!


Snart är tjockisen ett minne blott!!


=P
[DATUM: 2010-07-08 TID: 14:58:08]


Barnen sov/sover underbart länge idag!
Hann äta lunch, duscha, platta håret, klä på mig, måla tånaglarna och hänga tvätt. Bra där! Nu har Svante vaknat och håller låda.
Stella sover än, men vaknar nog snart tror jag.
Snart dax för mellis.

Jag KAN INTE sluta lyssna på:

Tove Styrke - Million pieces

Så jäkla skön låt! Hon låter lite som Robyn, men den är grym!

Nä, smink snart kanske..? =)
Bra humör idag.. =D


Bad!
[DATUM: 2010-07-08 TID: 12:38:42]

Hej igen!
Jag blev kvar och badade med dem idag. Jättemysigt! =)
Sen åkte vi hem och åt lunch. Tyvärr smakade mitt kött lite dåligt.
Så jag åt inte det. Tog nån deciliter med yoghurt 0,5% iställer + alla grönsaker.
Det blir nog bra. Är iaf proppmätt!


Fruktpaus!! =D

Nu ska jag hoppa in i duschen medans barnen sover. Ska göra mig lite snygg inför kvällens middag hos A-K. =) Blir nog lite poolbad där också.. =) Me like!!
Kram.. =)


Tröttis.. =S
[DATUM: 2010-07-08 TID: 06:20:07]

Morgon, morgon...
Är dötrött just nu... Svante hostade en massa inatt, sen kom Stella in och höll på och bökade. Har sovit jättedåligt båda två. Hon har kliat en massa på handen, ryggen osv.. Vet inte varför..? Eksem eller myggbett, ska kika när hon vaknar..
Är iaf galet trött......

Nä, kika runt lite..
Kram..


Halvbra dag..
[DATUM: 2010-07-07 TID: 22:24:38]

Hej på er!
Kände mig pepp angående kakorna hos morfar imorse. Men det gick i kras när han bjöd på smörgåstårta och cider.. =S Fick ta två smala bitar och så försökte jag mata Svante med det mesta. (Det var räkor också, det tycker jag inte om...) Jag tackade nej till mer än ett litet glas cider.
Maten idag:

Frukost:
2 skogaholmslimpa
15 g lätta

Hos morfar:
Ca: 100 g smörgåstårta
2 dl cider
0,5 kaka
=(

På stan:
En grillad ciabatta med kyckling och fetaost.
Vatten

Middag:
3 dl jordgubbar
3 dl mjölk

Så idag har jag ätit 1578 kcal.. =( Min gräns ligger ju på 1362 kcal.. Men, men..
ÅKte till Gärdsbo och gick idag, fast jag var totalt slut. Tog bilen för mina ben gör ont. Har nog kört lite hårt.. Men det blev 55 min stavgång iaf. Så jag förbrände 343 kl på det. På viktklubb så får man ju dra minus det man rör på sig. Så summan av kardemumman blev ca: 1235 kcal. Så det var väl bra ändå. Men det känns skit att jag åt så mycket idag... =( Men, men.. Nya tag imorgon..

Har lite utmaningar närmsta dagarna. Imorgonkväll är vi bjudna till Anna-Karin på middag. Men vi skulle få smalmat lovade hon. På fredag ska vi till Jeanette och Johan och äta tacos (men vi kanske slänger in en promenad på kvällen där..), lördag blir det Eskilstuna djurpark om vädret är bra och på söndag tror jag att vi ska träffa mamma och pappa. Kan bli många frestelser.
Men jag ska hålla hårt i kilona!
Imorgon blir det samma lunch som häromdagen med kött och massa grönsaker.
Det är iaf väldigt smalt men man blir mätt.
SÅ jag har många kalorier över till kvällen.. =)

Här kommer lite bilder från idag:


Morfar och Svanteman.. <3


Badpojke.. =)


Bad, plask och stänk! Det var 25 grader i vattnet och alla kom i! =)


Efter badet var vi lite småfryssna och myste i handdukar. =)


Blötdjur!


Gungning och lek i minilekparken vid badplatsen.. =)


Malin hyr en stunga med den här vackra badplatsen/utsikten! =D


Söt-Svante! <3


Glad grabb leker med kottar.. =)


Johan kom... <3


Vi gosade.. <3


Snoppade lokala jordgubbar....


Hela familjen äter jordgubbar! Eller nej, inte Svante..
Han fick nektarin, tror han är känslig mot jordgubbar.. =(


Underbart!!!!!!!! <3


Johan tyckte att det var kallt trots 25 grader.. =S
Men han kom i tillslut! =D

Det har vart en underbart mysig dag iaf!
Tack Malin!! <3
Nej, hänga tvätt, kolla upp lunch till barnen och hoppa i säng..
Godnatt!!


Sol vare här!
[DATUM: 2010-07-07 TID: 06:31:04]

Halloj!
Solen skiner och det känns himla härligt! Hoppas att det håller i sig över dagen så vi kanske kan bada nåt i eftermiddag.. =)

Igårkväll åkte jag och gick runt Gärdsbo. Anna och Erika var med. Kul att träffa dem! =) Det blev två varv igen. Så jag gick 55 min och cyklade 30 min. Perfekt! =)

Idag ska vi till morfar och hälsa på. Blir fika så jag tänkte bestämma mig innan hur jag ska förhålla mig. MAX 2 kakor. Bara ta såna som jag VERKLIGEN vill ha och är sugen på. Annars kan det vara!
Skulle behöva in på stan. Ska byta ett par skor. Ett par jättesnygga sandaler, men de är lite trånga. =(

Nä, hoppa in i duschen..
Håret blev kanon igår förresten, tack för hjälpen Malin!! <3
Ha en härlig dag! =)


Mycket nu..
[DATUM: 2010-07-06 TID: 19:32:50]

Oj oj oj..
Full fart hela eftermiddagen. När Malin kom så åt vi lite frukt på altanen.
Sen bestämde vi oss för att göra en massa blonda slingor i mitt hår. Så vi drog ur alla slingor genom slinghättan så det var klart. Efter det blev vi akuthungriga och lagade mat. Blev sååå gott! =)

Nu sitter jag äntligen med blonderingen i håret. Ska strax tvätta ur den.
Om 25 min så cyklar jag till Gärdsbo för dagens promenad.
Det ska bli himla skönt! =)

Ha en härlig kväll! =)


Lunchen.. =)
[DATUM: 2010-07-06 TID: 12:26:39]

Åh va gott det blev!! =)
Köttet var supergott!! Nu sitter jag och äter sista grönsakerna.



Ett av mina bästa knep är faktiskt att äta rätt så mycket. Ni ser ju hur mycket mat det här är! Men att äta mycket av just mat. På så vis håller jag mig riktigt mätt mellan måltiderna och blir inte sugen på samma sätt.
Det här funkar kanon för mig. =)

Malin kommer hit efter jag har hämtat barnen. Blir himla kul!! =D

Nä, äta klart och läsa bloggar, ligger efter..=P


Maten idag..
[DATUM: 2010-07-06 TID: 10:56:04]

Hej igen!
Maten idag då..

Frukost
2 skivor skogaholmslimpa
15 g lätta

Lunch
115 g stekt rostbiff
Massor med grönsaker
Vatten

Mellis
Blir nog en massa frukt.
(Ska kanske träffa syrran och då får vi se vart det slutar.)

Middag
150 g kokt torsk
(Kokar den i en massa salt, dill och med halva tomater)
160 g kokt färskpotatis
20 g lätta

Sen blir dte promenix ikväll! =D

Snart är det dax att laga lunch, ska bli mums!! =D



Dammsugarjävel!!!
[DATUM: 2010-07-06 TID: 10:11:19]

Ååhhh!!!!!!
ARG!!!!!!!!!!!

Skitdammsugare!
Imorgon är det jag som åker och köper en ny!

Punkt slut!!


Godmorgon!
[DATUM: 2010-07-06 TID: 07:29:21]

Gooodmorgon!
Sovit superskönt inatt! Barnen har också sovit hela natten, Me like!
Det är ju härligt när man inte ens känner sig trött när Svante säger godmorgon strax före kl.6.00. Nu har han ätit välling, bajsat och blivit påklädd. Jag har hunnit duscha och hänga tvätten, slänga i en ny och klä på mig. =) Nu har Stella precis vaknat och vi har ätit frukost. Snart ska jag fixa hår och slänga på lite mascara. Sen är Stellsons tur att få kläder.
Sen åker vi mot Kilbo där barnen är på dagis just nu.

I eftermiddag ska vi kanske träffa syrran, Malin. Hon hyr en stuga i närheten och vi längtar efter henne!! <3 Ska bli kul att ses!

Nä, ska fixa resten nu..
Ha en härlig dag!!
Kram kram.. =)


Check!
[DATUM: 2010-07-05 TID: 22:49:57]


Dagens motion fixad!
Blev 8 km cykling och 55 min powerwalk. =)
Härlo!!

Kika runt lite innan läggdax..
Godnatt!


Kvällsmellis..
[DATUM: 2010-07-05 TID: 18:57:39]

Hej igen!
Ja dte kommer bli ett kvällsmellis. Linda och Niklas kommer hit och fikar
innan jag ska iväg och gå med Jeanette och Anna.
Jag tänkte bjuda de andra på hallonglass.

Till mig har jag skivat banan som jag har slängt in i frysen. Sen kommer jag mixa den med 1 dl hallon. DEt här blir som glass. Supergott och sött!
Mumsigt mellis eller fredagsgott med endast 149 kalorier!! =D


Mat..
[DATUM: 2010-07-05 TID: 16:08:01]

Hej!

Sarah (http://www.strimmor.com) tyckte att jag skulle berätta lite mer vad jag äter. Visst kan jag göra det. Idag har det dock vart den halvbra dag.

Frukost åt jag:
2 limpmackor
15 g lätta
vatten

Lunch:
500 g jordgubbar
2,5 dl mjölk
vatten

Blev tyvärr inget mellis idag... Har vart så satans trött och det blir tidig middag istället. Kanske blir nåt mellis ikväll istället om jag blir hungrig.

Middag:
90 g grillad hamburgare som jag delar på två
2 hamburgerbröd
1 msk ketchup

Det var dagen idag. Ingen superdag.. Ätit nästan för lite enligt kalorierna.
Men just nu är jag inte hungrig, är väl värmen..
Får se om dte blir bättre imorgon.

Nu ska jag sätta fart på grillen så vi får mat snart!
Kram.. =)


Slåss...
[DATUM: 2010-07-05 TID: 12:57:39]

Ååhhh...
Slåss som en galning mot mitt sötsug just nu..
Lyckades ta mig genom Coop Forum i Avesta utan att få med mig en enda onyttig sak och nu är jag hemma. Kämpar fortfarande. Det finns saker i skåpen som är förbjudna. Men jag SKA klara det!

Snart åka och hämta barnen och sen ska vi nog hem och städa. Blir innedag trots fint väder.. =/ Blev lite längre i Avesta än tänkt och imorgon sk ajag nog träffa syrran så jag borde verkligen börja städa sen..

Nä, hörs sen..


Resultat v.1..
[DATUM: 2010-07-05 TID: 06:59:53]

Godmorgon på er!
Jag har gått ner 2 kg första veckan. Det är ändå 20 % av mitt första delmål så det känns bra. Trodde nästan att det skulle vara mer. Hade gått ner 2,2 kg i torsdags och sen har jag kört hårt i helgen.. =S Men då hade väl kroppen gjort sig av med en massa vätska som den nu har samlat på sig igen när det är så varmt. För jag har verkligen skött mig..
2 kg på en vecka är iaf kanonbra! Målet är ju inte ens 1 kg/vecka. SÅ det känns väldigt bra! Igår gjorde jag en tabell där jag tog alla mina mått och skrev så jag kan föra in veckovis. Fast det blir nog lite glesare för att man ska se resultat.

Idag ska Stella och Svante till Kilbodagis. Nytt dagis alltså, får se hur det går.. Jag ska hoppa in och jobba två veckor om två veckor så det måste gå bra.. =S Önska oss lycka till!



Nä, nu ska jag äta frukost och läsa tidningen innan barnen ska upp.
Ha en bra dag!!
Kram kram.. =)


Äntligen!
[DATUM: 2010-07-04 TID: 23:03:18]

Äntligen ska jag gå och sova!
Det betyder att det snart är dax för morgonens invägning! Så satans spännande! Den här veckan med all motion och hur bra jag skött maten så borde det verkligen vara fina resultat på vågen.. I hope so!!


Usch och fy, snart är denna bild ett minne blott!!
Ska lätt spara alla tjockisbilder så jag aldrig mer kommer seut såhär!

Godnatt kära ni!! =)


Härlig helg!!
[DATUM: 2010-07-04 TID: 18:59:58]

Hej på er!
Har haft en riktig kanonhelg i Hallstahammar med familjen!
Vi stack i fredags och var borta hela helgen.
Har myst, badat, promenerat, cyklat, skrattar, ätit gott, vilat och snackat skit! Haft en riktigt bra helg med andra ord! Bilder kommer sen.. =)

Nu är Johan ute och åker motorcykel. Barnen har badat pool och sen har de och jag duschat. Det var lite trix, men det gick! =) Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta. Då cyklar jag till Gärdsbo och går på promenad med Jeantte och kanske Anna. Mucho nice! Jag har vart superduktig och rört på mig en massa i helgen. Längar verkligen till invägningen imorgon! Guuud så spännande! Jag har iaf tappat en massa i vikt, men hur mycket?! Shiiit va jag är peppad!!!!! =D Häääääärligt!!

Kul att jag har blivit så peppad, var ju sjukt opepp i söndags, men i måndags då jäklars körde jag igång ändå och då vände allt. Viktklubben fick mig på spåret.
Nu jäklarns ska kilona rulla!!!!!!

Nä, nu ska jag ta min solbrända kropp och kika igenom lite bilder.. =P
Kram kram.. =)


=D
[DATUM: 2010-07-02 TID: 13:28:59]


Ha en underbar helg i det fina vädret!! =D
Det ska vi ha! Johan är hemma nu och nu börjar helgen!


Pepp, pepp, pepp!!!
[DATUM: 2010-07-02 TID: 09:26:47]

Hejja hejja mig!!
Det var med glädje jag ställde mig på vågen imorse. Trodde först att jag gårr ner en skvätt, men sen såg jag att jag gått ner 1 kg mer än det jag först trodde! Galet! Senaste dagarna så har jag rasat i vikt! Wonderful!! =D
Nu ska jag hålla det här! Har förberett inför helgen och skrivit i allt jag ska/får äta. Är ju massor med mat så det lär inte bli några problem. Ska försöka ut och röra på mig så mycket som jag bara kan nu!

Har nyss vart i Gärdsbo och lämnat barnen. Där lånade jag Kickis cykel och cyklade hem. Mucho skönt och 15 minuters cykeltur gills! =)


Stellson bygger sandkakor i solen..
Skepp ohoj!! =P


Söta Svante försöker komma upp på cykeln.. =)

Nä, nu sk ajag börja städa och fixa allt som ska fixas!
Vi hörs sen! <3


BVC.. =)
[DATUM: 2010-07-01 TID: 23:19:58]

Hej för tredje och sista gången ikväll!
Tänkte berätta om att vi var till BVC i onsdags också..
Det var Svantes, aningens sena, ettårskontroll.

Allt gick fint. De tyckte att han var väldigt tidig med det mesta.
En glad och framåt kille.

Han vägde 11 870 g. - Stella vägde 9305 g vid 1 år
80,5 cm lång. - Stella var 72,5 lång vid 1 år
(Svante är längre nu än vad Stella var när hon var 1,5 år!! Stor grabb var ordet!!)

Sprutorna gick fint, han kved till lite och sen var det bra! Tuffing!
Sen fick vi remiss till barnläkaren för hans eksem. Äntligen!!
Vi fick en lite strakare kräm utskriven så länge. Bra det!


Tänk att den lilla grabben har blivit så hiiiimla stor!! <3

Nu ska jag gå och sova hos min älskade.. Har längtat massor!
Men nu får vi en jättemysig helg tillsammans hela familjen! =)

Godnatt med er!! <3


Duktiga jag!! =D
[DATUM: 2010-07-01 TID: 23:08:57]

Hej igen!
Jag kämpar på och har vart superduktig hela veckan.
Det tänker jag fortsätta med sörrni!
Maten har det gått kanon med och jag har inte ätit EN ENDA ONYTTIG sak på HEEELA veckan!! Mycket stolt!! Inte en smula av nåt! =D Jag har också rört mig något vaaarje dag. Känns kanon!! =)

Ikväll så cyklade jag till Gärdsbo, mötte upp Jeanette, gick runt med stavarna och sen cyklade jag hem igen. Kanopnskönt ju! Brände hur mycket kalorier som helst på det! Blev ju nästan en timmes träning. =) Me like!!
Just nu kör jag som sagt viktklubben.se och det funkar kanon för mig. Nu hoppas jag at det här håller i sig, men det tror jag. Jag har ju gjort det förut!


Härlig kvällssol påvägen hem.. =)

Kommer tyvärr inte bli så värst mycket bloggning i helgen.
Men är säkerligen tillbaka framåt söndag kväll.
Just jag, jag ska skriva ett inlägg till sen.. Och kanske nåt imorgon.. =P 
Men sen får det vara nog.. 
 


Bildblogg.. =)
[DATUM: 2010-07-01 TID: 23:00:12]

Godkväll!
Jag börjar med en bildblogg med bilder från dagarna i Solna.


Medans barnen sov så fixade Anna lite grejer hemma och jag
gick ut på 45 min powerwalk!! =D


Leo snackar och skrattar med Stella.. <3


Varje gång Leo ser Stella så skrattar han, så himla sött! <3


Vacker!!!!!  <3


Jag var mest nöjd att jag hade hittat svart/vit inställningarna! =)


Svante doppar fötterna i Plaskis.. =)


Stella stänker på brorsan.. Inte snällt! Han blev jätteledsen..
Men dte såg himla roligt ut då.. Hahaha.. =P


Full fart med många barn!!! =D


Mys med mamma.. <3


Stella gick hem i grodhandduken, Anna bor ju precis vid parken. =)


Blåöga nr.1.. <3


Blåöga nr.2.. <3


Efter duschen så hade Anna lite problem med pyjamasarna..
Svante fick hålla till godo i Hallo Kitty och Stella fick Cars kalsonger.. =P


Lagom till maten så kom Malin förbi. Kul att se dig hjärtat! <3


Massor med mys i soffan med trötta barn!


Idag var vi till Solna centrum och shoppade en massa sommarkläder till Leo.
Han växer så det knakar och nya kläder behövs!


Fullt med barn i hallen när det var dax för påklädning och hemfärd..

Tack för mysiga dagar!! <3






RSS 2.0